lekker genieten
De smaak is raak als het gaat om de gerechten van Uitgekookt.
niet allemaal even lekker.Soms te gaarnof weinig smaak.De ene keerf te weinig voor 1 persoon de andere keer teveel
Loop al een poosje mee bij uitgekookt En vindt het allemaal heel lekker heb nog nooit iets gehad waar van ik zeg is niet lekker en het is ook makelijk alleen even warm maken bezorging is ook perfect dus zeer tevreden over kan alleen maar zeggen blijf zo door gaan .
lekker eten
Heerlijke maaltijden, geniet elke keer weer.
Super veel keus, en alles even lekker. Ga zo door.
Wij waren een tijdje gestopt, omdat het steeds het zelfde was. Dus hopen dat er meer verschillend aanbod komt. Verder perfect
het eten is prima,de smaak is goed. de bezorging is prima,kortom ik ben dik tevreden.
Heerlijke maaltijden, veel variërende menu's maar niet te veel dus blijft overzichtelijk. En steeds weer andere opties. En je zit nergens aan vast, iedere week kun je zelf bepalen of je wel of niet besteld. Voor mij op dit moment een ideale oplossing!
Goede maaltijden en de breng service is grandioos.
Altijd lekker en voor een goede prijs. Ben zeer tevreden, dus blij zeker klant.
Beste Bart, Bedankt voor jouw mooie cijfer voor ons, een 9! 😁 We vinden het fijn om te lezen dat je altijd zo geniet van de maaltijden voor een goede prijs. Hopelijk blijf je nog lang zo'n tevreden klant, onze chefs blijven namelijk graag koken voor je. Een mooi weekend voor jou! Met vriendelijke groet, Mirjam van Team Uitgekookt
Door omstandigheden ben ik jullie maaltijden gaan gebruiken. Top dit beviel en bevalt me nog steeds, zo goed dat ik,nu het niet meer nodig is, ik ze blijft bestellen. Wel heb ik een paar keer vlees/jus gehad die Ik erg zout vond. Graag zou ik wat meer groenten maaltijden met vervangende vlees producten willen. Vriendelijke groet Els
Beste Els, Bedankt voor jouw mooie review voor ons! We waarderen je eerlijkheid, dat je ook gelijk een suggestie voor ons hebt. Onze koks en diëtiste kijken wekelijks met zorg naar de samenstelling van onze maaltijden. Tips zijn daarbij altijd welkom 💚 We hopen dat we nog lang mogen koken voor je, omdat je zo ontzettend geniet van de maaltijden. Daar worden wij heel blij van! Namens ons allemaal: een goed weekend tussen de druppeltjes door 💦 Met vriendelijke groet, Mirjam van Team Uitgekookt
Alleen maar goede ervaring
Beste Michelle, Wat een mooie review heb jij voor ons achtergelaten, kort maar krachtig 💯 We hopen dat we nog lange tijd aan jouw verwachtingen kunnen blijven voldoen. Eet smakelijk weer en een fijne dag voor jou! Met vriendelijke groet, Mirjam van Team Uitgekookt
Vaste levering volgens afspraak. Maak al jaren wekelijks gebruik van Uitgekookt. slechts 2 x in al die tijd een opmerking gehad en werd meteen opgelost Chapeau.
Goedemiddag, Wat een mooie en trouwe review, dankjewel! Fijn om te horen dat je al zo lang wekelijks geniet van onze maaltijden en dat eventuele punten altijd goed zijn opgepakt. We waarderen je vertrouwen enorm. Ik wens je een fijne avond toe! Met vriendelijke groet, Nick van team Uitgekookt
Voor personen die niet kunnen koken en alleen zijn is dit een fijne oplossing. Lekker fers en keus genoeg.
Goedemiddag Wim, Bedankt voor jouw bericht! We denken graag mee met ieder zijn of haar situatie. We nemen het koken graag over zodat iedereen zonder moeite kan genieten van heerlijke maaltijden. Fijn dat je dit met ons deelt! Ik wens je een fijne avond toe! Met vriendelijke groet, Nick van team Uitgekookt
Het is een feestje als de bezorger langskomt met het heerlijke eten
Goedemiddag Adriaan, Bedankt voor jouw review! Geweldig om te lezen dat je zo geniet van onze maaltijden én van het bezorgmoment. Dat maakt ons werk extra leuk! Ik geef dit ook zeker door aan onze bezorger. Ik wens je een fijne avond toe! Met vriendelijke groet, Nick van team Uitgekookt
Zie er iedere week weer naar uit.
Goedemiddag Albert, Bedankt voor jouw review! Wat leuk om te horen dat je er elke week naar uitkijkt. Ik hoop dat het dan ook heerlijk smaakt. Ik wens je een fijne avond toe! Met vriendelijke groet, Nick van team Uitgekookt
Eenvoudig bestelproces, lekkere maaltijden en vlotte bezorging. Fijn dat ze ook ‘s avonds telefonisch bereikbaar zijn als er per ongeluk iets niet goed gaat. Kortom: een aanrader wat mij betreft.
Goedemiddag Hendrina, Wat een fijne review, dankjewel! Super om te horen dat je zo tevreden bent over het bestellen, de maaltijden en onze service. We geven je compliment zeker door aan het team. Ik wens je een fijne avond toe! Met vriendelijke groet, Nick van team Uitgekookt
Goede en gezonde maaltijden en een zeer gevarieerd aanbod. Netjes en tijdig bezorgd.
Goedemiddag Janny, Bedankt voor je mooie woorden! Wat fijn om te lezen! We zijn blij dat de maaltijden en de variatie zo goed bevallen en dat de bezorging naar wens verloopt. Fijne avond! Met vriendelijke groet, Nick van team Uitgekookt
Top service, top eten, heel fijn dat we dit gevonden hebben
Goedemiddag Gerdiene, Bedankt voor jouw review! Wat fijn om te horen dat de maaltijden bevallen. Daarnaast zijn we ook erg blij dat je tevreden bent met onze service. Hier gaan we vooral mee door. Fijne avond! Met vriendelijke groet, Nick van team Uitgekookt
Lekker enkeurig bezorgd
Goedemiddag Gerard, Bedankt voor jouw positieve bericht en het delen van jouw ervaring! Wat fijn om te horen dat de maaltijden bevallen. We doen ons best om de volgende maaltijden net zo lekker te laten smaken. Fijne avond! Met vriendelijke groet, Nick van team Uitgekookt
Voor mij zijn de groentes vaak beetgaar, ik hou van gaar, en af en toe veel vet aan het vlees of stelen aan de bonen, dus niet goed gehaard. Over het algemeen goede maaltijden en bezorging op tijd
Goedemiddag Peter, Bedankt voor je review en je duidelijke feedback! Fijn om te horen dat je over het algemeen tevreden bent over de maaltijden en de bezorging. We begrijpen goed wat je bedoelt over de garing van de groente en het vlees, en geven dit door aan onze keuken zodat ze hier extra op kunnen letten. Met vriendelijke groet, Nick van team Uitgekookt
Het eten is meestal lekker, ik moet er meestal een beetje zout bij doen. Soms is het eten niet mijn smaak, dat ligt dan aan mij. Soms zit er wel een beetje vet aan het vlees en daar hou ik niet van. De groentes zijn niet altijd fijn gesneden, een beetje grof. Over de bezorging ben ik zeer tevreden
Goedemiddag, Bedankt voor je uitgebreide en eerlijke review! Fijn om te horen dat je meestal geniet van de maaltijden en tevreden bent over de bezorging. We waarderen je feedback over het zout, het vlees en de groente, dat nemen we zeker mee richting onze keuken. Zo kunnen we blijven verbeteren. Fijne avond! Met vriendelijke groet, Nick van team Uitgekookt
Daar ik al twee jaar alleen staan ben deed ik zelf koken maar ben geen keukenprinses. Toen ik op tv jullie reclame zag .dus gaan proberen Ik was verrast. Toen ik dat ging eten was heel lekker daarom nu een tevreden klant M.V.G
Goedemiddag Ad, Bedankt voor je lieve woorden! Wat ontzettend leuk om te lezen! Fijn dat je ons hebt ontdekt en dat de maaltijden zo goed bevallen. We vinden het mooi dat we het koken voor jou wat makkelijker én lekkerder kunnen maken. Fijne avond! Met vriendelijke groet, Nick van team Uitgekookt