Lekker!!

Gevarieerd en gemak....;)

Iedere avond genieten van de maaltijd

Elke avond verheug ik me op de maaltijd, die ik heb uitgekozen.

Absoluut een aanrader

Ik ben lang ziek geweest en kon/kan niet lang in de keuken staan. Iemand wees mij op Uitgekookt. Deze week heb ik 4 maaltijden gegeten en het is mij, kritisch als ik ben, voor 100% meegevallen. De gerechten waren gewoon heerlijk en alles staat ook zo op tafel. Voor volgende week week weer 4 maaltijden besteld. Ik ga hier nog wel even mee door. Complimenten! Constant

Lekker, maar vaak niet gratis bezorgd

De maaltijden zijn prima, de claim: "Gratis bezorging" is echter schromelijk overdreven, niet zelden wordt daar €1,99 voor berekend. Ik bestel bijna wekelijks een maaltijdbox en meestal een week vooruit, toch vaak bezorgkosten.

Goede ervaring.

Lekker eten, heel goede bezorging.

Is zeer goed en altijd op tijd bezorgd .

Het eten is prima en is goed van smaak

Goed van smaak

Lekker en makkelijk

Fijn dat je een goede indicatie krijgt wanneer de maaltijden komen. Eten is erg smakelijk. Het is makkelijk en niet te duur. Nu krijg ik een goede maaltijd, voor 1 persoon koken schoot er vaak bij in. Hou ik een maaltijd over kan ik hem bewaren in de vriezer. Prettig dat het geen verplichting is. Wanneer ik een week geen maaltijden nodig hebt is dat mijn keus.

Tevreden

Top maaltijden

De maaltijden die ik bestel zijn goed en lekker.

heel fijn,prima

zeer goed smakelijk en goede bezorging

De maaltijden zijn overheerlijk

Hallo allemaal ik ben blij dat ik vaste klant bij jullie de maaltijden zijn echt overheerlijk en ik blijf bij jullie vaste klant en maaltijden bestellen jullie zijn fantastisch en geweldig ik kan het iedereen aanbevelen en mijn complimenten voor de koks en iedereen lieve groetjes van anita van Broekhuizen

Met ervaring gemaakt.

Met ervaring en Kennis gemaakt.

Meer dan uitstekend

Niet alleen de kwaliteit en de smaak van de maaltijden is uitstekend, ook de bezorging doet het meer dan goed

Prima maaltijden

Ik bestel al een jaar 4 a 5 maaltijden per week als alleenstaande. Dat bevalt me prima. Na een dag werken een gezonde maaltijd snel op tafel is heel fijn.

Prima maaltijden: lekker en gezond

De maaltijden kwamen vandaag binnen. De smaak is uitstekend. Het proeft niet naar een opwarm maaltijd, alles was goed gaar en goed gekookt. De maaltijden ogen zeer vers. De maaltijden zijn groot, groter dan ik had verwacht. Het is een heel bord vol met 450 gram per verpakking. Ik heb vanavond voor het eerst een maaltijd gegeten en het proefde net zoals in een restaurant. Een kanttekening: 30 minuten in de oven op 120 graden is niet voldoende. De maaltijd was niet warm genoeg. Ik raad aan 140 graden op 35-40 minuten. Vanaf morgen doe ik het via de magnetron, dat lijkt me beter gaan dan een eenvoudige oven. De bezorging was prima, heel vriendelijke chauffeur. Ik geef een 9.

Fantastisch, geniet er volop van.

De keuze is gevarieerd Gezond eten en het gemak. Kan het iedereen aanraden. Is meermaals gebeurd.

Met meer dan 400.000 klanten kun je niet iedereen het naar de zin maken, daar kan ik over meepraten na ca. 13 jaar als klant en bezorger

Lekker makkelijk! :)

Voor het geval je geen zin of tijd hebt om te koken, is Uitgekookt een ideale oplossing. Ook voor mensen die -om een of andere reden- niet kunnen koken.

Gemakkelijk bestellen en lekker!

Gemakkelijk bestellen, veel keuze en erg tevreden over hoe het eten smaakt!

fantastisch

ik geniet bij elke maaltijd van jullie, ben sinds oktober 2024 weduwe dus ik ben er blij mee dat ik alles kant en klaar kan warm maken heerlijk gewoon

Alles is heel goed top

De maaltijden zijn altijd heel lekker. De maaltijden worden altijd op tijd bezorgd. En de bezorgers zijn altijd heel vriendelijk. Dus top.

Alleen maar super goede en verse kwaliteit aan eten.

Elke keer als de bezorger van UITGEKOOKT langs komt, verheug ik mij al op mijn verse maaltijden. De kwaliteit is super en lekker. Mijn complimenten voor de koks.

In een woord geweldig

Erg weinig groente!

Maaltijden worden ééntonig. Graag meer variatie.

Manenbergring 4

8271 RX Ijsselmuiden