Hebben het geprobeerd enkele maaltijden redelijk maar merendeels slecht , vandaag spareribs …. Zo taai niet door te komen zo de prullenbak ingegooid en naar de snackbar gereden , eerder al schnitzels met stroganofsaus weg kunnen gooien , nee geen hit voor ons en zijn er mee gestopt en geheel klaar mee.
Beste Ad, Dank voor het delen van je ervaring. Wat jammer om te lezen dat de maaltijden voor jullie niet aan de verwachtingen hebben voldaan. Dat is natuurlijk niet de ervaring die wij willen bieden. We komen graag met je in contact om je ervaring verder te bespreken en te kijken wat er precies is misgegaan. Je kunt ons telefonisch bereiken op 085-0406065, dan zoeken we graag samen naar een passende oplossing. Met vriendelijke groet, Ariene van Team Uitgekookt
Heerlijke maaltijden, die op tijd bezorgd worden.
Hoi Bea, Dankjewel voor je mooie review! Fijn om te horen dat je zo geniet van onze maaltijden en de bezorging. Met vriendelijke groet, Ariene van Team Uitgekookt
Over het algemeen zeer tevreden maar niet alle maaltijden spreken mij aan , na het proberen. Je houdt ervan of niet.
Hoi, Dankjewel voor je review! Fijn om te lezen dat je over het algemeen zo tevreden bent over de kwaliteit van onze maaltijden. 💚 Met vriendelijke groet, Ariene van Team Uitgekookt
een ruime keus voor een ieder smakelijk eenvoudig te bereiden
Hoi Robert, Dankjewel voor je mooie review! Leuk om te lezen dat onze maaltijden voor jou echt een feestje maken van de maaltijd. Met vriendelijke groet, Ariene van Team Uitgekookt
Mijn leven is belangrijk veranderd. Mijn vrouw overleed ruim 4 jaar geleden. Zij hield van koken en ik van opeten. Naar haar overlijden moest ik het zelf doen. Nasi kan ik inmiddels heel goed koken. Maar daar houdt het wel een beetje mee op. Ik beleef ook geen plezier aan koken en kopen. Bijkomend probleem is dat ik diabetes heb en met toenemend snackbarbezoek ging dat helemaal de verkeerde kant op. Met het eten van Uitgekookt worden mijn smaakpapillen gekieteld en heb ik een voldaan gevoel. Niet door de hoeveelheid maar door de balans. Ik ben er heel blij mee.
Hoi Hans, Dankjewel voor het delen van je verhaal. Fijn om te horen dat onze maaltijden je helpen om weer lekker en gevarieerd te eten. Dat waarderen we enorm. Met vriendelijke groet, Ariene van Team Uitgekookt
voooral waardering voor de man die iedere week het doosje aan mijn deur brengt!
Hoi Rutger, Dankjewel voor je mooie review! Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze maaltijden en de service. Met vriendelijke groet, Ariene van Team Uitgekookt
Echt een topper
Hoi Wiebe Jan, Dankjewel voor je review! Fijn om te horen dat de maaltijden zo goed bevallen. Met vriendelijke groet, Ariene van Team Uitgekookt 💚
Mijn ervaring is dat niet alles geschikt is voor in de magnetron. Bijv. Gamba,s en garnalen die worden hard. Voor de rest zijn wij dik tevreden. Sommige diner zouden wij anders doen, bijv de boerenkool vinden wij te fijn( gemalen) maar is zeker wel lekker.
Hoi Agnes, Dankjewel voor je review en je feedback! Fijn om te horen dat jullie over het algemeen tevreden zijn. We nemen je opmerkingen over het opwarmen en de boerenkool zeker mee. Met vriendelijke groet, Ariene van Team Uitgekookt
Blij dat ik jullie heb ondekt
Hoi Angela, Dankjewel voor je enthousiaste review! Fijn om te horen dat je blij bent dat je ons hebt ontdekt. Met vriendelijke groet, Ariene van Team Uitgekookt
De maaltijden worden op tijd bezorgd.
Hoi Jan, Dankjewel voor je mooie review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over de maaltijden en de bezorging. Met vriendelijke groet, Ariene van Team Uitgekookt
Goede variatie, en smakelijke maaltijden. Iedere week is de keuze weer reuze.
Hoi Evert, Dankjewel voor je mooie review! Leuk om te lezen dat je zo geniet van de variatie in onze maaltijden. Met vriendelijke groet, Ariene van Team Uitgekookt
Altijd lekkere maaltijd bij uitgekookt. Het smaakt goed, en is voldoende! Een lekkere maaltijd als ik eens zin heb om weer lang in de keuken te staan!
Hoi Nel, Dankjewel voor je mooie review! Fijn om te horen dat je zo geniet van onze maaltijden en het gemak ervan. Met vriendelijke groet, Ariene van Team Uitgekookt
Ben in mei vorig jaar van operarie thuis gekomen en moest revalideren en zodoende ben ik bij uitgekookt terecht gekomen en dat doe ik nog steeds bevalt prima
Hoi Berry, Dankjewel voor je mooie review! Fijn om te horen dat onze maaltijden tijdens je herstel zo goed bevallen. We wensen je nog veel smakelijke maaltijden toe! Met vriendelijke groet, Ariene van Team Uitgekookt
Wij waren al helemaal fan naar een maaltijd Nu zijn ook mijn ouders groot fan Maaltijden zijn overheerlijk En veel variaties En als je belt wordt je fantastisch geholpen Echt een aanrader
Hoi Andre, Dankjewel voor je enthousiaste review! Leuk om te horen dat niet alleen jij, maar ook je ouders zo fan zijn van onze maaltijden. Met vriendelijke groet, Ariene van Team Uitgekookt
Heerlijk, gevarieerd en gezond eten!!!
Hoi Herman, Dankjewel voor je mooie review! Fijn om te horen dat je zo geniet van onze gevarieerde maaltijden. Met vriendelijke groet, Ariene van Team Uitgekookt
Mijn ervaring met uitgekookt is gewoon geweldig!! De keuze is reuze iedere week weer… En de smaak is goed, de hoeveelheid porties kun je uitkiezen dat is ook altijd wel fijn! Geen klachten of opmerkingen voor mij zijn jullie geweldig!! Ik heb een hekel aan koken dus dit is voor mij echt een uitkomst! Ik raad uitgekookt aan aan mensen die in hetzelfde schuitje zitten als mij of die gewoon het gemak willen.
Hoi! Dankjewel voor je enthousiaste review! Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de keuze, smaak en het gemak van onze maaltijden. 💚 Met vriendelijke groet, Ariene van Team Uitgekookt
De bezorging is altijd op tijd zoals afgesproken. Als ik telefoneer zijn de mensen altijd vriendelijk en behulpzaam. Over een paar maanden ben ik in Mei 89 jaar en hoewel ik zelf nog wil koken is het fijn om te weten dat er uitgekookt maaltijden in de vriezer liggen zodat ik altijd een lekkere warme maaltijd kan opwarmen.
Hoi Gonnie, Dankjewel voor je mooie review! Fijn om te lezen dat je zo geniet van onze maaltijden en dat je altijd iets lekkers achter de hand hebt. Met vriendelijke groet, Ariene van Team Uitgekookt 💚
Meeste maaltijden zijn erg lekker, echter de maaltijden met krieltjes - met schil - zijn niet te kauwen, althans niet de schil, wanneer bereidt in de magnetron. Daarnaast zitten meestal bij sperzieboontjes (ook sommige andere maaltijden) 'spekjes'...ook daar moet je van houden. Ik persoonlijk dus niet! Sperzieboontjes met 'n gebakken uitje zou voor mij voldoende zijn, kan daar dan zelf evt. nog een beetje nootmuskaat overstrooien. Dus het zou fijn zijn dat er aangegeven wordt, wanneer er spekjes bijzitten, en krieltjes met...of zonder schil.
Hoi Michael, Dankjewel voor je review en je uitgebreide feedback! Fijn om te horen dat de meeste maaltijden goed smaken. We nemen je opmerkingen over de krieltjes en het aangeven van ingrediënten zoals spekjes zeker mee. 💚 Met vriendelijke groet, Ariene van Team Uitgekookt
Snelle bezorging en altijd even lekker
Hoi Marion, Dankjewel voor je mooie review! Fijn om te horen dat de maaltijden goed smaken en de bezorging snel verloopt. Met vriendelijke groet, Ariene van Team Uitgekookt
Ben al jaren lid van jullie en naar volle tevredenheid .
Hoi Yvonne, Dankjewel voor je mooie review en voor je vertrouwen al die jaren! Fijn dat je zo tevreden bent over onze maaltijden. Met vriendelijke groet, Ariene van Team Uitgekookt
Van maaltijden tot bezorger ben ik tevreden. Is gewoon ideaal concept voor als je zelf geen tijd of stiekem geen zin hebt om te komen. Komt voor mij na werk geweldig uit. En de bezorgers zijn allemaal schatten! Ik ben tevreden
Hoi Naomi, Dankjewel voor je enthousiaste review! Fijn om te horen dat onze maaltijden en bezorgers zo goed bevallen. 💚 Met vriendelijke groet, Ariene van Team Uitgekookt
tevreden alleen website nog al wazig onduidelijk moeilijk gecompliceerd .
Hoi Wim, Dankjewel voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over de maaltijden. We nemen je feedback over de website zeker mee. Met vriendelijke groet, Ariene van Team Uitgekookt
Er is veel variatie. En lekker van smaak. Doordat ik vaak een box bestel krijg ik ook dingen die ik zelf niet gauw zou kiezen. Maar wel smaakvol is.
Hoi Corrie, Dankjewel voor je mooie review! Leuk om te lezen dat je via de box ook nieuwe gerechten ontdekt die goed smaken. Met vriendelijke groet, Ariene van Team Uitgekookt
alsof ik altijd in een restaurant eet
Hoi Ansje, Dankjewel voor je mooie review! Fijn dat je zo geniet van het gemak en de smaak van onze maaltijden. Met vriendelijke groet, Ariene van Team Uitgekookt
Is altijd goed verzorgd en bezorgd en smaak erg lekker.
Hoi Barja, Dankjewel voor je review! Fijn om te horen dat alles goed verzorgd wordt en dat de maaltijden goed smaken. Met vriendelijke groet, Ariene van Team Uitgekookt