Top!!
Hi Elly, Bedankt voor deze super review! Wat fijn om te lezen dat onze maaltijdservice voor jou zo naar wens is. Eet smakelijk volgende week en nog een fijn weekend verder! Met Vriendelijke Groet, Lise van Team Uitgekookt
Ruime keuze aan verse, smakelijke maaltijden en ook een ruime keuze wat bezorgtijden betreft. Keurig op tijd bezorgd door een aardige chauffeur.
Hi Mazina, Wat super om te lezen dat onze maaltijdservice zo naar wens is! Onze chefs staan graag voor jou in de keuken. Eet smakelijk volgende week en nog een fijne dag verder! Met Vriendelijke Groet, Lise van Team Uitgekookt
Lekker eten, vriendelijke bezorging, ruime keus, ja wat valt er nog meer over te zeggen?
Dat we superleuke klanten hebben. Bedankt voor de score! Jordie van Team Uitgekookt!
\\\\\
Bedankt voor de Score! Jordie van Team Uitgekookt!
Vanwege een nieuwe knie en alleenstaand, maar wel naar huis na de opname is dit een fantastische uitkomst zolang ik niet zelf kan gaan staan koken elke dag. Bij toeval ontdekt op paginagrote advertentie van een dagblad. Eten is heerlijk en gevarieerd. Echt super blij met jullie!!!
Wow een 10, dank je wel :) Goed om te lezen dat we in de smaak vallen en heel veel succes met het herstel! Jordie van Team Uitgekookt
Ben heel tevreden over de maaltijden vind de porties ruim voldoende en goed van smaak niet te zout e.d En veel keuze.Jullie krijgen van mij 10 sterren
Hoi Tine, Dank je wel voor je 10 sterren!!! 😂 Fijn dat je zo tevreden bent. Onze koks staan graag weer voor je klaar 😉 Groeten, Margriet van Team Uitgekookt.nl
Iedere keer toch weer problemen, ik denk dat de maaltijden niet gekoeld worden tijdens vervoer, en dat hebben we de afgelopen 3 weken gemerkt na het nuttigen van de maaltijd en, andere dagen nl geen last. Had eerst niet in de gaten dat het aan de maaltijden lag , maar inmiddels wel . Dus niet aan ons besteed
Hoi MAR, Wat vervelend om te lezen dat jullie het idee hebben dat jullie last krijgen van de maaltijden. Dat mag niet de bedoeling zijn! We willen dat graag onderzoeken. Helaas heb ik geen gegevens bij dit bericht om contact met je op te nemen voor een oplossing. Ben je in de gelegenheid om ons even te bellen? Heel graag zelfs! Telefoonnummer 0850406065 Groeten, Margriet van Team Uitgekookt.nl
Uitstekende menukaart doet niet onder voor Michelinsterren restaurant!*
Hoi André, Bedankt voor je mooie bericht. We worden er verlegen van 😊 Tot de volgende keer! Groeten, Margriet van Team Uitgekookt.nl
lekker dus ik blijf ze bestellen.
Hoi Herman, Kort maar krachtig, bedankt! Onze koks staan graag weer voor je klaar 👩🍳 Groeten, Margriet van Team Uitgekookt.nl
alles van het begin heel goed geregeld eten is geweldig met genoeg variatie communicatie is ook heel goed heb eigenlijk niks negatief,s te melden ben er erg blij en tevreden mee
Hi Teun, Wat een super review! Dit grote compliment steken we meteen in onze zak. Fijn om te lezen dat onze maaltijdservice voor jou zo naar wens is. Hopelijk mogen we nog lang voor je blijven koken. :) Fijne dag verder! Met Vriendelijke Groet, Lise van Team Uitgekookt
Gevarieerd eten, genoeg en lekker. Altojdop tijd bezorgd.
Hi Tineke, Bedankt voor deze review! Fijn om te lezen dat onze maaltijdservice voor jou zo naar wens is. Mocht je tips hebben voor onze chefs laat het gerust weten, wellicht gaan we dan van een 8 naar een 10. :) Fijne dag verder! Met Vriendelijke Groet, Lise van Team Uitgekookt
wij zijn heel blij met uitgekookt. wij zijn 80 plussers en genieten steeds weer. dank je wel
Hi Betty, Wat een super leuke review, bedankt! Fijn om te lezen dat onze maaltijden zo naar wens zijn. Blijf intussen lekker genieten van onze maaltijden en mocht u tips hebben voor onze chefs laat het gerust weten. Wellicht gaan we dan van een 9 naar een 10. :) Fijne dag verder! Met Vriendelijke Groet, Lise van Team
Gemakkelijke website, uitgebreide keuze, heerlijke maaltijden en vaste bezorger.
Hi Gea, Bedankt voor deze super review! Ik geef dit meteen door aan onze chefs en aan de bezorger. Geniet van de maaltijden maar dat moet wel goed komen als ik dit zo lees. ;) Fijne avond verder! Met Vriendelijke Groet, Lise van Team Uitgekookt
Bezorging is altijd precies op tijd. Eten is zeer gezond en smaakt goed.
Hoi Wil, Fijn dat je zo tevreden bent over de smaak! Dankjewel voor de waardering van de maaltijden. We zijn zeer kritisch over ingredienten van de gezonde maaltijden. Lekker, gezond en makkelijk! Graag tot horens! Groeten, Margriet van Team Uitgekookt.nl
Bezorging, de smaak, de prijs = OK
Hoi Harold, Leuk om dit bericht van je te ontvangen! We voorzien je graag weer van onze smakelijke maaltijden 😉 Groeten, Margriet van Team Uitgekookt.nl
Lekker eten is heel belangrijk; daarom een 10. Wel een beetje laat met leveren ; ik heb om 18.00 u toch echt honger hoor! 450 gr is voor ons( echtpaar) man en vrouw ,echt genoeg per persoon.. Verder is het gevarieerd en verdomd gemakkelijk. Wij doen 4 maaltijden ; dus voor 2 dgn , de rest van de week koken we zelf.
Hi Diana, Bedankt voor deze top review! Fijn om te lezen dat we jullie zo op deze manier kunnen helpen. Ik geef de tip meteen door van de bezorgtijden meteen door aan onze logistieke afdeling. Tip van mij: bewaar een aantal maaltijden in de vriezer voor noodgevallen. Onze maaltijden zijn namelijk ook voor 30 dagen houdbaar in de vriezer. Mocht je verdere tips hebben laat het ons gerust weten. :) Fijne dag verder Met Vriendelijke Groet, Lise van Team Uitgekookt
Alles correct
Hi Dick, Bedankt voor deze top review! Fijn om te lezen dat onze maaltijdservice voor jou zo naar wens is. Hopelijk mogen onze chefs nog lang voor je koken. :) Fijne dag verder! Met Vriendelijke Groet, Lise van Team Uitgekookt
Lekker van smaak.
Hi, Bedankt voor deze review! Wat fijn om te lezen dat onze maaltijden naar wens zijn. Mocht je tips hebben voor onze chefs laat het gerust weten. Zo maken we onze maaltijden nóg lekkerder. :) Fijne dag verder! Met Vriendelijke Groet, Lise van Team Uitgekookt
heerlijke maaltijd goed verpakt alles lekker vers en smaakt zeer goed
Hi Ron, Bedankt voor deze super review! Ik geef dit compliment meteen door aan onze chefs. :) Hopelijk mogen zij nog lang voor je blijven koken. Fijne dag verder! Met Vriendelijke Groet, Lise van Team Uitgekookt
Lekker
Beste An, Wat leuk om te lezen dat je geniet van de smaak van onze maaltijden! Onze chef-koks hebben veel ervaring met het bereiden van smaakvolle maaltijden en hopen dit nog een lange tijd voor je te mogen blijven doen. 💚 Groetjes, Muriël van Team Uitgekookt
Ik bestel de maaltijden voor mijn moeder, die al op leeftijd is. Ze is erg blij dat ze op deze manier gezond en gevariëerd kan eten. Kortom top!
Hi Silvia, Wat fijn dat wij je moeder kunnen helpen om op deze manier gezond en gevarieerd te blijven eten! Wij staan met ontzettend veel plezier in de keuken en hopen dit nog een lange tijd voor haar te mogen blijven doen. Graag tot een volgende keer! 💚 Groetjes, Muriël van Team Uitgekookt
Soms wel en soms niet.
Hi Loes, Bedankt voor je review! Wat leuk om te lezen dat je de maaltijden over het algemeen smakelijk vindt! Wij staan uiteraard met veel plezier in de keuken om smaakvolle gerechten te bereiden. Mocht je feedback hebben voor onze keuken, horen wij dit uiteraard graag. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat wij kunnen leren van feedback. 😊 Groetjes, Muriël van Team Uitgekookt
Zeer positieve ervaring. Goede kwaliteit en mooi variaties
Hi Rob, Wat een leuke review, dankjewel! Wij zijn blij om te horen dat je zo geniet van ons wekelijks wisselende menu en de goede kwaliteit maaltijden. Je complimenten geef ik ook direct door aan onze chef-koks, want die vinden dit enorm leuk om te horen. Wij hopen nog een lange tijd voor je te mogen koken! 💚 Groetjes, Muriël van Team Uitgekookt
nu 4 weken, bevalt me prima!!! portie's goed verdeeld tussen vlees/groente en aardappelprodukten. enig eventueel minpuntje is het tijdstip van aanleveren.(einde middag- begin avond). wie het maar wil horen beveel ik jullie echt aan!!!
Hi Rob, Wat ontzettend leuk om te lezen dat je al 4 weken aan het genieten bent van onze lekkere en gezonde maaltijden! Wij horen natuurlijk graag dat je de verdeling van onze maaltijden goed vindt en dat je ons zelfs aanbeveelt. Het spijt ons te horen dat het tijdstip van aanleveren niet helemaal goed uitkomt. Uiteraard kijken wij graag mee naar alternatieve bezorgtijden en/of dagen. Daarnaast is het bijvoorbeeld ook mogelijk om een koelbox buiten te zetten, zodat je niet hoeft te wachten op de bezorger. Mochten wij hierin mee kunnen denken, horen wij het uiteraard graag! Je kan ons telefonisch bereiken op 085-0406065. Groetjes, Muriël van Team Uitgekookt
Het is lekker eten en zo fijn in gebruik. Gezond en makkelijk toch een keertje samen.
Hi Deborah, Wat een geweldige feedback! We zijn zo blij om te horen dat je onze maaltijden heerlijk vindt in alle opzichten! We blijven ons best doen om je telkens weer te verrassen met heerlijke maaltijden! Geniet van de maaltijden deze week en nog een fijne dag verder! Met Vriendelijke Groet, Lise van Team Uitgekookt