Het smaakt uitstekend!
Veel keus en smakelijk en altijd op tijd bezorgd!!
Ilonka Hoencamp
Hagestein
Laden reviews...
1.596 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 7.343 beoordelingen met een gemiddelde score van 8,9
Review overzicht
De reviews tonen een hoge tevredenheid over variatie en kwaliteit. Smaak en prijs worden veel geprezen. Bezorging gebeurt doorgaans tijdig en betrouwbaar. Klanten zien Uitgekookt als een gemakkelijke eetkeuze.
Veel keus en smakelijk en altijd op tijd bezorgd!!
Ilonka Hoencamp
Hagestein
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Ik eet inmiddels al anderhalf jaar iedere dag maaltijden van Uitgekookt. Dat betekent dat ik waarschijnlijk inmiddels voor ongeveer 37% uit Uitgekookt besta. En serieus: ik ben ontzettend tevreden. De maaltijden zijn lekker, gevarieerd en vooral ideaal als je geen zin hebt om iedere avond zelf een complete aflevering van Heel Holland Bakt in je keuken na te spelen. Inmiddels is het zelfs zo ver dat wanneer de bezorger iets later is, ik onrustig uit het raam begin te kijken. Niet omdat ik honger heb, maar omdat ik me afvraag waar mijn eten blijft. We hebben na anderhalf jaar toch een bepaalde band opgebouwd. Mijn koelkast heeft trouwens ook geen idee meer wat losse ingrediënten zijn. Een paprika zou daar inmiddels waarschijnlijk als indringer worden beschouwd. Het enige echte nadeel van Uitgekookt is dat ik inmiddels tegen mensen zeg dat ik vanavond “Italiaans ga eten”, terwijl ik feitelijk 6 minuten later met mijn sokken op de bank zit te wachten tot de magnetron piept. Kortom: anderhalf jaar, vrijwel iedere dag, en nog steeds dik tevreden. Als Uitgekookt ooit stopt, heb ik een serieus probleem. Ik weet namelijk niet eens meer waar de pannen staan. ⭐⭐⭐⭐⭐
Pascal
Almere
Mijn schoonvader geniet elke week en elke dag van jullie maaltijden. Hij heeft nog niet een maaltijd gehad wat hij niet lekker vond en zoveel verschillende keuzes. Ganalsjebliedt nog heel lang door met deze maaltijden
Nicoline
Purmerend
Het is over het algemeen redelijk goed alleen vind ik dat er weinig groente bij zit. Zoal gisteren moest er brocolie bij zitten maar ik kon er geen brocolie van maken het was een prakkie van zachte schurrimurri wat ik niet kon thuis brengen. Dus ik hoop dat jullie hier beter op letten dat er zoals er gezegd wordt ook verse goede brocolie bij zit !!! Ik denk toch dat ik al na zo lang een goede klant ben het eten ook goed is.
Vroon Ruikes
's-Gravenhage
Als meer dan 3 jaar klant en elke week besteld. Veel keuze op veel maaltijden en ook met nieuwe recepten. Wordt op tijd geleverd als ik thuis werk. De kosten zijn ook niet hoog, want als je 3 gaspitten gebruik ben je tegenwoordig ook veel geld kwijt.
20 September 2026
Hans
Schiedam
Beste Hans,
Bedankt voor je fantastische review! 💚
Wat ontzettend leuk om te lezen dat je al meer dan 3 jaar iedere week bij ons bestelt. Fijn dat je zo geniet van de ruime keuze, de nieuwe recepten en dat de maaltijden netjes op tijd worden geleverd. En helemaal waar: lekker eten zonder zelf uitgebreid te hoeven koken én met een goede prijs-kwaliteitverhouding, dat is natuurlijk mooi meegenomen! 😊
Bedankt voor je jarenlange vertrouwen en op naar nog veel meer lekkere maaltijden!
Larissa - Team Uitgekookt
Ik eet al een hele tijd lekker met Uitgekookt. Er is voldoende keuze en het is heel snel klaar in de magnetron. Echt een verwennerij.
20 September 2026
Liesbeth
Huizen
Beste Liesbeth,
Bedankt voor je mooie review! 💚
Wat fijn om te lezen dat je al zo’n lange tijd geniet van onze maaltijden. Heerlijk dat je de ruime keuze en het gemak van snel opwarmen zo waardeert. En een verwennerij, dat horen we natuurlijk graag! 😊
We hopen je nog heel lang te mogen blijven verwennen met lekkere maaltijden.
Larissa - Team Uitgekookt
Via de app bestellen en afrekenen kan 24 uur per dag. Keuze genoeg. Verse producten, kort verwarmen. Je hoeft de deur niet uit. Je kiest de dag en tijd wanneer de maaltijden bezorgt worden. Komt altijd door weer en wind op tijd bezorgd. Vriendelijke bezorger. Wij zijn heel tevreden. Fam. A Peters
19 September 2026
Bea Peters
ZEEWOLDE
Beste Bea,
Bedankt voor deze mooie en uitgebreide review! 💚
Wat fijn om te lezen dat jullie zo tevreden zijn over het gemak van bestellen via de app, de ruime keuze en natuurlijk de smaak en kwaliteit van de maaltijden. En dat onze bezorger door weer en wind netjes op tijd voor de deur staat, is natuurlijk helemaal mooi om te horen! 😊
Bedankt voor jullie vertrouwen en geniet van de maaltijden!
Larissa - Team Uitgekookt
Lekkere maaltijden, goed van smaak , veel variatie en goede prijs /kwaliteit verhouding. Wordt altijd optijd geleverd.
19 September 2026
Alice
Zeewolde
Beste Alice,
Bedankt voor je mooie review! 💚
Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over de smaak, variatie en prijs-kwaliteitverhouding van onze maaltijden. En natuurlijk helemaal mooi dat de bezorging ook altijd op tijd is! 😊
We hopen je nog heel lang te mogen voorzien van lekkere en gevarieerde maaltijden.
Larissa - Team Uitgekookt
Maaltijden zijn goed, lekker en de keuze is reuze. Zo fijn om niet te hoeven bedenken wat te gaan eten, geen boodschappen te hoeven doen en niet te koken! Zelfs geen grote afwas.
18 September 2026
Marcella
Hilversum
Beste Marcella,
Bedankt voor je enthousiaste review! 😊
Wat fijn dat je zo geniet van onze maaltijden en de ruime keuze.
En inderdaad: geen boodschappen, geen kookstress en ook nog eens weinig afwas! 😉 Bedankt voor je vertrouwen en graag tot de volgende maaltijd! 🍽️💚
Sarina van Team Uitgekookt
prima eten ben er heel blij mee
18 September 2026
gemma
zoetermeer
Beste Gemma,
Bedankt voor je fijne review! 😊
Wat leuk om te lezen dat je zo tevreden bent met onze maaltijden.
We zijn blij dat we je iedere keer weer van lekker eten mogen voorzien.
Sarina van Team Uitgekookt
Altijd goed en gezond eten.. Maar geen onpersoonlijke behandeling, altijd bereikbaar en eventueel flexibel.. Niet de goedkoopste, maar wel de beste maaltijden..
Anne
Alkema
Beste Anne,
Wat een mooie review, bedankt! 😊
Fijn om te lezen dat je onze maaltijden als lekker en gezond ervaart én dat je onze persoonlijke service en flexibiliteit waardeert.
Dat persoonlijke contact vinden we minstens zo belangrijk als de maaltijden zelf.
Bedankt voor je vertrouwen en mooie woorden! 💚🍽️
Sarina van Team Uitgekookt
Heerlijke maaltijden, soms is een kruid wat te overheersend maar de laatste weken valt dat mee. Mijn man is geen fan van kazen door of over gerechten dus dat zou wat minder mogen.
Desiree
Utrecht
Beste Desiree,
Bedankt voor jullie fijne review! 😊
Wat leuk om te lezen dat de maaltijden de laatste weken goed in de smaak vallen.
We begrijpen dat een kruid soms wat kan overheersen en dat kaas niet bij iedereen favoriet is.
We nemen jullie feedback hierover zeker mee.
Fijn dat jullie blijven genieten van onze maaltijden en graag tot de volgende bestelling! 🍽️
Sarina van Team Uitgekookt
Overwegend vinden wij de producten smakelijk en goed. Deze week varkenshaas in rode wijnsaus met uiencompote en ander groenten minder goed te nat
Joost
Tilburg
Beste Joost,
Bedankt voor jullie eerlijke review! 😊
Fijn om te lezen dat de maaltijden over het algemeen goed in de smaak vallen.
Jammer dat de varkenshaas in rode wijnsaus deze keer wat te nat was naar jullie smaak.
We nemen deze feedback zeker mee, want juist door dit soort opmerkingen kunnen we onze maaltijden blijven verbeteren.
Bedankt voor het delen en graag tot de volgende maaltijd! 🍽️
Sarina van Team Uitgekookt
Ik geniet elke week weer van de lekkere maaltijden...niet meer koken maar lekkere maaltijden bestellen...effe bestellen via de website voor meerdere weken en genieten maar. GA ZO DOOR...TOPPIE
Leon bisschops
Nijmegen
Beste Leon,
Bedankt voor je enthousiaste review! 😊
Wat fijn dat je iedere week zo geniet van onze maaltijden.
Even bestellen voor meerdere weken en daarna lekker makkelijk genieten, dat klinkt precies zoals we het bedoeld hebben! 😉
Bedankt voor je vertrouwen en je mooie woorden. We gaan zeker zo door! 💚🍽️
Sarina van Team Uitgekookt
Alles is lekker vers en goed op smaak. Ik geniet elke week weer. Hiervoor kun je zelf niet koken.
Hennie
Haaksbergen
Beste Hennie,
Bedankt voor je enthousiaste review! 😊
Wat fijn om te lezen dat je iedere week weer geniet van onze verse en smaakvolle maaltijden.
Daar worden we blij van. 😄 Heel graag tot de volgende maaltijd! 🍽️
Sarina van Team Uitgekookt
Wekelijks veel keus in maaltijden en je kunt kiezen tussen een s,m of l maaltijd grootte wat ook erg fijn is. Als je wekelijks besteld krijg je ook nog eens korting. Prima bedrijf.
Raymond
Bathmen
Beste Raymond,
Bedankt voor je mooie review! 😊
Fijn om te lezen dat je de ruime keuze aan maaltijden en verschillende maaltijdgroottes zo prettig vindt.
En natuurlijk mooi meegenomen dat je bij wekelijks bestellen ook korting krijgt!
Bedankt voor je vertrouwen in Uitgekookt en graag tot de volgende maaltijd! 🍽️
Lekker eten en gezond
Anja
Zwijndrecht
Beste Anja,
Bedankt voor je mooie review! 😊
Fijn om te horen dat je geniet van onze maaltijden en ze ook nog eens als gezond ervaart. Daar doen we het voor!
Eet smakelijk en graag tot de volgende bestelling! 🍽️
Sarina van Team Uitgekookt
Het komt wel eens voor dat de groente niet gaar genoeg zijn naar mijn zin maar dat is persoonlijk
13 September 2026
Martin Vermaas
Numansdorp
Beste Martin,
Bedankt voor je eerlijke review! 😊
We begrijpen heel goed dat de gaarheid van groenten een kwestie van persoonlijke smaak is.
We nemen je feedback zeker mee, want we willen natuurlijk dat iedere maaltijd zo goed mogelijk aansluit bij jouw wensen.
Bedankt dat je dit met ons deelt!
Sarina van Team Uitgekookt
Er is heel veel keuze dus voor iedereen zit er wel iets bij. Ik bestel 2 maaltijden per week voor mezelf want sinds kort ben ik weduwe... Koken is niet echt mijn favoriete bezigheid dus voor 2 dagen hoef ik niet te bedenken wat ik die avond moet eten.
Elly
Heemskerk
Beste Elly,
Bedankt dat je dit met ons wilt delen. ❤️
Wat fijn dat je in ons ruime aanbod steeds iets lekkers kunt vinden en dat we je op deze manier wat gemak kunnen bieden.
Zeker in een periode waarin er veel verandert, kan het prettig zijn om niet iedere dag te hoeven bedenken wat er op tafel komt.
We hopen dat je met onze maaltijden kunt genieten van een lekker moment voor jezelf. Heel veel sterkte en graag tot de volgende maaltijd. 🌷
Sarina van Team Uitgekookt
Elke woensdagavond worden de maaltijden keurig geleverd
Luc
Utrecht
Beste Luc,
Wat een mooie 10! ⭐⭐⭐⭐⭐
Daar worden we heel blij van!
Bedankt voor je vertrouwen en voor het mooie compliment.
Fijn dat we je iedere woensdag weer blij mogen maken met onze maaltijden.
Graag tot de volgende levering! 🍽️💚
Sarina van Team Uitgekookt
Heerlijk om een paar keer per week niet hoeven verzinnen wat we nu weer (moeten) eten.
Johannes Kaasschieter
Middelburg
Beste Johannes,
Bedankt voor je fijne review! 😊
Fijn dat we jullie op die manier wat gemak kunnen bieden.
Sarina van Team Uitgekookt
Jullie doen met succes veel moeite om te veranderen, te vernieuwen, te variëren, en daarbij de kwaliteit hoog te houden voor redelijke prijzen.
E. R. Bosman
Zwolle
Dag,
Wat een mooi compliment, bedankt! 😊
Fijn om te lezen dat je onze inzet voor vernieuwing, variatie en kwaliteit zo waardeert.
We blijven ons iedere week inzetten om je te verrassen met lekkere en gevarieerde maaltijden voor een mooie prijs.
Bedankt voor je vertrouwen en graag tot de volgende bestelling! 🍽️💚
Sarina van Team Uitgekookt
Tot nog toe heb ok ongeveer alle maaltijden geprobeerd en ze smaakten allemaal heel erg lekker.
Ronald
Hoofddorp
Beste Ronald,
Bedankt voor je enthousiaste review! 😊
Wat leuk om te lezen dat je inmiddels bijna alle maaltijden hebt geprobeerd en dat ze zo goed in de smaak vallen.
Dan staat er hopelijk nog genoeg lekkers op je te wachten! 😉
Sarina van Team Uitgekookt
Vorig jaar is mijn man overleden. Hij heeft 53 jaar gekookt. Ik ben blij dat anderen het voor mij doen.
Annette
Krommenie
Beste Annette,
Wat bijzonder dat je dit met ons deelt. ❤️
We zijn blij dat wij op deze manier een klein stukje gemak kunnen bieden en dat je van onze maaltijden kunt genieten.
Heel veel liefs en graag tot de volgende maaltijd. 🌷
Alles volgens afspraak. TOP
10 September 2026
Peter
Soest
Beste Peter,
Bedankt voor je mooie review! 😊
Fijn om te lezen dat alles helemaal volgens afspraak is verlopen.
Daar worden we blij van!
Bedankt voor je vertrouwen en graag tot de volgende bestelling. 🍽️💚
Sarina Mehrgan van Team Uitgekookt
Manenbergring 4