Ik vind ze erg lekker
In 1 woord heerlijk. Veel keuze met de maaltijden en zeer gevarieerd!
Meestal lekkere maaltijden en makkelijk uiteraard :) Vriendelijke bezorgers.
Het is lekker eten en er is veel keuze Ik ben heel blij dat er nu ook koolhydraatarm eten is daarom ben ik weer teruggekomen bij jullie want ik ben al eerder bij uitgekookt klant geweest maar dat was noodzakelijk in verband met diabetes dat ik koolhydraatarm eten kan Eten
Goede service en lekker
De bezorging is tot nu toe altijd op tijd. De maaltijd ziet er in de verpakking uit zoals in de app. Het opwarmen is simpelin de magnetron. De maaltijd is smaakvol en genoeg.
Beste Annelies, Super om te lezen dat de bezorging steeds op tijd is en dat de maaltijd er net zo uitziet als je verwacht. Ook goed om te lezen dat het opwarmen makkelijk gaat en dat je tevreden bent over de smaak en portiegrootte. Hopelijk mogen we je nog lang verwennen met onze maaltijden! 💚 Met vriendelijke groet, Noreen van Team Uitgekookt
Omdat ik ook nog met plezier zelf kook bestel ik 1 tot 2 maal per 2 maanden dus als ik niet tevreden zou zijn was ik na 1 of twee bestellingen al wel gestopt.
Beste fijnproever, Dankjewel voor je mooie complimenten en voor je vertrouwen in ons! 💚 We vinden het fantastisch dat je al zo lang en met regelmaat bij ons bestelt. En helemaal fijn dat je, ondanks dat je graag zelf kookt, toch af en toe voor ons kiest. Met vriendelijke groet, Noreen van Team Uitgekookt
Erg smaakvol en betaalbaar...
Beste André, Wat fijn om te lezen! Geweldig dat je de maaltijden zo smaakvol vindt en dat de prijs je ook bevalt. We waarderen het dat je dit met ons deelt. Hopelijk kunnen we je nog vaak verrassen met nieuwe favorieten! 💚 Met vriendelijke groet, Noreen van Team Uitgekookt
het eten is altijd goed en netjes verzorgd.
Beste Rien, Wat een mooi compliment, dankjewel! Super om te lezen dat je het eten altijd goed en netjes verzorgd vindt. We zijn blij dat je zo tevreden bent. 💚 Met vriendelijke groet, Noreen van Team Uitgekookt
Gisteren bijv de Siciliaanse kalfsragout.We hadden veel schelpjes en proefden geen ragout of andere smaken.Sommige steken er soms wel bovenuit.Het is wissend
Beste, Goed dat je dit eerlijk aangeeft. Jammer om te lezen dat de Siciliaanse kalfsragout niet aan je verwachtingen voldeed. Fijn dat je aangeeft dat sommige gerechten er wél echt bovenuit steken. We nemen je feedback mee naar onze keuken, zodat we dit gerecht kunnen beoordelen en waar nodig verbeteren. Met vriendelijke groet, Noreen van Team Uitgekookt
Diverse maaltijden zijn het dubbel en dwars waard om op herhaling te gaan! Heb ik dan ook gedaan.
Beste Nora, Wat leuk om te lezen dat je zoveel maaltijden hebt gevonden die je graag nog eens neemt! Hopelijk kunnen we je nog lang verwennen met jouw favoriete maaltijden. 💚 Met vriendelijke groet, Noreen van Team Uitgekookt
In het drukke leven met werk, gezin, huishouden etc vind ik het lastig om de tijd en ruimte te vinden om lekker, gezond en gevarieerd te koken. Uitgekookt is de perfecte oplossing waarbij je ook nog eens echt goede porties krijgt! Erg lekker!
Beste Nadine, Wat fijn om te lezen dat Uitgekookt je helpt in een druk leven met werk, gezin en alles wat daarbij komt kijken. We begrijpen heel goed hoe lastig het kan zijn om dan steeds tijd te vinden om gezond en gevarieerd te koken. Super om te lezen dat de porties goed zijn en dat je de maaltijden erg lekker vindt! 💚 Met vriendelijke groet, Noreen van Team Uitgekookt
prima folder maaltijden levering op aangegeven tijd. meestal zelfde bezorger wat erg prettig is.
Beste Henk, Dankjewel voor je fijne review! Mooi om te lezen dat de folder duidelijk is en dat de maaltijden steeds op de afgesproken tijd worden geleverd. Op naar nog een hoop bestellingen! 😉💚 Met vriendelijke groet, Noreen van Team Uitgekookt
Al bijna drie jaar ben ik klant van Uitgekookt. Er gaat niets boven zelf koken, maar als dat niet meer lukt, is Uitgekookt een goed alternatief. Ik kies voor de gezonde box, omdat daar het minste zout in is verwerkt. Bijna altijd vind ik het eten smakelijk, een enkele keer vind ik het wat minder. Prettig vind ik, dat er vaak verschillende soorten groente in één maaltijd zijn gebruikt.
Beste Bep, Wat fijn om te lezen dat je al bijna drie jaar klant bij ons bent en dat je nog steeds tevreden bent! Bedankt dat je de tijd neemt om je ervaring te delen. Goed om te lezen dat de maaltijdbox je zo bevalt, vooral vanwege het lagere zoutgehalte. We doen ons best om de maaltijden zo smakelijk en gevarieerd mogelijk te maken, met volop groente. Het kan natuurlijk eens voorkomen dat een maaltijd iets minder in de smaak valt, maar we waarderen het dat je dit eerlijk aangeeft. Daarmee kunnen wij ons natuurlijk alleen maar verbeteren. 💚 Met vriendelijke groet, Noreen van Team Uitgekookt
Hele lekkere en voedzame maaltijden Elke week grote keuze in maaltijden Voor mij een grote uitkomst deze maaltijden
Beste Gert, Fijn dat onze maaltijden en het ruime aanbod je goed bevallen. 💚 We zijn blij dat wij je op deze manier kunnen helpen! Met vriendelijke groet, Noreen van Team Uitgekookt
Sinds augustus 2025 maak ik gebruik van Uitgekookt. Het is iedere dag weer heerlijk. Een keer heb ik Heek besteld, ondanks dat ik niet van vis houd. Ik heb het opgegeten, maar bestel nooit meer vis. De maaltijden zonder vis zijn talrijk, dus dat is geen probleem.
Beste Jose, Wauw, wat een topcijfer zeg, dankjewel! 💚 Leuk dat je ons hebt ontdekt en dat je geniet van onze maaltijden. Met vriendelijke groet, Noreen van Team Uitgekookt
Wij gebruiken 5 dagen per week de maaltijden van Uitgekookt het bevalt ons uitstekend! En altijd op tijd bezorgd!
Beste fijnproever, Dat zijn nog eens mooie complimenten! Dankjewel voor jullie positieve woorden. 💚 Wij hopen nog heel lang voor jullie te mogen koken. Met vriendelijke groet, Noreen van Team Uitgekookt
Elke keer weer een verrassing.
Als je de maaltijden op 600 watt. in de magnetron doet, zijn ze nog lauw. Dus ik doe ongeveer 5 min. 700 watt. Dat gaat goed.
Beste fijnproever, Wat ontzettend leuk om te lezen dat de maaltijden in de smaak vallen! De verwarmingstijden die wij aangeven, zijn indicaties. De sterkte van elke magnetron en oven verschilt natuurlijk. Fijn dat jij nu een eigen geschikte verwarmingstijd hebt gevonden! 💚 Met vriendelijke groet, Noreen van Team Uitgekookt
Altijd met veel smaak de maaltijden gebruikt. Fijn dat er elke week zoveel keuze is. Zie altijd weer uit naar de bezorger die altijd op tijd en zeer vriendelijk is.
Dag Hans, Bedankt voor dit mooie cijfer en je enthousiasme! We streven er altijd naar om zowel de kwaliteit van de maaltijden als de bezorgservice zo goed mogelijk te leveren, en vinden het dan ook erg leuk dat dit opvalt. 😊 We hopen dat we nog een lange tijd voor je mogen koken. Met vriendelijke groet, Maike van Team Uitgekookt
Vraag me af of het echt vers is.
Dag Henryk, Bedankt voor deze review! Onze maaltijden zitten boordevol verse groenten en we koken je maaltijden pas een dag voor bezorging. Onze maaltijden zijn dus altijd vers. 😊 Mocht je hier verder nog vragen over hebben dan helpen we je graag! Met vriendelijke groet, Maike van Team Uitgekookt
De maaltijden zijn smakelijk en het is heerlijk.
Goedemiddag, Bedankt voor dit mooie cijfer! 😁 We horen graag wat we kunnen doen om je ervaring nog beter te maken. We kijken ernaar uit om je in de toekomst weer van lekkere maaltijden te voorzien! Bedankt voor het doorgeven, we stellen je mening zeer op prijs! Met vriendelijke groet, Maike van Team Uitgekookt
Makkelijk,lekker en goed geregeld.
Dag Marjan, Bedankt voor deze mooie feedback. Wat fijn om te lezen dat je de maaltijden lekker vindt en ons ook verder zou aanbevelen. We horen ook graag wat we kunnen doen om je ervaring nog beter te maken. 😊 We kijken ernaar uit om je in de toekomst weer van lekkere maaltijden te voorzien! Met vriendelijke groet, Maike van Team Uitgekookt
Het is elke dag weer een tongstrelend gebeuren !
Dag Pieter, Bedankt voor je feedback! 😊 Wat fijn om te lezen dat je zo van onze maaltijden kan genieten. Als er iets anders is waar we je mee kunnen helpen, laat het ons gerust weten!💚 Met vriendelijke groet, Maike van Team Uitgekookt
Goed georganiseerd, fantastische bezorger en altijd een vriendelijk woord. Maaltijden van prima kwaliteit en levering eigenlijk altijd stipt binnen tijdslot.
Goedemiddag, Bedankt voor deze positieve feedback! Wat fijn dat je zo tevreden bent met je maaltijden en de bezorging hiervan. We doen ons best om dit hoog te houden. 😊 Met vriendelijke groet, Maike van Team Uitgekookt