Voor mij, als 1-persoons huishouden, is Uitgekookt de Perfect Fit: veel keus aan éénpersoonsproducten in de supermarkt is er niet. Zijn ze er wel dan zijn ze verhoudingsgewijs erg duur. De prijs-kwaliteitsverhouding bij Uitgekookt is top. Daarnaast: zeer veel keuze, je kunt zeer gevarieerd en gezond eten. Website is zelfs voor mij, als digibeet, zeer gebruiksvriendelijk, wat het bestellen tot een piece of cake maakt. Bezorging, op zelf gekozen dag, klopt altijd. Kortom: gaan met die banaan (fruit kun je er ook bestellen) voor Uitgekookt!
De maaltijden zijn heerlijk en het is natuurlijk ook hartstikke gemakkelijk
Ik ben blij elke keer elke keer een verse maaltijd op tafel te kunnen zweten
Hoi Louise, Wat fijn om te lezen dat je elke keer weer kunt genieten van een verse maaltijd op tafel. Dat is precies wat we willen bieden. Dankjewel voor je vertrouwen en je mooie beoordeling. Met vriendelijke groet, Ariene van Team Uitgekookt 💚
Heerlijke maaltijden allemaal, tenminste, die die ik besteld en gegeten heb. Er is voor ieder wat wils en binnen 5 minuten op tafel. Je kunt zelfs iemand die onverwacht op bezoek komt een maaltijd uit laten kiezen om mee te eten!
Hoi Elly, Wat een leuke en enthousiaste reactie, dankjewel! Fijn dat je de kwaliteit, variatie en het gemak zo waardeert. En inderdaad: ook voor onverwacht bezoek staat er zo een maaltijd op tafel. Daar worden wij blij van. Met vriendelijke groet, Ariene van Team Uitgekookt 💚
heerlijke heerlijkheid
Hoi Harm, Dankjewel voor je korte maar krachtige review. Geweldig om te lezen dat je zo geniet van onze maaltijden. Met vriendelijke groet, Ariene van Team Uitgekookt 💚
Welke maaltijd die ik ook kiest het is gewoon smullen.
Hoi Ruud, Wat leuk om te lezen dat elke maaltijd die je kiest zo goed smaakt. Dat is een groot compliment voor onze koks. Dankjewel voor het delen! Met vriendelijke groet, Ariene van Team Uitgekookt 💚
Prima maaltijden en het gemak om ze op te warmen en ook het gemak om te bestellen. Fijn dat je de porties aan kan passen. Zeer prettig dat je veel keuze hebt met de bezorgmomenten en heel vriendelijke en correcte bezorger en bezorging altijd binnen de opgegeven tijd van een uur op de dag zelf.
Hoi Karst, Dankjewel voor je uitgebreide en fijne review. Mooi om te lezen dat je het gemak, de keuzemogelijkheden, de porties én de bezorging zo prettig vindt. We geven je complimenten zeker door aan de bezorger. Met vriendelijke groet, Ariene van Team Uitgekookt 💚
Altijd lekker en vers eten, veel keuze en altijd keurig op tijd gebracht door een vriendelijke medewerker. Ik ben er erg blij mee.
Hoi, Wat fijn om te horen dat je zo blij bent met Uitgekookt. Dankjewel voor je vertrouwen en je mooie woorden over onze maaltijden en bezorging. Met vriendelijke groet, Ariene van Team Uitgekookt 💚
Elke maaltijd is lekker
Hoi Matthijs, Dankjewel voor je positieve beoordeling. Goed om te lezen dat elke maaltijd goed bevalt en dat je tevreden bent over onze service. Met vriendelijke groet, Ariene van Team Uitgekookt 💚
zie boven
Hoi Johannes, Dankjewel voor je beoordeling en je vertrouwen in Uitgekookt. Fijn dat alles naar wens is. Met vriendelijke groet, Ariene van Team Uitgekookt 💚
Door opname echtgenote in een verpleeghuis wegens Alzheim moest ik op zoek naar magnetron maaltijden en door bekenden die ook eten van Uitgekookt hadden deze ook besteld. Heerlijk en gemakkelijk en op de afgesproken tijd bezorgd.
Hoi Kees, Dankjewel dat je je ervaring met ons deelt. Wat fijn om te horen dat onze maaltijden in deze periode voor gemak en genietmomenten zorgen. We wensen je veel sterkte en hopen dat we je kunnen blijven ontzorgen met onze maaltijden. Met vriendelijke groet, Ariene van Team Uitgekookt 💚
Op tijd &/kwaliteit
Hoi Tineke, Dankjewel voor je review. Fijn om te lezen dat zowel de kwaliteit als de bezorging goed bevallen. Met vriendelijke groet, Ariene van Team Uitgekookt 💚
Gevarieerd,lekker en kosten besparend dankzij minder boodschappen supermarkt!
Hoi Sjaak, Bedankt voor je mooie woorden! We koken graag voor je. 💚 Met vriendelijke groet, Ariene van Team Uitgekookt
Als mijn man avonddienst had nam ik niet de moeite om eten te koken voor mezelf. Nu eet ik door jullie maaltijden wel.
Hi Caren, Bedankt voor je review! Het doet ons goed om te horen dat je op deze manier wel kan genieten van een lekkere maaltijd. We koken graag voor je. 😊 Met vriendelijke groet, Ariene van Team Uitgekookt
In principe is het eten goed. Toch zou ik graag wat vaker aardappelpuree met verse groenten willen in plaats van de wel erg gladde aardappelen. Misschien ook wat meer vegetarische maaltijden. Ik denk dat Uitgekookt meer voor de jonge mensen geschikt is als voor senioren. Maar hoe dan ook, ik blijf het gewoon laten bezorgen.
Beste Anna, Dank je wel voor je eerlijke en waardevolle feedback! Fijn om te lezen dat het eten in principe goed bevalt. We begrijpen je opmerking over de aardappelen en nemen het zeker mee in onze overwegingen. We streven ernaar om onze maaltijden voor iedereen te verbeteren, en jouw suggestie voor meer aardappelpuree met verse groenten en meer vegetarische opties vinden we zeker interessant. 😊 Wat betreft de geschiktheid voor verschillende doelgroepen: we willen dat onze maaltijden voor iedereen, van jong tot oud, lekker en goed zijn. We blijven werken aan een gevarieerd menu voor iedereen, ook voor senioren. 💚 We zijn blij dat je blijft bestellen bij Uitgekookt en waarderen je loyaliteit. We hopen je ook in de toekomst te blijven verrassen met smakelijke en gevarieerde maaltijden! Alvast een fijne jaarwisseling toegewenst! Met vriendelijke groet, Sarina van Team Uitgekookt.
Ja jullie verdienen 5 sterren. Wel eens een tegenvaller maar dat kan gebeuren. Groet Lijda Kootwijk.
Beste Lijda, Bedankt voor je review! Wat een fantastische beoordeling. 😊 We zijn superblij dat je ons 5 sterren hebt gegeven. Natuurlijk kan het wel eens voorkomen dat iets niet helemaal naar wens is, maar we doen altijd ons best om iedereen tevreden te stellen. Fijn dat je daar zo begrip voor hebt! Mocht er iets zijn, neem dan zeker contact met ons op! We helpen je graag verder. 💚 We blijven hard werken om elke keer weer een goede ervaring te bieden, en we hopen je bij je volgende bestelling weer helemaal tevreden te maken. We willen je alvast een fijne jaarwisseling toewensen! Met vriendelijke groet, Sarina van Team Uitgekookt.
door omstandig heden kon ik zelf niet meer koken en kwam ik op advies bij uitgekookt terecht de maaltijden zijn om van te dromen ik ben blij dat ik toen die keus heb genomen want ik vind de maaltijden goed terwijl ik alleen de keuze doe het is voldoende en de keuze is ruim van mij krijgt de kok een hele grote pluim ik laat bij deze weten bij uitgekookt kun je heeeerlijk eten je hoeft niet lang te wachten en het is niet duur of wat word de keuze elke week weer een ander keuze en er zit altijd weer wat lekkers bij ik weet het zeker niet alleen voor jullie maar ook voor mij groetjes diny L (MAAK AL ANDERHALF JAAR GEBRUIK HIERVAN PRIMA )
Beste Diny, Bedankt voor je review! Het doet ons echt goed om te lezen dat je zo tevreden bent met de maaltijden van Uitgekookt. 😊 We zijn blij dat je op ons terecht bent gekomen en dat de keuze en kwaliteit van de maaltijden je zo goed bevallen. Het is fantastisch om te weten dat we je een lekkere en gemakkelijke oplossing hebben kunnen bieden! We doen ons best om elke week een gevarieerd en smakelijk menu aan te bieden, dus het is fijn om te lezen dat je het leuk vindt om elke keer iets nieuws te proberen. 💚 We hopen je nog vaak van dienst te mogen zijn! Nogmaals bedankt voor je mooie woorden en we kijken uit naar je volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Sarina van Team Uitgekookt.
Kwaliteit is altijd goed en maaltijden altijd netjes op tijd afgeleverd. Veel variatie ook.
Beste Ron, Bedankt voor je review! Wat super leuk om te lezen dat je tevreden bent over onze kwaliteit, variatie en over onze levering. 😊 Ik zal dit doorgeven aan onze desbetreffende afdeling! Zo'n mooi compliment kunnen ze zeker waarderen. Ik wil je een fijne jaarwisseling toewensen! Met vriendelijke groet, Sarina van Team Uitgekookt.
Ik eet bijna 3 jaar van ..UITGEKOOKT.. en ben daar zeer blij en tevreden mee.
Dag T.A., Bedankt voor deze mooie feedback! 😊 Wat fijn om te lezen dat je na 3 jaar nog steeds zo van onze maaltijden geniet. We stellen je mening als vaste klant dan ook zeker op prijs en hopen nog een lange tijd voor je in de keuken te mogen staan. Bedankt voor het doorgeven! Met vriendelijke groet, Maike van Team Uitgekookt
lekker! en.... geen afwas, geen vuil fornuis, lieve bezorgers !
Beste Masje, Wat heerlijk om te lezen dat het zo goed bevalt! Lekker eten, gemak én geen afwas, wie wil dat nou niet? 😉 Ook fijn dat je onze bezorgers zo waardeert, dat compliment geven we met plezier door. Dank je wel voor je review en graag tot een volgende keer! 💚 Met vriendelijke groet, Noreen van Team Uitgekookt
Al vele jaren klant en elke week heerlijk gevarieerd eten. Afgelopen dagen zelfs weer van het vorstelijke kerstmenu genoten!!
Beste Jacques, Het is geweldig om te lezen dat je al zo lang tevreden bent en elke week geniet van het gevarieerde eten. 💚 En wat leuk dat je dit jaar ook hebt kunnen genieten van het kerstmenu! Dank je wel voor je trouw als klant, we kijken ernaar uit om ook in 2026 weer heerlijk voor je te koken! Met vriendelijke groet, Noreen van Team Uitgekookt
Gewoon eeg lekker
Beste Math, Wat fijn om te lezen dat het lekker was! 💚 Korte maar krachtige review! Hopelijk mogen we je snel weer verwennen met een lekkere en gezonde maaltijd.🍴 Met vriendelijke groet, Noreen van Team Uitgekookt
Tijdstip van de bezorging is iedere keer zoals aangegeven in de mail De bezorger is altijd vriendelijk, behulpzaam en attent. Ik vind het wel jammer dat er heel weinig extra's aangeboden worden aan trouwe klanten in de vorm van kortingen, gratis dessert oid.
Beste Loes, We zijn blij dat je telkens tevreden bent over de smaak, versheid en de service van onze bezorgers. Het is ook fijn om te lezen dat het tijdstip van bezorging altijd klopt. Wat betreft je opmerking over extra's voor trouwe klanten: we hebben regelmatig speciale aanbiedingen voor onze trouwe klanten. Zo hebben we een aantal weken geleden maaltijden met een flinke korting op het menu gehad. Daarnaast verrassen we onze klanten op hun verjaardag met een extraatje en ontvangen onze klanten unieke kortingscodes. Het kan zijn dat al deze unieke acties in jouw spambox terecht zijn gekomen. Misschien kun je daar eens een kijkje nemen?💚 Met vriendelijke groet, Noreen van Team Uitgekookt
De kerst box was voldoende en veel variatie. Smaak was lekker.
Beste Jannie, Wat fijn om te lezen dat alles van eten tot bezorging perfect is verlopen. Geweldig dat de kerstbox voldoende was, veel variatie had en natuurlijk goed smaakte! Hopelijk mogen we je in 2026 weer verrassen met heerlijke maaltijden & zien we je sowieso de volgende kerst weer terug! 💚🎄
Omdat ik vlak voor de kerst het ziekenhuis in moest voor een operatie, heb ik voor het eerst een kerst diner besteld. Nou daar heb ik geen spijt van , het was heerlijk. Heb dingen gegeten die ik zelf niet zo gauw zou kopen. Veel variatie, makkelijk op te warmen, kortom wat een uitkomst. Was genoeg voor twee en gelukkig niet zo zout. Het werd keurig op tijd bezorgd . Ga zeker vaker gebruik maken van Uitgekookt
Beste Coby, Bedankt voor het delen van je ervaring en wat fijn om te lezen dat alles zo goed bevallen is! 💚 Wat een situatie zo vlak voor kerst... Des te mooier dat ons kerstdiner je zo heeft ontzorgd. Geweldig dat je hebt genoten van de variatie en zelfs nieuwe smaken hebt ontdekt. Fijn ook dat de bezorging op tijd was en dat alles goed in de smaak viel. We hopen vooral dat het inmiddels goed met je gaat en we staan graag weer voor je klaar bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Noreen van Team Uitgekookt