Tot drie keer toe een andere actiecode gekregen, maar telkens werken die niet. Over de maaltijden wel tevreden maar een leuke actie blijkt een lege huls... Dat vind ik nou jammer toch van dit bedrijf.
Dag Willy, Bedankt voor je feedback. Wat jammer om te lezen dat je problemen ervaart met het toepassen van onze kortingscodes. We helpen je hier uiteraard graag mee verder. Zou je hierover telefonisch contact met ons willen opnemen zodat we je verder kunnen helpen? Alvast bedankt en een prettige dag gewenst! Vriendelijke groet, Maike van Team Uitgekookt
De maaltijden zien er goed uit en smaken uitstekend.
Hoi Hans! Wat fijn om te horen dat de maaltijden je goed smaken. Onze chefs zullen heel erg blij zijn met het compliment! Heb je inmiddels al een favoriete maaltijd ontdekt? 😊 Met vriendelijke groet, Ariene van Team Uitgekookt
Ziet er goed uit en smaakvol
Goedemiddag Eika, Bedankt voor jouw bericht en fijne woorden! We doen ons best om onze maaltijden niet alleen voedzaam, maar ook heerlijk van smaak te maken. Zo gaan we weer ons best doen om de volgende maaltijden heerlijk te laten smaken. Ik wens je een fijne zondag toe! 😃 Met vriendelijke groet, Nick van team Uitgekookt
Lekkere maaltijden en geleverd volgens planning
Hoi Piet, Bedankt voor je review. Wat fijn om te horen dat je zo enthousiast bent over de maaltijden en onze service, dat doet ons erg goed! Ik zal je complimenten doorgeven aan onze afdelingen. Hopelijk mogen we nog lang heerlijke maaltijden voor je blijven koken. 💚 Met vriendelijke groet, Fabienne van Team Uitgekookt
Mijn schoonvader is erg tevreden over jullie maaltijden . Ik bestel voor hem . Vriendelijke groet Nancy Verhagen
Hoi Nancy, Bedankt voor je review. Wat fijn om te horen dat je schoonvader tevreden is over onze maaltijden en wat fijn dat we hem kunnen helpen met onze maaltijden. Ik zal je compliment doorgeven aan onze afdelingen. Hopelijk mogen we nog lang heerlijke maaltijden voor hem blijven koken! 💚 Met vriendelijke groet, Fabienne van Team Uitgekookt
Tot nu toe waren alle gerechten zeer smakelijk. Alleen die met kippendijen vind ik minder dus die bestel ik niet meer
Hoi Marco, Bedankt voor je review. Wat fijn om te horen dat je zo enthousiast bent over de maaltijden en onze service, dat doet ons erg goed! Jammer dat de kippendijen niet helemaal naar wens waren, smaken verschillen natuurlijk. Hopelijk mogen we nog lang heerlijke maaltijden voor je blijven koken. Met vriendelijke groet, Fabienne van Team Uitgekookt
Elke maaltijd heerlijk
Goedemorgen Cor, Bedankt voor jouw feedback! Wat leuk om te horen dat de maaltijden heerlijk smaken. We blijven ons best doen om je iedere keer weer te voorzien van heerlijke maaltijden. Eet smakelijk en hopelijk tot de volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Nick van team Uitgekookt
Van de bestelling t/m het bezorgen prima geregeld.
Goedemiddag Leny, Bedankt voor je feedback! Wat super leuk om te lezen dat de maaltijden en de bezorging naar wens zijn! Ik zal het vermelden bij onze chefs en desbetreffende collega's. We kijken ernaar uit om weer voor je te mogen koken! Met vriendelijke groet, Sarina van Team Uitgekookt
De maaltijden zijn echt met zorg klaargemaakt en samengesteld. Voldoende groente, vinden wij heel belangrijk.
Dag Henk, Wat fijn om te zien dat je de tijd hebt genomen om deze review achter te laten. We zijn erg blij met je positieve feedback en hopen nog een lange tijd lekkere en gezonde maaltijden voor jullie te mogen klaarmaken. Bedankt voor het doorgeven en alvast een prettig weekend gewenst! Vriendelijke groet, Maike van Team Uitgekookt
Maaltijden zijn makkelijk warm te maken, folie goed verwijder baar. Maaltijden zij zeer smakelijk. Bezorging vriendelijk en keurig in het tijdschema.
Goedemiddag, Bedankt voor de positieve review. Wat fijn om te lezen dat de zowel de maaltijden als de bezorging jullie goed bevallen. We hopen in de toekomst zeker vaker voor jullie te mogen koken. Bedankt voor het doorgeven en alvast een prettig weekend gewenst! Vriendelijke groet, Maike van Team Uitgekookt
Elke week bestel ik voor mijn dementerende tante maaltijden. En nu mijn man in een revalidatie centrum zit bestel ik ze zelf ook. Elke keer weer een feestje als ik ieen maaltijd uit de koelkast pak. Heerlijk smakelijk eten.
Hoi Pascale, Bedankt voor je enthousiaste review. Wat super fijn om te horen dat we jou en je tante zo goed kunnen helpen! Dat maakt ons erg blij. Ik zal je complimenten doorgeven aan onze koks. Hopelijk mogen we nog lang heerlijke maaltijden voor jullie koken. Met vriendelijke groet, Fabienne van Team Uitgekookt
Vier maaltijden besteld, één (terwijl we een hekel hebben aan eten weggooien) is in de kliko beland. De andere drie opgegeten, maar met lange tanden. Aan alle maaltijden zit een hele vreemde bijsmaak. Bezorging was netjes en portie grootte ook.
Goedemorgen! Bedankt voor jouw feedback. Wat jammer om te horen dat de maaltijden niet naar wens waren. We willen uiteraard ons best doen om de volgende maaltijden heerlijk te laten smaken. Neem gerust contact met ons op om dit met ons te bespreken. Het is wel fijn om te horen dat de bezorging en portiegrootte wel naar wens waren! We hopen je in de toekomst alsnog te kunnen verrassen met een betere ervaring. Ik hoop dat we je kunnen helpen en toch van heerlijke maaltijden mogen voorzien! Met vriendelijke groet, Nick van team Uitgekookt
L.S. Ik weet niet waar onze maaltijden gemaakt worden. Maar erg tevreden zijn we niet. Alles zit doorelkaar. Jammer. Vriendelijke groet Mevr. Weber Krimpen aan den IJssel
Goedemorgen mevrouw Weber, Bedankt voor je feedback, jammer om te horen dat je niet helemaal tevreden bent. Onze maaltijden worden met zorg bereid, dus we willen dit graag beter begrijpen. Neem gerust contact op met ons klantenservice. We zorgen graag voor een passende oplossing. We horen graag van je! Met vriendelijke groet, Nick van team Uitgekookt
Erg lekkere maaltijden, voldoende, smaakvol en vers. Het belangrijkste de keuzestress van wat zullen we eten is afgenomen en de verspilling als je er uiteindelijk toch geen zin in hebt of door het late tijdstip geen zin hebt om te koken. Steeds dezelfde bezorger, vriendelijk en correct. Kortom een prima ervaring.
Hoi Karin, Bedankt voor je enthousiaste review. Wat fijn om te horen dat we je kunnen helpen met onze maaltijden, dat betekend veel voor ons. Ik geef je complimenten door aan onze keuken en bezorgers. Hopelijk mogen we nog lang heerlijke maaltijden voor je koken. Met vriendelijke groet, Fabienne van Team Uitgekookt
De maaltijden smaken over het algemeen prima. Jammer dat er niet al te veel groente bijzit en vooral jammer dat de sausjes er niet los bijzitten. Aanbevelen: ja, met bovenstaande kanttekening.
Hoi Janny, Bedankt voor je review! Wat fijn om te horen dat de maaltijden goed smaken. Onze maaltijden hebben minimaal tussen de 150 en 200 gram groenten, mocht dit gewicht afwijken, neem dan gerust contact met ons op, we kijken graag even met je mee. Wat betreft de sausjes, dit is iets waar we mee aan het onderzoeken zijn, we willen namelijk apartje bakjes voor de saus gaan creëren, zodat deze inderdaad apart erbij zit. We nemen je feedback graag mee. Hopelijk mogen we nog lang heerlijke maaltijden voor je koken. Met vriendelijke groeten, Fabienne van Team Uitgekookt
Lekker
Hi Fred! Bedankt voor je review en het is fijn om te horen dat de maaltijden je goed bevallen! Met vriendelijke groet, Ariene van Team Uitgekookt
Het eten is prima. De porties zijn voldoende groot. Smaakvol. En ... op tijd bezorgd.
Dag Luuk, Bedankt voor je positieve review! Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent over zowel de maaltijden als over onze bezorging. We zullen je feedback hierover doorgeven. Bedankt en nog een prettige dag gewenst! Vriendelijke groet, Maike van Team Uitgekookt
Lekker en gemakkelijk iedere dag een lekkere maaltijd
Dag Alida, Wat leuk dat je de tijd hebt genomen om deze positieve review voor ons achter te laten. Bedankt hiervoor! We vinden het fijn om te lezen dat we je elke dag wat gemak kunnen bieden met onze maaltijden. Bedankt voor het doorgeven en nog een prettige dag gewenst! Vriendelijke groet, Maike van Team Uitgekookt
Heerlijk gevarieerd eten
Goedendag, Bedankt voor je positieve review! Wat fijn om te lezen dat onze maaltijden je zo goed bevallen. We zullen ons best doen om elke week weer een gevarieerd menu voor je neer te zetten. Bedankt voor het doorgeven en nog een prettige dag gewenst. Vriendelijke groet, Maike van Team Uitgekookt
Prima maaltijden en vlotte levering
Hi Gerrie, Super fijn om te lezen! We doen ons best om lekkere en goed samengestelde maaltijden te leveren, en het is geweldig om te horen dat je tevreden bent. Bedankt voor je positieve woorden en hopelijk kunnen we je snel weer van dienst zijn! Met vriendelijke groet, Arinda van Team Uitgekookt
Echt top! Lekkere verse maaltijden! Goed verpakt en keurig op tijd bezorgd! Ruime keuze, ook maaltijden met minder zout en vet! De maaltijdboxen zijn gunstig geprijsd. Ik ben heel tevreden.
Hoi Marianne, Wat fijn om te horen, bedankt voor je mooie review! We zijn superblij dat je tevreden bent met de maaltijden, de bezorging en de keuze. We blijven ons best doen om je te blijven verwennen met lekkere en gezonde gerechten! Met vriendelijke groet, Arinda van Team Uitgekookt
Wij bestellen deze maand al een jaar lang 10 gerechten per week voor 2 personen en ja weet je als je dat al een jaar doet dan moet het toch super lekker zijn ....en ja geloof me is ook. Ook complimenten voor de bezorger altijd netjes optijd een gezellig woordje. Dus zolang als het ons toelaat blijven wij bij Uitgekookt. Johan & Riny Eindhoven
Dag Riny, Bedankt voor je positieve review! Wat fijn om te lezen dat jullie al zo lang genieten van onze maaltijden. We hopen nog een lange tijd voor jullie te mogen koken. We zullen de complimenten over de bezorging aan de bezorger doorgeven. Bedankt voor het doorgeven en alvast een prettig weekend gewenst! Vriendelijke groet, Maike van Team Uitgekookt
Ruime keuze uit de maaltijden. Ook goede aanbiedingen d.m.v. de maaltijdboxen. Dat maakt het aantrekkelijk om het wekelijks te bestellen. Ideaal voor als het is een poos(je) lastiger is om zelf te koken of als je snel en makkelijk een gezonde maaltijd op tafel wilt hebben en gevarieerd wilt eten. Wat mij betreft een blijver! Ook gemakkelijk dat een dag van tevoren het tijdstip van bezorgen wordt aangegeven. Indien mogelijk kun je de plaats van aflevering gemakkelijk aanpassen. Vriendelijke en attente bezorger.
Goedemorgen, Bedankt voor je positieve feedback. We zijn blij te horen dat je zo tevreden bent. Hopelijk blijf je nog lange tijd genieten van de maaltijden en het gemak! Met vriendelijke groet, Arinda van Team Uitgekookt
Omdat een collega aangaf dat deze maaltijden erg lekker waren ook maar eens geprobeerd. En ik moet zeggen dat onze verwachtingen meer dan goed zijn. Smaakt lekker en geen chemisch smaakje eraan wat je bij sommige supermarkt maaltijden nog wel eens hebt. Ook een prima bezorging. Deze houden we erin en we zullen vaker gebruik gaan maken van deze service.
Goedenavond Yvonne, Wat fijn om te horen dat de maaltijden jullie zo goed zijn bevallen! We hopen nog veel vaker voor jullie te mogen koken. Bedankt voor de positieve review! 😊 Vriendelijke groet, Maike van Team Uitgekookt
was lekker!
Goedemiddag Atanas, Wat leuk om te horen! 😊 We zijn blij dat je ervan genoten hebt. We maken snel weer heerlijke maaltijden voor je klaar. Prettige zondag toegewenst! Met vriendelijke groet, Nick van team Uitgekookt