Laden reviews...
1.708 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De reviews tonen een hoge tevredenheid over variatie en kwaliteit. Smaak en prijs worden veel geprezen. Bezorging gebeurt doorgaans tijdig en betrouwbaar. Klanten zien Uitgekookt als een gemakkelijke eetkeuze.
Alle maaltijden die ik tot nu toe heb gehad voldeden totaal aan mijn verwachtingen dit zijn er inmiddels meer dan 120.
28 August 2026
H. W. van der Veen
Overdinkel
Fijne gerechten en lekker.
28 August 2026
Ella
Emmeloord
Altijd heerlijk bereid. Altijd lekker eten en de bezorger is ook altijd vriendelijk en op tijd.
Bert Vos
Wijk en Aalburg.
Zie boven
Pieter Wapenaar
Maassluis
Beste Pieter,
Bedankt voor je mooie 10! π Fijn om te horen dat je gewoon tevreden bent en dat alles goed bevalt. Daar zijn we blij mee! π
Larissa - Team Uitgekookt
makkelijk bestellen en komen altijd op het afgesproken moment
Hennie Berk-Vahl
HENGELO OV
Beste Hennie,
Bedankt voor je mooie beoordeling! π Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de smaak, de uitstraling en het gemak van onze maaltijden. En natuurlijk extra fijn dat het bestellen makkelijk gaat en de bezorging steeds op het afgesproken moment plaatsvindt. π
We blijven ons best doen om je iedere week weer te laten genieten!
Larissa - Team Uitgekookt
Smakelijke maaltijden en goede service. Jullie zijn altijd bereikbaar en maaltijden zijn altijd op tijd!
Ingrid
Heemskerk
Beste Ingrid,
Bedankt voor je prachtige 10! π Wat fijn om te lezen dat onze maaltijden zo goed in de smaak vallen bij je moeder en dat Uitgekookt voor haar een uitkomst is.
Ook geweldig om te horen dat je tevreden bent over onze service, bereikbaarheid en bezorging. Dat waarderen we enorm! π
Bedankt voor je vertrouwen en voor het delen van je mooie ervaring!
Larissa - Team Uitgekookt
De meeste maaltijden zijn lekker , maar enkele niet, en er is niet veel verloop van de maaltijden, veel elke week hetzelfde.
jos
Susteren
Beste Jos,
Bedankt voor je beoordeling! π Fijn om te lezen dat je tevreden bent over onze maaltijden en de ruime keuze. We blijven ons best doen om iedere week weer lekkere en gevarieerde maaltijden aan te bieden. π
Larissa - Team Uitgekookt
Altijd verse gezonde maaltijden goed bereidt en heerlijk en goede variatie en elke keer geruime keuze
Theo Hoksbergen
Ede
Beste Theo,
Bedankt voor je prachtige 10! π Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over de verse en gezonde maaltijden, de smaak en de ruime variatie. Daar worden we blij van! π
We blijven ons best doen om iedere week weer voldoende keuze en lekkere maaltijden aan te bieden.
Larissa - Team Uitgekookt
Wat ben ik blij met mijn vaste bezorger. Iedere maandag trouw en vriendelijk aanwezig om mijn maaltijden te bezorgen. Mag zeker benoemd worden, zal niet overal vanzelfsprekend zijn misschien, in mijn route dus wel. Verder tevreden over de maaltijden.
W. Hielkema
Heerenveen
Goedemiddag,
Bedankt voor je mooie beoordeling! π Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent met je vaste bezorger. Het is inderdaad heel waardevol om iedere week een vertrouwd en vriendelijk gezicht aan de deur te hebben. We geven je compliment zeker door! π
Ook fijn om te horen dat de maaltijden goed bevallen. Bedankt dat je jouw ervaring met ons hebt gedeeld!
Larissa - Team Uitgekookt
Veel keus, voor elk wat wils. Goed bereid; knapperige groentes en mals vlees.
Monique
Oudelande
Beste Monique,
Bedankt voor je mooie 10! π Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over de ruime keuze en dat de maaltijden goed bereid zijn. Knapperige groenten en mals vlees, precies zoals het hoort!
We blijven ons best doen om voor ieder wat wils te bieden en je te laten genieten van lekkere maaltijden. π
Larissa - Team Uitgekookt
Eet al meerdere jaren minimaal 4x per week de uitstekende en zeer smakelijke maaltijden van Uitgekookt. Geen abonnement nodig, dus ik bestel wanneer ik trek heb. De maaltijden worden altijd op de afgesproken dag en tijd geleverd, daar kan je echt van uitgaan, prima!! En dat allemaal voor een uitstekende prijs, echt lekker en gezond eten kan dus wel degelijk. De keuze tussen welke maaltijden ik wil is ook elke week ruim voldoende. Nee, ik kan geen negatieve dingen over Uitgekookt bedenken. Ik ben een zeer tevreden mens nogmaals PRIMA!!
Sjors
Weesp
Beste Sjors,
Wat een ontzettend mooie review, bedankt voor je geweldige 10! π Het is fantastisch om te lezen dat je al meerdere jaren zo tevreden bent over onze maaltijden, de ruime keuze, de bezorging Γ©n de prijs.
En wat fijn dat je het gemak van bestellen wanneer het jou uitkomt zo waardeert. Dat je na al die jaren geen negatieve punten kunt bedenken, is natuurlijk een enorm compliment! π
We gaan ons uiterste best doen om je nog heel lang te blijven voorzien van lekkere en gezonde maaltijden. Bedankt voor je vertrouwen en enthousiasme!
Larissa - Team Uitgekookt
Gezond, lekker en niet duur.
Wendy
Tilburg
Beste Wendy,
Bedankt voor je mooie 10! π Wat fijn om te horen dat je onze maaltijden gezond, lekker Γ©n betaalbaar vindt. Daar worden wij blij van! π
We hopen je nog heel vaak te mogen laten genieten van onze maaltijden.
Larissa - Team Uitgekookt
Voor mij, als man alleen, is dit dΓ© eetoplossing. Altijd heerlijk eten en op tijd bezorgd door vriendelijke mensen.
Duuk
Soest
Beste Duuk,
Wat fijn om te lezen! π Geweldig dat Uitgekookt voor jou dΓ© eetoplossing is en dat je zo tevreden bent over zowel de maaltijden als onze bezorging. En natuurlijk extra leuk om te horen dat je onze bezorgers zo vriendelijk vindt. π
Bedankt voor je mooie 9 en voor het delen van je ervaring!
Larissa - Team Uitgekookt
Veel variatie en meestal is het ook heel smakelijk!
Janneke
Stadskanaal
Beste Janneke,
Bedankt voor je mooie beoordeling! π Wat fijn om te horen dat je de variatie in ons aanbod zo waardeert en dat de maaltijden meestal goed in de smaak vallen. We blijven ons best doen om je iedere week weer iets lekkers te bieden! π
Larissa - Team Uitgekookt
heel goed veel variatie in de maaltijden!
Jeanie v..d. Engel
Putten
Beste Jeanie,
Wat ontzettend fijn om te lezen! π Bedankt voor je mooie 10 en de complimenten over onze maaltijden en bezorging. Geweldig dat je ook zo tevreden bent over de variatie in het aanbod. π
We gaan zeker zo door!
Larissa - Team Uitgekookt
Nadat mijn vrouw overleed viel ik in een groot gat. Niet alleen het gemis was moeilijk maar ook moest ik voor mijzelf gaan koken. En juist daar had ik geen ervaring in. Tot ik kennis maakte met Uitgekookt. Uitstekende maaltijden tegen betaalbare prijzen waren voor mij de oplossing. Geen zorgen meer of mijn eigen creaties en iedere avond lekker eten.
Ronald
Den Haag
Beste Ronald,
Wat bijzonder om je verhaal te lezen. β€οΈ Het spijt me dat je je vrouw hebt moeten missen en dat je daarna ook ineens zelf voor je maaltijden moest zorgen.
Wat fijn dat je Uitgekookt hebt gevonden en dat onze maaltijden je hierbij kunnen helpen. Dat je iedere avond kunt genieten van een lekkere maaltijd zonder je zorgen te hoeven maken over wat je zelf moet koken, daar doen we het voor. π
Bedankt dat je jouw ervaring met ons hebt gedeeld en heel veel smakelijke maaltijden gewenst!
Larissa - Team Uitgekookt
Geniet dagelijks van de maaltijden van uitgekookt. Dank je wel
Jan
Apeldoorn
Beste Jan,
Wat leuk om te lezen! π Bedankt voor je mooie beoordeling en de lieve woorden. Fijn dat je zo geniet van onze maaltijden en dat ze het dagelijks makkelijk voor je maken. π
Larissa - Team Uitgekookt
Een top ervaring Heerlijk ,veelzijdig en gevarieerd eten op sterren niveau Ik kan het iedereen aanraden
Roelf
Klaaswaal
Beste Roelf,
Wat een geweldige review, bedankt! π Super om te horen dat je zo enthousiast bent over onze maaltijden. Heerlijk dat je de variatie en kwaliteit zo waardeert en ons zelfs sterrenniveau geeft! βοΈ We vinden het ontzettend leuk dat je ons aan iedereen zou aanraden.
We koken met veel plezier voor jou! π
Worden op tijd geleverd.
Theo
Arnhem
Beste Theo,
Bedankt voor de 10! π Wat goed om te horen dat de maaltijden helemaal naar je zin zijn en de bezorging netjes op tijd is. Fijn dat alles zo goed bevalt!
Tot snel! π
Smaakt prima
Irene
Sittard
Beste Irene,
Bedankt voor je review! π Fijn om te horen dat de maaltijden je goed smaken.
We hopen nog lang voor je te mogen koken! π
Minou - Team Uitgekookt
Veel keus en elke keer weer een verrasing en nieuwschierich.en dat maak de maaltijd lekker en goed.
John
Amersfoort
Beste John,
Bedankt voor je mooie review! π Wat fijn om te horen dat je zo geniet van de variatie en het ruime aanbod. Leuk dat iedere maaltijd weer een verrassing is en je nieuwsgierig maakt naar de volgende!
We hopen je nog vaak te mogen verrassen met lekkere maaltijden! π
Heel lekker
Leendert
Joure
Beste Leendert,
Bedankt voor je leuke reviewπ Fijn om te horen dat je de maaltijden zo lekker vind!
We kijken ernaar uit om weer heerlijke maaltijden voor je te mogen koken! π
Minou - Team Uitgekookt
Uitstekende maaltijden, gevarieerd aanbod, goed van smaak
Albert
Heerlen
Beste Albert,
Bedankt voor je mooie review! π Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze maaltijden, de variatie en de smaak. Daar worden we blij van! π
Smaakt heerlijk
Cecilia
Maarssen
Beste Cecilia,
Bedankt voor je reviewπ Fijn om te horen dat het zo goed smaakt.
Daar doen we het voor!
We hopen nog lang voor je te mogen koken! π
Ik ben er blij mee
Wil Hazenbroek
Capelle aan den IJssel
Beste Wil,
Bedankt voor je mooie review! π
Wat fijn om te lezen dat je blij bent met onze maaltijden. Daar worden wij natuurlijk ook blij van!
Manenbergring 4
8271 RX Ijsselmuiden