Gevarieerd en lekker

Keurig op de aangegeven tijd en leuke aardige bezorgers

Ik vind de maaltijden goed en heerlijk, uitstekende bezorging.

Ik geniet elke keer van het eten.

Is altijd op tijd.en ik verheug elke weer wat ik krijg

Heerlijk eten.. bezorging een drama

Het eten is fantastisch. Sind 2 maanden 6 verschil bezorgers gehad,terwijl ik altijd een vaste had. De 1 zet het vd deur in de zon,de ander geeft het af bij de buren zonder briefje of belletje. Welnee..dat moet je maar ruiken. Contact gehad met klantenservice,en die zouden duidelijk bij de bezorger op de lijst zetten waar het eten neergezet kan worden En wat denk je.?? Welnee.. gewoon aanbellen ( gelukkig was ik thuis).. Gevraagd aan meneer of het niet vermeld staat. Jazeker...maar lezen blijkt moeilijk te zijn..dus doe het lekker niet... Maar...het eten is top. Daar gaat het tenslotte bom

Een zeer smakelijk gemak

Het gemak van bestellen en het vaak niet zelf hoeven te koken

Heerlijke maaltijden

Heerlijke maaltijden,altijd keurig bezorgd op de afgesproken tijden.Alleen mis ik soms de pannenkoeken met appeltjes.

Heerlijk eten

Elke maaltijd is heerlijk. Soms zo lekker dat ik het een hartje geef zodat ik het snel kan vinden een volgende keer. Er staat bij wat erin zit aan kolydraten en zout zodat ik de goede maaltijden kan vinden.

Eerste bezorging ging niet geheel goed wat bestelt was niet bezorgd

Prima.

Er zijn maaltijden die ik minder lekker vind, maar smaak blijft verschillend!

Teleurstellend - eten werd veel te laat bezorgd ...

Mijn zoon had voor mij 3 maaltijden besteld, om te proberen. Zodat ik op woensdag, vrijdag en zondag niet meer hoef te koken. Bezorgmoment was op woensdag tussen 14 en 18u. Maar helaas, niemand gekomen. Uiteindelijk dan maar zelf gekookt... Teleurstellende eerste kennismaking... Toevoeging: 's avonds na half negen werd er alsnog bezorgd. Maar toen had ik m'n eigen eten al lang op...

Naar tevredenheid

Werd wel wat teleurgesteld mbt een bestelling, ik bestel altijd porties van 600 gram maar ontving een van 450 gram

Overheerlijk zoals altijd

Overheerlijk zoals altijd en de groenten blijven knapperig vers. Veel keuzes en mogelijkheden voor ieder maaltijd.

Ik heb geen zin nodig maar een woord. GEWELDIG!

Smakelijke maaltijden en de bezorging altijd op tijd Geweldig!! Groetjes Bart

Goed maar teveel worstjes of gehakt

Bezorging prima eten soms te doorgekookt.

super aardige chauffeur en altijd op tijd

het eten is altijd super lekker en keus genoeg

“Uit”gekookt eten voor een faire prijs en goede kwaliteit.

Mijn eerste kennismaking met de keuken van uitgekookt zijn positief. Eenvoudig te bestellen, goede prijs/kwaliteitsverhouding en correcte bezorging in goede verpakking.

Gewoon uitgekookt

Geen overbodigheid, dwz, niet de deur uit, geen inkopen hoeven doen, niet koken, niets verspillen, gewoon eten, gewoon uitgekookt.!!

Lekker eten en heel snel klaar

Twee dagen in de week genieten wij van jullie eten.

Voor ieder een gezonde maaltijd

Mijn vader en moeder zijn er erg blij. Nu eten ze vijf dagen per week gezond en ieder zijn eigen smaak.

Voortreffelijk

Veelzijdigheid aan Hollandse, Italiaanse en Vismaaltijden. Chinese en Indische maaltijden zijn helaas voor mij te pittig. Ben zeer tevreden, ook over de bezorging.

Goede kwaliteit en perfecte service.

Goede kwaliteit en perfecte service.

Uitstekend,lekker en makkelijk.

Had het eerder moeten doen . Mijn vader is er blij mee,terwijl hoj ook nog zelf kooktaf en toe.

Super service en super maaltijden!

Super service en super maaltijden!

Veel keus, efficiënte organisatie, makkelijk bestellen en meestal lekker!

Bestellen kan vrij snel, er is veel info op te vragen, de maaltijden zijn meestal lekker en er is genoeg keus, ook in gewicht, prima! De bezorging is correct en vriendelijk. Wij zijn tevreden.

Mijn bestselling Kwam s’avonds dat was slecht soms om 22.30 Kwam de bezorger, regelmatig nu in de middag geregeld dat goat prima ook bezorger vriendelijk.Maaltijden Zijn prima.

Manenbergring 4

8271 RX Ijsselmuiden