Perfect service van A tot Z

Wij hebben een dakrail met dakkoffer gehuurd. Deze werd keurig gemonteerd, we hebben een duidelijk instructie gekregen en daarna konden we onbezorgd op vakantie met drie meiden die niet echt weten wat 'licht pakken' betekent ;)

Goede service en vriendelijk.

TOP zoals in TOPspace!

Zeer mooie gebruiksvriendelijke dakkoffer. 9 van de 10 andere dakkoffers die ik onderweg zag waren gewoonweg niet mooi. De dakkoffers van TOPspace zijn super mooi en ruim. Volgend jaar kom ik weer een dakkoffer huren!

Zeer goed geholpen, zeer leuke en klantvriendelijk mensen

Zeer goed en vakkundig geholpen. Vriendelijke mensen

Goede service, bak snel gemonteerd en op vakantie maar!

Grote dakkoffer met goede service

Ik ben bij de locatie in St. Michielsgestel geweest en ik ben een zeer tevreden klant. De dakkoffer was van goede kwaliteit en de service was heel goed. Ik had wat vragen en er werd echt met me mee gedacht; top!

Wij hebben vroeger zelf een kleine dakkoffer gehad maar hadden een grotere nodig. Mede gezien de ruimte die zo'n koffer in beslag neemt en de zeer acceptabele huur kosten besloten deze voortaan te huren i.p.v. zelf aan te schaffen. Het (online) huren bij Topspace was eenvoudig, het doorgeven van een wijziging i.v.m. het noodzakelijk moeten verplaatsen van de vakantie ging soepel. De montage en demontage bij een locale garage verliep uiterst vriendelijk en de administrative afwikkeling (borg retour) was dezelfde dag al geregeld. Top space Top geregeld!

Tiptop in orde

Goede en snelle montage van de dakkoffer door de garage autosnelservice Waddinxveen, ook het afhalen ging supersnel. De XXL dakkoffer is ruim. Het administratieve proces rondom reserveren, betalingen en terugstorten borgsom geen aanmerkingen over.

Wederom een prima service en goede afhandeling

2e jaar dat ik hier huur en altijd goed, snel en vakkundig geholpen. Binnen een mum van tijd was alles geregeld! Topspace is Topservice.

Betrouwbaar, flexibel en vriendelijk

Ik huur hier jaren een dakkoffer en dakrails. Servicepunt waddinxveen is top en de organisatie topspace ook erg fijn.

Uitstekende service bij JWM

Spullen staan altijd netjes gereed, zijn schoon en worden door Walter zelf bevestigd / gemonteerd. Hij is ook altijd bereikbaar en flexibel beschikbaar indien nodig. Top service!

Prima service in begijnendijk

Enkel enkele dagen meer betaald omdat de dagen van terugbrengen beperkt waren.

Super service

Heel er tevreden.

Was helemaal top!!

We hadden voor het eerst en Trekhaakkoffer gehuurd en kregen een upgrades naar een nieuwere model dat was al goed maar de ervaring was nog beter! Topspace tot volgend jaar!

Goede dakdragers en koffer en uitstekende service garage

Prima kwaliteit dakdragers en dakkoffer, uitstekende en zeer vriendelijke service garage bedrijf Ter Riet in Enschede die de installatie verzorgde

Super service

Snelle, vriendelijke en professionele service.

perfect

Alles ging heel goed. Snelle montage en demontage. Serieus en vriendelijk garagepersoneel. Zeer goede kwaliteit dakkoffer. We zijn erg tevreden.

Gewoon goed

Mijn ervaring met TOPSPACE is gewoon goed alleen jammer dat er geen meer in Oss is. Super service, dank jullie wel.

Wij gingen er heen voor het huren van een dakkoffer. Supersnelle service! Aardig personeel! Zeker een aanrader voor iedereen.

Heel snel en makkelijk geregeld

Snelle reservering. Montage en demontage snel gedaan! Super !!

Topservice

Topservice van topspace. Duidelijke communicatie, een dag eerder ophalen is na overleg geen enkel probleem. Als ik nog eens een dakkoffer nodig heb dan weet ik waar ik moet zijn.

Nog niet helemaal top

Bij het terugbrengen van de dakdragers bleken mijn kapjes van de auto zoek te zijn. Momenteel wordt er nog naar gezocht en zou ik terug gebeld worden. Wordt vervolgd.....

Correct en klantvriendelijk

Prima service, aardige mensen en snelle reacties op (aan)vragen.

top

Al jaren maak ik gebruik van deze dienst. Altijd via heart for cars in Alblasserdam. een fijne partij!

Schapendreef 15

4824AM Breda