Pluspunten
Ze leveren gewoon zoals afgesproken
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Prima communicatie, afspraken worden perfect nagekomen, uitstekende kwaliteit. Zelfs de borg werd al terug gestort op de dag van inleveren! Wij hebben TopSpace nu vor de tweede keer gebruikt, en ik kan het iedereen aanbevelen!
Pluspunten
Zeer tevreden! Afspraken werden goed nagekomen, communicatie verliep prima, (de) montage snel en vakkundig geregeld.
VerbeterpuntenPrijstechnisch iets aan hoge kant.
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Er snelle reactie na invullen webform.
Pluspunten
Snelle reactie, heldere afspraken, snelle afhandeling
VerbeterpuntenAanbiedingen voor huur en koop gedurende het jaar
Pluspunten
nvt
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
de service was prima. Ik kon gewoon wat later komen toen dit beter uitkwam.
Pluspunten
prima geregeld. Alles snel en vakkundig erop en eraf gehaald.
Pluspunten
Alles keurig op tijd, goed spul, vriendelijke service bij montage en prima communicatie over reservering, betaling, enzovoort. En als je ze gewoon belt met een vraag, nemen ze de telefoon gewoon op en geven ze antwoord. Super!, want dat heb je al niet vaak meer! Complimenten aan Topspace, alles top voor elkaar!
Pluspunten
Zeer goede en snelle communicatie. Bovendien fijn geholpen bij het bedrijf dat de dakdrager en koffer plaatste. Helemaal top!
Pluspunten
Flexibel en netjes
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Ik kan er niets speciaals uit pikken, alles is dik in orde. De snelheid, de betrouwbaarheid, de acuratesse,, alles in dik voor elkaar. Niets dan lof over deze organisatie.
Verbeterpuntengeen, dan behlave: Keep up the good work
Pluspunten
Goed, snel en makkelijk
Pluspunten
Goede service, goede uitleg.
Pluspunten
Goede service, betrouwbaar.
VerbeterpuntenMisschien extra montagelocaties.
Pluspunten
Prima communicatie vanuit Topspace na plaatsen order. Montage bedrijf erg vakkundig en neemt de tijd om alles helder uit te leggen.
VerbeterpuntenKeep up the good job!
Pluspunten
Snel, helder en zeer duidelijk in alle opzichten
VerbeterpuntenBezorging van materiaal oplocatie
Pluspunten
Makkelijk, snel en goede service
VerbeterpuntenMisschien ook verwijderen op afspraak?
Pluspunten
Goed geregeld!