Lekker en makkelijk en toch gezond eten was iets wat er bij mij weleens bij inschoot nu niet meer.

Goede kwaliteit

Lekker gevarieerd. Snel klaar en toch lekker

Het is iedere keer weer smakelijk . Ik hou van lekker eten en dat is met iedere maaltijd weer.

Gezond en lekker

Al meerdere malen uigekookt besteld, tot nu toe geen slecht eten gehad.

Redelijk tot goed van smaak

De meeste maaltijden zijn prima. Het is een kwestie van smaakverschil of je een maaltijd lekker vindt. Zelf heb ik last van maag klachten, niet alles valt dan goed. Prima verzorgd en bezorgd.

Hoge kwaliteit

Kwaliteit, diversiteit, seizoenen aandacht

Heerlijk vers en verantwoord eten

Voor ons zijn de maaltijden van uitgekookt steeds weer een feestje. Smaakvolle gerechten die merkbaar met zorg en aandacht voor ons zijn gekookt.

Aspergeschotel met krieltjes en hollandaisesaus

De krieltjes zijn niet altijd helemaal gaar.

Altijd lekker

Altijd smaakvol en goede bezorging. PERFECT.

Super lekker

Mijn ervaring met Uitgekookt.nl is uitstekend. Goeie kwaliteit en stukken beter dan uit de supermarkt.

Bijna altijd gewoon goed.

Suggestie: meer keuze uit vegetarische maaltijden. In ieder geval meer maaltijden zonder vlees.

Goed eten!

Over het algemeen is het eten goed met veel variatie. Wat ik minder waardeer is de vis. Gebakken vis is lastig, gestoofd enz. nog moeilijker. De zalm komt er dan nog het beste uit een makkelijke vis.

Kan niet beter

Nette bezorgers , zeer bekwame koks , goede verpakking , 100% eerlijke maaltijden , smaakelijke maaltijden , niet te vet weinig zout wel smaakelijk gemaakt met bieslook -peterselie - tijm -selderij enz gewoon in een woord gezegt : helemaal geen kretiek .

smaakvol en lekker

Zeer tevreden geldt ook namens mijn broer

Zeer lekker

Ik geniet 6 dagen in de week van mijn maaltijden. Ik vindt het jammer dat je geen maaltijden zonder aardappelen en extra groentes kunt krijgen.

Zeer goed .

Ben zeer tevreden alles is keurig verzorgd en lekker natuurlijk. De bezorging is mooi op tijd en een vriendelijke meneer die de maaltijden komt brengen.

Geweldige ervaring

Van bereiding tot en met bezorging, uitstekende service. Maaltijden zijn heerlijk en divers. Zeker aan te bevelen.

Heerlijk

Erg lekker en makkelijk

Ik vind het heerlijk en heel gevarieerd .

Ik vind de maaltijden heerlijk en zal ze zeker aanbevelen aan vrienden en kennissen en de bezorging is prima

Uitstekende kwaliteit en bezorging

Kort samengevat vind ik dat uitgekookt lekkere maaltijden verzorgd. Iedere week weer voldoende keuzes biedt met duidelijke fotoโ€™s van de diverse maaltijden. Wat mij betreft kunnen de spaghetti-gerechten worden uitgebreid. Eenvoudig met o.a. gehakt en groenten in een lekkere saus lijkt me niet te moeilijk voor de koks om toe te voegen aan het keuzerepertoire.

Heerlijke maaltijden die altijd op tijd komen en veel variatie in de weken. Nette sevice en vriendelijk.

Prima alternatief als zelf koken niet gaat.

Ben begonnen toen ik mijn pols gebroken had. Heb sindsdien nog vaak drie lekkere maaltijden uitgezocht omdat het zo heel makkelijk is. Niet nadenken, geen boodschappen, koken en daarna afruimen. Er is een grote keuze in diverse smaken. Bezorging bijzonder vriendelijk.

Tevreden vaste klant

Ik ben erg blij met Uitgekookt. Op deze manier kan ik gezond en gevarieerd eten voor een betaalbare prijs (alternatieven zijn vaak net een tikkeltje duurder), en gezien ik (om persoonlijke redenen) moeite heb met koken, ben ik erg dankbaar dat Uitgekookt er is ook voor mensen die niet in aanmerking zouden komen voor bijvoorbeeld tafeltje dekje; Uitgekookt is beschikbaar voor allerlei soorten doelgroepen. Ook is het erg fijn dat ik niet direct aan een abonnement vast zit, ik kan op weekbasis besluiten of het uitkomt. Ik ben inmiddels al wel meer dan een jaar klant en blijf positief over Uitgekookt, echt een aanrader! Er is echt maar 1 nadeel die ik kan bedenken en dat is de beperkte bezorgmogelijkheden; dat ik hier tijd voor kan vrijmaken is mooi, maar ik snap dat dit niet voor iedereen mogelijk is.

uitstekende maaltijden.

af en toe denk ik dat mijn moeder gekookt heef, zo lekker vind ik het.

prima verzorgd

De variatie is prima, de kwaliteit van het eten is goed, de bezorging gaat zoals afgesproken. Kortom een prima bedrijf. Het is een keer voorgekomen dat de vaste bezorger er niet was en de vervanger er een beetje een puinhoop van maakte. Ondanks dat op zijn ritinformatie heel goed op stond waar mijn bestelling in de koelkast gelegd kon worden heeft hij het bij de buren afgegeven. Dit is een keer gebeurd en daarna niet meer. En dit is ook door de klantenservice prima afgehandeld.

Manenbergring 4

8271 RX Ijsselmuiden