Super maaltijden voor mooie prijzen en mooie acties.
Beste Mars, Bedankt voor jouw fantastische cijfer voor ons! Wat vinden we het fijn om te lezen dat je onze prijs-kwaliteitverhouding zo waardeert. Je geniet er ook nog eens van, wat wil je nog meer😁 We hopen dat we nog lang voor je mogen koken. Ik wens jou een heel prettig weekend toe! Met vriendelijke groet, Mirjam van Team Uitgekookt
alles zit in overzichtelijke schalen verpakt
Beste Marijke, Wat fijn om te horen dat je onze service geweldig vindt 😁 Dat het zo overzichtelijk is verpakt en dat dat voor jou werkt - daar doen we het voor. We vinden het belangrijk dat je gemakkelijk van onze maaltijden geniet. En zo te horen lukt dat! Ik wens jou een heel prettig weekend toe tussen de spettertjes door 🌧️ Met vriendelijke groet, Mirjam van Team Uitgekookt
Bezorging goed. Smaak goed. Graag meer volkoren rijst.
Beste Trijntje, Wat fijn om te horen dat je ons een mooie 8 geeft 😁 We genieten van jouw feedback over de bezorging en de smaak. Laten we ons best doen om dat zo te houden en jou te laten genieten van de maaltijden. Ook de feedback over de volkoren rijst nemen we mee. Tips zijn altijd welkom, onze koks staan daar open voor! Eet smakelijk alvast weer en geniet van het weekend! Met vriendelijke groet, Mirjam van Team Uitgekookt
De maaltijdboxen zijn voor mij een uitkomst. Ik hou niet van koken en in de boxen zit voldoende variatie om er niet genoeg van te krijgen. Ook de porties van 450 gr zijn voldoende om t gevoel te hebben genoeg gegeten te hebben. Dat verraste ons. Er zit voldoende smaak aan, zonder overmatig zout gebruik. Een puntje: de Indonesische maaltijden zijn voor mij te scherp, maar mijn man geniet er erg van. De bezorging is altijd op tijd en even vriendelijk.
Beste Ellen, Wat fijn om te lezen dat je zo'n mooie review voor ons hebt achtergelaten!💯 Zeker wanneer je niet zo van koken houdt is dit een fijne uitkomst voor je. Dat de smaak, portiegrootte en het zoutgehalte goed bevalt - daar doen we het voor. We blijven klanten zoals jullie graag bedienen van lekkere & gezonde maaltijden. En jouw puntje over de Indonesische maaltijden: persoonlijke voorkeur hou je natuurlijk altijd, ook die feedback is welkom 😁 Ik wens jullie een smakelijk weekend! Met vriendelijke groet, Mirjam van Team Uitgekookt
Zelf zou ik zo niet koken en ik zou het denk ik ook niet kunnen. Het is een luxe die ik mezelf gun.
Beste Marja, Wat ontzettend fijn om te lezen dat je de maaltijden meestal zo smakelijk vindt! Daar worden we blij van. Onze koks koken graag voor je met hun passie voor smaak & luxe 💚 We hopen dat onze bezorgers nog lang bij je mogen komen, zodat je blijft genieten van de maaltijden. Ik wens je een prettig weekend! Met vriendelijke groet, Mirjam van Team Uitgekookt
Zoals aangegeven wordt bezorgd, netjes ingepakt. Makkelijk om te verwarmen en smaakt prima.
Beste Judit, Bedankt voor jouw mooie cijfer voor ons! We worden blij van jouw feedback, dat het smaakt en dat de bezorging zo goed verloopt 💯 We hopen dat we jou nog lang mogen verzien van onze maaltijden. Een goed weekend! Met vriendelijke groet, Mirjam van Team Uitgekookt
Ik ben de zus van Dhr. de Ruyter, voor hem is dit moeilijk te doen. Hij is tevreden en geniet van de maaltijden. Genoeg keuzes in maaltijden, dus gaan we zeker mee door. Blij dat hij ze telefonisch door kan geven aangezien hij met internet niet goed is. Soms moet er gebeld worden omdat ie het vergeet, maar jullie herinneren hem hier aan door op te bellen of hij nog wat wil bestellen Super vind ik dat als zus en wil jullie daarvoor bedanken. dus al met al heel erg tevreden.
Hoi Lilian, Wat fijn om te horen dat je broer zo geniet van de maaltijden en dat jij de service rondom het bestellen zo waardeert. Dankjewel voor je mooie en persoonlijke bericht. Met vriendelijke groet, Ariene van Team Uitgekookt
Maaltijden worden netjes op tijd geleverd
Hoi Anny, Wat goed om te lezen dat je zo tevreden bent en de maaltijden altijd netjes op tijd worden geleverd. Dankjewel voor je beoordeling! Met vriendelijke groet, Ariene van Team Uitgekookt
Goed eten
Hoi Herman, Fijn dat je de maaltijden goed vindt en zo tevreden bent. Dankjewel voor je mooie beoordeling! Met vriendelijke groet, Ariene van Team Uitgekookt
Ik sta versteld van de kwaliteit van het eten. Ik vind het echt lekker ,tig keer beter dat wat je in de supermarkt kan halen.
Hoi Fred, Wat leuk om te horen dat je zo verrast bent door de kwaliteit van de maaltijden en het lekkerder vindt dan uit de supermarkt. Dankjewel voor je compliment! Met vriendelijke groet, Ariene van Team Uitgekookt
Altijd keurig op tijd, niet alles even lekker, maar is een kwestie van smaak
Hoi Ad, Dankjewel voor je beoordeling! Fijn dat je zo tevreden bent over de bezorging en de maaltijden. En inderdaad, smaken verschillen. Met vriendelijke groet, Ariene van Team Uitgekookt
Met zorg klaargemaakt en altijd goed op smaak en genoeg voor een redelijke prijs.
Hoi John, Wat fijn dat je de maaltijden verrassend lekker vindt en tevreden bent over de kwaliteit en prijs. Dankjewel voor je beoordeling! Met vriendelijke groet, Ariene van Team Uitgekookt
Vooral de rijst en bami recepten zijn heerlijk. Ik mis de bloemkoolrijst die is ook heerlijk en gezond!
Hoi Trudy, Wat leuk dat je zo geniet van de maaltijden, vooral de rijst- en bami-gerechten. Dankjewel ook voor je tip over de bloemkoolrijst, die nemen we graag mee. Met vriendelijke groet, Ariene van Team Uitgekookt
Koken voor mezelf had ik niet veel plezier meer in. Geen vaatwasser dus voor dat kleine beetje eten, toch aardig wat afwas. Toen hoorde ik over ‘uitgekookt’ en ben het gaan proberen. Het bevalt uitstekend, het is even uitproberen wat je lekker vind. Maar er is zóveel keuze dat dat altijd goed komt. Mijn complimenten voor de keuze. De bezorging is ook geweldig, vriendelijke mensen en altijd op tijd.
Hoi Selma, Wat fijn dat Uitgekookt je zoveel gemak en plezier brengt. Leuk dat je zo enthousiast bent over de variatie en blij bent met de bezorging. Dankjewel voor je compliment! Met vriendelijke groet, Ariene van Team Uitgekookt
Niet koken (heb ik een hekel aan), geen inductieplaat aan, (bijna) geen vaatwasser aan, geen halve courgettes en zo over en geen restjes over. En dan ook nog heerlijk gevarieerd eten. Top!
Hoi Marjan, Wat een heerlijke reactie, dankjewel! Fijn dat je zo blij bent met het gemak en de variatie en dat je geen omkijken meer hebt naar koken of restjes. Met vriendelijke groet, Ariene van Team Uitgekookt
Voldoende keuze ,een klein puntje er zou meer saus bij moeten bij de gerechten waar het bij moet
Hoi Wim, Fijn dat je zo tevreden bent over de variatie en smaak van de maaltijden. Dankjewel ook voor je tip over de saus, die nemen we zeker mee. Met vriendelijke groet, Ariene van Team Uitgekookt
Heerlijk eten
Hoi Maurice, Wat fijn dat je zo tevreden bent en de maaltijden heerlijk vindt. Dankjewel voor je beoordeling! Met vriendelijke groet, Ariene van Team Uitgekookt
Smakelijke maaltijden. Iets meer keuze in andere smaken zou fijn zijn
Hoi Josine, Fijn dat je de maaltijden smakelijk vindt! Dankjewel ook voor je tip over wat meer variatie in smaken, die nemen we graag mee. Met vriendelijke groet, Ariene van Team Uitgekookt
de maaltijden zijn lekker en netjes afgeleverd
Hoi Therese, Wat goed om te lezen dat je de maaltijden lekker vindt en blij bent met de bezorging. Dankjewel voor je reactie! Met vriendelijke groet, Ariene van Team Uitgekookt
Met veel plezier maak ik keuzes uit uw maaltijden !! Veel te kiezen !! Omdat ik diabetes heb sinds ruim 1 jaar, zou ik het ook fijn vinden een paar gerechten met zilvervliesrijst en volkoren pasta..om uit te kiezen !! Altijd gaat onze bestelling goed..erg blij mee !! Als we onverhoopt niet thuis zijn, wordt het bij de buren afgegeven.. Vanwege mn ongeval (paar jaar geleden)waren we met Uitgekookt.nl met bestellen begonnen. Maar we blijven klant ; )
Hoi Gusta, Wat fijn dat onze maaltijden je zo goed bevallen en je blij bent met de service. Dankjewel ook voor je suggestie over zilvervliesrijst en volkoren pasta, die nemen we zeker mee. Met vriendelijke groet, Ariene van Team Uitgekookt
Iedere week heerlijke maaltijden en veel variatie. Gr.Arno en Jolanda
Hoi Arno en Jolanda, Wat leuk om te horen dat jullie wekelijks zo genieten van de maaltijden en de variatie. Dankjewel voor jullie mooie woorden! Met vriendelijke groet, Ariene van Team Uitgekookt
Een groot compliment krijgen jullie van mij. Altijd heerlijke maaltijden en ruime keuze. Van bestellen tot levering alles goed geregeld. Ik hoop nog lang te genieten van jullie maaltijden
Hoi Ingrid, Wat een prachtig compliment, dankjewel! Heel fijn dat je zo tevreden bent en nog lang wilt blijven genieten van de maaltijden. Met vriendelijke groet, Ariene van Team Uitgekookt
Prima allemaal
Hoi Yvonne, Fijn dat je de maaltijden lekker vindt en tevreden bent met alles eromheen. Dankjewel voor je beoordeling! Met vriendelijke groet, Ariene van Team Uitgekookt
Na een lange dag werken toch fijn om snel iets gezonds om op tafel te zetten.
Hoi Jeroen, Wat goed om te lezen dat je na een drukke dag blij bent met het gemak én de gezonde maaltijden. Dankjewel voor je mooie woorden! Met vriendelijke groet, Ariene van Team Uitgekookt
altijd goed bezorgd, zeer klantvriendelijke bezorgers en het eten is super lekker, complimenten aan de koks.
Hoi, Dankjewel voor je mooie beoordeling! Fijn dat je zo tevreden bent over de bezorging, de klantvriendelijkheid én de smaak. Met vriendelijke groet, Ariene van Team Uitgekookt