Pluspunten
Nieuwe sneeuwkettingen meegekregen. Bij wat langer wachten, krijg je koffie. Vlot en snel. Betrouwbare onderneming. Korting bij meerdere keren huren. Zonder morren wordt het bevestigen van de sneeuwkettingen uitgelegd. Borg wordt op dezelfde dag van inleveren teruggestort. Passtuk voor sneeuwkettingen wordt ter plekke gemonteerd. Ze vragen hoe de vakantie is geweest.
Pluspunten
prima niet sop aan te merken ofwel prima ga zo door!
Pluspunten
Snelle service, duidelijke afspraken, al vier keer dragers gehuurd, altijd goed!
geen
Pluspunten
Gewoon goed. Dakdragers door Auto Kafoe in Tilburg laten monteren. Hartelijke ontvangst. In 10 minuten stond ik weer buiten. Prijs/kwaliteitverhouding is prima.
Pluspunten
Snel geregeld, servicegericht, alles klopt gewoon.
Pluspunten
aandacht / vertrouwen / vakmanschap
Pluspunten
Groot assortiment dakkoffers. Vestiging bij mij in de buurt.
VerbeterpuntenIk zou een dakkoffer ook per dag willen kunnen huren.
Pluspunten
Anca Wijchen heb ik de dak koffer gehuurd. prima service zij hebben alles gemonteerd. En een gratis bakje koffie gehad. Koffer was exact wat ik had besteld en goed ruim. Reed prettig met de koffer. Thule merk als koffer perfect. Top(space)service. mvgr m vd mosselaar grave
Verbeterpuntenga zo door helemaal goed en perfect geregeld Anca Wijchen mvgr marc vd mosselaar
Pluspunten
Alles prima geregeld! en besteld order geplaatst ,en na vak op Zaterdag weer verwijderd
geen; alles verloopt super.
Pluspunten
- slechte klantenservice als er iets mis gaat
Verbeterpunten- Afgelopen jaar hebben we sneeuwkettingen besteld. Top space heeft de verkeerde maat sneeuwkettingen geleverd voor onze auto. De sneeuwkettingen zijn afgebroken en de auto is beschadigd. Aansluitend sturen ze een factuur voor het verlies van de ketting, houden de borg in (zij leveren de verkeerde specificaties) en willen de schade voor de auto niet betalen. Ze leveren de spullen maar check de andere reviews als er iets misgaat is hun klantenservice heel slecht. Niet klantvriendelijk, afspraken niet nakomen. Niet reageren op e-mails en telefoontjes. Ga liever ergens anders heen!
Het probleem van het verliezen van een loopvlakketting heeft te maken met onjuiste montage. Zelfs als de maat echt te groot zou zijn, dan verliest men de ketting niet, bij juiste montage! U staart blind op de maat die volgens u niet juist zou zijn volgens de tabel. Helaas moeten wij constateren, dat de matentabellen van de sneeuwkettingenleveranciers niet altijd de best passende maat geven. Als een bepaalde maat 9 van de 10 keer te klein blijkt, dan passen wij dit aan obv onze expertise. Dat is bij u ook gebeurd. Waar het mis kan gaan, is wanneer de handle van de loopvlakketting niet in de lijn van de as van het wiel wordt geplaatst. Als dat niet gebeurt, dan wordt de ketting steeds gedecentraliseerd en loopt uiteindelijk van het wiel.
Pluspunten
snel te regelen(natuurlijk afhankelijk van seizoen)
Pluspunten
We huren al een aantal jaren hier onze dakkoffer en altijd tot tevredenheid. Altijd goed en netjes materiaal en kundig personeel. Geen wachttijden, je wordt netjes en snel geholpen. Gemakkelijk online te regelen en te betalen. Bij terug brengen wordt de borg dezelfde dag al teruggestort.
VerbeterpuntenGeen!
Pluspunten
Prima service, snelle afhandeling
Pluspunten
Prima service, gewoon duidelijk.
Pluspunten
Prima service en duidelijke communicatie. Montage van de dakdragers en dakkoffer snel en vakkundig. Over een paar maanden weer opnieuw reserveren.
Pluspunten
Alles is volgens afspraak en naar volle tevredenheid verlopen, onze dank daarvoor.