Vanavond weer uitstekend gegeten. Kennissen vragen weleens ”is het niet duur?” Nou dat is het zeker niet, want de maaltijden zijn zo goed dat we vanzelf minder buiten de deur zijn gaan eten.

Veel keuze

Laatste weken ook betere omschrijving, tekentjes voor minder zout en andere . Ook goede bezorging Veel keuze in nagerechten en fruit Bestellen gaat soms minder, maar is ook vaak mijnfout bestellen via formulier vind ik fijner dan internet.

De smaak en keus is prima

fijne maaltijden smakelijk vers

genoeg afwisseling en fijn de koolhydraatarme maaltijden

Ben slechte eter

Het is echt uitgekookt lekker

Ik ben pas een paar maanden een lekkere gebruiker van uitgekookt waar ik voorlopig ook niet mee stop . Sinds vorig jaar februari moest ik alleen met mijn drie hondjes verder mijn vrouw is na een ernstig ziekbed van 9 maanden overleden . Ik kookte altijd voor ons tweeën omdat zij door haar ziekte al jaren niet echt meer kon . Nu moest ik voor mijn zelf koken maar steeds was het teveel . En toen kwam uitgekookt steeds voorbij en heb ik mijn stoute schoenen aangetrokken en heb vanaf dat moment elke week zeker 4 dagen verse groenten en fruit en of aardappeltjes of rijst of pasta. En ik geniet er nog elke dag van .

Heerlijke gevarieerde maaltijden

Mijn man geniet elke dag van de gevaieerde maaltijden van uitgekookt. Ik kook niet meer en daar profiteert hij van. Afgezien van het feit dat ik niet meer in staat ben lang te staan, heb ik koken nooit leuk gevonden en ben ik er ook geen ster in.

Uitstekende maaltijden evenals attente bezorging en begripvolle klantenservice.

Nog niet lange tijd neem ik bij Uitgekookt af. Eerst proberen wat goed beviel. Daar ik met een rollator loop was snel mijn keus gemaakt wat bezorgd wordt door een vriendelijke en attente bezorger.

Nog niet top

Bepaalde gerechten zijn heerlijk o.a. spare ribs.ik vind dat in stamppotten te weinig groenten zit.Ik proef geen boerenkool.ik mopper nog steeds over niet gare groenten..toetjes zij heerlijk.Erwtensoep uitmuntend. Bruinenbonen soep ook.

Gevarieerde maaltijden.

Elke bestelling voelt als een cadeautje.

Het eten is super lekker Super makkelijk Zeer tevreden

Prima eten

Goed verzorgd en maaltijd prima

Fantastisch!!

Ik ben zo blij dat ik er voor gekozen heb! Ik zeg het tegen iedereen die net als ik ook niet meer zo goed uit de voeten kan ! Het is iedere avond geweldig, op een keertje na toen de kip stukjes te hard gebakken waren ze waren heelbare aan de onderkant. Maar dat was ook maar een keertje.

zeer tevreden

Maaltijden altijd op tijd bezorgd en zeer smakelijk en gezond

Toppio geweldig heerlijk eten

Een geoliede organisatie. Nooit een teleurstelling altijd kwaliteit tot aan de deur!

Gewoon heerlijk

Alles heerlijk en makkelijk. Alleen boontjes te hard.

Lekkere maaltijden, goede variatie

Jullie leveren goede maaltijden die voldoen aan de schijf van 5 en ook erg lekker zijn. Verder is het aanbod gevarieerd. Bezorging is prima geregeld met vriendelijke mensen. Ik geef jullie een 8 omdat er altijd ruimte is voor verbetering, al zou ik niet weten wat, maar goed het moet geen routine worden maar een uitdaging blijven om de beste producten te leveren:-)

Het is Thuis Genieten van heel speciale super maaltijden.

Goede kwaliteit en keurige levering!

Heerlijke maaltijden, zeker voor mensen met beperkt budget vaak aantrekkelijke aanbiedingen!

uitstekende en smakelijk maaltijden

grote keuze uit diverse smaken. De bezorging is altijd op tijd en heel vriendelijk. Had eerder een andere maaltijd bezorging, maar dit is smakelijker en keuze in kleinere (350gr) porties.

Uitgekookt: Warm aanbevolen

Een paar jaar al eten wij wekelijks drie kant- en klaar maaltijden van Uitgekookt. De keuze van wekelijks 25 é 30 maaltijden is goed met veel variatie van Hollands tot exotisch en goed afgestemde ingrediënten. De maaltijden worden altijd op tijd thuis afgeleverd en hoeven daarna alleen even in de magnetron. De kant-en-klaar maaltijden van Uitgekookt zijn beter, gevarieerder en en niet duurder dan de kant-en-klaar maaltijden uit de supermarkt. Ook de poké bowl maaltijdsalades zijn afwisselend en goed.. Hetzelfde geldt voor de soepen en salades van Uitgekookt. UITGEKOOKT: WARM AANBEVOLEN !!

Geweldig goed

Alles smaakt prima. En bezorging ook.

Uitgekooktmaaltijden zijn lekker.

De Uitgekookt maaltijdboxen zijn lekker en divers vooral de Hollandse en Wereldse keuken en de combinatie Hollands/Werelds.Toch ga ik voortaan voor losse maaltijden dan is de keuze van wat je lekker vindt nog groter. Ook de champignonsoep is erg lekker mag voor mijn smaak wel iets minder zout. De toetjes die ik tot heden genomen heb zijn ook erg smakelijk. Ga zo door zou ik zeggen.

smaakvol

jammer dat ik het niet eerder heb gedaan. het is makkelijk, de maaltijden zijn erg lekker. en de service is prima

fantastisch

De kwaliteit van de geleverde maaltijden en de bezorging hiervan is toppie

Manenbergring 4

8271 RX Ijsselmuiden