Fantastisch prijs / kwaliteit maaltijden

Super maaltijden voor mooie prijzen en mooie acties.

geweldig

alles zit in overzichtelijke schalen verpakt

Ik vind het jammer dat jullie nooit volkorenrijst gebruiken!

Bezorging goed. Smaak goed. Graag meer volkoren rijst.

Lekker makkelijk, lekker gezond!

De maaltijdboxen zijn voor mij een uitkomst. Ik hou niet van koken en in de boxen zit voldoende variatie om er niet genoeg van te krijgen. Ook de porties van 450 gr zijn voldoende om t gevoel te hebben genoeg gegeten te hebben. Dat verraste ons. Er zit voldoende smaak aan, zonder overmatig zout gebruik. Een puntje: de Indonesische maaltijden zijn voor mij te scherp, maar mijn man geniet er erg van. De bezorging is altijd op tijd en even vriendelijk.

Meestal heel smakelijk!

Zelf zou ik zo niet koken en ik zou het denk ik ook niet kunnen. Het is een luxe die ik mezelf gun.

Top lekker, wel goed uitkijken met t/m houdebaarheid

Zoals aangegeven wordt bezorgd, netjes ingepakt. Makkelijk om te verwarmen en smaakt prima.

Tevreden

Ik ben de zus van Dhr. de Ruyter, voor hem is dit moeilijk te doen. Hij is tevreden en geniet van de maaltijden. Genoeg keuzes in maaltijden, dus gaan we zeker mee door. Blij dat hij ze telefonisch door kan geven aangezien hij met internet niet goed is. Soms moet er gebeld worden omdat ie het vergeet, maar jullie herinneren hem hier aan door op te bellen of hij nog wat wil bestellen Super vind ik dat als zus en wil jullie daarvoor bedanken. dus al met al heel erg tevreden.

Uitstekende maaltijden

Maaltijden worden netjes op tijd geleverd

Goed eten

Ik sta versteld van de kwaliteit van het eten. Ik vind het echt lekker ,tig keer beter dat wat je in de supermarkt kan halen.

Alles prima, ben zeer tevreden

Altijd keurig op tijd, niet alles even lekker, maar is een kwestie van smaak

Gewoon verrassend lekker

Met zorg klaargemaakt en altijd goed op smaak en genoeg voor een redelijke prijs.

Ik bestel elke week

Vooral de rijst en bami recepten zijn heerlijk. Ik mis de bloemkoolrijst die is ook heerlijk en gezond!

Geweldig !!

Koken voor mezelf had ik niet veel plezier meer in. Geen vaatwasser dus voor dat kleine beetje eten, toch aardig wat afwas. Toen hoorde ik over ‘uitgekookt’ en ben het gaan proberen. Het bevalt uitstekend, het is even uitproberen wat je lekker vind. Maar er is zóveel keuze dat dat altijd goed komt. Mijn complimenten voor de keuze. De bezorging is ook geweldig, vriendelijke mensen en altijd op tijd.

Heeeeeerlijk!!!!

Niet koken (heb ik een hekel aan), geen inductieplaat aan, (bijna) geen vaatwasser aan, geen halve courgettes en zo over en geen restjes over. En dan ook nog heerlijk gevarieerd eten. Top!

Gevarieerd en smaakvol

Voldoende keuze ,een klein puntje er zou meer saus bij moeten bij de gerechten waar het bij moet

Heerlijk eten

Een uitkomst als je niet wilt koken.

Smakelijke maaltijden. Iets meer keuze in andere smaken zou fijn zijn

lekker eten

de maaltijden zijn lekker en netjes afgeleverd

Heerlijke gezonde maaltijden !! En makkelijk !!

Met veel plezier maak ik keuzes uit uw maaltijden !! Veel te kiezen !! Omdat ik diabetes heb sinds ruim 1 jaar, zou ik het ook fijn vinden een paar gerechten met zilvervliesrijst en volkoren pasta..om uit te kiezen !! Altijd gaat onze bestelling goed..erg blij mee !! Als we onverhoopt niet thuis zijn, wordt het bij de buren afgegeven.. Vanwege mn ongeval (paar jaar geleden)waren we met Uitgekookt.nl met bestellen begonnen. Maar we blijven klant ; )

Heerlijk

Iedere week heerlijke maaltijden en veel variatie. Gr.Arno en Jolanda

Heerlijke maaltijden

Een groot compliment krijgen jullie van mij. Altijd heerlijke maaltijden en ruime keuze. Van bestellen tot levering alles goed geregeld. Ik hoop nog lang te genieten van jullie maaltijden

Maaltijden gewoon lekker en goed verzorcht

Prima allemaal

Lekker, gezond en betaalbaar.

Na een lange dag werken toch fijn om snel iets gezonds om op tafel te zetten.

heel tevreden

altijd goed bezorgd, zeer klantvriendelijke bezorgers en het eten is super lekker, complimenten aan de koks.

Manenbergring 4

8271 RX Ijsselmuiden