Is altijd prima ,de bezorging ook

Zie boven,mooier kan ik het vertellen

Score zegt alles!

De beste van de drie cateraars waar ik heb besteld!

Altijd heerlijk eten

Heerlijke maaltijden die ik altijd bestel. Ook vers en gezond.

Goede maaltijd

top

op de eerste plaats krijg mijn bezorgen een dikke pluim van mij want hij is altijd keurig op tijd en dan over de maaltijden die zijn goed hele goed en erg lekker ga zo door.

Lekker

Wij hebben intussen ons favorieten en die smaken ons goed groetjes Ria

Altijd goed

Het eten smaakt eigenlijk heel goed, ik heb maar 2 keer iets gehad wat ik niet zo lekker vond. Maar dat is smaak, dus ik kan alleen maar zeggen dat het goed te eten is

Makkelijk

Gevarieerd, lekker en makkelijk.

GEWELDIG EN ERG SMAKELIJK ETEN.

Sinds mijn bestellingen bij “UITGEKOOKT.NL” , niets anders dan lof over alle maaltijden aldaar besteld en heel erg naar goed smaak kunnen nuttigen. De bestellingen die door mij telefonisch worden gedaan, en heel vriendelijk en aangenaam worden opgenomen om daarna de bezorgdatum en tijdstip af te spreken, worden dan ook heel netjes op die dag door een eveneens aardige bezorger bij mij aan de deur afgegeven. Daarom ook de maaltijden zoveel en zo vaak mogelijk bij “UITGEKOOKT.NL” blijven bestellen. Ben dus heel erg blij met deze maaltijden en de mogelijkheid om te kunnen eten.

Zeer goed.

Lekkere maaltijden veel keus.

Heerlijk

ijden die ik allemaal heb gehad vindik heerlijk en nog gezo.nd ook

soms in pakket werelds vaak het zelfde zoals bami, spaghetti,

over het algemeen lekker eten toppy

Eerst tevreden, nu ontevreden.

Laatste keren zat er erg veel peen in. Goedkope groenten en lekker voor opvulling. Zo voelt het!!! Was eerst tevreden maar nu stop ik met uitgekookt.

Heerlijke maaltijden en goede service

Als alleen staande ben ik reuze blij met Uitgekookt. De maaltijden zijn allemaal even lekker en de bezorgservice goed . Ik vertel iedereen die het maar horen wil hoe fijn ik dit vindt.

goede vast levertijden

goed verzorgd

Lekker en makkelijk.

Goed eten voor relatief weinig geld. Veel keuze uit maaltijden. Ik prefereer ze niet allemaal maar veel wel.

Mag wat mij betreft wat vinder vlees en meer groenten

Heerlijk en gezond eten. Ga zo door!

Heerlijk makkelijk gezond

Ik vind het een luxe om mijn maaltijden te ontvangen. Geen boodschappen meer doen. Altijd precies genoeg, dit gun ik mezelf sinds de kinderen de deur uit zijn.

Tot nog toe vind ik het heerlijk

Het gemak van verse heelijke maaltijd...

Heerlijk eten van constante kwaliteit!

Zalig eten, correcte en klantvriendelijke bezorgster en een professionele en overzichtelijke website!

Heerlijk eten kijk er naar uit.

Prima maaltijden prettige bezorger. Alleen 1x Runderlapje was slecht voor de helft was vet jammer ..

Gevarieerd en heerlijk

Ik bestel de maaltijden voor mijn schoonmoeder. Ze vindt de maaltijden heerlijk.

Gewoon top

Maaltijden zijn goed leker en aantrekkelijk om te zien daar krijg ik honger van

Uitgekookt maar niet uitgegeten.

Uitgekookt masr niet uitgegeten.

Heerlijke gezonde zeer gevarieerde maaltijden!

Een grote keus aan smaken en je kunt kiezen uit verschillende grote van porties. Wordt altijd netjes bezorgd.

Manenbergring 4

8271 RX Ijsselmuiden