Pluspunten
Wederom goede snelle montage op afgesproken tijd. Volgend jaar weer.
Pluspunten
snel en vakkundig geholpen
Verbeterpuntenzo door gaan
Pluspunten
Perfect, super geholpen in INQAR Nijmegen.
Pluspunten
snel, vriendelijk en goed!
Pluspunten
Snelheid
VerbeterpuntenIn de mail over de afspraak ontbreekt het terugbreng tijdstip
Pluspunten
Voldoet geheel aan de verwachtingen.
VerbeterpuntenGeen, Vooral zo doorgaan.
Pluspunten
Gedane zaken waren niet groot maar alles verliep zeer soepel met vriendelijke mensen vanuit kantoor en ter plekke bij de aangesloten bedrijven.
Pluspunten
Competitieve prijs, makkelijk geregeld. Skibox was precies groot genoeg voor 4 snowboards met bindingen en één paar ski's. Betreft verhuur locatie in Leiden.
Verbeterpunten€100,- borg. Ik snap het wel, maar het blijf arelaxt om twee keer zoveel te betalen en dat achteraf terug te krijgen. Ik moet nu hen vertrouwen dat ik dat terugkrijg, terwijl er dus geen vertrouwen is dat ik het product zonder schade terugbreng (of dat ik het netjes afhandel in geval van schade).
Pluspunten
Keurige afhandeling, makkelijk te betalen, goed materiaal en betalen de borg zeer snel terug.
VerbeterpuntenWeinig, je bent alleen afhankelijk van hoe druk het bij de geselecteerde garage is. Dit varieert logischerwijs nogal per locatie.
Pluspunten
zeer snel en goed geholpen.
Pluspunten
Topservice. Super snelle montage en de-montage van de dakkoffer. Aardige mensen die je zeer vriendelijk te woord staan.
VerbeterpuntenIk zou het echt niet weten....
Pluspunten
Zeer goede service en snelheid van de medewerker
Sluiting dakkoffer af en toe lastig.
Pluspunten
VerbeterpuntenNetjes je klant te woord staan. Probleem dat topspace heeft veroorzaakt, voor de klant oplossen en niet de klant het probleem laten oplossen. Minder Arrogant. Veel te duur. Etc. etc.
Als u te laat inlevert, dan worden er conform de voorwaarden extra dagen berekend.
Pluspunten
Ook voor een last minute actie een prima service krijgen.
Zo door gaan
Pluspunten
Vriendelijke hulp aan de telefoon om tot juiste keuze sneeuwkettingen te komen. Snelle service bij ophalen en terugbrengen bij afhaalpunt in Eindhoven.
Pluspunten
Geen.
VerbeterpuntenMeer dan 1,5 uur was benodigd (1 uur wachten, half uur installeren) om een topbox te installeren, en dat terwijl je tijdig een afspraak maakt! Kortom, afspraken worden niet nagekomen. De eigenaar van het bedrijf had hier geen oren naar. Totaal ongeïnteresseerd in de wachtende en geïrriteerde klanten. Tot slot, zorg voor een parkeerplaats voor de klanten. Een heel eind verder op nog een "illegale" parkeerplaats kunnen vinden om je auto te kunnen parkeren. Er was op het bedrijf geen doorkomen aan. Wat een bende. Auto's moeten ze constant verschuiven om iemand door te laten of te verplaatsen. Verbazingwekkend allemaal.
We streven altijd naar een goede doorstroming van montages en we betreuren het dat u hier zo lang heeft moeten wachten. Zo vlak voor vertrek heeft iedereen een grote todo-list dus we begrijpen uw frustratie. Hiervoor kunnen we alleen onze excuses maken. We hebben onze montagepartner erop aangesproken en onze verwachtingen uitgesproken. We vertrouwen erop dat dit eenmalig mis is gelopen.
Pluspunten
We kwamen er twee dagen voor de vakantie achter dat onze eigen sneeuwkettingen niet meer onder de nieuwe auto paste. Huren was bij Topspace nog mogelijk, bij een ander bedrijf waren we te laat met reserveren. De kettingen waren anders dan we gewend waren dus mee staan knoeien, kregen ze er niet om. Gebeld, de medewerker vertelde ons dat het nét even anders moest dan in de beschrijving stond en jawel, ze pasten perfect. Op maandag de kettingen teruggebracht, dinsdag een mail dat de borg teruggestort zou worden en dinsdagmiddag stond het geld al op de rekening. Al met al topservice dus, volgende vakantie gaan we hier zéker terug.
VerbeterpuntenNiks veranderen, is al goed zoals het nu is.
Pluspunten
Vorig jaar voor het eerst gebruik gemaakt van topspace. Dit jaar telefonisch een de dakkoffer besproken. Fijn. Vriendelijke werknemer en zoooo makkelijk.
VerbeterpuntenSlot cd dakkoffer ging net als vorig jaar wat moeizaam open en dicht
Pluspunten
vriendelijke medewerker
Pluspunten
alles klopt, snel, duidelijke communicatie, flexibel en eenvoudig bij aanpassing. Uitleverpartner correct, vriendelijk en kop koffie. Top klant beleving.
Verbeterpunten.