Gewoon lekker!!!!!!!

De maaltijden zijn zeer gevarieerd en gewoon lekker!!!!! En worden keurig en vriendelijk bezorgd.

Smaak goed, variatie goed, bezorging goed

Ik vind het fantastisch

Ik heb een goede ervaring Maaltijden worden altijd optijd geleverd Het eten vind ik meestal goed Vooral makkelijk als je niet veel tijd hebt En als je niet van koken houdt Ik ben er blij mee

heerlijke maaltijden

Ik vind de maaltijden super lekker. Maar ik vind wel dat er meer variatie in het vlees mag komen. Bijna overal is het vlees gehakt en daar ben ik wel een beetje klaar mee. En aangezien ik geen kip lust zou ik de nasi varianten ook wel is met varkensvlees willen zien. Ook krijg ik al weken geen nieuwe bestel lijst meer bij mijn bestelling.

het eten is goed bereid en lekker.

mijn ervaring is goed anders was ik al gestopt met bestellen.

Het eten is van zeer goeie kwaliteit.

Ik mis alleen koolhydraat arme gerechten. En ook een kortingscoupon/ code

ik vind het geweldig voor al in de variatie die jullie aanbieden

Het is gewldig ik geniet er elke dag van soms zijn er wel eens dubbele paketen tussen bij mij in het apartement zijn een aantal die ik een paket van mij heb gegeven om het te geprobeert en bestellen nu zelf Dan kun je zien dat het uitstekend bevalt

Heerlijk eten

Variatie in het eten is geweldi Goede keuken hebben jullie. Wij eten elke avond super.

Heerlijk

Natuurlijk zit er soms wel eens iets bij wat je zelf niet zo lekker vindt. Over het algemeen erg lekker eten even tijd vrij van het koken

Zeer goede en lekkere maaltijden

Levering altijd netjes optijd en goede maaltijden

Bezorging prima

Prima kwalitijd Smaakt goed

Goed assortiment en prima kwaliteit

Zoals aangegeven goed assortiment en voldoende keuze

Heerlijke maaltijden.

Veel keuze en de maaltijden vind ik echt goed.Ook bezorging prima geregeld.Wat een gemak als het zelf doen niet zo goed meer lukt!

Heeeeeeerlijk

Gewone Hollandse kost en ook de oosterse keuken fantastisch.

Heerlijk en altijd op tijd bezorgd.

Erg gevarieerd. Ben erg tevreden. Hoop dat het zo blijft.

Bijna altijd perfect

Heerlijke maaltijden, ik neem de bewuste keuze mee voor in de vrachtwagen, dit gaat perfect. Soms kijk ik niet goed, dan zitten ergens rozijnen in, of is iets vegetarisch, dit zou iets beter aangegeven kunnen worden dan, maar doet niets af aan de kwaliteit van de maaltijd, een 10

geweldig

lekkere maaltijden altijd op tijd

In 1 woord geweldig

Het is voor mij een prima concept, dagelijks vers en gezond eten.

Van een vriendin heb ik gehoord van Uitgekookt en heb eerst 4 maaltijden geprobeerd en ben sindsdien fan want nu hoef ik niet meer na te denken wat ik ga eten en is het gevarieerd. Ik ben dan ook dik tevreden.

Lekker!

Ik bestel voor moeder,en ik vraag vaak wat ze er van vind,ik hoor alleen maar lekker hoor!!Dus ze is erg tevreden!!

is uitstekend

ga zo door

Bijzonder smaakvol

Bijzonder smakvol

geweldig

Het eten koken werd voor mij elke dag iets om tegenop te zien, nu kijk ik er naar uit om aan jullie heerlijke maaltijd te beginnen, en dat is een groot verschil.

Lekker.

Manenbergring 4