Hoi Lie-Zou, Dankjewel voor je mooie beoordeling! Fijn om te horen dat alles goed bevalt. 💚 Met vriendelijke groet, Ariene van Team Uitgekookt
Er is weinig variaties in de maaltijden, erg jammer. Daardoor sla ik af en toe een week over.
Hi Ingrid, We hebben elkaar net al even telefonisch gesproken. 😄 Dankjewel voor de verduidelijking van je review. Ik heb het inmiddels samengevat en doorgestuurd naar onze chefs. Nogmaals bedankt! Met vriendelijke groet, Ariene van Team uitgekookt
Smaakvolle kwaliteit, en correcte bezorging.
Hoi Cor, Dankjewel voor je fijne review! Mooi om te lezen dat je zo tevreden bent over de smaak en de bezorging. Met vriendelijke groet, Ariene van Team Uitgekookt
A: Grote keus in maaltijden . B: Tijdige leveringen .
Hoi, Wat een mooie woorden, dankjewel! Fijn dat zowel de keuze als de levering zo goed bevalt. 💚 Met vriendelijke groet, Ariene van Team Uitgekookt
Zowel de mensen die de maaltijden hebben bereid, als de bezorgers en de personen op de klantenservice leveren puik werk!
Hoi Rob, Dankjewel voor dit mooie compliment! Extra fijn om te lezen dat alles ook met deze weersomstandigheden goed is verlopen. Met vriendelijke groet, Ariene van Team Uitgekookt
Zeer te vrede eet elke dag lekker
Hoi Angelica, Wat leuk om te lezen dat je elke dag lekker eet. Dankjewel voor je vertrouwen! Met vriendelijke groet, Ariene van Team Uitgekookt
En goed verpakt, het kan niet misgaan met het verwarmen
Hoi Bert, Dankjewel voor je mooie review! Goed om te horen dat alles goed verpakt is en het verwarmen probleemloos verloopt. 💚 Met vriendelijke groet, Ariene van Team Uitgekookt
Ik ben al jaren klant bij uitgekookt. De maaltijden zijn erg gevarieerd en sluiten aan op mijn smaakprofiel. De levering wordt gedaan door erg vriendelijke mensen en staan je correct te woord. Zelfs als de weersomstandigheden minder zijn (sneeuw en gladheid) wordt er correct geleverd.
Hoi Bart, Wat fijn om te lezen dat je al jaren tevreden klant bent! Dankjewel voor je complimenten aan ons team, ook onder lastige weersomstandigheden. 💚 Met vriendelijke groet, Ariene van Team Uitgekookt
altijd op tijd.
Hoi Hendrik, Dankjewel voor je mooie woorden! Fijn dat de smaak en de bezorging zo goed bevallen. 💚 Met vriendelijke groet, Ariene van Team Uitgekookt
De bestelling van vier maaltijden voor mijn vader (91) werd maandag niet bezorgd. Kan een keer gebeuren in winterse omstandigheden. Mooie kans om als bedrijf te laten zien hoe je iets recht zet als het is misgegaan. Niets is minder waar. Toegezegde nalevering de volgende dag ook niet geleverd zonder enig bericht. Toezegging om terug te bellen wordt niet nagekomen. Tweede herkansing op vrijdag: bezorger aan de deur ‘uw maaltijden zitten helaas niet bij mijn bestelling’. Frusterend.
Hoi Stefan, Wat ontzettend vervelend om te lezen wat er is misgegaan met de bestelling voor je vader. Dit is uiteraard niet de bezorging die we voor ogen hadden en de ervaring die we willen willen aanbieden. We nemen dit ook zeker mee in de bespreking van afgelopen week. Ik heb van mijn collega begrepen dat jullie afgelopen vrijdag telefonisch contact hebben gehad over de situatie. Als ik nog ergens bij kan helpen hoor ik het graag. Met vriendelijke groet, Ariene van Team Uitgekookt
De maaltijden van Uitgekookt zijn erg lekker en gevarieerd. Ook de toetjes zijn erg lekker.
Beste Hannie, Wat leuk dat de maaltijden goed in de smaak vallen! Dat mooie compliment zal ik aan onze koks doorgeven. 🧑🏻🍳💚 Fijn dat ook de toetjes lekker zijn. Goed dat je jezelf daar ook lekker mee verwent! Met vriendelijke groet Noreen van Team Uitgekookt
Zeer te vreden over de maaltijden ook de bezorgingen
Beste Jan, Super om te lezen dat je zo tevreden bent over zowel de bezorging van de maaltijden als de smaak en kwaliteit van de maaltijden! 💚 Dat zijn prachtige complimenten, waar wij zeker een lach op ons gezicht van krijgen. Hopelijk mogen we je nog heel lang verwennen met onze maaltijden! Met vriendelijke groet, Noreen van Team Uitgekookt
We genieten iedere keer weer van de heerlijke gezonde maaltijden.
Beste Willy, Dank je wel voor de geweldige 10! We zijn zo blij om te lezen dat je keer op keer geniet van onze gezonde en heerlijke maaltijden. Jouw positieve feedback betekent veel voor ons. We hopen je ook de komende tijd te blijven verrassen met nog meer lekkere gerechten! Met vriendelijk groet, Syoli van Team Uitgekookt
Naar onze mening zou het beter zijn dat jullie meer vake schalen gebruikte zodat demaaltijd niet door elkaar loopt
Beste Piet, Dank je wel voor het delen van je mening en feedback. Fijn om te lezen dat je tevreden bent. We waarderen het dat je ook een verbeterpunt met ons deelt. Je suggestie over het vaker gebruiken van meerdere vakken, zodat de maaltijd beter gescheiden blijft, nemen we serieus en geven we door aan ons keukenteam. Zulke opmerkingen helpen ons om onze maaltijden en presentatie verder te verbeteren. Bedankt dat je de moeite hebt genomen dit met ons te delen! Met vriendelijke groet, Syoli van Team Uitgekookt
Elke week worden de bestelde, heerlijke maaltijden, soepjes en toetjes weer keurig en vriendelijk afgeleverd! Topklasse. Een 10 méér dan verdiend.
Beste Hans, Wauw, dank je wel voor deze fantastische woorden en de 10! Wat geweldig om te lezen dat je elke week zo geniet van onze maaltijden, soepjes en toetjes én van de vriendelijke bezorging. Dit soort reacties geven ons enorm veel energie en motivatie. Topklasse feedback waar we heel trots op zijn. We staan ook volgende week weer graag voor je klaar! Met vriendelijke groet, Syoli van Team Uitgekookt
Prima maaltijden, Ruime keuze, Prijs/kwaliteitsverhouding super en een goede bezorging.
Beste Cor, Hartelijk dank voor je mooie review! Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze maaltijden, de ruime keuze en de prijs-kwaliteitsverhouding. Ook de complimenten over de bezorging geven we graag door aan ons team. Bedankt voor je vertrouwen en graag tot de volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Syoli van Team Uitgekookt
heerlijke maaltijden en genoeg keuzes
Beste Gerard, Dank je wel voor deze mooie review en de 10! Wat fijn om te lezen dat je elke week weer geniet van onze gerechten en de ruime keuze aan maaltijden waardeert. Dat is precies waar we het voor doen. We hopen je nog lang te mogen blijven verrassen met heerlijke gerechten! Met vriendelijke groet, Syoli van Team Uitgekookt
Wij hebben een kerstdiner ontvangen en er heerlijk van genoten. Alle gerechten waren met zorg bereid en zagen er super uit. De smaak was heel goed dus volgende keer weer ! Dank jullie wel voor het bereiden.
Beste Carla, Wat fijn om te lezen dat jullie genoten hebben van het kerstdiner! Het is altijd een speciaal moment, en we zijn blij dat we daar een bijdrage aan hebben kunnen leveren. We doen ons uiterste best om elke gerecht, zeker zo'n feestelijke gelegenheid, met zorg en aandacht te bereiden. Het is fantastisch dat alles naar wens was en dat je de smaak goed hebt ervaren. We kijken ernaar uit om jullie de volgende keer weer te mogen verrassen met een heerlijke maaltijd. Bedankt voor je vertrouwen en de mooie feedback! Met vriendelijke groet, Syoli van Team Uitgekookt
Mijn complement voor de uitgekozen maaltijden Ik heb in al jaren tot mijn verwondering nooit het zelfde recept gehad Alle vier zijzoenen geweldig maar niet een dat ik kan zeggen dat heb ik eerder gehad.. Ik heb al verschillende aangemeld met het zelfde resultaat aangenaam lekker.
Beste Claus, Wat een geweldige complimenten, dank je wel! We zijn ontzettend blij om te lezen dat je elke keer weer verrast wordt door onze maaltijden! Het is precies wat we hopen te bereiken: variatie en kwaliteit in elke maaltijd, seizoen na seizoen. We doen ons best om nieuwe, smaakvolle recepten te creëren, zodat je nooit hetzelfde gerecht twee keer krijgt. Je positieve ervaring en het feit dat je anderen hebt aangemeld, betekent heel veel voor ons. We kijken ernaar uit om je keer op keer te blijven verrassen met nieuwe en lekkere gerechten! Met vriendelijke groet, Syoli van Team Uitgekookt
Dikke pluim voor de bezorgers van de maaltijden . Gewoon 5 januari gebracht in zeist.
Beste fijnproever, Dank je wel voor de positieve feedback! We zijn ontzettend blij dat je tevreden bent met de bezorging! Een dikke pluim voor onze bezorgers is zeker op zijn plaats, vooral als ze in koude of moeilijke omstandigheden zorgen voor een vlotte levering. We nemen dit compliment graag mee, en hopen je nog vaak van lekkere maaltijden te mogen voorzien! Met vriendelijke groet, Syoli van Team Uitgekookt
Ik maak al bijna 3 en half jaar gebruik van uit van uitgekookt, niet alleen omdat het elke keer weer lekker smaakt, de variatie aan maaltijden, maar ook omdat het gemakkelijk is, maar de eerste week van januari 2026 met al die sneeuw en gladheid, kwam de bezorger bij ons in Maartensdijk de maaltijden bezorgen als of er niks aan de hand was, ik vind dit echt ook iets wat vermeld moet worden, het vertrouwen dat men elke week op tijd je maaltijden komen bezorgen, Toppers zijn het.
Beste Rob, Wat een mooie en oprechte review, bedankt! We zijn ontzettend trots op ons team, en het doet ons heel goed om te lezen dat je niet alleen tevreden bent over de smaak en variatie van onze maaltijden, maar ook over de service, zelfs onder uitdagende omstandigheden. De bezorgers geven altijd het beste van zichzelf, en het is geweldig om te weten dat je vertrouwen in hen hebt. Jouw complimenten zijn een grote motivatie voor ons allemaal. We waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om dit te delen. We hopen je ook in de toekomst keer op keer te blijven verrassen met zowel de maaltijden als de service. Met vriendelijke groet, Syoli van Team Uitgekookt
Als ik maaltijden bestel ziet het er goed en verzorgd uit. En de bezorging is altijd op de afgesproken tijd daar.
Beste Uitgekookt-Liefhebber, Bedankt voor je geweldige review! Het is fantastisch om te lezen dat je altijd tevreden bent over zowel de kwaliteit van de maaltijden als de bezorging. We doen ons best om ervoor te zorgen dat alles er verzorgd uitziet en op tijd wordt geleverd. Jouw feedback betekent veel voor ons, en we hopen je snel weer te mogen verwelkomen! Met vriendelijke groet, Syoli van Team Uitgekookt
Al eerder een review gedaan, maar bij deze nog een keer omdat het een nieuw jaar is. Het zal voor iedereen anders zijn, maar er zit nog steeds te weinig jus bij de maaltijden. Bied bijvoorbeeld de mogelijkheid aan om bij het uitzoeken van de maaltijden er extra jus bij te bestellen. Nu moet je een bepaalde hoeveelheid kuipjes jus bestellen. Ik weet dat het voor iedereen anders is, maar voor mij persoonlijk zit er eigenlijk ook dat er te weinig saus bij maaltijden die dat standaard hebben, zoals bv nasi, bami en babi pangang. Doet verder niets af aan de smaak, want die is gewoon goed.
Beste Johan, Dank je wel dat je opnieuw de tijd hebt genomen om een review te schrijven en fijn dat je dit zo eerlijk deelt aan het begin van het nieuwe jaar! 😊 We begrijpen je punt heel goed: de hoeveelheid jus of saus is echt iets persoonlijks. Goed om te benoemen dat je de smaak van de maaltijden wél gewoon goed vindt, dat waarderen we enorm. Als tip willen we je graag meegeven dat je juscupjes kunt bijbestellen. Deze worden geleverd per 10 juscupjes, zodat je zelf kunt bepalen hoeveel extra jus of saus je bij je maaltijden gebruikt. We nemen je suggestie over het flexibeler kunnen bijbestellen zeker mee als feedback! Bedankt voor je betrokkenheid en vertrouwen in Uitgekookt. 😊 We hopen dat je ook dit jaar weer lekker blijft genieten! 🍽️ Met vriendelijke groet, Sarina van Team Uitgekookt.
Ruim een jaar geleden hebben wij gekozen voor Uitgekookt voor onze warme maaltijden. Tot nu toe zijn we zeer tevreden. Het assortiment biedt veel meer variatie dan zelf koken. Werelds en Hollands de keuze is groot. Tip voor kleine eters zoals wij: kies voor de grote porties en deel. Voldoende voor 2 personen.
Beste Johan, Hartelijk dank voor jullie fijne review! 😊 Wat mooi om te lezen dat jullie al ruim een jaar zo tevreden zijn met Uitgekookt en dat de variatie in ons assortiment zelfs groter is dan bij zelf koken. Leuk ook dat jullie zowel de wereldse als Hollandse gerechten waarderen. Bedankt voor het delen van jullie tip over de portiegrootte. Daar hebben andere klanten vast ook wat aan. We wensen jullie nog heel veel lekkere en zorgeloze maaltijden toe! 🍽️ Met vriendelijke groet, Sarina van Team Uitgekookt.
Uitgekookt bezorgd keurig op tijd een grote verscheidenheid aan maaltijden.
Beste Wim, Dank je wel voor je review! 😊 Fijn om te lezen dat de bezorging keurig op tijd is en dat je tevreden bent over de grote verscheidenheid aan maaltijden. Daar doen we het voor! Eet smakelijk en graag tot de volgende bestelling 🍽️ Met vriendelijke groet, Sarina van Team Uitgekookt.