Het eten is erg goed!!!! En lekker!!!! Maar het afleveren is niks!!!! Stop misschien wel met bestellen!!! Hier in Rotterdam is het heel moeilijk!!!!
Ik geniet elke week van de vele keuzes en lekkere maaltijden.
De kleine portie is voor mij ruim voldoende en de variatie in de menu’s is geweldig
they are good tasty meals
Sinds een aantal maanden bestel ik iedere week de "Goed voor je lijfbox" van Uitgekookt. Ik kan niet anders zeggen dan: heerlijke en gezonde maaltijden! En volop keuze. Ik had mijn vriendin in Amersfoort hiervan verteld en ook zij bestelt de maaltijden van Uitgekookt sinds een paar weken. Ook zij is vol lof! Voor mij niets anders meer.
Dag Mieke, Wauw, wat een fantastische review en een dikke 10! 😄 Dank je wel voor je enthousiaste woorden! Het is geweldig om te lezem dat zowel jij als je vriendin zo tevreden zijn over de "Goed voor je Lijf" box en dat de maaltijden lekker en gezond zijn. We zijn ontzettend blij dat je ons hebt aangeraden, en dat jullie beiden genieten van de keuze en kwaliteit die we bieden. We blijven ons best doen om dit niveau hoog te houden! 😊 Met vriendelijke groet, Syoli van Team Uitgekookt
Iets meer groenten en het is een 10!
Dag Daniel, Dank je wel voor je review! Fijn om te lezen dat je de maaltijden makkelijk, snel en vooral lekker vindt. We nemen je feedback over de groenten zeker mee en hopen je binnenkort nog meer te kunnen verrassen, misschien zelfs met een 10! 😊 Met vriendelijke groet, Syoli van Team Uitgekookt
Jullie doen erg je best om lekkere maaltijden voor ons te koken!
Dag Anne, Dank je wel voor je mooie review en de 8! We doen inderdaad ons best om lekkere maaltijden te bereiden, en het is fijn om te lezen dat je dat waardeert. We blijven ons uiterste best doen om je keer op keer te verrassen met smaakvolle maaltijden! 😊 Met vriendelijke groet, Syoli van Team Uitgekookt
kort maar krachtig SUPER ,gr Opa 84 lenstes
Beste Tonny, Wat een geweldige feedback! 😊 Dank je wel voor de 5 sterren die we mogen verdienen, dat geeft ons extra motivatie om zo door te gaan! We zijn blij dat je tevreden bent en hopen je nog lang van heerlijke maaltijden te mogen voorzien. Chapeau voor jou ook! 👏🎉 Met vriendelijke groet, Syoli van Team Uitgekookt
Gewoon lekker en super bezorging Maaltijden zijn echt vers !,
Dag Marie-Louise, Dank je wel voor je geweldige review! Fantastisch om te lezen dat je de maaltijden lekker vindt en dat de bezorging zo goed verloopt. Fijn dat je de versheid van onze maaltijden waardeert, daar doen we het voor! 😊 Met vriendelijke groet, Syoli van Team Uitgekookt
Via Facebook
Dag Loes, Dank je wel voor je mooie review! Geweldig om te lezen dat je onze maaltijden als heel goed ervaart. We blijven ons best doen om lekker en gevarieerd eten te blijven leveren! 😊 Met vriendelijke groet, Syoli van Team Uitgekookt
Alles is zeer smakelijk klaar gemaakt, wat wij tot nu toe uutgezocht hebben aan maaltijden, was altijd zewr smaakvol, natuurlihk zal ik sommige maaltijden niet kiezen omdat ik dat gewoon niet lekker vind, kortom smaken verschillen
Dag Theus, Dank je wel voor je mooie review en de 9! Wat fijn om te lezen dat de maaltijden die je tot nu toe hebt uitgeprobeerd altijd smaakvol en goed bereid waren. Natuurlijk begrijpen we dat smaken verschillen en dat niet alles bij iedereen in de smaak valt. We blijven ons best doen om een gevarieerd aanbod te bieden, zodat er voor ieder wat wils is! 😊 Met vriendelijke groet, Syoli van Team Uitgekookt
Nu enkele maaltijden gekregen en alles was prima en goed van smaak. Had hier veel eerder aan moeten beginnen. Complimenten aan de goede keuken.
Beste Henny, Dank je wel voor je geweldige review en de 10! Fantastisch om te lezen dat je onze maaltijden zo lekker en smaakvol vindt. Het is fijn dat je nu pas bent begonnen, maar nog beter dat het zo goed bevalt. Complimenten aan onze keuken zullen we zeker doorgeven! 😊 Met vriendelijke groet, Syoli van Team Uitgekookt
Wij bestellen deze maaltijden nu al een aantal maanden voor mijn bejaarde ouders. Kan niet anders zeggen dan geweldig. Smakelijk en veel variatie. Voor elk wat wils.
Beste Monique, Dank je wel voor je mooie review! Wat fijn om te lezen dat je ouders al een aantal maanden zo genieten van onze maaltijden. Geweldig dat je de variatie en smaak waardeert en dat er voor elk wat wils bij zit. We doen ons best om dit zo te blijven bieden en hopen jullie nog lang van lekkere maaltijden te mogen voorzien! 😊 Met vriendelijke groet, Syoli van Team Uitgekookt
Deze warme maaltijden hadden mijn man en ikzelf al een half jaar eerder moeten bestellen…… Call-Centre: klantvriendelijke en geduldige medewerkers…… Zonodig één reminder van de service medewerker (vergeet niet te bestellen)….! Eten in de namiddag of - vroege avond wanneer het ons uitkomt…… Vooralsnog een vaste vriendelijke en zonodig adviserende bezorgster uit Zaltbommel…. Goede prijs / kwaliteit producten in een gewichtsklasse die bij ons beiden past…. Mw. Marije van der Kammen.
Beste Marije, Dank je wel voor je uitgebreide en positieve review en voor de 8! Geweldig om te lezen dat jullie nu zo genieten van onze maaltijden en dat de klantenservicemedewerkers zo klantvriendelijk en behulpzaam zijn. Fijn ook dat de levering en de bezorger naar wens zijn en dat de prijs-kwaliteit en porties goed aansluiten bij jullie. We doen ons best om dit zo te blijven bieden en jullie te blijven verrassen met lekkere maaltijden! 😊 Met vriendelijke groet, Syoli van Team Uitgekookt
Alle maaltijden zijn heerlijk en het is fijn dat je verschillende porties kan bestellen
Dag Wim, Dank je wel voor je geweldige review en de 10! Geweldig om te lezen dat je alle maaltijden heerlijk vindt en dat de mogelijkheid om verschillende porties te bestellen goed bevalt. Fijn dat we zo kunnen bijdragen aan lekkere en flexibele maaltijden! 😊 Met vriendelijke groet, Syoli van Team Uitgekookt
Het ziet er heel aantrekkelijk uit en het smaakt heerlijk, bovendien zijn de maaltijd boxen goed gevarieerd.
Je kunt altijd genoeg maaltijden naar je smaak vinden en die worden uitstekend bereid. Ik trof één keer runderlapjes met zenen, die bestel ik niet meer.
Beste Fijnproever, Dank je wel voor je mooie review en de 9! Fijn om te lezen dat je altijd genoeg maaltijden naar je smaak kunt vinden en dat ze uitstekend bereid worden. Jammer van de runderlapjes met zenen, maar goed dat je je favorieten inmiddels hebt gevonden. Mocht dit nog een keer voorkomen, neem dan gerust telefonisch contact met ons op, dan zorgen we dat het snel wordt opgelost. We blijven ons best doen om voor ieder wat wils te bieden! 😊 Met vriendelijke groet, Syoli van Team Uitgekookt
Makkelijk als koken even niet uitkomt
Beste Nico, Dank je wel voor je review! Wat fijn om te lezen dat onze maaltijden zo goed van pas komen wanneer koken even niet uitkomt. We doen ons best om het je zo makkelijk en lekker mogelijk te maken! 😊 Met vriendelijke groet, Syoli van Team Uitgekookt
De smakelijke maaltijden de ruime keuze, de vriendelijke bezorging, de overzichtelijke website enz. , voor mij een "schot in de roos" .
Beste Fijnproever, Dank je wel voor deze enthousiaste review! Geweldig om te lezen dat je zo tevreden bent over de smakelijke maaltijden, de ruime keuze, de vriendelijke bezorging en onze overzichtelijke website. Wat fijn dat je het een “schot in de roos” noemt, daar worden we ontzettend blij van! 😊 Met vriendelijke groet, Syoli van Team Uitgekookt
Prima service. Aflevering altijd op tijd en door een vriendelijke, hulpzame bezorger
Beste Bas, Dank je wel voor je geweldige review! Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service en dat de levering altijd op tijd is, door een vriendelijke en hulpzame bezorger. We zijn blij met je vertrouwen en dank je wel voor een 10! 😊 Met vriendelijke groet, Syoli van Team Uitgekookt
Gewoon een keer uitproberen, en nu vaste klant. Dat zegt genoeg
Dag Gert, Dank je wel voor deze geweldige review! Wat leuk om te lezen dat je het gewoon eens hebt uitgeprobeerd en nu een vaste klant bent, dat zegt inderdaad alles. Lekker, gezond en snel, en dan ook nog een 10… daar worden we heel blij van! 😊 Dank je wel voor je vertrouwen en graag tot de volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Syoli van Team Uitgekookt
efficiënt en toch betrokken
Beste Toni, Dank je wel voor je mooie review! Wat fijn om te lezen dat je het als lekker ontzorgd ervaart: efficiënt en betrokken, precies zoals we het bedoelen. Dank je wel voor de 9 en voor je vertrouwen! 😊 Met vriendelijke groet, Syoli van Team Uitgekookt
Netjes geleverd. Redelijk heldere website. Begrijp alleen niet dat ik de gemelde kortingen niet zie en dus niet kan toepassen
Dag Kees, Dank je wel voor je review en mooie beoordeling! Fijn om te lezen dat je tevreden bent over de constante kwaliteit, de nette levering en onze website. Jammer dat de kortingen niet duidelijk zichtbaar of toepasbaar waren; dat nemen we zeker mee om dit te verbeteren. Mocht je hier nog vragen over hebben, dan helpen we je graag telefonisch verder. Dank je wel voor het vertrouwen en voor de 9! 😊 Met vriendelijke groet, Syoli van Team Uitgekookt
Mijn ouders genieten samen dagelijks van een goede gezonde lekkere maaltijd De.klantenservice, de bezorgers, alles loopt zoals gewendben met een glimlach Dat is wat ik iedere oudere gun, een aanrader Ps een prima kwaliteit voor een goede prijs!!
Dag Wim & Monique, Dank je wel voor deze prachtige review! Wat fijn om te lezen dat je ouders vanaf dag één samen genieten van heerlijke, gezonde maaltijden. Geweldig ook om te lezen dat alles, van klantenservice tot bezorging, verloopt zoals jullie gewend zijn, en dat altijd met een glimlach. Dat je dit iedere oudere gunt, is een prachtig compliment. Dank je wel voor het vertrouwen en voor de aanrader. En heel fijn om te lezen dat je de kwaliteit en prijs als zo positief ervaart! Met vriendelijke groet, Syoli van Team Uitgekookt
Voorheen kreeg meneer eten vanuit een zorginstelling; dit was heel erg eentonig en smaakloos. Hij vond het niet echt lekker, maar bij gebrek aan beter (zoals hij altijd zei) had hij altijd zoiets van: jong laat maar lopen. Toen de zorginstelling stopte met het bezorgen van eten, kwam ik bij Uitgekookt uit. Voor meneer ging een nieuwe wereld open en hij is dus zeer tevreden, zeker qua aanbod en smaak
Beste Sjef, Dank je wel voor deze mooie en enthousiaste review! Wat fijn om te lezen dat er voor meneer echt een nieuwe wereld is opengegaan en dat hij nu zo geniet van onze maaltijden. Het is mooi om te lezen dat vooral het aanbod en de smaak zo goed bevallen, zeker na de eerdere ervaringen. Dank je wel dat je dit met ons deelt en dat jullie voor Uitgekookt hebben gekozen. We doen ons best om dit lekkere en gevarieerde aanbod zo te blijven voortzetten! 😊 Met vriendelijke groet, Syoli van Team Uitgekookt