Uitstekend uitgekookt

Alles wat je maar ian wensen. Betaalbaar, lekker, goed geregeld. Alles zo als je verwacht en wordt toegezegd. Just love it

Geweldig bedrijf.

Niets dan lof voor Uitgekookt. Ze bereiden heerlijke maaltijden die er ook nog eens zeer verzorgd uit zien. Voor de maaltijden die ze mij voorschotelen krijgen de koks een dikke 10. Ook vergeet ik de bezorgers niet die de maaltijden goed gekoeld en op tijd afleveren. Uitgekookt: BEDANKT. 26/1-2026

Grote variatie steeds weer een verrasing

Maaltijden zijn lekker en gevarieerd. Fijn dat je ook verschillende grootte kan bestellen. En vooral lekker makkelijk

Geweldig!!!!!

Geweldig smakende maaltijden, iedere week voldoende keuze, stipte levering binnen de aangegeven tijden, vriendelijke bezorgers. Als trouwe klant met wekelijkse bestellingen voor twee personen toch een suggestie: De gerechten in de maaltijdboxen alsmede de aangeboden maaltijden zouden wat vaker gewijzigd moeten worden met nieuwe gerechten.

heel goed

elke maaltijd is heerlijk

Heerlijk gegeten!!

Makkelijk en lekker.

Gemakkelijk, betaalbaar en bijna altijd heerlijk

Een fijne kok die voor mij kookt

Absoluut een aanrader!

Omdat ik zelf een streng dieet volg, maar mijn man juist goed en verantwoord moet eten in verband met zijn diabetes type 2, heb ik besloten om Uitgekookt te proberen — en wat ben ik daar blij mee! De ruime keuze aan maaltijden is echt fantastisch en eerlijk is eerlijk: voor deze prijzen kan ik zelf geen zó lekkere, complete en gezonde maaltijden op tafel zetten. De porties zijn precies goed, waardoor ik niets meer weggooi. Ik hoef niet langer mijn hoofd te breken over wat ik mijn man moet voorschotelen en het gesleep met boodschappen, dat vaak eindigde in teveel koken en weggooien, is volledig verleden tijd. Dat merk je niet alleen in gemak, maar ook duidelijk in de portemonnee. Zo enthousiast ben ik zelfs, dat ik mijn moedertje van 83 heb aangeraden om ook de pakketten te nemen, zodat zij weer goed en regelmatig eet — iets wat er anders nog wel eens bij inschiet. Kortom: wij zijn ontzettend tevreden! Als prachtige bonus kan ik zeggen dat sinds mijn man van deze maaltijden geniet, zijn bloedsuikerwaarden stabiel zijn gebleven én wij aan het eind van de maand zelfs geld overhouden. Dat geeft rust, gemak én vertrouwen. Een dikke aanrader!

Een gezonde en lekkere beleving

Omdat ik met wisselende diensten werk, is Uitgekookt.nl voor mij gemakkelijk. Buiten dit zijn de gerechten heerlijk, vers, gevarieerd ruim aanbod. De bezorging is top. Ik kan alleen maar zeggen: geweldig! Een dikke 10. Dank jullie wel

Uitgekookt is een geweldige voedsel leverancier!

Al een aantal maanden bestellen we voor iedere week vier verschillende soorten maaltijden. We zijn iedere keer weer verrast door de prachtige gevarieerdheid van hun aanbod, de uitstekende kwaliteit van iedere maaltijd en de buitengewone stiptheid waarmee deze bestellingen afgeleverd worden. En dan komt er ook nog bij dat de prijs voor elke maaltijd uitermate bescheiden is. Onze grote dank, medewerkers van Uitgekookt!

Prima maaltijden

Mijn ervaring is goed met Uitgekookt. Zeer vriendelijke mensen ook bij de telefonische support.

Geweldig!

De maaltijden kun je zelf uitzoeken. Grote keuze. Ik geniet er steeds weer van.

De bezorging is altijd op tijd. Het eten meestal smaakvol en betaalbaar.

Ik ben heel tevreden.

Lekkere maaltijden

Gevarieerde maaltijden met ruime keuze . Altijd op tijd bezorgd door vriendelijke bezorgers. Altijd een mail dezelfde dag wanneer de maaltijden bezorgd worden.

Toppy de ideale oplossing

Altijd lekker en smaakvol Voor ons de ideale oplossing

Ik vind het echt geweldig. Ruime keuze en tot nu toe alle gerechten erg lekker. Kwaliteit is top en de leveringen altijd op afgesproken tijden. echt een aanrader

Iedere dag een feestje

Ben bijzonder tevreden met de geleverde maaltijden. Natuurlijk zijn er wel eens maaltijden bij die niet mijn smaak zijn maar dan bestel ik ze de volgende keer niet

‘Klasse’ maaltijden

Dagelijks een gezonde maaltijd, correct thuisbezorgd.

Erg lekker

Heb al een berichtje gestuurd maar de maaltijden zijn fantastisch

Zeer tevrede

De maaltijden zijn zeer goed en worden op tijd bezorg ga zoo door teken ik van hilten

Heerlijk eten

We bestellen online en het eten wordt keurig verpakt in porties optijd gebracht. Het eten is heel smakelijk, gevarieerd en lekker. We voelen ons hier erg door verwend. Hartelijk dank voor al jullie inspanningen.

heerlijke maal;tijden

prima bereid eten voor een goede prijs

Goed bezorg.

Ik moet soms wennen aan de samenstelling van de maaltijden.

Eigenlijk een 10 maar dat kan dus niet

Sinds 2019 ben ik klant van UITGEKOOKT zonder vakantie en elke dag eet ik met veel smaak het eten. Door mijn enthousiasme zijn andere mensen ook klant geworden en ze zijn het eens met me. Kom niet aan Uitgekookt want dan kom je aan mij! Raar voor bepaalde mensen maar ik kan zelf niet koken door fysieke omstandigheden. Ook vind ik dat de bezorgfirma Tring Tring het keurig regelt. Keurige mensen en soms ook vrolijk.

Manenbergring 4

8271 RX Ijsselmuiden