Mijn bereikbaarheid is tijdelijk beperkt geraakt. Van alle bezorgers van krant, pakjes etc. heeft Uitgekookt de meeste moeite gedaan mijn steeds te kunnen bereiken. Bedankt.
De meeste maaltijden zijn uitstekend, uiteraard is alles ook afhankelijk van eigen smaak, maar alles is prima klaargemaakt. De prijs is gelijk aan andere maaltijdservices, met de mogelijkheid om elke maaltijd een aparte beoordeling te geven. Wel heb ik gemerkt dat het beoordelingenscherm niet helemaal correct werkt, reeds beoordeelde maaltijden komen terug als niet beoordeeld en dat maakt het dan weer erg onoverzichtelijk. Daar moet dus wel aan gewerkt worden. Ik zou het verder erg fijn vinden als, net als de jus-cups, er ook satésaus cups beschikbaar komen.
De laatste paar weken echt NIET goed meer
Na al jaren bijna elke week 3 maaltijden te hebben besteld werd ik ineens geconfronteerd met de Gold status. Verplicht 4 maaltijden per week bestellen dan is het goedkoper en geen bezorgkosten. Echter heb ik geen vier maaltijden in de week nodig en wil ik ze ook niet gaan invriezen. Ik koop juist bij uitgekookt omdat het vers is. Mijn drie maaltijden per week zijn nu duurder geworden en ik moet nu bezorgkosten betalen. Ik vind dit na jarenlange vaste klant zijn niet echt een leuke actie. Ik bestel nu om de week dus niet meer elke week. Bedankt dus uitgekookt voor deze klantvriendelijke oplossing……
Beste Liza, Bedankt voor je eerlijke feedback voor ons! Fijn om te zien dat je de tijd hebt genomen om dit met ons te delen. De afgelopen tijd zijn wij inderdaad gestart met het Gold-programma, waarbij we de klanten met 4 maaltijden per week graag willen 'belonen' met scherpe prijzen per maaltijd. Het is het overwegen waard, ook omdat we jou dan nog verder kunnen ontzorgen 💚 Verder hebben we de prijzen per maaltijd niet per se verhoogd ten opzichte van voor het Gold-programma. Alleen de bezorgkosten zijn voor jou als extra post gekomen. Mocht je vragen hebben, schroom niet om ons te bellen (085 - 040 60 65). We helpen je graag! Met vriendelijke groet, Mirjam van Team Uitgekookt
Komt de lasagne met zalm spinazie en trostomaat weer terug
Beste Tine, Wauw, wat een mooie waardering geef je ons! Daar worden we blij van, zeker omdat je zo geniet van de heerlijke maaltijden. Een favoriete maaltijd heb jij zo te zien ook: de lasagne met zalm. Geen zorgen, we laten niet zomaar maaltijden verdwijnen van ons menu, dus houdt het vooral in de gaten. Wij maken graag jouw favoriete maaltje klaar 💚 Een heel goed weekend gewenst! Met vriendelijke groet, Mirjam van Team Uitgekookt
Slecht geregeld met korting
Beste Henk, Dankjewel voor je feedback voor ons! Wat fijn om te lezen dat je zo te spreken bent over de kwaliteit van de maaltijden. De afgelopen tijd zijn wij inderdaad gestart met het Gold-programma, waarbij we de klanten met 4 maaltijden per week graag willen 'belonen' met scherpe prijzen per maaltijd. Het is het overwegen waard, ook omdat we jou dan nog verder kunnen ontzorgen 💚 Mocht je vragen hebben, schroom niet om ons te bellen (085 - 040 60 65). We helpen je graag! Met vriendelijke groet, Mirjam van Team Uitgekookt
Lekkere maaltijden. Als ik een klein minpuntje mag noemen, dan is het het late bezorgen de laatste 3 á 4 weken. Eerder werden de maaltijden tussen 17.00 en 17.30 gebracht, nu is het tussen 18.00 en 19.00 uur. Met vriendelijke groet, J. Schippers Pijpenstraat 26-31 Enschede.
Beste Jan, Bedankt voor jouw mooie waardering voor ons! We vinden het fijn dat je de maaltijden zo lekker vindt. 💚 Je schrijft dat je de maaltijden een beetje laat bezorgd vindt. Dat kan ik me voorstellen, zeker als je de maaltijden die je op die dag ontvangt ook gelijk wilt eten. Tegelijkertijd is het zo dat wanneer je kiest voor het tijdvak van 4 uur, wij als Uitgekookt de vrijheid hebben om je in te plannen op de route zodat het voor de bezorger het meest logisch is. Hierbij houden we verder geen rekening met eettijd of specifieke wensen. Wanneer je op de dag van bezorging ook al van de maaltijden wilt eten, raad ik je aan om wat maaltijden als reserve op voorraad te hebben. Zo hoef je niet je eettijd uit te stellen! Met vriendelijke groet, Mirjam van Team Uitgekookt
nog vaak dat de groente te hard (niet gaar) is voor mij. verleden week nog veel stengels van broccoli en een kersenpit erin. ook nog elke week een andere bezorger die moet zoeken, op de website staat je eigen bezorger.
Beste Peter, Bedankt voor je feedback voor ons! Wat fijn dat je ons een 7 geeft. 💚 Dat je onze maaltijdservice over het algemeen goed vindt, daar worden wij blij van. Tegelijk geef je aan dat de groente te hard is voor je. En dat is gelijk een punt waarbij we als Uitgekookt de middenweg in moeten vinden. Waar de ene klant doorgekookte groente prettig vindt, zegt de andere klant dat hardere groente beter is. Dat is ook een stukje persoonlijke ervaring. Verder proberen wij zoveel mogelijk een eigen bezorger aan je te koppelen. Dat zorgt voor stabiliteit en een gezellig momentje bij jou aan de deur. De realiteit is soms weerbarstig, en helaas heb jij daar ook mee te maken. Mocht je niet tevreden zijn over de manier van bezorgen, laat het gerust weten via 085 - 040 60 65. We hopen nog lang voor jou te mogen koken! Met vriendelijke groet, Mirjam van Team Uitgekookt
Eten is heerlijk en gevarieerd!
Beste Helena, Wauw, wat fijn om te zien dat je ons een 10 geeft! Dat je zo geniet van de variatie in de heerlijke maaltijden - dat is waar we het voor doen. 💚 Graag zorgen wij nog lange tijd voor een fijne warme maaltijdbeleving voor jou. Zodat jij tijd kunt nemen voor dat wat goed is. Een goed weekend! Met vriendelijke groet, Mirjam van Team Uitgekookt
Heerlijke maaltijden en altijd op tijd geleverd
Beste Twan, Wat fijn om te zien dat je ons 5 sterren geeft! Daar worden we blij van - zeker omdat je zo geniet van de heerlijke maaltijden. Wij doen inderdaad ons best om de bezorging zo adequaat mogelijk te doen, zodat jij van ons op aan kan. 💚 Graag blijven wij nog een lange tijd voor je koken. Een hele fijne vrijdag verder gewenst! Met vriendelijke groet, Mirjam van Team Uitgekookt
Ik houd erg van koken en vers maar op lange werkdagen vind ik Uitgekookt een prima alternatief. Lekker eten en veel keus.
Beste Carla, Dankjewel voor je mooie feedback voor ons! Wat je beschrijft over je lange werkdagen - dat is juist wat we zo belangrijk vinden. Wij ontzorgen jou door te koken, en jij kunt de tijd nemen voor dat wat goed is. 💚 Op naar nog meer lekker eten en veel keus! Met vriendelijke groet, Mirjam van Team Uitgekookt
Als je 450 gram maaltijden besteld zit er geregeld maar 410 of 400 g per maaltijden in de verpakking. Als je dat omrekent in 30 maaltijden betaal je voor 30 maaltijden. Maar je krijg In principe aan gewicht maar 27 maaltijden. Als dat omrekent 3x 7,50 is 22.50 wat je mis loopt hebt 100 klanten per maand Dan hebt het over 2250 euro wat hun in de zak steken Ook heb ik contact genomen met Uitgekookt over aantal gewicht in groenten op m’n 120 g was per maaltijd terwijl een gezonde maaltijd 200 g groente moet zijn lijkt me niet zo moeilijk als je maaltijd van van 450 g besteld dat 200 g groente bij krijg hebt een keer contact teruggekregen met antwoord ze het vervelend vonden en door zal geven aan het betreffende afdeling maar niets meer van genomen wat ik heel jammer vind want hun eten eten is wel heerlijk hele goede maaltijden qua smaak, maar qua hoeveelheid valt het hard tegen
Beste Jos, Bedankt voor jouw eerlijke feedback voor ons. 💚 We vinden het prettig om te lezen dat je de smaak van de maaltijden heel goed vindt. Tegelijkertijd geef je aan dat je niet 100% tevreden bent over het gewicht van de maaltijden en de hoeveelheid groente. We vinden het vervelend dat je regelmatig een aantal gram te weinig van ons ontvangt. Dat is niet de bedoeling. Zou je contact met ons op willen nemen, en foto's sturen van de maaltijden op de weegschaal? We hebben namelijk zeker niet als doel om bewust geld achter te houden door te weinig ingrediënten toe te voegen. Wij beloven dat we in elke maaltijd 150 gram groente doen. Mocht dit niet kloppen in de door jou ontvangen maaltijd, neem dan gerust contact op. Wij streven niet naar 200 gram, mocht je dit willen dan kun je altijd kiezen voor het bijbestellen van een lekkere salade. Mocht je het fijn vinden om hier alsnog met ons over te sparren, neem dan gerust contact met ons op via 085 - 040 60 65. We willen echt ons best doen om voor jou de beste klantbeleving te realiseren! Met vriendelijke groet, Mirjam van Team Uitgekookt
Wij gebruiken deze maaltijden al vele maanden, we vinden het kwalitatief van hoog niveau. Er is veel keuze, dus veel variatie. Wordt elke week door meestal de zelfde bezorger keurig en vriendelijk afgeleverd en altijd binnen het afgesproken tijdvak. Zelfs bij onze afwezigheid werd het in de koelkast in de garage gezet. Top service!!!
Beste Twan, Wauw, een 10 voor Uitgekookt! Daar worden wij enorm blij van. 💚 Dat je zo geniet van de kwaliteit, variatie en bezorging - daar doen we het voor. Jij kunt tijd nemen voor dat wat goed is, en wij dragen zorg voor lekkere maaltijden mét kwaliteit. Op naar nog meer jaren gemak! Met vriendelijke groet, Mirjam van Team Uitgekookt
Idem dito
Beste Toon, Wat fijn om te zien dat je onze maaltijdservice waardeert met een 8! Dat je de prijs-kwaliteitverhouding zo waardeert vinden we prettig. Dat is ook waar we het voor doen, goede maaltijden maar wel betaalbaar 💚 Een heel goed weekend toegewenst! Met vriendelijke groet, Mirjam van Team Uitgekookt
Geweldige en lekkere maaltijden ik ben een liefhebber van Hollandse maaltijden en de keuze is geweldig
Beste Adrianus, Bedankt voor jouw mooie review voor ons! We vinden het fijn om te lezen dat je zo geniet van de maaltijden, en de keuze geweldig vindt. Wij blijven graag voor jou koken 💚 Een heel prettig weekend gewenst! Met vriendelijke groet, Mirjam van Team Uitgekookt
Ik ben erg tevreden over de maaltijden. Heerlijke smaak en mooie porties.
Beste Charissa, Bedankt voor je mooie review! 💚 Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de smaak en de porties van de maaltijden. Met vriendelijke groet, Larissa - Team Uitgekookt
Helaas, helaas. Al jarenlang geniet ik van jullie maaltijden. Keurige bezorgingen en altijd lekker. Het laatste jaar holt de kwaliteit achteruit en stijgen de prijzen fors. Het lokkertje "gold" is verwarrend en schept onprettige verplichtingen. Zonder gold gelijk een forse prijsverhoging en ook betalen voor de bezorging. Waar je eerder korting kreeg moet je nu bijbetalen. En al met al snap ik dat het leven duurder wordt en ook jullie prijzen moeten stijgen. Maar wanneer dan ook de maaltijden minder worden, is dat ontzetten jammer. Ik heb al verschillende malen met iemand gesproken en elke keer wordt verbetering beloofd. Ik neem even een time out en hoop op echte verbetering!
Beste Wilbert, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om dit zo uitgebreid met ons te delen 💚 Wat jammer om te horen dat je ervaring het afgelopen jaar minder positief is geworden, zeker gezien je lange tijd tevreden klant bent geweest. We begrijpen je frustratie rondom de prijsontwikkelingen, het Gold-label en de veranderingen in bezorgkosten. Ook nemen we je signaal over de ervaren kwaliteitsdaling serieus. We vinden het oprecht vervelend dat je hierdoor nu een time-out neemt. Je feedback over eerdere gesprekken en beloofde verbeteringen nemen we intern mee, zodat we hier kritisch naar kunnen kijken en dit beter kunnen oppakken. Dank je wel nogmaals voor je jarenlange vertrouwen en je eerlijke terugkoppeling. Met vriendelijke groet, Larissa - Team Uitgekookt 💚
Gewoon goed,.!
Beste Hugo, Bedankt voor je mooie review! 💚 Wat fijn om te horen dat je ons als betrouwbaar en goed ervaart. Met vriendelijke groet, Larissa - Team Uitgekookt
Lekker en makkelijk als ik geen zin heb om te koken ik kan de maaltijden ook in de vriezer doen
Beste Marianne, Bedankt voor jouw review Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze maaltijden en dat je deze ook 30 dagen in de vriezer kunt bewaren. 💚 Met vriendelijke groet, Larissa - Team Uitgekookt
Al jaren klant en altijd tevreden.
Beste Eddy, Bedankt voor je review en je jarenlange vertrouwen in ons! 💚 Wat fijn om te horen dat je altijd tevreden bent. Met vriendelijke groet, Larissa - Team Uitgekookt
Lekkere en gezonde maaltijden die keurig op tijd bezorgd worden.
Beste Gerrit, Bedankt voor je mooie review! 💚 Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over zowel de maaltijden als de bezorging. Met vriendelijke groet, Larissa - Team Uitgekookt
Ik eet al 3 jaar mee en ben zeer tevreden Het is heerlijk en heel gezonde uitgebalanceerde voeding met weinig zout en vet.
Beste Gre, Bedankt voor je mooie review en je vertrouwen al die jaren! 💚 Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de smaak en de gezonde, uitgebalanceerde maaltijden. Met vriendelijke groet, Larissa - Team Uitgekookt
Vele jaren had ik positieve ervaringen, echter de bezorging van afgelopen week was niet oké! Dus het lijkt mij beter om verder commentaar te leveren!!
Goedemiddag, Bedankt voor je bericht 💚 Jammer om te horen dat de bezorging van afgelopen week niet naar wens was, zeker gezien je eerdere positieve ervaringen. Is hierover al contact geweest met onze klantenservice? Dan kunnen we het namelijk goed nakijken en samen met je oplossen. We horen het graag van je. Met vriendelijke groet, Larissa - Team Uitgekookt
Sinds de invoering van het goud-etiket vind ik het veel minder handig. Nu krijg ik elke week 4 maaltijden en eerder 1x in de twee weken 6. Ik moet dus 2x zoveel keren thuis zijn voor de bezorging en krijg ook 2x zoveel administratieve mededelingen en facturen Bovendien bent u een nederlands bedrijf en mag u het "Gold Label"veranderen in het "Goud etiket". Daar kunnen uw Britse klanten mogelijk niets van begrijpen, maar hebt u er meer dan 1000. De hollandse klanten zijn er meer dan 400 keer meer. Het was ook gedaan om de prijsverhogingen te maskeren, denk ik. Ik beveel jullie wel aan, als mij erom gevraagd wordt. Het antwoord op de volgende vraag kan ik dus niet goed beantwoorden
Goedemiddag, Bedankt voor je uitgebreide review en dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen 💚 Fijn om te horen dat je ons nog steeds aanbeveelt en tevreden bent over de maaltijden zelf. Tegelijk vinden we het jammer dat de wijzigingen rondom het Goud-label en de frequentie van levering voor jou minder praktisch uitpakken. We begrijpen goed dat dit invloed heeft op het gemak en de administratieve kant, en we nemen je feedback hierover serieus. Ook je opmerkingen over de benaming en communicatie rondom het Goud-label nemen we mee. Transparante en duidelijke communicatie naar al onze klanten vinden we erg belangrijk. Dank je wel nogmaals voor je eerlijkheid en je aanbeveling ondanks je kritische punten. Met vriendelijke groet, Larissa - Team Uitgekookt 💚
prima vooral over de bezorging ben ik erg tevreden.
Goedenavond, Bedankt voor je review! 💚 Wat fijn om te horen dat je vooral zo tevreden bent over de bezorging, daar zijn we blij mee! Met vriendelijke groet, Larissa - Team Uitgekookt