Het eten is goed!!!

Het eten is erg goed!!!! En lekker!!!! Maar het afleveren is niks!!!! Stop misschien wel met bestellen!!! Hier in Rotterdam is het heel moeilijk!!!!

Veel keuze uit lekkere maaltijden

Ik geniet elke week van de vele keuzes en lekkere maaltijden.

Lekker en veel keus

De kleine portie is voor mij ruim voldoende en de variatie in de menu’s is geweldig

happy with meals so far

they are good tasty meals

Heerlijk en gezond eten

Sinds een aantal maanden bestel ik iedere week de "Goed voor je lijfbox" van Uitgekookt. Ik kan niet anders zeggen dan: heerlijke en gezonde maaltijden! En volop keuze. Ik had mijn vriendin in Amersfoort hiervan verteld en ook zij bestelt de maaltijden van Uitgekookt sinds een paar weken. Ook zij is vol lof! Voor mij niets anders meer.

Makkelijk, snel en vooral lekker!

Iets meer groenten en het is een 10!

Lekker

Jullie doen erg je best om lekkere maaltijden voor ons te koken!

Ga zo door mensen, dan krijgen jullie van mij ook 5 sterren, chapeau !!!

kort maar krachtig SUPER ,gr Opa 84 lenstes

SUPER

Gewoon lekker en super bezorging Maaltijden zijn echt vers !,

Het is heel goed eten

Via Facebook

Alles wat we bsteld hebben was zeer smaakvol

Alles is zeer smakelijk klaar gemaakt, wat wij tot nu toe uutgezocht hebben aan maaltijden, was altijd zewr smaakvol, natuurlihk zal ik sommige maaltijden niet kiezen omdat ik dat gewoon niet lekker vind, kortom smaken verschillen

Heerlijke maaltijden

Nu enkele maaltijden gekregen en alles was prima en goed van smaak. Had hier veel eerder aan moeten beginnen. Complimenten aan de goede keuken.

Prima maaltijden

Wij bestellen deze maaltijden nu al een aantal maanden voor mijn bejaarde ouders. Kan niet anders zeggen dan geweldig. Smakelijk en veel variatie. Voor elk wat wils.

Uitgekookt één aanrader…….

Deze warme maaltijden hadden mijn man en ikzelf al een half jaar eerder moeten bestellen…… Call-Centre: klantvriendelijke en geduldige medewerkers…… Zonodig één reminder van de service medewerker (vergeet niet te bestellen)….! Eten in de namiddag of - vroege avond wanneer het ons uitkomt…… Vooralsnog een vaste vriendelijke en zonodig adviserende bezorgster uit Zaltbommel…. Goede prijs / kwaliteit producten in een gewichtsklasse die bij ons beiden past…. Mw. Marije van der Kammen.

Heerlijk

Alle maaltijden zijn heerlijk en het is fijn dat je verschillende porties kan bestellen

Heerlijk!

Het ziet er heel aantrekkelijk uit en het smaakt heerlijk, bovendien zijn de maaltijd boxen goed gevarieerd.

Goede keuken: elk wat wils!

Je kunt altijd genoeg maaltijden naar je smaak vinden en die worden uitstekend bereid. Ik trof één keer runderlapjes met zenen, die bestel ik niet meer.

Heerlijk

Makkelijk als koken even niet uitkomt

Alleen maar lof..!!!

De smakelijke maaltijden de ruime keuze, de vriendelijke bezorging, de overzichtelijke website enz. , voor mij een "schot in de roos" .

Prima service. Aflevering altijd op tijd en door een vriendelijke, hulpzame bezorger

Lekker gezond en snel

Gewoon een keer uitproberen, en nu vaste klant. Dat zegt genoeg

lekker ontzorgd

efficiënt en toch betrokken

Constante kwaliteit

Netjes geleverd. Redelijk heldere website. Begrijp alleen niet dat ik de gemelde kortingen niet zie en dus niet kan toepassen

Vanaf dag een heerlijk gegeten

Mijn ouders genieten samen dagelijks van een goede gezonde lekkere maaltijd De.klantenservice, de bezorgers, alles loopt zoals gewendben met een glimlach Dat is wat ik iedere oudere gun, een aanrader Ps een prima kwaliteit voor een goede prijs!!

Lekker lekker lekker

Voorheen kreeg meneer eten vanuit een zorginstelling; dit was heel erg eentonig en smaakloos. Hij vond het niet echt lekker, maar bij gebrek aan beter (zoals hij altijd zei) had hij altijd zoiets van: jong laat maar lopen. Toen de zorginstelling stopte met het bezorgen van eten, kwam ik bij Uitgekookt uit. Voor meneer ging een nieuwe wereld open en hij is dus zeer tevreden, zeker qua aanbod en smaak

Manenbergring 4

8271 RX Ijsselmuiden