Lekkere gezonde en gevarieerde maaltijden makkelijk te bestellen op tijd thuis bezorgd vriendelijke bezorgers
Beste Dirk, Dankjewel voor jouw fantastische cijfer en review! π Heel fijn om te lezen dat je zowel over de maaltijden als de bezorging tevreden bent. Hopelijk mogen we nog lang voor je koken! Met vriendelijke groet, Noreen van Team Uitgekookt
Ben erg tevreden. Iets meer vega opties zou fijn zijn. Of extra groenten kunnen bijbestellen?
Beste Gerda, Fijn dat je tevreden bent over de maaltijden! π Ik zal mijn collega's in de keuken laten weten dat je graag meer vegetarische maaltijden op het menu wilt. In het geval dat we hier meer vraag naar krijgen, zullen we daar zeker naar kijken. Voor nu kun je natuurlijk een kijkje nemen bij onze bijgerechten. We hebben heerlijke salades, fruit, soepen, desserts en nog veel meer! Uit ervaring kan ik het je zeker aanraden om deze eens uit te proberen. π Met vriendelijke groet, Noreen van Team Uitgekookt
De smaak van de maaltijden is goed maar ja, smaken verschillen. De maaltijden met pasta en rijst bevallen ons het beste. De levering gaat perfect en de mensen die het brengen zijn uitermate vriendelijk.
Beste Marijke, Goed om te lezen dat de maaltijden goed in de smaak vallen! Smaken verschillen inderdaad, maar fijn dat jullie erachter zijn welke maaltijden jullie het lekkerst vinden. Mooie complimenten voor de bezorgers. Dat zal ik zeker aan ze doorgeven! ππ Met vriendelijke groet, Noreen van Team Uitgekookt
Elke week is wel wat met het eten. Dan is het folie die niet eraf wil Dan zitten er bonen stokjes erin Dan is de bloemkool niet graag Dan is rauwkost/salade bakjes los bij de bezorging Dan is de koprol veel gaar enz,enz
Beste, Bedankt voor het doorgeven van jouw feedback! π We vinden het fijn om de feedback van onze klanten persoonlijk te bespreken, zodat we uitgebreide tips door kunnen geven aan onze koks. Zou jij telefonisch contact met ons willen opnemen? We zijn van maandag t/m zaterdag telefonisch bereikbaar op 085 040 60 65. π Alvast bedankt! Met vriendelijke groet, Noreen van Team Uitgekookt
Eenvoudig bestellen online en een hele ruime keuze aan gerechten.
Beste Hennie, Wauw, wat een topcijfer! π Superfijn om te lezen dat je blij bent met onze website en het aanbod. Hopelijk mogen we je nog heel lang verwennen met lekkere maaltijden! Met vriendelijke groet, Noreen van Team Uitgekookt
Makkelijke maaltijden die ook nog eens goed smaken al hoewel er bij zijn waarvan de groenten erg rauw zijn. Alsof ze niet voldoende gestoomd/gekookt zijn. Maar over het algeheel genomen zeer smakelijke maaltijden.
Beste Gerd, Fijn dat de maaltijden naar wens zijn! Ik zal aan onze keuken doorgeven dat je de groenten graag wat langer gekookt wilt hebben. Mochten er meer klanten zijn die hetzelfde verzoek hebben, gaan wij hier zeker naar kijken! π Met vriendelijke groet, Noreen van Team Uitgekookt
Wij zijn heel tevreden over Uitgekookt. Het is echt een uitkomst voor ons. Persoonlijk zou ik de saus altijd graag gescheiden van de maaltijd ontvangen, maar dat is slechts een klein detail. Kortom: wij zijn blije klanten!
Beste Hans en Nora, Wauw, wat een prachtig cijfer! Wij zijn erg blij dat we jullie een handje kunnen helpen met onze maaltijden. π We zijn al eens bezig geweest met het uitproberen van het concept om de saus apart van de maaltijd te leveren. Voor een aantal klanten werd het hierdoor lastiger om de maaltijd klaar te maken, waardoor we ervoor hebben gekozen om voor nu de maaltijden al mΓ©t saus te leveren. Uiteraard geef ik jullie verzoek wel door aan de keuken! Met vriendelijke groet, Noreen van Team Uitgekookt
Het eten is vers en smakelijk
Beste Marie, Dat is heel erg leuk om te lezen. Dankjewel voor de complimenten! π Met vriendelijke groet, Noreen van Team Uitgekookt
Keurige bezorging, ruim binnen de afgesproken tijd. Maaltijden goed verpakt en zeer smakelijk.
Beste R.J., Wat fijn dat je zo positief bent over ons π Dat je zo tevreden bent over de smaak van de maaltijden, de bezorging en de verpakking van de maaltijden - daar doen we het voor. We vinden het belangrijk om het voor jou zo gemakkelijk, gezond en lekker mogelijk te maken. We wensen jou een heel goed weekend toe! Met vriendelijke groet, Mirjam van Team Uitgekookt
Ik woog 53 kg en ben 165 cm lang,ik weeg nu 57kg heel fijn
Beste Tilly, Wat fijn om te horen dat je zo positief bent over ons π― Dat je zo geniet van de heerlijke maaltijden - dat vinden we heel belangrijk. Ook vinden we het super om te lezen dat het voor jou voedzaam is. Dat is ook een van onze speerpunten - goed & gezond eten! We hopen dat we nog lang voor jou mogen koken π Goed weekend! Met vriendelijke groet, Mirjam van Team Uitgekookt
Ze doen wat ze zeggen. Altijd op tijd op de af gesproken dagen .en niet duur.
Beste Ron, Wat fijn dat je zo tevreden bent over ons π― We vinden het fijn om te horen dat je onze service betrouwbaar vindt. Het is inderdaad een doel van ons om zo lekker, smakelijk en goed mogelijk te koken, en dat we inderdaad nakomen wat we tegen je zeggen. Hopelijk blijven we nog lang aan jouw verwachtingen voldoen en kunnen we nog voor je koken! Met vriendelijke groet, Mirjam van Team Uitgekookt
Veel keuze en de maaltijden zijn fantastisch!
Beste Fen, Bedankt voor jouw mooie cijfer voor ons: een 9! We worden er blij van dat je zo tevreden bent over Uitgekookt. Wij blijven graag voor jou klaarstaan, en we hopen dat we nog lang voor je mogen koken π Een goed weekend! Met vriendelijke groet, Mirjam van Team Uitgekookt
Goede app. Goede bezorging. Fijne medewerkers als je belt!!!
Beste Bea, Wat fijn om te zien dat je ons 5 sterren geeft! π We worden er blij van dat je onze maaltijden, de app, de bezorgers en de medewerkers fantastisch vindt. Graag blijven we aan jouw verwachtingen voldoen. Onze koks blijven met passie voor je klaarstaan! Geniet van het weekend βοΈ Met vriendelijke groet, Mirjam van Team Uitgekookt
Ben jij ook uitgekookt? Als je om welke reden dan ook niet toekomt aan zelf koken, kun je toch genieten van heerlijke maaltijden. Maak je keuze, bestel, ontvang en eet smakelijk!
Beste Anja, Bedankt voor jouw mooie woorden voor ons π We zouden jouw review zo kunnen gebruiken voor onze reclame. Je beschrijft precies wat we belangrijk vinden - heerlijke maaltijden, gemak, variatie en smaak! We hopen dat we nog lang deze lekkere maaltijden kunnen koken voor je. Onze koks staan graag voor je klaar. Ik wens jou een mooi weekend toe! Met vriendelijke groet, Mirjam van Team Uitgekookt
Ik ben erg tevreden met de maaltijden. Van af de bestelling tot aan de bezorging En de maaltijden zijn verrukkelijk. En er is veel keus.
Beste Karin, Wat fijn om te lezen dat je zo enthousiast bent over de maaltijden en de bezorging hiervan! We stellen je mening zeer op prijs en hopen je nog een lange tijd te mogen verrassen met lekkere maaltijden. π Bedankt voor het doorgeven! Met vriendelijke groet, Maike van Team Uitgekookt
Fijn thuisbezorgd en hup in de magnetron voor een lekkere en gevarieerde maaltijd.
Beste Paul, Wat fijn om te horen da het lekker en makkelijk was! Dat is precies wat we willen bieden: gemak en smaak! π Met vriendelijke groet, Ronel van Team Uitgekookt
Ik vind vooral de oosterse maaltijden goed. Het wordt gebracht door vriendelijke mensen. En het is snel klaar. Sommige Hollandse, matig. Alles door elkaar wat niet op rosti leek met vlees wat niet op rollade leek. Ik had de pech dat 2 boxen niet geleverd konden worden omdat ze niet ingeladen waren. Zodoende kreeg ik daarna alles achter elkaar en moest ik maaltijden invriezen.
Beste Hanneke, Bedankt voor je feedback! Fijn om te horen dat je hebt genoten van onze oosterse maaltijden. Jammer dat niet alles vlekkeloos is verlopen, onze excuses! We nemen dit mee om onze levering verder te verbeteren. Dank voor het delen, en hopelijk mogen we je snel weer verassen met heerlijke maaltijden. π Met vriendelijke groet, Ronel van Team Uitgekookt
Ik eet nu maaltijden die ik nooit voor me zelf zou koken.
Beste Rens, Wat een mooi compliment, dankjewel! We vinden het fijn dat we je kunnen verrassen met nieuwe smaken en gerechten. Met vriendelijke groet, Ronel van Team Uitgekookt
Lekker eten en de sevice is ook okΓ©
Beste Koos, Bedankt voor je positieve review! Fijn om te lezen dat het eten heeft gesmaakt en dat de service naar wens was. Hopelijk mogen wij vaker voor je koken. π Met vriendelijke groet, Ronel van Team Uitgekookt
ben blij met de dietiste, ik hoop dat er nog meer koolhydraatarme menu's volgen
Beste Ieta, Wat een positieve review op onze maaltijden met 30% minder koolhydraten!π Wij gaan zo door. Met vriendelijke groet, Ronel van Team Uitgekookt
Goede en gezonde maaltijden, ideaal om in drukke weken gevarieerd en toch gezond te eten. Was in het begin wat sceptisch want vaak bij kant en klaar maaltijden zijn de smaken in elkaar overgelopen. Maar niet uitgekookt, elke smaak blijft perfect! De eten wat de pot schaft box, is ook elke week een verrassing! Ik kijk nu alweer uit naar mijn avond eten vanavond.
Beste Susan, Hartelijk dank voor je review!π We vinden het fijn dat je de 'Eten wat de pot schaft' box waardeert. Het is altijd leuk om een beetje verrassing in de week te brengen! We hopen dat je vanavond weer een heerlijke maaltijd hebt en kijken ernaar uit je opnieuw te mogen verrassen. Met vriendelijke groet, Ronel van Team Uitgekookt
Al geruime tijd bestel ik meerdere maaltijden per week. Accurate levering, altijd erg smakelijk voor een mooie prijs.
Beste Hans, Hartelijk dank voor je mooie review! We zijn blij om te horen dat je al geruime tijd tevreden bent met onze maaltijden en de service die we leveren. Het is voor ons een genoegen om je keer op keer van een lekkere maaltijd te kunnen voorzien. We hopen je nog lang van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Ronel van Team Uitgekookt
Het is heel gemakkelijk ook voor mij omdat ik alleen ben na het overlijden van mijn vrouw.
Beste Johannes, Allereerst willen we onze oprechte condoleances aanbieden voor uw verlies. We begrijpen hoe moeilijk het kan zijn om in dergelijke tijden voor jezelf te zorgen. Het doet ons goed om te horen dat onze diensten u enige mate van gemak en steun bieden. Als er iets is waar wij u verder mee kunnen helpen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.π Met vriendelijke groet, Ronel van Team Uitgekookt
heerlijk
Hoi Theo, Fijn om te horen dat het heerlijk was! Eet smakelijk en tot de volgende keer! π½οΈ Met vriendelijke groet, Idske van Team Uitgekookt
Heerlijk eten. In de magnetron en smullen maar.
Hoi Wil, Wat fijn dat je het eten zo lekker vindt! π Het gemak van even in de magnetron en dan smullen is inderdaad perfect voor drukke dagen. Geniet van elke hap! π Met vriendelijke groet, Idske van Team Uitgekookt
• Kiyoh & Klantenvertellen zijn onafhankelijke platformen en erkend Google reviewpartner. Of een review nu lovend is of juist kritisch β iedere stem telt.