Vers,gevarieerd en smakelijk

Over het algemeen supervers en lekker en net als wanneer je zelf kookt is het een meer naar je smaak dan het andere. Maar verder zou ik zeggen een dikke 9, Ook het bezorgen gaat goed,vriendelijk en op tijd.

Reactie van het bedrijf

Goedemorgen Ada, Bedankt voor je mooie woorden. Dat doet ons goed. Je compliment steken wij in onze zak. :) Mocht je verbeterpunten hebben dan horen wij dat uiteraard ook graag. Groetjes, Stephanie team Uitgekookt

Gevarieerd, gezond, snel en lekker!

Ik bestel nu een aantal weken meerdere maaltijden per week en tot nu toe is alles echt heel smakelijk. Heel handig om zo tijdens drukke momenten toch gevarieerd, gezond, snel en lekker te eten. Het wordt ook nog eens gebracht door een ontzettend vriendelijke bezorger. Top!

Reactie van het bedrijf

Hoi Claudia, Wat fijn dat we voor jouw drukke momenten je een beetje kunnen verlichten. Onze koks doen dit graag voor je! Het compliment voor de bezorger geef ik door! Tot de volgende keer 😉 Groeten, Margriet van Team Uitgekookt.nl

goed geregeld alles netjes op tijd geleverd

Reactie van het bedrijf

Bedankt voor je mooie woorden Frans! Je compliment steken wij in onze zak. :) Groetjes, Stephanie team Uitgekookt

Uitstekend eten, stipte bezorging

Het eten is heerlijk en goed vers. Niet te vergelijken met opwarmmaaltijden uit de supermarkt. Smaken zijn echt goed en divers. Ook na opwarmen, heerlijk.

Reactie van het bedrijf

Hi Sandy, Leuk dat wij voor je mogen koken! Ik hoop dat je nog van van onze gezonde en lekkere maaltijden mag genieten. Groetjes, Stephanie team Uitgekookt

Elke week een ander menu

Je proeft echt dat het eten vers is en gemaakt met de beste ingrediënten. Super aanbevolen als je niet wilt koken of als je niet weet wat je moet koken, de beste prijs en portie voor kwaliteit

Reactie van het bedrijf

Hoi Freddy, Wat leuk om dit positieve bericht van je te krijgen! We worden er verlegen van 😊 Fijn dat je zo tevreden bent over de kwaliteit en prijs van onze maaltijdservice! Onze koks staan graag weer voor je klaar. Groeten, Margriet van Team Uitgekookt.nl

Heerlijk en gezond eten zonder koken en boodschappen doen!

Heerlijk eten, gezond, vers gemaakt en dat proef je. De maaltijden worden aan huis bezorgd en je maakt ze makkelijk klaar. Het is echt vers en lekker. Een aanrader

Reactie van het bedrijf

Beste Youetta, Wat fijn dat wij je naast een lekkere en gezonde maaltijd ook nog eens van een stukje gemak kunnen voorzien! Wij staan wekelijks met veel plezier voor je in de keuken en hopen dit nog een lange tijd te mogen doen. Groetjes, Muriël van Team Uitgekookt.nl

Geweldig ❤️

Ik ben alleen en heb er een hekel aan om voor mij alleen te koken. Drie weken geleden een proefpakket geprobeerd, ik was hier zo tevreden over dat ik sinds dien elke maandag een Hollands pakket laat bezorgen. Ik heb dan van maandag t/m vrijdag heerlijke verse maaltijden. Echt SUPER.

Reactie van het bedrijf

Hoi Caroline, Wat leuk om te lezen dat onze maaltijden je zo goed bevallen. 'Vers, gezond en makkelijk' is onze slogan. Deze is bij jou zeker van toepassing! Graag tot horens. Groeten, Margriet van Team Uitgekookt.nl

Heerlijk

Superders, geen tot gekookte zooi, lekker echt lekker. Ik gebruik de maaltijden op,de dagen dat ik lange werkdagen heb, voorheen was het geen zin, nu even 4 minuten in de magnetron en een supergezonde heerlijke maaltijd. Prijs kwaliteit perfect, bezorging, super!,, tijd is ook echt tijd, kortom dik tevreden. Smaak, kwaliteit, prijs, de variatie…perfect! Soms ben ik uitgekookt en dat eet ik uitgekookt, pure verwennerij.

Reactie van het bedrijf

Hoi Annemiek, Je tekst kunnen we zo gebruiken voor marketing doeleinden! Dankjewel voor je mooie reactie. We zijn er trots op 😊 maar uiteraard staan we altijd open voor verbeterpunten. Graag tot horens! Groeten, Margriet van Team Uitgekookt.nl

Heerlijke maaltijd

Het gemak van niet te hoeven koken en toch lekker eten top!

Reactie van het bedrijf

Hoi Annelies, Gemak dient de mens 😉 Fijn dat he zo goed bevalt. Groeten, Margriet van Team Uitgekookt.nl

De maaltijden zijn lekker en met verse producten bereidt

Goed eten en een top bezorging

Ik ben echt een moeilijke eter maar ik heb iedere dag genoten van de maaltijden en de diversiteit, en een hele vriendelijke bezorging .

Al een paar keer geprobeerd….

Ruim Hollands aanbod! Bij de Oosterse en dan m.n. de Thaise gerechten miste ik wel de koriander (ipv peterselie…) en bij de Indonesische gerechten miste ik de trassi (ik heb zelf een Indische achtergrond) maar zeker een uitkomst wanneer je een gezonde en smakelijk maaltijd op tafel wil.

Reactie van het bedrijf

Beste Peter Fijn om te lezen dat de maaltijden goed in de smaak vallen! Door elke week 24 verschillende maaltijden aan te bieden met veel variatie kunnen we voor veel mensen van dienst zijn. Want zoveel mensen, zoveel smaken! De ene klant kiest graag de Hollandse maaltijden en de andere klant de Wereldse maaltijden. We hopen nog vaak voor je te mogen koken! Groeten, Stephanie van Team Uitgekookt.nl

Lekker

Goede smaak en veel keus

Reactie van het bedrijf

Beste Fiering, Fijn om te lezen dat de maaltijden goed in de smaak vallen! Door elke week 24 verschillende maaltijden aan te bieden met veel variatie kunnen we voor veel mensen van dienst zijn. Want zoveel mensen, zoveel smaken! We hopen je nog vaak van de lekkere, verse en gevarieerde maaltijden te voorzien. Graag tot horens! Groeten, Margriet van Team Uitgekookt.nl

Maaltijden smaken uitstekend. Bijzonder klantvriendelijk.

De maaltijden smaken uitstekend. Elke week een uitgebreide keus in de menu’s. Tijdstip van bezorging bijna elke week gelijk. Het personeel van Uitgekookt is bijzonder behulpzaam en klantvriendelijk. Uitgekookt is een aanrader.

Reactie van het bedrijf

Hoi Leny, Bedankt voor je mooie review. We worden er bijna verlegen van! Onze enthousiaste koks koken de gezonde en verse maaltijden met veel plezier. En samen met onze bezorgers en klantenservice zijn we een team die graag voor je klaar staat. Tot horens! Groeten, Margriet van Team Uitgekookt.nl

We hadden nooit verwacht dat het zo smakelijk zou zijn.

Reactie van het bedrijf

Hi Richard, Bedankt voor deze goede en leuke review. Wat fijn om te horen dat de maaltijden naar wens zijn. :) Eet smakelijk met je nieuwe bestelling! ^ Lise van Team Uitgekookt

heerlijke en betaalbare maaltijden

Sinds half december bestel ik maaltijden bij Uitgekookt. Ze zijn altijd smakelijk behalve de foe yong hai waar bij de groenten te veel paksoi zat naar mijn smaak (ik houd niet van paksoi). Overige maaltijden tot nu toe heerlijk. Een iets ruimere keuze in vegetarische maaltijden zou ik fijn vinden. De bezorger is uitermate vriendelijk en tot nu toe altijd ruim op tijd. Al met al zeer tevreden.

Reactie van het bedrijf

Hoi, Bedankt voor je positieve review. goed om te lezen dat de maaltijden lekker smaken. Wat betreft de vegetarische maaltijden, hier zijn we mee bezig. Hopelijk kan ik je hier snel blij mee maken :) Jordie van Team Uitgekookt

Verademing!

Heerlijk dat Uitgekookt er is voor de vrijgezel die niet lekker kan koken en dat ook eigenlijk niet wil omdat het niet gezellig is voor jou alleen. De maaltijden van Uitgekookt maken er een feestje van, het is elke keer weer smullen van heerlijke culinaire hoogstandjes in een mum van tijd op tafel. Altijd volgens tijdschema op tijd bezorgd in mooie verpakking.

Reactie van het bedrijf

Hi Ton, Bedankt voor deze leuke review! Wat fijn om te horen dat onze maaltijd service voor jou naar wens is. :) Ik ga dit leuke compliment doorsturen naar mijn collega's. Geniet van de maaltijden aankomende week en een fijn weekend verder! ^Lise van Team Uitgekookt

Goed en smakelijk eten

Er zit altijd wel iets bij, zodat ik voor 4 dagen samen met mijn zoontje kan eten.

Reactie van het bedrijf

Hoi Nicole, Mooi om te lezen. Bedankt voor het cijfer :) Jordie van Team Uitgekookt

Handig

Het is fijn om eten in huis te hebben. En niet ieder dag hief te bedenken wat ga ik eten vandaag. 1x slecht gevallen gerecht met bami. Dus zal dat niet snel weer bestellen. Verder alles oke.

Reactie van het bedrijf

Hoi Gerda, Bedankt voor de score. Fijn om te lezen dat het bevalt :) Hopelijk heb je na het eten van de bami contact met ons opgenomen? Jordie van Team Uitgekookt

Veel keuze, heerlijke maaltijden.

Pas gestart met de maaltijden en ik moet zeggen ze zijn heerlijk, zeer tevreden. Een min punt voor mij is(daarom geen 5sterren) dat de maaltijden in de voordeelboxen allemaal 450gram zijn dat is teveel voor mij, losse maaltijden van 350gram is een stuk duurder. Waarom geen maaltijden van 350gram in een voordeelbox?

Reactie van het bedrijf

Hoi Marijke, Bedankt voor je beoordeling en fijn om te lezen dat het allemaal zo goed bevalt. Wat betreft de maaltijdboxen, we zijn hier druk mee bezig. Hopelijk krijgen we snel de 5 sterren. Jordie van Team Uitgekookt

Geweldig en heeeeeeeerlijk

Nasi en babi pangang vond ik niet zo bijzonder, Maar, de volgende dag aardappelen met wortelen en doperwtjes en zalm in botersaus zo zaaaaaalig… Ga zo door en ik geef jullie een 10+… Wat een uitvinding… heel veel geprobeerd maar uitgekookt BINGO .. lekker vers en de Nederlandse gerechten zijn heeeeeeeeerlijk.. M vr gr, Roeland

Reactie van het bedrijf

Hoi Roeland, Je noemt de maaltijd zalm met botersaus, wortelen en doperwten zalig. Daar doen we het voor! We hopen je snel weer nieuwe verse en gezonde maaltijden te brengen. Groeten, Margriet van Team Uitgekookt.nl

Heerlijke maaltijden zonder toevoegingen.

Omdat ik lange dagen werk en vaak laat thuis kom zijn de maaltijden van uitgekookt voor mij supergezond. In plaats van een snelle snack op het station ga ik nu snel naar huis voor mijn gezonde alternatief.

Reactie van het bedrijf

Hi Aafke, Wat fijn om te horen dat je een gezond alternatief hebt gevonden. En dat deze ook nog naar wens is. :) Bedankt voor de leuke review! Nog een fijne avond verder en geniet van de maaltijden! ^Lise van Team Uitgekookt

Goed verzorgd en heerlijk van smaak

De leveringen die wij tot nu hebben ontvangen (proef) waren goed verzorgd en heerlijk van smaak.

Reactie van het bedrijf

Hi, Bedankt voor deze leuke review! Ik ga dit mooie compliment doorgeven aan onze keuken. We komen graag weer nieuwe, verse en gezonde maaltijden bij je brengen. Tot horens! ^ Lise van Team Uitgekookt

Geweldige maaltijden

Gisteren heb ik spruitjes met aardappelen gegeten Vandaag Bami met kip en eieren Mijn complimenten voor jullie het smaakt allemaal geweldig lekker Het is aan te bevelen als je lekker wilt eten om bij jullie je maaltijden te bestellen

Reactie van het bedrijf

Hoi Leendert, Bedankt voor je complimenten! Ik ga deze zeker doorgeven aan onze keuken. We komen graag weer nieuwe, verse en gezonde maaltijden bij je brengen. Tot horens! Groeten, Margriet van Team Uitgekookt.nl

Aanrader!

De maaltijden zijn erg lekker, de communicatie over de bezorging zijn duidelijk. Afgelopen week voor het eerst was de bezorging te laat(na 2 jaar) ik heb na uurtje maar een mail en een appje gestuurd, hier werd na 15 min op gereageerd en bleek mijn bestelling helaas niet aanwezig te zijn bij de bezorger. Fouten worden nou eenmaal gemaakt als een bedrijf hard groeit, maar is keurig opgelost door bij de volgende zending allerlei extra’s toe te voegen. Dankjewel Lise

Reactie van het bedrijf

Hoi Dennis, Bedankt voor je mooie bericht. Fijn dat het zo goed is opgepakt door de klantenservice! Ik geef je compliment aan Lise door, dit zal ze vast leuk vinden. Graag tot horens! Groeten, Margriet van Team Uitgekookt.nl