geweldig

heerlijke maaltijden

Eten is heel goed

Maar de laatste leveringen waren niet compleet. Een paar producten zaten er niet bij. en de bezorging wordt ook steeds minder goed.

smakelijk

Super lekker

Lekker Eten, fijn in verschillende hoeveelheden. Netjes verzorgt en altijd op tijd.

Het is lekker en gezond

Het is heel lekker en je heb veel keuze

Alles goed

Alles goed en lekker

Altijd gezonde lekkere en gevarieerde maaltijden.

Als alleenstaande man is dit de beste oplossing voor gevarieerd gezond en lekkere maaltijden. Voor mezelf zie ik mezelf niet zo gevarieerd koken en alle ingrediënten te halen. Ook altijd op tijd bezorgd. Mijn complimenten. Je gooit ook niets weg en de porties zijn goed gebalanceerd voor 1 persoon.

Meestal goede maaltijden

Meestal is alles prima in orde, maar smaken verschillen nu eenmaal. Soms zou ik wat meer saus of jus willen, omdat de maaltijd wat droog is. We hebben altijd 450 gram, maar het komt wel eens voor dat we net iets te kort komen. Ligt ook aan de maaltijden, vaak wel erg veel vlees, kip of gehaktballen. Die wegen natuurlijk ook mee. Soms is de maaltijd nogal flauw of juist te zout. Dat komt gelukkig weinig voor.

Lekker eten

Lekkere maaltijden voor een goede prijs.

Af en toe een maaltijd die wat minder is maar ze gaan altijd op.

Super lekkere maaltijden

Zou het niet willen missen

Wij maken al maanden gebruik van uitgekookt. Naast het gemak, zijn we blij met het assortiment. We eten zeer afwisselend en meer groenten dan voorheen. Overall zeer smakelijk.

Makkelijk, vers, afwisselend

Tot nu erg tevreden over de keuzes en smaak

Prettig geregeld met uw maaltijden!

Het is prettig zaken doen met Uitgekookt: het bestellen gaat vrij soepeltjes, de betaling via iDRAL gaat bijna zonder haperen en de bezorging is steeds stipt en in orde. Je zou kunnen zeggen: een kind kan de was doen!

Geweldig.

Iedere maaltijd is een feestje. Lekker uit eten in je eigen huis.

Alles smaakt heerlijk , prima variatie

Altijd heerlijk eten , keurig op tijd bezorgd

Prima maaltijden

Ik heb nog niet een maaltijd gehad die niet smaakte , tevens is de keuze enorm voor ieder wat wils

Altijd op tijd bezorgen. En eten wat je wilt. Top.

goedeervaring

veel goedemaaltijden maarsomsooknnietlekket zoalsrodebietenenbloemkoolniet lekker de bamieenrijst zijnwelgoed enze zoudenook zilver vliesrijstaan bevelen

Enorme smaakontwikkeling door de gemengde gerechten.

Goede Service, Bestellen helaas soms nodig. Maar goede hulp en ontwikkeling door de heerlijke uitgebreide gerechten.

Goede, gezonde en gevarieerde maaltijden.

Wekelijks ontvang ik goede, gezonde en gevarieerde maaltijden naar keuze. Meestal maak ik op vrijdag een maaltijdkeuze van 4 maaltijden. Altijd op maandag netjes op tijd bezorgd. Ik overweeg deze keuze uit te breiden naar 5 maaltijden per week.

Prima maaltijden.

Ik geniet van de maaltijden. Het is ook fijn dat ik niet zelf hoef te koken.

Heel lekker en afwisselend

Een uitkomst nu ik niet mee zo goed en lang kan staan.

Gemakkelijk en lekker!

Sinds enkele maanden ben ik klant. Fijne maaltijden zo op tafel. 1 keer kreeg ik, menselijke fout, een andere maaltijd. Maar door U gelijk goedgemaakt. De vaste bezorger is erg vriendelijk Klasse!

Geweldig, had ik veel eerder moeten doen!

Superlekkere maaltijden, niet te zout, goed van smaak. De prijs vind ik ook prima tov de kwaliteit. Makkelijk op kantoordagen en mijn man en ik vinden werkelijk, alles lekker!! Ook een hele goede service, mocht er iets zijn. Kortom, doen!!

Manenbergring 4

8271 RX Ijsselmuiden