Heerlijk!!

Iedere week weer een doos met heerlijke maaltijden! Smakelijk en gevarieerd! Op deze manier toch een goede en gezonde maaltijd iedere dag!

Top...

Het eten en de bezorging is van top kwaliteit bedankt daarvoor gr.bert tijmensen

Goed, gezond en lekker.

Sinds begin van het jaar woon ik alleen, mijn echtgenote verblijft in een verzorgingshuis. In april brak ik mijn enkel en mocht zes weken niet lopen, kon niet naar de supermarkt en dus niet koken. Ik heb een proefpakket besteld en ben dit gewoon blijven doen. Je kunt iedere week kiezen uit 24 maaltijden, iedere maaltijd bevat veel verse groenten en zijn lekker. Ik ben inmiddels weer volledig hersteld, kook ieder weekend weer zelf. Als ik de prijs van het aankopen vergelijk met het bedrag dat ik wekelijks uitgeef aan de maaltijden van Uitgekookt, zou het logisch zijn om iedere dag van Uitgekookt te eten.

heerlijk en fantasievol eten

Weet je wat mij enorm meevalt , koken was mijn hobby, doordat ik door mijn gezondheid niet veel meer kan,ben ik heel blij met jullie,ik bedoel,dat juist jullie zo goed kunnen koken, maar als ik iets wat minder vind,zal ik het jullie via de beoordelingen laten weten, dan kunje alsnog kijken wat je ermee doet,nogmaals heel hartelijk bedankt voor alles,groetjes janny rijnhoud

Het was allemaal heelijk

Wij bestelde altijd bij hello fres maar naar 12maaltijden bestelen we voortaan bij jullie nu voortaan maar 5 minuutjes dan is het eten klaar lekker en gezond

Smakelijk eten

Niet alle maaltijden zijn lekker zoals aardappeltjes in schil. Voor het overige is het heel smakelijk

Super te vreden

Super te vreden

Heerlijke maaltijden voor een betaalbare prijs

Wij gebruiken voornamelijk de maaltijdboxen en de maaltijden zijn van een uitstekende kwaliteit.

Prima eten

2 weken de maaltijden besteld,prima gegeten Aanrader!

Lekker

Nvt

Super lekker en vers en veel variatie.

Super lekker en vers en veel variatie.

Lekker gekookt, trouw bezorgd, goed gesmaakt.

Zoals boven aangegeven.

Heerlijk

Het smaakt altijd heerlijk, alleen voor mij is 1 stukje vlees genoeg

Als er een probleem zou zijn wordt meteen opgelost.

Gewoon betrouwbaar.

Lekker, niet te zout

Lekker als vroeger thuis. Snel klaar

Goed en lekker

Iedere week veel keuze goed verpakt en ook zeer vakkundig geleverd

Ik eet super met de maaltijden van uitgekookt!

Ik krijg ook maaltijden van een ander bedrijf ter plaatse,,maar die kunnen niet in de schaduw van uitgekookt staa.n

fantastisch!!

De bestelling ging eenvoudig, levering just in time, en dan de smaak. Van de verschillende gerechten is de smaak goed voldoende porties en het fruit heerlijk vers en overheerlijk. De toetjes zijn om je vingers bij af te likken. Kortom top voor alleenwonende, stelletjes en ouderen. En ook nog goed voor het milieu en economie.

Lekker

Positief

Top eten!

Lekker eten,altijd wat anders,en goed bezorgd

Goed.

Keurig op tijd wordt je op de hoogte gebracht hoe laat de maaltijden komen. Veel keus. Ruime porties. En de smaak is goed. Een uitkomst als je zelf moeite krijgt met koken.

Het beste wat je kan overkomen als je geen tijd hebt

Als je geen tijd hebt om uitgebreid te koken doordeweeks en geen fastfood wilt eten is het echt een uitkomst. Mijn echtgenoot was echt heel erg sceptisch en een slechte eter maar ook hij vindt het heerlijk . De variatie is echt groot en zelf denk ik kan men het voor deze prijs niet zelf koken als men geen voedsel wilt verspillen.

Zeer goede maaltijden voor weinig geld

Groenten matig

Ik ben geen groenteliefhebber. Als ik dan toch groente moet eten dan mag dat best een beetje gaar zijn. Desnoods al dente. Helaas is bijna al de groente in uw maaltijden rauw (echt rauw) en moet ik me een ongeluk kauwen om het weg te krijgen. Ik overweeg ernstig om er mee te stoppen. Helaas, want ik had hoge verwachtingen. Vriendelijke groeten, Paul Hageman

Manenbergring 4

8271 RX Ijsselmuiden