Prima maaltijden: lekker en gezond

De maaltijden kwamen vandaag binnen. De smaak is uitstekend. Het proeft niet naar een opwarm maaltijd, alles was goed gaar en goed gekookt. De maaltijden ogen zeer vers. De maaltijden zijn groot, groter dan ik had verwacht. Het is een heel bord vol met 450 gram per verpakking. Ik heb vanavond voor het eerst een maaltijd gegeten en het proefde net zoals in een restaurant. Een kanttekening: 30 minuten in de oven op 120 graden is niet voldoende. De maaltijd was niet warm genoeg. Ik raad aan 140 graden op 35-40 minuten. Vanaf morgen doe ik het via de magnetron, dat lijkt me beter gaan dan een eenvoudige oven. De bezorging was prima, heel vriendelijke chauffeur. Ik geef een 9.

Fantastisch, geniet er volop van.

De keuze is gevarieerd Gezond eten en het gemak. Kan het iedereen aanraden. Is meermaals gebeurd.

Met meer dan 400.000 klanten kun je niet iedereen het naar de zin maken, daar kan ik over meepraten na ca. 13 jaar als klant en bezorger

Lekker makkelijk! :)

Voor het geval je geen zin of tijd hebt om te koken, is Uitgekookt een ideale oplossing. Ook voor mensen die -om een of andere reden- niet kunnen koken.

Gemakkelijk bestellen en lekker!

Gemakkelijk bestellen, veel keuze en erg tevreden over hoe het eten smaakt!

fantastisch

ik geniet bij elke maaltijd van jullie, ben sinds oktober 2024 weduwe dus ik ben er blij mee dat ik alles kant en klaar kan warm maken heerlijk gewoon

Alles is heel goed top

De maaltijden zijn altijd heel lekker. De maaltijden worden altijd op tijd bezorgd. En de bezorgers zijn altijd heel vriendelijk. Dus top.

Alleen maar super goede en verse kwaliteit aan eten.

Elke keer als de bezorger van UITGEKOOKT langs komt, verheug ik mij al op mijn verse maaltijden. De kwaliteit is super en lekker. Mijn complimenten voor de koks.

In een woord geweldig

Erg weinig groente!

Maaltijden worden ééntonig. Graag meer variatie.

Graag zou ik neer vegetarische maaltijden kunnen bestellen

Gevarieerd en lekker eten

Wij bestellen regelmatig voor 3/4 dagen maaltijden. Vaak voor ons beiden dezelfde, maar soms bewust ook juist per smaak verschillend. Fijn, is dat we onze favorieten (er zijn meerdere!) regelmatig terugzien. Keerzijde is dat de variatie soms nog beter mag.

goed eten,en lekker.

veel keus in maaltijden,en lekker.

Lekkere warme maaltijd

Steeds weer wat anders. Fijn dat we kunnen kiezen uit een veelheid aan lekkere maaltijden. Alles met smaak bereid.

Verbazing.Genieten.Bestellen.

Het is verbazingwekkend dat er nauwelijks een aanmerking op de aangeboden maaltijden,die opzich heel gevarieerd zijn,te maken is.Een advies,waar U waarschijnlijk niet zit te wachten,is dat ik de maaltijden niet doorgeprikt in bezorguitvoering in de oven zet,maar in een ruime pakpan overzet en op het fornuis verwarm.Het geeft een nog ruimere smaak en reukgenoegen van het gebodene.Maar hoe dan ook ,ik ben geneigd te denken en zeggen,als het je niet zo goed smaakt dan heb je een verkeerde keuze gemaakt.

Bezorging laat soms te wensen over

Doorgaans is het eten prima. Bezorging laat soms te wensen over en dan verwijzen naar “dat ligt aan hun” ben ik niet van gediend. Ik heb geen contract met de bezorgdienst - waarvan ik officieus weet dat Uitgekookt hier wel dergelijk invloed op heeft.

0verheerlijk

Sinds ik gebruik maakt van uitgekookt.nl eet ik weer gezonde prakkeseren geniet er vol op van Dank jullie wel en gaat zo door

De maaltijden en de bezorging zijn goed verzorgt

Gezonde, voedzame en lekkere maaltijden

Mijn man en ik bestellen bijna wekelijks een aantal maaltijden bij Uitgekookt, het is makkelijk te bestellen en ze worden keurig bezorgd. Uitgekookt maaltijden zijn goede homemade maaltijden als je druk hebt om te zelf koken, maar je wil toch gezond blijven eten!

Goedemaaltijden

De maaltijden zijnaltijd goed en worden op tijd bezorgt

De maaltijden zijn goed van smaak en komen op tijd binnen.

Over het algemeen zijn de maaltijden goed en smaken lekker. Wanneer het tegen valt ligt het aan mijzelf omdat ik de maaltijd niet ken. Ik ben tevreden. Kunt u mij adviseren welke maaltijden weinig zout en koolhydraat bevatten daar zou ik erg blij mee zijn. BVD Agaath van Spanje

Dikke 10

ik ben sinds 2 jaar alleen en ik kocht maaltijden bij de Albert Heyn.. mede omdat ik alleen maar nachten werk... Niet te vreten... Echt afschuwelijk... Maar met 36 uur per week werken . Een ander ritme... Geen man om voor te zorgen, ;-D ... ik heb toen jullie maaltijden geprobeerd en nu ben ik verslaafd.. alles wat ik tot nu toe besteld heb is niet lekker, maar heerlijk.. ik geniet van mijn maaltijden en kijk alweer uit naar de volgende maaltijd in mijn nachtdienst .. het brengt me alleen maar win/win.. ik kan zelf niet voor koken voor dat geld, het scheelt me dus geld, tijd, benzine en energie en ik hoef niet na te denken over wat ik wil eten.. . Elke week iets anders op jullie menu.. dus alleen maar kiezen wat ik lekker vind ..

Iedere week weer een feest

Ben al langere tijd trouwe klant bij Uitgekookt. Elke week kies ik drie lekkere maaltijden uit het ruime aanbod. Of het nu Hollandse maaltijden zijn of van de internationale keuken ze smaken allemaal even goed. Zij worden altijd op tijd bezorgd door een vriendelijke dame met een brede glimlach.

Teveel saus ,en overal

Op zich smaken boldoen de maaltijden goed . Echt jammer vinden wij dat er bij de vaak teveel saus over het hele menu verspreid zit . Zonde . Graag de saus apart van de redt van de maaltijd in een apart vakje doen . Zo zit dan niet de hele maaltijd onder de saus

Gevarieerd en lekker

Keurig op de aangegeven tijd en leuke aardige bezorgers

Manenbergring 4

8271 RX Ijsselmuiden