Lekker, vers en snel klaar!!

Top!!

Lekker, vers en gezond eten

Ruime keuze aan verse, smakelijke maaltijden en ook een ruime keuze wat bezorgtijden betreft. Keurig op tijd bezorgd door een aardige chauffeur.

Blij met jullie!

Lekker eten, vriendelijke bezorging, ruime keus, ja wat valt er nog meer over te zeggen?

////

\\\\\

Super uitvinding

Vanwege een nieuwe knie en alleenstaand, maar wel naar huis na de opname is dit een fantastische uitkomst zolang ik niet zelf kan gaan staan koken elke dag. Bij toeval ontdekt op paginagrote advertentie van een dagblad. Eten is heerlijk en gevarieerd. Echt super blij met jullie!!!

Geweldig!!

Ben heel tevreden over de maaltijden vind de porties ruim voldoende en goed van smaak niet te zout e.d En veel keuze.Jullie krijgen van mij 10 sterren

Ik ga weer boodschappen doen

Iedere keer toch weer problemen, ik denk dat de maaltijden niet gekoeld worden tijdens vervoer, en dat hebben we de afgelopen 3 weken gemerkt na het nuttigen van de maaltijd en, andere dagen nl geen last. Had eerst niet in de gaten dat het aan de maaltijden lag , maar inmiddels wel . Dus niet aan ons besteed

Prima eten elke dag weer!

Uitstekende menukaart doet niet onder voor Michelinsterren restaurant!*

heel goed.

lekker dus ik blijf ze bestellen.

helemaal top

alles van het begin heel goed geregeld eten is geweldig met genoeg variatie communicatie is ook heel goed heb eigenlijk niks negatief,s te melden ben er erg blij en tevreden mee

Erg goed

Gevarieerd eten, genoeg en lekker. Altojdop tijd bezorgd.

super

wij zijn heel blij met uitgekookt. wij zijn 80 plussers en genieten steeds weer. dank je wel

Gemakkelijke website, uitgebreide keuze, heerlijke maaltijden en vaste bezorger.

erg lekker

Bezorging is altijd precies op tijd. Eten is zeer gezond en smaakt goed.

De maaltijden zijn heel smakelijk

Bezorging, de smaak, de prijs = OK

Lekker eten !!

Lekker eten is heel belangrijk; daarom een 10. Wel een beetje laat met leveren ; ik heb om 18.00 u toch echt honger hoor! 450 gr is voor ons( echtpaar) man en vrouw ,echt genoeg per persoon.. Verder is het gevarieerd en verdomd gemakkelijk. Wij doen 4 maaltijden ; dus voor 2 dgn , de rest van de week koken we zelf.

Alles correct

Prima.

Lekker van smaak.

uitstekend

heerlijke maaltijd goed verpakt alles lekker vers en smaakt zeer goed

Smaakt prima

Lekker

Een prima oplossing voor mensen die geen tijd of energie hebben om zelf te koken.

Ik bestel de maaltijden voor mijn moeder, die al op leeftijd is. Ze is erg blij dat ze op deze manier gezond en gevariëerd kan eten. Kortom top!

Over het algemeen vind ik de maaltijden wel smakelijk.

Soms wel en soms niet.

Kwalitatief zeer geod

Zeer positieve ervaring. Goede kwaliteit en mooi variaties

heerlijke maaltijden, juiste portiegewicht.

nu 4 weken, bevalt me prima!!! portie's goed verdeeld tussen vlees/groente en aardappelprodukten. enig eventueel minpuntje is het tijdstip van aanleveren.(einde middag- begin avond). wie het maar wil horen beveel ik jullie echt aan!!!

Heerlijk in alle opzichten.

Het is lekker eten en zo fijn in gebruik. Gezond en makkelijk toch een keertje samen.

Manenbergring 4

8271 RX Ijsselmuiden