Slecht

Verbrande gebakken partjes aard.erg zoute champignonsaus . slechte boontjes met steeltjes lijken wel een goed koop merk uit een pot Erg jammer ik gaat zo,n goede hoop op jullie

Altijd vers & altijd op tijd

Ruimte keuze, dus altijd wel iets wat ik lekker vind. Altijd op tijd geleverd door vriendelijke bezorgers. Ik zou wat meer onderscheid in categorieën willen zien, zodat zoeken en filteren makkelijker is in de app. Zeker als je wat minder makkelijk meer zelf kunt koken is dit wat mij betreft de beste optie. Verse maaltijden die in 5min op je bord liggen zonder verlies van kwaliteit en/of smaak.

Aanrader

Ruime keuze, altijd goede smaak, vaste bezorgtijden.

Miranda, , voor de keuken van uitstekende maaltijden, geef ik nog 1 ster er bij,,..

Sinds mijn vrouw ziek is geworden, met dementie , en na haar over lijden ,ben ik 5 jaar geleden, begonnen met uit ,,gekookt,, en nu op mijn 91 jaar, hoop ik daarmee door te gaan,,,, groetjes, HANS ,JANSEN. Carmenlaan317 1183sm

Alles prima te eten

Alle gerechten zijn smakelijk

Een lust voor het oog en een ongekende streling voor de tong!

De maaltijden zien er elke keer bijzonder aantrekkelijk uit en smaken ook altijd heeeeel heeeeel erg leķker!

Ik eet pas van Uitgekookt het is fantastisch lekker.

Keus genoeg en ook Vegan en de prijs is redelijk.

Niet zelf koken en toch een feestje

Fantastisch om een dag niet te koken en toch heerlijk te eten. Het aanbod is voldoende gevarieerd dus altijd wel iets lekkers te kiezen.

PUIK!!

We gebruiken de Uitgekookt maaltijden nu een klein half jaar. En iedere maaltijd heeft ons prima gesmaakt. De portionering van de 60 gr. maaltijd is precies juist voor ons en we smullen er alle-twee van.

Redelijk

Kook graag met verse groenten en dat mis ik bij jullie!Had mijn pols gebroken en dan is het een redelijk goede vervanger

Uitgekookt is een goed bedrijf.

De communicatie met de medewerkers is prima. De bezorging van de maaltijden is niets op aan te merken Goede afwisselende en gevarieeerde maaltijden. Kortom, ik maak 2x per week gebruik van deze maaltijd service en ben er blij mee.

Zie hieronder

Niet alles is prima. Frites , krieltjes en gebakken aardappeltjes zijn slap na gebruik van de magnetron

Soms mag het wel iets netter

Misschien kunnen jullie ook iets meer gerechten maken met gewoon aardappels en niet teveel gekke groentes door elkaar. Ik die rare combinatie ben ik niet zo weg van

Alles naar wens

lekker en goed en bezorging op tijd

al lang bij jullie en service is goed en het smaakt lekker en vriendelijke bezorger

heerlijk en makkelijk

goede bezorging, lekkere maaltijden, goede porties voor een redelijke prijs! een aanrader!

Fantastische maaltijden

Ik bestel al zeker al een jaar maaltijden en het bevalt mij prima ben alleenstaand en koken voor een persoonis lastig dit is de ideale oplossing en je kan elke week uit veel verschillende maaltijden kiezen

Meestal goed.

De laatste keer, afgelopen dinsdag, stond mijn eten bij de voordeur in de zon. Dát is niet afgesproken. Bij de achterdeur in de zwarte kist, dat is afgesproken. Het eten is prima. Anders zou ik niet zoveel bestellen.

**GEWELDIG!!**

We hadden niet verwacht dat het zo lekker zou zijn, we genieten er enorm van en keus is er genoeg, iedere week wat anders. *TOP*

Lekker en heel verzorgd en gevarieerd

Elke dinsdag netjes op tijd en ik laat me verrassen met de inhoud

Lekker en keuze genoeg

Veel keuze mogelijkheden en over het algemeen heerlijk

Goed eten met zorg bereid

Veel variatie Lekker eten Snel en makkelijk Gezond ook

Lekker eten

Heerlijke maaltijden

Ik geniet altijd erg van mijn maaltijden.

Lekker eten heeft altijd mijn belangstelling gehad, ik kookte zelf ook heel graag en maakte met kerst altijd een uitgebreid diner voor vrienden. Helaas kan ik niet meer staan en koken wordt nu dus een crime, vandaar dat ik jullie heb ingeschakeld, alleen al het lezen van sommige recepten brengt het water in de mond.

Snel, gemakkelijk en lekker.

Al enige tijd maak ik gebruik van de maaltijden service Uitgekookt en daarmee blij. De keuze die ik toen heb gemaakt blijkt de juiste . Uitgekookt weet mij steeds weer te verrassen o.a in de variatie van de maaltijden en acties. Walter Hoofdman.

Manenbergring 4

8271 RX Ijsselmuiden