Heerlijke maaltijden

Ik maak al een aantal jaren gebruik van Uitgekookt. 6 maaltijden per week via abonnement. Steeds afwisseling en snel klaar. Bespaart me heel veel uren in de keuken, bespaar heel veel gas en eet veel gevarieerder en gezonder. Kortom, alle lof.

geniet van de maaltijden lekker en gevarieerd.

Tot nog toe lekker en smaakvol.

Helemaal tevreden.

Elke week weer een verrassing welke 5 maaltijden ik krijg. Deze smaken mij altijd prima! Op tijd bezorgt door een fijne bezorger en mocht hij later komen krijg ik een mail. Inderdaad helemaal tevreden.

heel goed

heerlijke maaltijden

De maaltijden van uitstekende kwaliteit

Het gemak van een magnetronmaaltijd, maar belangrijker zeer smaakvol en gezond met veel groenten en niet te zout

goed en lekker

Makkelijk en lekker

De maaltijden zijn heerlijk, gevarieerd,goed verzorgd en zeer vers! Doordat ik op het moment moeilijk kan lopen,is het voor mij een ideale oplossing! Voor het geld hoef je het niet te laten!

Geweldige maaltijden

En geweldige service

Geweldige maaltijden

Altijd afwissende maaltijden en smaakvol top

Prima prijs kwaliteit verhouding

Wij bestellen 3 x per week. Prijs kwaliteit verhouding is prima. Gevarieerd aanbod en de bezorging verloopt vlekkeloos.

iedere keer een smaaksensatie

Sinds mijn vrouw is overleden eet ik alleen maaltijden van Uitgekookt ze zijn heel lekker en gevarieerd en heel snel op tafel

Perfect kop

Alles wat betrekking heeft op bestellen en leveren van maaltijden klopt en de kwaliteit van de maaltijden is uitstekend

Zeer tevreden over kwaliteit en variatie.

Slechts een enkele keer wat weinig vlees (gehakt of kip).

prima????

De bestelde paas eten was gewoon een delicatesse. Iedereen die hier aan heeft meegewerkt krijgt een 9.

Maar er mag wel wat minder met thijm of andere zoals rozemarijn dat door mag van mij minder

heerlijke maaltijden en scherp geprijsd

Altijd lekker en met zorg klaar gemaakt en keurig op de afgesproken tijd gebracht helemaal top.

Over het algemeen vind ik het eten goed en lekker...

Over het algemeen vind ik het eten goed en lekker. Alleen sommige gerechten vind ik er niet uitzien en ook niet lekker maar smakeloos en vind ik het net alsof het zo maar in het doosje gekwakt is, sorry en die zal ik dus ook niet meer bestellen. Verder vind ik de bezorging prima en vriendelijke mensen. De klanten service. vind ik over het algemeen heel vrindelijk.

Het eten is heel goed!

Heel soms heb ik iets wat een beetje minder smaakt, maar dat is wanneer je zelf kookt ook. Ik ben heel blij met deze maaltijden en het geeft me ook rust, dat ik eten in huis hebt.

Maaltijden zijn goed, nieuwe app en verandering minder

Voorheen kon ik commentaar melden voor de bezorging. Bijvoorbeeld dat ik altijd werk en om half 6 thuis bent. Ik vind het echt averechts werken, dat ik als trouwe klant, mijn golden status gaat verliezen wanneer ik niet wekelijks 4 maaltijden afneem. (Daar heb ik zo mijn redenen voor). Ik ben dan ook zeer benieuwd wat de bezorgkosten gaan zijn. En of ik door dit alles nog wel klant wilt blijven. Met vriendelijke groet.

niet te zout en goed van smaak

goede ervaring

Super goed

De maaltijden zijn prima,de administratie laat nog weleens wat steken vallen.

Prima eten en gezond altijd op tijd

In een woord geweldig

Zeer goede en smaakvolle maaltijden tot nu toe niet 1 keer een maaltijd gehad die niet lekker was. Zeer gevarieerde keuze. Ook heerlijke desserts. Elke week eten we ontzettend gevarieerd. Hele grote aanrader en bezorging ook altijd keurig op tijd en heel erg vriendelijk. Uitgekookt jullie zijn echt in 1 woord geweldig!!

Super makkelijk super lekker

Maaltijden van " Uitgekookt.nl" zijn altijd lekker, gezond en tijdbesparend!!

Manenbergring 4

8271 RX Ijsselmuiden