Eten is lekker,maar er mag best iets meer jus bij
Altijd attent,vanaf telefonische bestelling tot bezorging!!!
Sinds een half jaar deze maaltijden. Perfect.
Goed verzorgd, heerlijk en correct en vriendelijk contact. Punctueel bezorgd.
het bevalt goed
de maaltijden zijn goed en gevarieerd ook de bezorging is ok e
Op de eerste plaats is het lekker gemakkelijk. Maaltijden zijn zeer gevarieerd en altijd vers, zeer smakelijk uit de magnetron of oven, het is gewoon lekker, gezond en betaalbaar.
Vriendelijke bezorgers. Veel variatie in maaltijden. Priijs is redelijk. Af en toe voordeelboxen.
Beste Ad, Wauw, een 10! Bedankt voor deze geweldige beoordeling! We zijn ontzettend blij om te lezen dat je tevreden bent met onze variatie aan maaltijden, de vriendelijke bezorgers en de prijs-kwaliteitverhouding. Het is fijn dat je ook de voordeelboxen waardeert! Jouw positieve feedback motiveert ons om zo door te gaan en altijd het beste te bieden. We hopen je ook in de toekomst weer met plezier te mogen bedienen en je te blijven verrassen met onze maaltijden. Bedankt dat je voor Uitgekookt hebt gekozen! Met vriendelijke groet, Syoli van Team Uitgekookt
de krieltjes neem ik niet meer want die worden slap bij het verwarmen.
Beste Henny, Bedankt voor je eerlijke feedback en beoordeling. We begrijpen dat smaak subjectief is en dat niet ieder gerecht voor iedereen hetzelfde is. Het spijt ons te lezen dat de krieltjes niet naar wens waren en dat ze slap werden tijdens het verwarmen. We nemen dit zeker mee in onze evaluatie en kijken of we hier verbetering kunnen aanbrengen. We streven ernaar om iedere klant tevreden te stellen en zouden graag zien dat je de andere maaltijden ook nog eens een kans geeft. We hopen dat we je in de toekomst weer kunnen verrassen met gerechten die beter bij jouw smaak passen! Met vriendelijke groet, Syoli van Team Uitgekookt
Zie hiervoor
Beste Arie, Bedankt voor je mooie review van een 8! We zijn blij dat je over het algemeen tevreden bent met onze maaltijden. Het is fijn om te lezen dat je het eten prettig vindt, en we blijven er altijd naar streven om de ervaring voor onze klanten nog beter te maken. Als er nog specifieke dingen zijn die we kunnen verbeteren om die 10 te behalen, horen we het graag. Met vriendelijke groet, Syoli van Team Uitgekookt
We zijn tot dusver zeer tevreden over het eten het is lekker en smakelijk.Wij vinden de sperzieboontjes minder lekker en de verse worst valt ons ook tegen maar dat is ook het enige ga zo door
Beste Jan en Lineke, Bedankt voor je eerlijke review! We zijn blij om te lezen dat jullie over het algemeen tevreden zijn met onze maaltijden en dat het lekker en smakelijk is. We waarderen het dat jullie specifiek aangeven wat minder goed bevalt, zoals de sperzieboontjes en de verse worst. We nemen dit zeker mee in onze evaluatie om de kwaliteit van onze gerechten verder te verbeteren. Jullie positieve woorden over de rest van de maaltijden betekenen veel voor ons, en we blijven ons best doen om zo goed mogelijk aan jullie verwachtingen te voldoen. Bedankt voor het delen van je ervaringen en we hopen jullie ook in de toekomst blij te maken met onze maaltijden! Met vriendelijke groet, Syoli van Team Uitgekookt
Het eten wordt altijd keurig op tijd geleverd en is netjes verpakt. Iedere week is het fijn om uit zoveel menu’s te kunnen kiezen. Ook het zelf bepalen van de hoeveelheden is een sterk punt. Uitgekookt.nl ga vooral zo door
Beste Anton, Wat een fantastische review, bedankt voor het delen van je ervaring! We zijn ontzettend blij om te lezen dat je zo tevreden bent met de variatie in ons menu en de mogelijkheid om de hoeveelheden zelf te bepalen. We doen ons best om altijd op tijd te leveren en zorgen ervoor dat alles netjes verpakt is, dus het is fijn om te weten dat dit gewaardeerd wordt. We blijven hard werken om je iedere week weer van lekkere en gevarieerde maaltijden te voorzien. Bedankt dat je voor Uitgekookt hebt gekozen, en we kijken ernaar uit om je de komende tijd weer te mogen verrassen! Met vriendelijke groet, Syoli van Team Uitgekookt
Het eten is geweldig lekker en zeker genoeg, magnetron gebruiken wij niet meer alleen nu alles in de oven , v8nden wij smaakvoller en beter "gaar "
Beste Yvonne, Wat een fijne review! Het klinkt alsof jullie echt tevreden zijn met de veranderingen in de manier van koken. Het gebruik van de oven kan inderdaad veel meer smaak en diepgang geven aan gerechten, in vergelijking met de magnetron. Met vriendelijke groet, Syoli van Team Uitgekookt
Bestel al meer dan 6 jaar bij Uitgekookt! Voortreffelijke maaltijden en keurig op de afgesproken tijd afgeleverd! Is in al die jaren nog nooit fout gegaan. Ook de kerstmenu's kan ik van harte aanbevelen!
Beste Roy, Wat geweldig om te horen dat u al meer dan zes jaar met zoveel plezier bij ons bestelt! We waarderen uw vertrouwen enorm en zijn blij dat zowel de maaltijden, de bezorging als onze kerstmenu’s zo goed bevallen. Dank u wel voor deze mooie woorden! Met vriendelijke groet, Maud van Team Uitgekookt
Ik ben alleen staand, mijn vrouw is een verzorging tehuis. De maaltijden zijn goed en snel op tafel. Wel mis ik enkele gerechten die mijn vrouw wel maakte. Bijvoorbeeld spaghetti met mosterd saus. Dat vind ik geweldig lekker.
Beste Dammis, Dank u wel voor uw review. Wat fijn om te horen dat onze maaltijden goed smaken en het u gemak bieden. We begrijpen dat u sommige gerechten van thuis mist. Zulke favorieten blijven altijd bijzonder. We nemen uw suggestie graag mee, bedankt voor het delen! Met vriendelijke groet, Maud van Team Uitgekookt
Het is makkelijk en vooral lekker
Beste Smaakmaker, Wat fijn om te horen dat je onze maaltijden erg lekker vindt en dat het makkelijk te gebruiken is. Wij waarderen zulke complimenten enorm! We hopen dat we nog vaak bij je langs mogen komen met heerlijke verse maaltijden. Met vriendelijke groet, Maud van Team Uitgekookt
Makelijk om op te warmen en erg lekker om te eten.
Beste Hans, Wat goed om te horen dat je de maaltijden erg lekker vindt om te eten en dat je de maaltijden makkelijk vindt om op te warmen. Dit soort complimenten doen ons enorm goed en waarderen wij enorm! Wij hopen nog vaak langs te mogen komen met heerlijke verse maaltijden. Met vriendelijke groet, Maud van Team Uitgekookt
Het eten zeer goed verpakt en zeer lekker en dat je kunt kiezen elke week 25maaltijden
Dag Hans, Wat fijn om te horen dat je onze maaltijden lekker vindt! Wij hebben inderdaad elke week gemiddeld 25 verschillende soorten maaltijden. Ik hoop dat je nog vaak van deze lekkere maaltijden kan genieten. We waarderen je loyaliteit enorm en hopen je nog vaak van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Maud van Team Uitgekookt
Zo heerlijk gemakkelijk. Wij bestellen de maaltijden die veel (voor mij dan) bewerkelijk zijn. Ze zijn zo lekker, we gebruiken het meest 3 maaltijden per week, anders zou ik het koken nog verleren. Dan komt er ook nog bij dat we een gezellige bezorger hebben. Daar kan je van op aan. We kunnen het iedereen aanraden, geen grote afwas, geen volle karretjes met boodschappen en lekker lezen terwijl de maaltijd in de oven staat. De oven inplaats van de magnetron. Maar ja, het kan allebei. Smakelijk beste Mensen. Dank en succes.
Beste Alma, Wat fijn om te horen dat onze maaltijden u zoveel gemak en smaak bieden! Ook geweldig dat de bezorging altijd gezellig is. Bedankt voor uw mooie aanbeveling. We hopen dat we nog vaak voor u mogen koken. Met vriendelijke groet, Maud van Team Uitgekookt.
Heerlijke maaltijden veel keuze en een leuke prijs ,bezorging is een Toppertje
Beste Dick, Wat leuk om te lezen dat onze maaltijden zo goed in de smaak vallen! 💚 Fijn dat je de ruime keuze en de prijs waardeert en geweldig om te horen dat de bezorging voor jou een echte topper is. Bedankt voor je positieve review, dat waarderen we enorm! Met vriendelijke groet, Maud van Team Uitgekookt
Ben al meerdere jaren klant bij uitgekookt! Maaltijden zijn zeer smakelijk voor elk wat wil s zoals koolhydraat of eiwitrijk en gewoon normale maaltijden! Maaltijden worden altijd binnen het aangegeven tijdsbestek geleverd! Top! Ben blij met uitgekookt!
Beste Corine, Wat ontzettend fijn om te lezen dat je al meerdere jaren klant bij ons bent! 💚 We zijn blij dat onze maaltijden of het nu koolhydraatarm, eiwitrijk of een traditionele maaltijd is, zo goed bij je in de smaak vallen. Ook fijn om te horen dat de bezorging steeds binnen het afgesproken tijdsbestek plaatsvindt. Bedankt voor je vertrouwen en je mooie woorden. We blijven ons best doen om je iedere keer opnieuw te verrassen met smaak en gemak! Met vriendelijke groet, Maud van Team Uitgekookt
Al lange tijd geniet ik nog steeds van de heerlijke maaltijden, zeer vriendelijke bezorger en ook bij vragen per telefoon erg prettig .
Beste Smaakmaker, Wat fijn om te horen dat je zo'n positieve ervaring hebt! Het is geweldig dat zowel de maaltijden als de service zo goed bevallen. Met vriendelijke groet, Maud van Team Uitgekookt
Lekker gemakkelijk
Hoi Leo! Bedankt voor de review!😄 We proberen het je zo makkelijk mogelijk te maken, zodat jij kunt genieten zonder gedoe. Met vriendelijke groet, Idske van Team Uitgekookt.
Ik vind de maaltijd warm gemaakt in de oven het lekkerste. Ik persoonlijk ben net kapot van de gewone aardappelen maar gebakken of puree zijn prima
Hoi Hetty! Wat fijn om te horen dat je de maaltijden uit de oven het lekkerst vindt! 😊 We begrijpen helemaal dat sommige bereidingen beter voor je werken dan andere. Bedankt voor je feedback over de aardappelen. Met vriendelijke groet, Idske van Team Uitgekookt.
Wij bestellen elke week maaltijden, die zijn altijd prima en van smaak en er is veel variatie. De maaltijden zijn erg gezond met weinig toevoegingen en zout. Verwarmen doen wij in de oven en de maaltijden zien er na verwarming smakelijk uit. Ik zou niet meer zonder willen.
Hoi! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met onze maaltijden! 😊 Het is ook fijn om te horen dat de maaltijden goed uit de oven komen, dat is altijd een plus! Dank je wel voor je enthousiasme, we hopen je nog vaak te mogen blijven verrassen met heerlijke en gezonde maaltijden! Met vriendelijke groet, Idske van Team Uitgekookt.