Pluspunten
Zeer klant vriendelijk en betaalbaar
Pluspunten
top qua snelheid en communicatie
Pluspunten
Alles!
VerbeterpuntenGeen!
Pluspunten
Prima afspraken, prima vakwerk, prettige communicatie.
Pluspunten
Supersnel, heldere afspraken en ook worden ze nagekomen.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Snel, accuraat en vriendelijk zonder overdrijven.
VerbeterpuntenGeen mooie locatie maar dat houdt het wel goedkoop en beteikbaar.
Pluspunten
Goede en nette communicatie. Werd netjes gebeld omdat de gekozen afhaal locatie niet mogelijk was. Er werd netjes een alternatief aangeboden. Wel terug kunnen brengen op gekozen locatie.
Pluspunten
Zeer vriendelijk en beleeft
Pluspunten
Duidelijke simpele website Leverpunt in de buurt Korting bij meermalig gebruik Alle keren (6) perfect geleverd
Pluspunten
Duidelijke website Attentie voor start vakantie voor huur bagagebox Duidelijke communicatie over huur
VerbeterpuntenUitstraling bij installatiebedrijf zeer verschillend. Overigens zeer goed geholpen.
Pluspunten
Super tevreden, makkelijk te reserveren, afspraken worden nageleefd. Volgende keer huur weer bij Topspace
De medewerker die ons heeft geholpen was niet erg spraakzaam. Ander jaren werd nog wel eens gevraagd waar je op vakantie ging. Of hebt u een goede vakantie gehad. Deze medewerker zei niets en kwam erg ongeïnteresseerd over.
Pluspunten
Prima service!
Pluspunten
Goede service, betrouwbaar en perfecte communicatie.
Pluspunten
Alles, vanaf het reserveren vanaf internet tot aan het demonteren verliep prima
Pluspunten
Flexibel ( tav tijdstip halen en brengen ) Goede kwaliteit product ( in ons geval dankoffer ), groot assortiment ( maten/grootte ) Snel terugstorten borg Goede communicatie/ afspraken
Verbeterpunten-
Pluspunten
Veel keus , en veel op voorraad
Pluspunten
Snelle reactie na bestellen via internet!!! Veranderen van locatie (Leiden ipv Delft) was zeer snel geregeld
VerbeterpuntenGa zo door
Pluspunten
Duidelijk overzichtelijk. prima bedrijf..
VerbeterpuntenGeen..