Voldoende

Ik geef een voldoende maar jullie kunnen zo naar een 8 toe. Dit als er meer wordt gevarieerd. Ik heb in het verleden als eens aangegeven dat bijvoorbeeld de schnitzel altijd met sperziebonen is. Op mijn reactie is er 1x gemuteerd waarna er steeds weer sperziebonen bij zitten . Zo is het met veel menu's. Voorbeeld:Bietjes met katenspek. Ik hou niet zo van die buitenlandse maaltijden en Vega dus is voor mij het aanbod sowieso al een stuk beperkter.

Goede maaltijden tegen redelijke prijs.

De maaltijden worden op de afgesproken tijd bezorgd. De maaltijden zijn ruim voorzien van groeten en vlees of kip. Ook zijn de maaltijden niet te zout. Soms voeg zelf wat aromat toe. Al met al ben ik tevreden over de maaltijden. Ik kan de maaltijden aanbevelen.

Heerlijk eten

De maaltijden zijn echt heel lekker heb nog niet 1x iets gehad wat niet lekker was . Het is makkelijk dat alles kant en klaar is en ik zelf niet hoef te koken en de prijs betaalbaar is .Dank jullie wel voor de goede service.

Aan te bevelen voor iedereen!

Sinds januari 2020 bestel ik de maaltijden.....meestal 4 maaltijden in de 10 a 14 dagen. Alles altijd telefonisch....vriendelijk personeel....goed te verstaan voor mij....spreken duidelijk. Bezorging prima op afgesproken tijd. Ook zeer vriendelijk bij de bezorging. Alles ziet er altijd fris uit etc? Kortom zeer tevreden...afgelopen jaren véél klanten aan jullie door gegeven. Ga zo door! Vr gr Mw H de Ridder

Goede ervaringen

Fijne en uitgebalanceerde gerechten. Betrouwbare bezorging.

Heerlijke service

Heerlijke maaltijden en fijne wekelijkse levering!

Elke avond een heerlijke maaltijd.

Het eten is goed en genoeg. Ook ruime keuze uit diverse keukens. Kortom een aanrader.

uisteket eten, en makkelijk te bestellen

lekker eten, veel variatie, en makkelijk te bestellen. super handig en simpel dus

Heerlijke maaltijden, goede bezorging

Ik kies meestal voor de maaltijdbox " wat de pot schaft"; ik lust namelijk bijna alles, en als ik dan de box open maak, is het elke keer weer een verrassing welke maaltijden erin zitten. Tot nu toe elke keer 5 verschillende maaltijden, van Hollands tot Werelds, zowel vleesgerechten, visgerechten en vegetarische gerechten. Elke week weer een cadeautje. Soms bestel ik ook de desserts, die mousses zijn ook heerlijk. Met m'n vele werkzaamheden en alle andere dingen die ik doe, is het erg prettig dat er zo lekker voor me wordt gekookt

Makkelijk en punctueel

De maaltijden zijn erg makkelijk op te warmen. maar na twee maanden begint het een beetje tegen te staan dat de structuur altijd ongeveer gelijk is.

Had ik veel eerder moeten ontdekken

De maaltijden worden heerlijk vers aangeleverd. Tot nu de meeste met smaak zitten opeten. De porties (m) zijn genoeg. Een L is voor echt grote eters. Als je de toetjes probeert ben je gelijk verkocht.... oh. heerlijk. Tot nu toe bestellen wij iedere week voor 2 dagen en een toetje, ik merk dat het langzamer meer wordt... straks 5 dagen aan de Uitgekookt maaltijden

IK vindt het geweldig dat ik deze keus heb gemaakt om maaltijden te bestellen

Altijd netjes gebracht op de afgesproken tijd.

Heel goed en lekker eten en altijd op tijd bezorgd

Voor elk wat wils, lekker en gemakkelijk

Veel keus, veel variatie, betrouwbare bezorging en bovenal hartstikke lekker.

Al 4 jaar klant, erg tevreden, soms gaat de bezorging wel eens mis.

Zie boven ^

heel tevreden

lekkere en gezonde maaltijden

al jaren vaste klant en heel erg tevreden

zie vorig antwoord

Lekker eten,altijd vers

Betrouwbaar, aan te bevelen, goede kwaliteit, prijs verhouding.

Voor 99% erg lekker.

Heel soms kies je iets uit wat je dan iets minder lekker vind. Dat ligt dan aan je zelf.

Vers en lekker

Makkelijk, vers en gevarieerde maaltijden die ook nog lekker zijn

Smaakvolle maaltijden

De maaltijden zijn smaakvol, wel zouden de large maaltijden iets groter mogen zijn. Ik kom eigenlijk net iets te kort om ern 10 te kunnen geven.

Prima eten en bezorging

Eten is erg lekker en wordt heel klantvriendelijk en op tijd bezorgd.

Zeer goede maaltijden .

Ook de bezorging is erg goed aardige bezorger en op tijd.

Smaakvolle maaltijden. Prima sevice.

Gewoon uitstekend

Al vanaf het begin klant, het is me nog nooit tegengevallen. Lekker zo doorgaan.

Manenbergring 4

8271 RX Ijsselmuiden