prima heerlijk en voldaan voor deze maaltijd bied ik de kok een pluimpje aan

door omstandig heden kon ik zelf niet meer koken en kwam ik op advies bij uitgekookt terecht de maaltijden zijn om van te dromen ik ben blij dat ik toen die keus heb genomen want ik vind de maaltijden goed terwijl ik alleen de keuze doe het is voldoende en de keuze is ruim van mij krijgt de kok een hele grote pluim ik laat bij deze weten bij uitgekookt kun je heeeerlijk eten je hoeft niet lang te wachten en het is niet duur of wat word de keuze elke week weer een ander keuze en er zit altijd weer wat lekkers bij ik weet het zeker niet alleen voor jullie maar ook voor mij groetjes diny L (MAAK AL ANDERHALF JAAR GEBRUIK HIERVAN PRIMA )

Een aanrader

Het kerstdiner was heerlijk, ik ga zeker vaker bestellen. Ook complimenten voor de bezorger, alles keurig op het aanrecht geplaatst.

Heerlijke betaalbare maaltijden

Kwaliteit is altijd goed en maaltijden altijd netjes op tijd afgeleverd. Veel variatie ook.

In 1 woord... fantastisch

Ik eet bijna 3 jaar van ..UITGEKOOKT.. en ben daar zeer blij en tevreden mee.

gewoon prima, afwisselend en makkelijk !

lekker! en.... geen afwas, geen vuil fornuis, lieve bezorgers !

Wekelijks top

Al vele jaren klant en elke week heerlijk gevarieerd eten. Afgelopen dagen zelfs weer van het vorstelijke kerstmenu genoten!!

Smakelijk

Gewoon eeg lekker

Smaakvol en vers

Tijdstip van de bezorging is iedere keer zoals aangegeven in de mail De bezorger is altijd vriendelijk, behulpzaam en attent. Ik vind het wel jammer dat er heel weinig extra's aangeboden worden aan trouwe klanten in de vorm van kortingen, gratis dessert oid.

Het totaal .....van eten tot bezorging is perfect.

De kerst box was voldoende en veel variatie. Smaak was lekker.

Omdat ik vlak voor de kerst het ziekenhuis in moest voor een operatie, heb ik voor het eerst een kerst diner besteld. Nou daar heb ik geen spijt van , het was heerlijk. Heb dingen gegeten die ik zelf niet zo gauw zou kopen. Veel variatie, makkelijk op te warmen, kortom wat een uitkomst. Was genoeg voor twee en gelukkig niet zo zout. Het werd keurig op tijd bezorgd . Ga zeker vaker gebruik maken van Uitgekookt

Heel goed qua smaak, verpakt en gebracht.

We hebben vandaag de kerstdozen met zijn vieren opgegeten. Je smaak pupillen weten niet wat er gebeurd. Er waren verschillende smaken wat je proefde. We gaan zeker nog een keer of keren bestellen. Qua hoeveelheid was het voor ons teveel. Maar kom ook goed uit kunnen we er nog een keer van eten .

Steengoed bedrijf

Ik bestel nu al bijna 3 jaar elke week maaltijden bij dit bedrijf. Heb meerderen getest, maar Uitgekookt is veruit de beste. Erg veel keus elke week. Voor elk wat wils. Verse groente, goed stuk vlees of vis, en met zorg bereid. Goede soepen en toetjes ook. Klantendienst is erg alert en leest echt de reviews en commentaren, en reageert snel. Attent bedrijf ook die nog waardering voor de klant heeft, en hele lieve en fijne bezorging. Kortom een top bedrijf!

Prima eten en goede bezorging

Ik vind het prima eten en de bezorging is ook prima

Geweldig!!!!!!!! Heerlijk vers, mooi vlees/vis, grote sortering, Hulde Team Uitgekookt

Beter dan menig restaurant!!!!!!! Heerlijk thuis eten, TOP KWALITEIT. Dank aan het gehele team!!!!!!

goed is goed

alles is eigenlijk goed. Het eten en de bezorging zijn van goede kwaliteit. Ik zou zeggen: Hou dit vol!

Prima kwaliteit voor een redelijke prijs.

Als ik alleen ben wil ik niet altijd zelf koken. Op die momenten maak ik gebruik van Uitgekookt. En dat bevalt prima.

Geweldige keuze uit veel maaltijden, in het begin is het alles uitproberen! Daarna kan je de Favorieten bestellen, prijs is ook okΓ©.

Blij met de ruime keus en correcte bezorging

Blij met de ruime keus en correcte bezorging

Uitstekend.

Alles is heerlijk van smaak zeer goed alles.

uitstekend

Heerlijk eten , makkelijk te verwarmen en prima service

Mooie verse maaltijden

De maaltijden hebben een goede smaak en de bezorging is ook prima.

Tevreden met het resultaat

Ik ben bij met mijn maaltijden. Het eten voldoet aan mijn verwachtingen. Soms zou het een ietsje minder gaar mogen zijn. Groenten moeten niet te zacht zijn. (inmijn optiek) Verder: tevreden.

Ik heb in 't verleden al een keer de opmerking gemaakt "graag wat meer kruiden bij de maaltijden"!

Mijn complimenten voor de bezorging door Ben! Hij is altijd op tijd!

Veel gemakkelijker en echt lekker.

Mijn vrouw kwam met idee om uitgekookt te bestellen voor de kerst. Die reclame was op tv geweest, en sprak mij ook wel aan. Kerstmenu zag er goed uit, en vooral het aantal kleinere gerechten sprak ons aan. Geen volle borden dus, en daar houden wij niet van. Even twijfel hoe het zou gaan met de bezorging. Die was echter uitstekend geregeld, met een kort tijdvak en stipt op tijd, wat een verademing. En nu is het de eerste kerstdag, en ik moet zeggen, zijn we aangenaam verrast. Kwaliteit zeer goed, en heel smaakvol. Kortom bijzonder geslaagd, en hier gaan we zeker meer gebruik van maken. Samengevat dus veel gemak, uitstekende bezorging van het product. Zeer smaakvol, vers, en zorgt er voor dat je kunt genieten van je dag.

Vriendelijke mensen en altijd lekker eten

Vriendelijke mensen en altijd lekker eten