Pluspunten
zeer vriendelijk en behulpzaam.
Pluspunten
snelle actie en meegedacht waar de spullen op te halen
Pluspunten
alles volgens afspraak en goede kwaliteit
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Strakke, snelle, duidelijke communicatie, kwalitatief zeer goede skibox en kettingen tenegn meer dan aanvaardbare tarieven en zeldzaam goede dienstverlening bij Automobielbedrijf Ruud Koks in Velserbroek. Echt alles op en top in orde...!
VerbeterpuntenGeen enkele, ga zo door!!!
Pluspunten
duidelijk en erg goed geholpen. Ook de service van pas klaar maken en uitleg was perfect. Prachtig nieuw materiaal.
Verbeterpuntenik zou het niet weten of kunnen bedenken. Prima zo
Pluspunten
Zeer klantgericht en vriendelijk, extra moeite tot uitleg en demonstratie kettingen was geen enkel probleem! Top!!
VerbeterpuntenGa zo door!
Pluspunten
Snel handelen, en zeer goede en vriendelijke service!
Pluspunten
Wegens ziekte kon ik de sneeuwkettingen pas later terug brengen, dit hebben ze zonder kosten geaccepteerd. Top service! Communicatie qua reservering is prima.
VerbeterpuntenNvt
In het vragenlijstje, zet er even bij dat het cijfer 1 is de laagste en een 10 de hoogste waardering!
Pluspunten
Alles netjes geregeld en de borg binnen enkele dagen weer op de rekening !
VerbeterpuntenGeen !!
Pluspunten
Prima service, ook kettingen voor speciale bamdenmaat.
Pluspunten
Snelle levering. Na gesprek over geschil gaf bedrijf aan dat ze intern gaan kijken hoe ze communicatie beter kunnen. Bedrijf werkt dus aan voortdurende verbetering
VerbeterpuntenBij een geschil was communicatie niet goed. Later is dit goed opgepakt en is e.e.a. helder uiteengezet
De kettingen waren niet goed (te klein). Jammer want vorig jaar was het wel goed.
Achteraf lezen we deze recensie en dan is het lastig te achterhalen of en wat er mis is gegaan. We hebben dezelfde kettingen ingezet als het jaar daarvoor en daarom is het ons een raadsel waarom het dit jaar niet meer past. Bel ons vooral als u de indruk heeft dat uw gehuurde product niet goed functioneert. Meestal is het snel op te lossen. Mogelijk zat uw sneeuwketting gedraaid waardoor de ketting dan te kort lijkt.
Pluspunten
Prima service, alles volgens afspraa
VerbeterpuntenKan niet beter
Pluspunten
niks op aan te merken
Pluspunten
Eerste keer en zeker niet de laatste. Alles is top verlopen. Zeer tervreden!