Lekker gemakkelijk

Heerlijk goed van smaak en ruime keuze

Ik vind de maaltijd warm gemaakt in de oven het lekkerste. Ik persoonlijk ben net kapot van de gewone aardappelen maar gebakken of puree zijn prima

Heerlijke maaltijden voor goede prijs.

Wij bestellen elke week maaltijden, die zijn altijd prima en van smaak en er is veel variatie. De maaltijden zijn erg gezond met weinig toevoegingen en zout. Verwarmen doen wij in de oven en de maaltijden zien er na verwarming smakelijk uit. Ik zou niet meer zonder willen.

Geweldig lekker eten

Het eten is geweldig bedankt hiervoor

Geweldig lekker alles en vers

Geweldig lekker alles

Iedere week gevarieerde en lekkere maaltijden Als er eens een keer wat mis is wordt het keurig opgelost Ik geniet elke week van 6 maaltijden

Zie boven.

Kwaliteit- Perfecte organisatie.

Heerlijk eten

Wordt altijd netjes op tijd bezorgd, vriendelijke mensen die bezorgen

Goed en smakelijke maaltijden

Ik vind het voor ons een zeer goede keus die we hebben gemaakt van uitgekookt.

Eerlijk en heerlijk!

Maaltijden goed verzorgd met gezonde ingredienten. Top! Ook compliment aan de bezorger: altijd vriendelijk en volgens afspraak!

Gewoon goede maaltijden

De kwaliteit en de de grote keuze van de maaltijden is ruim voldoende

De smaak van de maaltijden is over het algemeen goed. De geleverde hoeveelheid is voldoende. De levering aan huis uitstekend.

Lekker en gezond .

Top maaltijden en service

Heerlijk, vers en van constante kwaliteit!!

Op advies gestart met Uitgekookt en bevalt me meer dan goed! Ga er lekker mee door!

Elke week weer geweldig eten

Elke week bestel ik 5 maaltijden en ze smaken altijd weer geweldig. Leveringen worden elke week op tijd geleverd. Top bedrijf.

Prima maaltijden

Nvt

uitstekend

Heel lekkere maaltijden

Veel keus

Gezond, lekker en gevarieerd assortiment.

Heerlijke maaltijden

UITGEKOOKT, wat een gemak. Lekker en een prima service.

Gewoon doen!

Heerlijke gerechten, porties die jezelf kunt aangeven zijn qua gewicht uitstekend, maw aanbevelingswaardig!

Snel makelijk en lekker

Naast dat het lekker is gooi je ook niks meer weg wat je wel vaak doet als je alleen voor je eigen kookt

Bijzonder goede ervaring met Uitgekookt!

Behalve dat de maaltijden altijd van zeer goede kwaliteit en zeer smakelijk zijn, is de bezorging hiervan uitstekend. Zelden meegemaakt dat de bezorging zo goed geregeld is!

Super lekker

Super lekker en makkelijk met bestellen

Elke week heerlijke menu's.

Steeds lekkere menu's en voldoende keus elk week.

Lekkere maaltijden

Ik geniet nu al een hele tijd van deze lekkere maaltijden. Ben alleen, dus is dit een prachtige oplossing om toch alle vitamines binnen te krijgen die je nodig hebt, en ook nog lekker te eten. Er is genoeg keuze tussen 24 goed verzorgde maaltijden per week.

Manenbergring 4

8271 RX Ijsselmuiden