UItgekookter kan niet

Voor mij, als 1-persoons huishouden, is Uitgekookt de Perfect Fit: veel keus aan éénpersoonsproducten in de supermarkt is er niet. Zijn ze er wel dan zijn ze verhoudingsgewijs erg duur. De prijs-kwaliteitsverhouding bij Uitgekookt is top. Daarnaast: zeer veel keuze, je kunt zeer gevarieerd en gezond eten. Website is zelfs voor mij, als digibeet, zeer gebruiksvriendelijk, wat het bestellen tot een piece of cake maakt. Bezorging, op zelf gekozen dag, klopt altijd. Kortom: gaan met die banaan (fruit kun je er ook bestellen) voor Uitgekookt!

Heerlijk

De maaltijden zijn heerlijk en het is natuurlijk ook hartstikke gemakkelijk

Hartstikke goed

Ik ben blij elke keer elke keer een verse maaltijd op tafel te kunnen zweten

Kwaliteit en Service zijn geweldig

Heerlijke maaltijden allemaal, tenminste, die die ik besteld en gegeten heb. Er is voor ieder wat wils en binnen 5 minuten op tafel. Je kunt zelfs iemand die onverwacht op bezoek komt een maaltijd uit laten kiezen om mee te eten!

te lekker om waar te zijn

heerlijke heerlijkheid

Gewoon smullen.

Welke maaltijd die ik ook kiest het is gewoon smullen.

Heerlijke maaltijden

Prima maaltijden en het gemak om ze op te warmen en ook het gemak om te bestellen. Fijn dat je de porties aan kan passen. Zeer prettig dat je veel keuze hebt met de bezorgmomenten en heel vriendelijke en correcte bezorger en bezorging altijd binnen de opgegeven tijd van een uur op de dag zelf.

Zo blij met uitgekookt!

Altijd lekker en vers eten, veel keuze en altijd keurig op tijd gebracht door een vriendelijke medewerker. Ik ben er erg blij mee.

Lekker eten , goede sevice

Elke maaltijd is lekker

uitstekend

zie boven

Door opname echtgenote in een verpleeghuis wegens Alzheim moest ik op zoek naar magnetron maaltijden en door bekenden die ook eten van Uitgekookt hadden deze ook besteld. Heerlijk en gemakkelijk en op de afgesproken tijd bezorgd.

Op tijd &/kwaliteit

Makkelijk

Gevarieerd,lekker en kosten besparend dankzij minder boodschappen supermarkt!

Bezorging op tijd en de smaak van de maaltijden zijn top

Als mijn man avonddienst had nam ik niet de moeite om eten te koken voor mezelf. Nu eet ik door jullie maaltijden wel.

ziet er altijd mooi uit en smaakt goed

In principe is het eten goed. Toch zou ik graag wat vaker aardappelpuree met verse groenten willen in plaats van de wel erg gladde aardappelen. Misschien ook wat meer vegetarische maaltijden. Ik denk dat Uitgekookt meer voor de jonge mensen geschikt is als voor senioren. Maar hoe dan ook, ik blijf het gewoon laten bezorgen.

Prima verzorgd

Ja jullie verdienen 5 sterren. Wel eens een tegenvaller maar dat kan gebeuren. Groet Lijda Kootwijk.

prima heerlijk en voldaan voor deze maaltijd bied ik de kok een pluimpje aan

door omstandig heden kon ik zelf niet meer koken en kwam ik op advies bij uitgekookt terecht de maaltijden zijn om van te dromen ik ben blij dat ik toen die keus heb genomen want ik vind de maaltijden goed terwijl ik alleen de keuze doe het is voldoende en de keuze is ruim van mij krijgt de kok een hele grote pluim ik laat bij deze weten bij uitgekookt kun je heeeerlijk eten je hoeft niet lang te wachten en het is niet duur of wat word de keuze elke week weer een ander keuze en er zit altijd weer wat lekkers bij ik weet het zeker niet alleen voor jullie maar ook voor mij groetjes diny L (MAAK AL ANDERHALF JAAR GEBRUIK HIERVAN PRIMA )

Heerlijke betaalbare maaltijden

Kwaliteit is altijd goed en maaltijden altijd netjes op tijd afgeleverd. Veel variatie ook.

In 1 woord... fantastisch

Ik eet bijna 3 jaar van ..UITGEKOOKT.. en ben daar zeer blij en tevreden mee.

gewoon prima, afwisselend en makkelijk !

lekker! en.... geen afwas, geen vuil fornuis, lieve bezorgers !

Wekelijks top

Al vele jaren klant en elke week heerlijk gevarieerd eten. Afgelopen dagen zelfs weer van het vorstelijke kerstmenu genoten!!

Smakelijk

Gewoon eeg lekker

Smaakvol en vers

Tijdstip van de bezorging is iedere keer zoals aangegeven in de mail De bezorger is altijd vriendelijk, behulpzaam en attent. Ik vind het wel jammer dat er heel weinig extra's aangeboden worden aan trouwe klanten in de vorm van kortingen, gratis dessert oid.

Het totaal .....van eten tot bezorging is perfect.

De kerst box was voldoende en veel variatie. Smaak was lekker.

Omdat ik vlak voor de kerst het ziekenhuis in moest voor een operatie, heb ik voor het eerst een kerst diner besteld. Nou daar heb ik geen spijt van , het was heerlijk. Heb dingen gegeten die ik zelf niet zo gauw zou kopen. Veel variatie, makkelijk op te warmen, kortom wat een uitkomst. Was genoeg voor twee en gelukkig niet zo zout. Het werd keurig op tijd bezorgd . Ga zeker vaker gebruik maken van Uitgekookt

Manenbergring 4

8271 RX Ijsselmuiden