Pluspunten
Zeer goede koffie!
Misschien kan het thee assortiment voorzien worden van wat basissmaken, zodat thee en koffie echt van één adres kan komen.
Pluspunten
Goede kwaliteit verse koffie voor een scherpe prijs. Snelle levering. Handige website. Herhalen van vorige bestelling, handig als je vaak hetzelfde bestelt.
Pluspunten
Website, communicatie, levering en de koffie zelf, allemaal dik in orde!
Pluspunten
snel, en altijd op tijd geleverd. Heerlijke koffie voor goede prijzen!
Pluspunten
Echte verse kwaliteitskoffie! Daar worden we blij van. Vlot thuis afgeleverd.
Pluspunten
Altijd heerlijk vers gebrande bonen. Goede beschrijving over afkomst en smaak. Snelle levering. Leuk nu met de punten sparen.
VerbeterpuntenBlijf zo doorgaan!
Pluspunten
Heerlijke koffie, vriendelijke mensen en snelle levering!
Pluspunten
Ik bestel al enige tijd de budgetbonen en af en toe een andere boon. De kwaliteit is super. Levering gaat snel.
Pluspunten
Goede koffie, prima prijs en website. Vers gebrand en snel geleverd.
Pluspunten
Snelle, flexibele levertijd. Super verse koffie (-bonen).
VerbeterpuntenIets groter assortiment.
Pluspunten
Geen.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Prima cafeïne vrije koffie ,koffie smaakt heerlijk
Pluspunten
Snel, versgebrand, goede website en betalingsmogelijkheden. De budgetlijn is al direct superkwaliteit.
VerbeterpuntenGeen, ga zo door.
Positive
Gutes Preis-Leistungsverhältnis und sehr schnelle Lieferung. Große Auswahl an verschiedensten Kaffeesorten und stets frisch geröstete Bohnen in sehr guter Qualität. "Budget"- sowie "Overstock"-Kaffeebohnen sind gelungene Erweiterungen des Sortiments, um zum einen nicht aus Preisgründen zu "Supermarkt"-Kaffeebohnen zu greifen und andererseits durch eine attraktive Preisgestaltung die Neugierde weckt, hochpreisigere Kaffeebohnen zu probieren, um neue Geschmacksrichtungen zu entdecken. Das System "Treuepunkte" für Stammkunden ist lobenswert. Darüber hinaus bieten Sonderaktionen; beispielsweise zum Geburtstag von Fascino oder im Rahmen der black week, ebenfalls Anreize, weitere Kaffeesorten zu probieren. Die Kommunikation als auch die Zuverlässigkeit sind hervorragend.
VerbesserungspunkteEine Internetpräsentation auch in der französischen und deutschen Sprache anzubieten
Pluspunten
zoals altijd .....top
Verbeterpuntenpfffffffffffffffffffffff....niks natuurlijk
Pluspunten
Goede communicatie en snelle levering van product.
VerbeterpuntenMisschien een milieuvriendelijkere koffiezak en een variant voor 500 gram?
Celsiusstraat 2830
6003DG Weert