Groenten matig

Ik ben geen groenteliefhebber. Als ik dan toch groente moet eten dan mag dat best een beetje gaar zijn. Desnoods al dente. Helaas is bijna al de groente in uw maaltijden rauw (echt rauw) en moet ik me een ongeluk kauwen om het weg te krijgen. Ik overweeg ernstig om er mee te stoppen. Helaas, want ik had hoge verwachtingen. Vriendelijke groeten, Paul Hageman

Super! Altijd lekker eten in huis!

Altijd lekker eten in huis, geen gekook weinig boodschappen!

Lekker en goed eten dat elke keer volgens afspraak liefdevol wordt geleverd

Goede prijs kwaliteit voor zowel de maaltijden als ook voor de klantvriendelijkheid van een ieder in deze organisatie!!

Gevarieerde heerlijke maaltijden

Tijdstip van levering prima geregeld, vriendelijke mensen en prima maaltijden!

Lekker en gezond

Goede bezorging en lekkere gezonde maaltijden

Lekker man!!!

Grote keuze en smakelijk bereid. 7

Bijna allemaal even lekker

Ben al jaren iedere week vaste klant. Zou niet anders meer willen. Gemak dient de mens. Uitstekende en constante kwaliteit. Ruime keuze en prima bezorging door vaste bezorger.

Eten is altijd heerlijk.

Heel veel keus en is altijd heel erg lekker.

Meeste maaltijde zijn goed

Wat heel smakelijk is dat is lof met puree ham kaas maar een ding is jammer dat het vocht van de lof een pap maakt van de maaltijd, Zou de lof gescheiden kunnen worden van de rest? Bij voorbaat hartelijk dank! A v. d. Veen-Grit

Iedere dag weer genieten van een lekkere maaltijd

Volop keus,smaakt prima. Goede service. Echt een aanrader.

Heerlijke smaakvolle ,gevarieerde gerechten Voor ieder smaak is er wel genoeg keuze

Heerlijke smaakvolle gerechten en bezorgd door een vriendelijke bezorger

Goed verzorgd

Zeer goed verzorgd correcte levering, ben zeer tevreden

Al enkele jaren een prima en gevarieerde smaakervaring.

Sommige maaltijden zijn binnen de aangegeven bereidingstijd niet optimaal verwarmd.

Lekkere, gevarieerde maaltijden

Ik maak al geruime tijd gebruik van de maaltijden van UITGEKOOKT. Elke week weer variatie en genoeg keuze om een smakelijke maaltijd voor te schotelen. Dit gaat nog steeds niet vervelen. Ga zo door en blijf een ieder verrassen. Complimenten

Heerlijke maaltijden, veel variatie.

Elke week weer veel keus in de maaltijden. Gelukkig niet veel zout. Heerlijk.

Smaakvol en kwaliteitsvol eten zonder " kookgedoe" voor een schappelijke prijs.

Als weduwnaar heb ik meestal geen zin om alleen voor mezelf te koken terwijl ik wel goed en gezond wil eten. UITGEKOOKT Bied hierin voor mij een uitkomst. Gr, Jan de Vocht

uit de (kook) kunst

ruime keuze in zowel maaltijden,porties en bezorgdagen,en niet te vergeten overheelijke maaltijden ik ben zelv groot fan van de pasta en visgerchten.

Ik kan het iedereen aanraden, alles is even lekker

goede kwaliteit en service

top kwaliteit van de maaltijden en altijd op tijd bezorgd

Meer dan goed

Af en toe valt de maaltijd wat tegen

Perfecte maaltijden

Perfecte maaltijden

ik ben er erg blij mee

dekeuze is reuze

Heel smakelijk, heerlijk gekruid, makkelijk (heb zo geen zin om te koken) en ben nu zelfs goedkoper uit en eet gezond

Heel goed,

Wij willen geen hollandse maaltijden, deze maken we zelf wel. De keus wordt daarom wel minder.

Genieten

Vers en gezond eten. Heerlijk van smaak

Manenbergring 4

8271 RX Ijsselmuiden