Betrouwbare organisatie die de maaltijden steeds op de afgesproken tijd bezorgt.

Niet alles vinden wij lekker...

Enkele opmerkingen: - vaak te weinig jus - kabeljauw, weinig. 120 gr in de hete luchtoven nog nauwelijks warm - stampot andijvie, erg droog

Gewoon erg lekker!

Ik heb nu 6 maaltijden geproefd en ze waren allemaal even heerlijk. Een compliment voor de koks. Mijn moeder had jullie niet kunnen verbeteren!

Heerlijke maaltijden

Dik tevreden

Zeer goed en smaakt super

Zie boven

Echt heerlijke maaltijden.

Echt heerlijke maaltijden. Telkens prima op tijd door een vriendelijke bezorger afgeleverd ( hij ook een dikke 10). Bij ev. ( overigens zelden )Problemen direct prima geholpen !!! Kortom zeer tevreden

Maaltijden zijn altijd lekker

Maaltijden zijn altijd met zorg bereid en lekker en de bezorger brengt ze altijd goed bij mij

Wordt minder

Vergeleken met een jaar geleden gaat kwaliteit achteruit Ik hoor dat ook van mijn buren, qua vlees/sauzen/groente En zie het ook bij de bezorging Vorig jaar gebeurde de bezorging met een platte wagen of grote gekoelde tas, zoveel bezorgingen waren er in de flat Nu ben ik op vrijdag meestal de enige ........ Ik bestel ook steeds minder, kwaliteit qua prijs is niet meer in evenwicht Klantenservice is wel netjes en correct, maar eigenlijk zou je die niet moeten appen/mailen

Heerlijk

Heerlijke op tijd bezorgde maaltijden. De kleinste, 350gr., is voor mij genoeg. Ze zijn goed gevuld.

Meestal smakelijk eten. Heel prettige bezorgers.

Ik vind de buitenlandse maaltijden te pittig. Dan blijft er niet zoveel keus over uit de categorie gezonde maaltijden.

Het eten is super lekker.

We eten nu al enkele maanden uitgekookt en we hebben nog nooit zo gevarieerd gegeten. Wat we ook kiezen, het smaakt heerlijk.

Uitgekookte mensen van uitgekookt bedankt voor de prima maaltijden ,we hopen nog lang te genieten

Van jullie kookkunsten hiepper de piep hoera .

Voor mij is uitgekookt dé oplossing.

Uit principe wilde ik zelf koken, maar na mijn laatste ziekenhuisopname, heb ik mij gewonnen gegeven. Vanwege problemen met mijn slokdarm, moet ik vloeibaar voedsel hebben IDDS4 (?). Als ik langzaam eet en mijn eten goed kauw, heb ik geen problemen. Soms gebruik ik mijn staafmixer. Uitgekookt is voor mij een een uitkomst: smaakvolle maaltijden en voor de bezorging ook een pluim!

Betrouwbaar

Lekkere maaltijden tegen redelijke prijzen, Meestal (85%) op afgesproken tijdstip geleverd. Redelijk veel keuzemogelijkheden ook in maaltijden met vis. Je kan bestellen wanneer je wilt en wat je wilt en hoeveel je wilt, geen abonnement nodig. En bij drie maaltijden of meer bestellen zijn er geen leveringskosten. Ja, ben tevreden en blij met uitgekookt!!!!

Hele fijne en uitgebreid gemaakte maaltijden.

Alleen in verhouding te weinig vegetarische gerechten.

zelf keuze maken , thuis gebracht , makkelijk , lekker

zelf keuze maken , thuis gebracht , makkelijk , lekker

Lekker

Gezonde maaltijd en zeker voldoende.

Smakelijk goede maaltijden

Altijd een maaltijd in de koelkast en soms een lekker toetje erbij Voor ons oudjes een prima ontwikkeling, ga zo door. Al meerdere uw site doorgegeven.

Tussen kan beter....en goed !

Bedankt voor de vijf sterren ! Helaas is dit nog niet wederzijds. In onze bestelling van week 17 zaten er 2 gerechten bij waar de aardappelgratin echt niet gaar waren en ook de snijbonen verre van beetgaar waren. Ook bij een maaltijd was de verpakking lek. Opvallend vonden wij; dat het vlees, vis en jus/saus goed op smaak waren. Maar wij de groentes vrij vlak van smaak vinden.

Kwalitatief goed en genoeg variatie

Ik let altijd op de voedingswaardes, deze zijn bij Uitgekookt altijd prima. Heb wat de kant en klaar maaltijden al van alles geprobeerd maar Uitgekookt springt hier bovenuit

Handig

Het is lekker en makkelijk

Heerlijk

De maaltijden zijn vol van smaak én helemaal in balans. Ik ben super blij de stap te hebben genomen en heel belangrijk heerlijk eten en afvallen.

Lekker en gemakkelijk

Vanwege ziekte kan ik niet zelf koken. Dit is een uitstekende oplossing.

Heel fijn

Doordat ik voor mezelf koken gewoon niet leuk vind is uitgekookt een welkome aanrader

Eten is prima En telefonisch contact en bezorging is correct

Manenbergring 4

8271 RX Ijsselmuiden