Het begint met het uitzoeken van de maaltijden is al een genot door de ruime keuze.daarna de bezorging altijd op de afgesproken tijd.dan nog genieten van het opeten van de gerehteProficiat
Ben er zeer tevreden over ,zou het iedereen aanraden
Bestellen gaat gemakkelijk. Het eten is gevarieerd en smakelijk. Bezorging is prima.
Super heerlijk
Altijd vriendelijk met een lach bezorgd .
Heb al diverse maaltijden gegeten, allemaal top, het gemak is dat je de lekkerste voor je zelf uitkiest. Nog geen moment spijt van gehad. Jullie verdienen een 10 ….. echt een aanrader.
Gezonde maaltijden voor een evenwichtige prijs .
Al vanaf het begin van Uitgekookt, een wekelijkse tevreden afnemer!
Na anderhalf jaar weggeweest te zijn,bij uitgekookt,nu weer terug,ik heb de maaltijden gemist,van uitgekookt,heerlijke verse maaltijden,ik geniet elke dag er van Door een ongeluk kon ik niet meer uitgebreid koken,en daarom heb ik weer gekozen voor uitgekookt,,geen spijt gehad.
Super tevreden over de maaltijden en de bezorging!
Hoi Gert-Jan, Wat heerlijk om te horen! 😊 Bedankt voor je mooie woorden, we zijn blij dat je zo tevreden bent met zowel de maaltijden als de bezorging! 🍽️🚚 We hopen je snel weer van dienst te mogen zijn! Met vriendelijke groet, Idske van Team Uitgekookt
Eenvoudig bestellen en op tijd geleverd
Hoi Joop, Fijn om te horen dat het bestellen makkelijk was en de levering op tijd! 😊 We hopen je snel weer te mogen verwennen met een lekkere maaltijd! Met vriendelijke groet, Idske van Team Uitgekookt
Niet alles vind ik lekker smaken, maar dat kan ook aan mij liggen. Gisteren had ik stoofpeertjes. Dat was echt heel lekker. De komende tijd kan ik even niet bestellen maar zodra het weer kan bestel ik weer. Succes met al die maaltijden.
Hoi Joke, Dankjewel voor je fijne reactie! 😊 Het is helemaal begrijpelijk dat niet alles naar ieders smaak is, maar we zijn blij dat de stoofpeertjes je goed bevielen! 🍐🤩 We hopen je in de toekomst weer te mogen verrassen met een heerlijke maaltijd die je wél helemaal lekker vindt. Als je weer kunt bestellen, staan we voor je klaar! Tot snel en bedankt voor je steun! 💚 Met vriendelijke groet, Idske van Team Uitgekookt
1. Smaakvolle gerechten 2.Voldoende keuze = fijn als een voordeelbox een keer niet geheel jouw smaak is 3. Minder vaak naar de winkel en minder afwas = kostenbesparend 4.
Hoi Luuk, Wat fijn dat je zo tevreden bent! 😊 We zijn blij dat je de smaakvolle gerechten waardeert en dat je de keuze zo fijn vindt! 🎉 Het is inderdaad altijd handig om wat variatie te hebben, zeker als je een keer niet helemaal fan bent van de voordeelbox. En dat het ook nog eens kostenbesparend is en je minder naar de winkel hoeft – dat is mooi meegenomen, toch? 🙌 We doen ons best om het je zo makkelijk en lekker mogelijk te maken! 🍴✨ Hopelijk mogen we je snel weer verrassen met een heerlijke maaltijd! Met vriendelijke groet, Idske van Team Uitgekookt
Heerlijke maaltijden, super bezorging
Hoi Saskia, Wat een fijne review, dankjewel! 😊 Het is super om te horen dat je genoten hebt van de maaltijden en dat de bezorging vlot ging 🍴🚚. We hopen je snel weer blij te maken met een heerlijke maaltijd! Met vriendelijke groet, Idske van Team Uitgekookt ✨
Super goed mijn complimenten aan de koks ik zal altijd bij jullie blijven bestellen groetjes van anita van broekhuizen
Hoi Anita, Wat een ontzettend lieve woorden, Anita! 💖 We zullen je complimenten zeker doorgeven aan onze koks, zij zullen er heel blij mee zijn! 😊 Het betekent veel voor ons dat je zo tevreden bent, en we kijken ernaar uit om je nog vaak te mogen verwennen met heerlijke maaltijden. 🌟 Met vriendelijke groet, Idske van Team Uitgekookt
Van het begin, via de app, kun je maaltijden kiezen, en worden op de afgesproken tijd bezorgd door gezellige mensen. En de maaltijd gaat 30 minuten de oven in, en is het lekker smullen.
Hoi Robert, Wat een fijn bericht, dank je wel! 😊 Het is heerlijk om te horen dat je zo geniet van onze maaltijden en bezorgservice. We doen ons best om alles met zorg en plezier voor je te bereiden, zodat jij lekker kunt smullen! 🍽️✨ We hopen je snel weer blij te maken met een smakelijke maaltijd! 😋 Met vriendelijke groet, Idske van Team Uitgekookt
Ontettend lekker eten. Heel handig als je even niet eten koken kan, vanwege de gezondheid. Maar als ik weer goed op de been zal zijn, zal ik het vanaf nu ook blijven bestellen, omdat je er ook minder voedsel door verspilt. En het is ook handig om wat maaltijden te hebben voor als er even wat minder tijd is om te koken.
Beste Fijnproever, Wat fijn om te horen dat je blij bent met onze maaltijden! Het is precies waarvoor we het doen: gemak en lekker eten, vooral op de momenten dat je het het hardst nodig hebt. We vinden het fijn dat we je kunnen helpen, en het is goed dat je ook minder voedsel verspilt. Als je straks weer helemaal op de been bent, hopen we dat onze maaltijden je kunnen blijven ontzorgen op drukke dagen. Veel beterschap!💚 Met vriendelijke groet, Ronel van Team Uitgekookt
Echt blij dat ik dit heb gevonden!
Beste Mar, Wat fijn dat je blij bent met onze service! We doen ons best om het voor onze klanten zo goed mogelijk te maken, en het is fijn om te weten dat je tevreden bent. We hopen je snel weer van dienst te kunnen zijn.💚 Met vriendelijke groet, Ronel van Team Uitgekookt
Te weinig groenten Vlees is niet krokant Bezorging is vriendelijk Het is genoeg Bestelling gaat makkelijk, maar moet ver van te voren besteld worden
Beste Gerda, Bedankt voor je feedback! We vinden het belangrijk om te horen waar we kunnen verbeteren. We zullen je opmerkingen over de groenten en de krokante textuur van het vlees meenemen in ons proces. Wat betreft de bestelling, we begrijpen dat het soms lastig kan zijn om ver van tevoren te plannen. Fijn dat je de bezorging positief hebt ervaren!💚 Met vriendelijke groet, Ronel van Team Uitgekookt
Al 65 jaar zijn mijn ouders (85 en 91) samen en kookt mijn moeder elke dag met veel plezier. Sinds kort lukt dat haar niet meer. Ze eet sowieso niet zo veel meer. Er moet echter natuurlijk wel goed en gezond gegeten worden dus wij als kinderen hebben sinds kort maaltijden van UItgekookt.nl besteld. Eerst kleine porties van elk 350 gram geprobeerd, maar daarvan bleken ze er 1 te delen. Dat is wel erg weinig. Dus nu bestellen we 1 van portie van 450 gram per avond voor hen die ze delen en dat bevalt erg goed. Ze smullen van de maaltijden en de luxe dat ze ze alleen maar vanuit de diepvries in de magnetron hoeven te zetten. Echt een uitkomst.
Beste Miriam, Wat bijzonder om dit verhaal met ons te delen. Dank jullie wel. 💚 Wat ontzettend knap dat je ouders na 65 jaar samen nog steeds zo’n warme routine hadden met elke dag koken. Het is heel begrijpelijk dat dat op een gegeven moment lastiger wordt, en we vinden het mooi dat jullie samen zo’n passende oplossing hebben gevonden. Fijn om te horen dat de porties van 450 gram nu precies goed zijn en dat ze genieten van de maaltijden. Dat het bereiden zo eenvoudig gaat en hen ontlast, is precies waar we het voor doen. We blijven graag helpen om elke dag een smakelijke en zorgeloze maaltijd op tafel te zetten.💚 Met vriendelijke groet, Ronel van Team Uitgekookt
Nadat ik voor jullie maaltijden bezorgd heb ben ik een jaartje zelf weer in de keuken gekropen maar nu alles schrikbarend duur is geworden hebben wij besloten om weer te gaan bestellen. Als je goed plant met de maaltijden kom je goed uit en bespaar je ook op gas. Is lekker eten en veel keus. We gaan nog ff door hoor.
Beste Fijnproever, Wat fijn dat jullie weer voor onze maaltijden hebben gekozen, welkom terug! 💚 We begrijpen heel goed dat de stijgende kosten invloed hebben op keuzes in de keuken. Daarom is het extra mooi om te horen dat onze maaltijden jullie helpen om zowel tijd als kosten te besparen. Geweldig dat jullie de smaak en de ruime keuze waarderen. We blijven ons best doen om het jullie zo makkelijk én lekker mogelijk te maken. Dank voor jullie vertrouwen. Met vriendelijke groet, Ronel van Team Uitgekookt
Altijd lekker eten
Beste Nadine, We zijn blij dat je zo geniet van onze maaltijden.💚 We blijven ons inzetten om je telkens weer lekker eten te bezorgen. Met vriendelijke groet, Ronel van Team Uitgekookt
Wat je ook besteld het is allemaal even goed en lekker Ga zo door
Beste Jan, Wat een mooie review, dank je wel! Het is fijn om te horen dat alles wat je bestelt goed bevalt. Daar doen we het voor! Dank voor je vertrouwen en je enthousiaste woorden dat motiveert ons enorm.💚 Met vriendelijke groet, Ronel van Team Uitgekookt
Uitgekookt heeft een goed toegankelijke website en veel keuze. Onderhand weet ik welke maaltijden altijd smakelijk zijn. De sperziebonen vind ik soms te slap. Ik vind de aardappels en het vlees altijd goed en de satesaus is erg lekker.
Beste Regina, Bedankt voor je feedback! Wat fijn om te horen dat je onze website als toegankelijk ervaart en dat je inmiddels je favorieten hebt gevonden. Ook leuk dat de aardappels, het vlees en de satésaus zo in de smaak vallen! We nemen je opmerking over de sperziebonen serieus. We streven naar een constante kwaliteit en kijken graag hoe we de bite van de groenten verder kunnen verbeteren.💚 Met vriendelijke groet, Ronel van Team Uitgekookt