Zeer goed en lekker
We eten elke week super lekker zonder lang in de keuken te hoeven staan na een hele dag werken . We genieten echt van elke heerlijke maaltijd!!
Ik bestel deze maaltijden voor mijn moeder, zei geniet er enorm van.
goed en gevarieerd aanbod van maaltijden. Correcte levering door vriendelijke bezorgers
Wij zijn grotendeels gestopt met zelf koken als we drukke dagen hebben. Thuiskomen en een heerlijke maaltijd uit de koelkast even in de magnetron en klaar. Erg smakelijk en gezond. Vooral de variatie en het feit dat het niet een vette hap is maar een uitgebalanceerde maaltijd, was voor ons reden om het eens te proberen. Voor ons is het een blijvertje.
Dag Nico, Wat een geweldig compliment, dank je wel! We zijn ontzettend blij dat onze maaltijden zo goed bevallen, vooral omdat ze het gemak bieden van een snelle en gezonde optie na een drukke dag. Het is fantastisch om te lezen dat de variatie en het uitgebalanceerde karakter van de maaltijden precies zijn wat je zocht. En een 10! Dat maakt onze dag helemaal goed. We zijn er zeker van dat je nog vaak van onze maaltijden zult genieten. Bedankt voor het vertrouwen! Met vriendelijke groet, Syoli van Team Uitgekookt
van af dag 1 tot nu alle maaltijden helemaal toppie en bij problemen gelijk met een oplossing komen ben er helemaal blij en tevreden over ik ben nog lang niet UITGEKOOKT TEUN
Dag Teun, wat een geweldige feedback, dank je wel! We zijn ontzettend blij om te lezen dat je zo tevreden bent met de maaltijden en onze service. Het is altijd fijn om te weten dat we snel en goed kunnen helpen als er iets is. En we hopen inderdaad dat je nog lang niet 'uitgekookt' bent, we blijven je graag voorzien van lekkere en gevarieerde gerechten! Met vriendelijke groet, Syoli van Team Uitgekookt
En gevarieerd
Dag Gita, Wat een fantastische beoordeling, dank je wel! We zijn zo blij dat je de variëteit en de smaak van onze maaltijden waardeert. Een 10 van jou is het beste compliment dat we kunnen krijgen. We blijven ons best doen om je keer op keer te verrassen met lekkere en gevarieerde maaltijden! Met vriendelijke groet, Syoli van Team Uitgekookt
Uitstekend service en kwaliteit
Dag Hubertus, Wat een geweldige waardering, hartelijk dank! We zijn enorm blij dat je zo tevreden bent met onze maaltijden en service. Een 10 geeft ons de motivatie om steeds beter te blijven en te zorgen voor maaltijden die je blijven verrassen. We hopen je nog lang van dienst te kunnen zijn! Met vriendelijke groet, Syoli van Team Uitgekookt
Wij waarderen de klantgerichtheid, de goede keuken/lekkere maaltijden en veel keus.Alleen, wat minder saus en meer groente. Voor het overige: prima
De meeste maaltijden die ik heb uitgekozen zijn prima van kwaliteit en smaak; met zorg bereid en dat merk je. Er is volop keuze en dus voor iedereen wel wat. Daarbij worden ze vriendelijk en binnen de aangegeven tijd tot aan je voordeur geleverd.
Dag Rob, Dank je wel voor je mooie woorden! We zijn erg blij dat je de kwaliteit en smaak van onze maaltijden waardeert, en dat je merkt dat er zorg en aandacht in de bereiding zit. We doen ons best om een breed assortiment aan te bieden, zodat er voor iedereen iets lekkers bij zit. Fijn ook om te lezen dat de bezorging naar wens is, dat is iets waar we veel waarde aan hechten. We blijven hard werken om dit niveau te behouden en hopen dat je nog lang van onze maaltijden zult genieten! Met vriendelijke groet, Syoli van Team Uitgekookt
Maaltijden zijn prima en de bezorging perfect. Ga zo door. Proficiat
Dag André, Bedankt voor de geweldige feedback! We zijn blij te lezen dat zowel de maaltijden als de bezorging naar wens zijn. We doen ons best om alles zo goed mogelijk te verzorgen, en het is fijn om te weten dat dit gewaardeerd wordt. We blijven ons best doen en hopen dat je nog lang kunt genieten van onze service. Met vriendelijke groet, Syoli van Team Uitgekookt
Wat geniet ik elke dag van het heerlijke eten. Zalig
Dag Karin, Wat een mooie woorden, dank je wel! We zijn zo blij dat je elke dag geniet van de maaltijden. Het is altijd ons doel om niet alleen voedzaam, maar ook echt lekker eten te bieden. We hopen dat je nog lange tijd kunt blijven genieten van onze gerechten. Bedankt voor de positieve feedback! Met vriendelijke groet, Syoli van Team Uitgekookt
Na het overlijden van mijn echtgenote,is het leven opeens anders voor mij geworden.Attent gemaakt op uitgekookt,die ik nu al 3 jaar met 3 maaltijden per week van harte verwelkom op de maandag middag. Belangrijk om maaltijden te ontvangen die gezond en afgestemd zijn. Hoop nog lang gebruik van jullie te kunnen maken.
Beste Rinus, We vinden het ontzettend fijn om te lezen dat onze maaltijden een steun voor je zijn, vooral in deze moeilijke tijd. Het is voor ons zo belangrijk om niet alleen lekkere, maar ook gezonde en afgestemde maaltijden te leveren die echt een verschil maken. Het doet ons goed om te weten dat je al 3 jaar met plezier van onze maaltijden geniet. We hopen dan ook dat we je nog lang kunnen blijven ondersteunen met onze service. Bedankt voor je vertrouwen in Uitgekookt! Met vriendelijke groet, Syoli van Team Uitgekookt
Elke week 5 a 6 maaltijden en altijd genoeg, gezond en lekker!
Beste Simon, We zijn zo blij om te lezen dat je geniet van de maaltijden! Het is onze missie om iedere week smakelijke, gezonde en gevarieerde gerechten te leveren, en het is fijn om te weten dat we daarin slagen. We zorgen er altijd voor dat je genoeg hebt voor de hele week, en we hopen dat je blijft genieten van de maaltijden. Bedankt voor je feedback! Met vriendelijke groet, Syoli van Team Uitgekookt
Van telefoongesprekken t/m bezorging, ik ben over alles tevreden
Beste Jenny, Wat fantastisch om te horen dat je zo tevreden bent, van het telefoongesprek tot de bezorging! We doen ons uiterste best om alles zo goed mogelijk te regelen, en het is geweldig om te weten dat het bij jou goed is verlopen. Bedankt voor je positieve review!💚 Met vriendelijke groeten, Fabienne van Team Uitgekookt
soms is het even wennen aan de smaken.
Beste Jan, Fijn om te horen dat alles goed geregeld is! We begrijpen dat het soms even wennen kan zijn aan nieuwe smaken. We hopen dat je snel gewend raakt en blijft genieten van de maaltijden. Bedankt voor je feedback! Met vriendelijke groeten, Fabienne van Team Uitgekookt
Ook thuis vers geprobeerd echter qua smaak heel verschil
Beste Marjan, Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je de smaken van onze maaltijden goed vindt. We begrijpen dat er soms een verschil kan zijn tussen onze maaltijden en andere services zoals Thuisvers. We doen ons best om altijd verse, lekkere en gevarieerde gerechten aan te bieden, en we hopen dat we je blijven verrassen! Met vriendelijke groeten, Fabienne van Team Uitgekookt
Koken voor jezelf is niet leuk. Ik heb "uitgekookt" gevonden en bestel al een tijdje de maaltijden. Echt heerlijk eten en een gevarieerde keuze. De bezorgers zijn heel vriendelijke mensen. Ik blijf zeker bij jullie. Dankjewel
Beste Seaphina, Wat ontzettend fijn om te horen dat je zo tevreden bent met de maaltijden en onze service! We begrijpen dat koken soms een lastige klus kan zijn, en we zijn blij dat we het voor je gemakkelijker maken. Het is geweldig om te weten dat je het eten lekker vindt en de bezorgers vriendelijk vindt. We kijken ernaar uit om je nog vaak voor je te mogen koken! Met vriendelijke groeten, Fabienne van Team Uitgekookt
App werkt snel
Beste Jos, Wat fijn om te horen dat de app snel werkt! We streven ernaar om alles zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken. Bedankt voor je review! Met vriendelijke groeten, Fabienne van Team Uitgekookt
de maaltijden vind ik over het algemeen lekker, er zit wel eens wat bij wat ik niet erg lekker vind maar dat is maar een enkele keer
Beste Hanneke, Fijn om te horen dat de maaltijden over het algemeen in de smaak vallen! We begrijpen dat smaken verschillen, en we waarderen je feedback. We blijven ons best doen om de gerechten zo lekker mogelijk te maken en hopen dat de volgende maaltijden weer helemaal naar wens zijn. Met vriendelijke groeten, Fabienne van Team Uitgekookt
Wij bestellen voor mijn moeder en dat gaat prima!
Beste Ans, Wat fijn om te horen dat uw moeder zo blij is met de maaltijden! We doen ons best om ervoor te zorgen dat alles goed geregeld is, en het is geweldig om te weten dat het goed bevalt. Bedankt voor uw vertrouwen in onze service, hopelijk mogen we haar nog vaak blij maken met heerlijke maaltijden. Met vriendelijke groeten, Fabienne van Team Uitgekookt
Geadviseerd door een van onze buren en wij dachten?!?!?; maar eenmaal geprobeerd was onze mening: UITSTEKEND zowel qua smaak als qua service etc.
Beste Jan, Wat super om te lezen dat alles zo naar wens is en dat het eigenlijk boven je verwachting heeft uitgepakt. Ik kan me voorstellen dat je denk bij het horen van een service in kant en klare maaltijden, dat je denk van hmmm. Maar dat is juist waar wij ons in uit laten blinken. Het zijn niet zomaar kant en klare maaltijden, het zijn gezonde maaltijden, lekker en voor jezelf ook super makkelijk op te warmen zodat je snel kunt genieten van heerlijke maaltijden. Wat fijn dat jullie zo positief zijn, hopelijk mogen we jullie nog vaak verrassen met onze heerlijke maaltijden! Met vriendelijke groeten, Fabienne van Team Uitgekookt
Bezorging altijd op tijd. Ik ontvang wat ik besteld heb. Maaltijden uitstekend verpakt en zeer smakelijk. Goede informatie over de inhoud. Toetjes lekkere aanvulling..
Beste Jan, Wat een super leuke en enthousiaste review, dankjewel daarvoor. Het doet ons erg goed om te lezen dat je zo blij bent met ons en onze service. Want dat is natuurlijk waar wij hard voor werken. Hopelijk mogen onze koks nog lang heerlijke maaltijden en bijgerechtjes voor je bereiden. 💚 Met vriendelijke groeten, Fabienne van Team Uitgekookt
Ik ben erg positief. Ruime keuze, binnen 5 minuten op tafel, zeer gevarieerd. Bezorgen gaat perfect, betalen ook. Ik heb nooit klachten. Alleen toen ik ook voor mijn buurman bestelde. We hadden uit de verkeerde week gekozen, de bestelling voor maandag werd door een storing dinsdag.......Dat werd improviseren, voor mij maar ook voor mijn buurman die toen een week alleen was... Dat was een tegenvaller, maar de fout lag niet bij jullie. Gewoon dikke pech. Dus: uitgekookt is TOP.
Beste Geesje, Wauw! Bedankt voor deze uitgebreide en enthousiaste review. Wat fijn om te lezen dat je alles zo goed ervaart en dat je zo enthousiast bent, dat is voor ons enorm waardevol! Helaas hebben ook wij soms te maken met storingen waardoor het soms niet altijd vlekkeloos loopt, we proberen hier altijd zo goed mogelijk op in te haken en dit zo goed mogelijk op te lossen Nogmaals bedankt voor je enthousiasme, we hopen je nog vaak te kunnen verassen met onze heerlijke maaltijden! 💚 Met vriendelijke groeten, Fabienne van Team Uitgekookt
Wij eten al zo'n 3 jaar drie maaltijden van Uitgekookt per week per week. Zijn minder goed tevreden dan in het begin. Elke maaltijd is minder goed dan de door ons zelf gekookte en wij kunnen onmogelijk vijf sterren sterren geven voor kwaliteit en presentatie in de plastic bakjes. Jammer. Groet, Kees
Beste Kees, Bedankt voor je feedback. Dat is voor ons erg waardevol! Zelf koken zal inderdaad vast lekkerder zijn, nog verser en ook het beste helemaal naar je eigen smaak gemaakt. Wij proberen dit natuurlijk zo goed mogelijk na te bootsen, maar lukt helaas niet altijd. Graag zouden we specifieker willen weten wat er precies aan de kwaliteit, presentatie en verpakking verbeterd kan worden. Jullie feedback is voor ons enorm waardevol. Zou je contact met ons willen opnemen? Alvast bedankt! 💚 Met vriendelijke groeten, Fabienne van Team Uitgekookt