Pluspunten
door aflever adres alles goed afgehandeld.
VerbeterpuntenAlleen jammer dat de dagen dat het eerder is teruggebracht (4) niet is verrekend.
Mogelijk verbeterpunt: Het bedrijf dat het dakkoffer plaatst mag wat meer tijd en zorg besteden aan het plaatsen en correct en volledig afleveren van de dienst. Dit speelde zowel dit jaar als vorig jaar. bv. dakdragers waren niet op slot gedraaid en enkele dakdragers waren scheef gemonteerd. Ik als leek heb er geen verstand van en verwacht van de persoon die het dakkoffer plaatst dat dit gewoon goed geregeld is en me informeert over de scheef geplaatste dakdragers. Verder is wel alles goed gegaan.
Pluspunten
Soepel verlopen. Degelijk product.
VerbeterpuntenWas niet duidelijk uit de mails of er voor het terugbrengen van de dakkoffer ook een afspraak gemaakt moest worden (hoefde niet).
Pluspunten
snelle probleemloze service
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
dat het het enige bedrijf is hier in de buurt waar je een dak koffer kunt huren
VerbeterpuntenPersoneel mag wel vriendelijker zijn. Gespreksonderwerp genoeg maar er word geen woord gewisseld. Misschien een idee en klantvriendelijk om een kopje koffie aan te bieden. Kleine moeite maar geeft al een heel ander beeld
Dank u wel voor uw feedback. Deze is voor ons heel belangrijk, juist ook als er dingen beter kunnen en moeten. Wat ontzettend vervelend dat u onze dienstverlening hebt ervaren zoals u beschrijft. Hopelijk wilt u ons in de toekomst een tweede kans geven, zodat we u kunnen helpen op de klantvriendelijke manier die u van ons mag verwachten. Met koffie en een koekje!
Pluspunten
Goed geregeld in 1x, zowel regelen, montage als financien.
VerbeterpuntenSchoonmaak niet duidelijk (bij installatiebedrijf) Handtekening niet gezet
Pluspunten
duidelijk
Pluspunten
Snel en correct afgehandeld. Servicepunt was nog zo vriendelijk om de banden op spanning te brengen voor de autoreis.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Goeie service, zowel van Topspace als de garage. Het verliep allemaal weer soepel en zonder problemen.
Pluspunten
Nette ontvangst, goede uitleg en service
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snel en makkelijk online te regelen
Pluspunten
Overzichtelijke informatie, goede kwaliteit en snelle service.
Pluspunten
Goede communicatie over levering en montage. Snel en goede dienstverlening
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Duidelijke afspraken via de site. Keurig gemonteerd door het servicepunt. Prima!
Verbeterpuntengeen, deze eerste keer is uitstekend bevallen!