Heerlijk

Heerlijk eten en echt vers Zou het aanraden aan iedereen Een dikke 10

Heerlijke maaltijden

Elke week een kwalitatieve smakelijke maaltijd voor een redelijke prijs.

De maaltijden van Sidney Schutte zijn het niet voor mij

Ik ben circa 2 jaar klant en bestel er bijna wekelijks. Het grootste deel van de maaltijden was goed. Tenminste tot vorige week. Echter sinds kort is men een samenwerking met een 2 sterren kok Sidney Schutte aangegaan. Alles is natuurlijk een kwestie van smaak. Ik heb de Fregola pasta maaltijd geprobeerd en ook de Gamba's met pastinaakpuree. Beide een grote teleurstelling. Het is gewoonweg mijn eten niet. De Fregolapasta smaakt naar niks en de Pastinaakpuree veel te zoetig. Men geeft op site aan dat men meer gerechten van deze kok gaat introduceren. Niks zegen deze man persoonlijk maar als dit ten koste gaat van het overige maaltijd aanbod ga ik heel snel afhaken

Goed is goed

De titel zegt genoeg.

Lekker en gezond

Lekkere en gevarieerde maaltijden

Handig en smaakvol

Plus: - Makkelijk bestellen - Handig te bereiden - Smaakvol Min: Af en toe wordt de maaltijd geruild voor een niet besteld gerecht met de vermelding dat het bestelde uitverkocht was. Terwijl je toch ruim van te voren de bestelling ingeleverd hebt.

Altijd gevarieerd aanbod e gezond eten

Verpakking soms slordig

Soms zit er niet echt een lekkere smaak aan. Wat flauw allemaal. Het is niet meer uitgekookt van 4 jaar terug. Men is te groot geworden. Het begint naar een gaarkeuken te nijgen.

De pasta is goed

Vaak te gaar gekookt!

Lekker en makkelijk

Als alleenstaande vrouw op leeftijd is dit een goede keuze qua variatie maaltijden.

Eten is heel goed

Eten is heel goed klaar gemaakt en ziet er gezond uit niet te zout en de smaak is voldoende verder geen aanmerkingen

smakelijk en gezond

Al ruim een jaar bestellen wij drie maaltijden per week omdat het makkelijk is, heerlijk smaakt en bezorgd wordt op de dag en tijdstip dat ons dat uitkomt. De variatie is prima en de maaltijden zijn gezond.

Volop keuze uit prima maaltijden!

De maaltijden zijn zorgvuldig samengesteld. De smaak is prima en de hoeveelheid is voldoende. Blij mee!

ik word klantvriendelijk behandeld

het eten is lekker en gezond

Altijd vers, voldoende, uitgebalanceerd en erg lekker!

Het eten is erg lekker en dat is zeker 5 sterren waard.

Ik doe het al langer dan een jaar en het beval mij prima en is voor iedereen een aanrader. Ik spreek veel mensen over uitgekookt en zij hebben het gehoord dat het eten goed is en gingen het ook proberen. Ben erg blij met jullie. Met vriendelijke groet. A.Schoemaker

Geweldig!!!

Heerlijke ...verse,gezonde maaltijden. De porties zijn meer dan voldoende. Geen afwas, en keuze voor de gehele week.

Lekker, makkelijk en gezond.

De maaltijden zijn smakelijk, divers en rijk aan groenten. Het bestellen gaat eenvoudig.

Gezonde smakelijke maaltijden

Heerlijk om zo verwend te worden met gezonde maaltijden die zomaar bezorgd worden. Ik ben zeer tevreden en dankbaar dat ik dit kan en mag meemaken. Ik bedank iedereen in het team die dit mogelijk maakt! Vriendelijke groet, Roelie

Uw maaltijden zijn een uitkomst voor een heer op leeftijd die niet graag meer elke dag kookt. Bovendien is er steeds een ruime keuze, zijn de maaltijden van een uitstekende kwaliteit en in korte tijd op tafel te zetten.

De meeste keren is het eten goed

Ben over het algemeen heel tevreden, maar de grootste klacht die ik heb is ZOUT. Waarom stoppen jullie zoveel zout in het eten, zo jammer. Maar zoals ik al schreef over het algemeen zijn de maaltijden wel lekker.

Duurder geworden

Sinds kort bezorgkosten ,ook bij 3 maaltijden. Wordt met de duurdere maaltijden, minder interessant.

geweldig erg gemakkelijk en smaakvol .

ben zeer tevreden met de smaak van de maaltijden.

Smaak vol

Ik alle maaltijden als smaak vol ervaren ook de bezorging prima

Manenbergring 4

8271 RX Ijsselmuiden