Pluspunten
Heerlijke koffie, altijd vers gebrand!
Pluspunten
Snelle levering. Vers gebrande koffie. Geweldige decafé, niet te onderscheiden van een "echt" kopje koffie.
Verbeterpunten?
Pluspunten
Heerlijke koffie super service
VerbeterpuntenSlechts 1 maal vertraging gehad met levering van mijn koffie, iets met feestdagen, verder zeeeeer tevreden over dit top bedrijf!
Pluspunten
Fair trade, vers gebrande bonen
VerbeterpuntenGeen, wat beloofd wordt, wordt ook nagekomen
Pluspunten
Versheid Espresso branding
VerbeterpuntenEspresso brandingen mogen van mij gerust nog donkerder. Maar dat is persoonlijk.
Pluspunten
Heerlijke en vooral ook eerlijke koffie
Pluspunten
Soms krijg je een extraatje bij de bestelling
VerbeterpuntenMaar soms ook niet! En dat is jammer!
Pluspunten
Lees hierboven
VerbeterpuntenVerander niet
Pluspunten
vlotte levering van de bestelling
VerbeterpuntenGroter assortiment
Pluspunten
Snelle levering. Heerlijke koffie! Veel keus.
Pluspunten
Goede koffiebonen, vers en snel bezorgd
VerbeterpuntenChocola is steeds te veel uitverkocht, waarom bied je dit dan nog aan?
Pluspunten
Bestel er al jaren. Echt top bonen :)
Pluspunten
Al jaren een trouwe besteller. Goede kwaliteit en betrouwbaar.
Pluspunten
Snelle levering, goede kwaliteit, veel keuze. Bestel vaak bekende koffiebonen, die ik al jaren gebruik, maar ook leuk om nieuwe bonen uit te proberen. Duidelijke website. Bij vragen altijd snel contact.
Pluspunten
kwaliteitskoffie die vers gebrand de volgende dag wordt geleverd. Snel genieten.
Pluspunten
-hele duidelijke en betrouwbare informatie over de (smaken) koffie -snelle, goed verzorgde levering -passie voor koffie en eerlijke trade
Pluspunten
Altijd verse en heerlijke koffie. Goede en snelle service.
Pluspunten
Duidelijke website en erg lekkere koffie!
Celsiusstraat 2830
6003DG Weert