Het is lekker eten en zo fijn in gebruik. Gezond en makkelijk toch een keertje samen.
Hi Deborah, Wat een geweldige feedback! We zijn zo blij om te horen dat je onze maaltijden heerlijk vindt in alle opzichten! We blijven ons best doen om je telkens weer te verrassen met heerlijke maaltijden! Geniet van de maaltijden deze week en nog een fijne dag verder! Met Vriendelijke Groet, Lise van Team Uitgekookt
tot noch toe prima verzorgd en op tijd. aanrader bij iedereen
Hi At, Hartelijk bedankt voor je leuke review! We zijn zo blij om te horen dat je tot nu toe tevreden bent met onze service. En nog mooier is dat je ons aan iedereen aanraadt! Dat betekent echt veel voor ons en we zijn dankbaar dat we jouw aanbeveling verdienen. We kijken er naar uit om je nog meer maaltijden te bezorgen! Fijne dag verder. :) Met Vriendelijke Groet, Lise van Team Uitgekookt
De maaltijden zijn lekker, je proeft dat het vers is, en de maaltijden worden keurig op tijd gebracht door vriendelijk mensen.
Hi Bart, Hartelijk dank voor je fantastische feedback! We zijn zo blij om te horen dat je geniet van onze maaltijden! We doen ons best om de maaltijden keurig op tijd te brengen, en het is extra leuk dat je onze bezorgers als vriendelijke mensen ervaart. Als je in de toekomst nog tips hebt voor onze chefs om de gerechten nog beter te maken, laat het gerust weten! Wellicht dat we van de 8 een 10 kunnen maken. :) Met Vriendelijke Groet, Lise van Team Uitgekookt
Hi Jannie, We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met onze service bij! Als je in de toekomst nog tips hebt voor onze chefs om onze gerechten nog verder te verbeteren, laat het gerust weten! Jouw suggesties zijn van harte welkom en helpen ons om onze maaltijden nog lekkerder te maken. We kijken ernaar uit om je binnenkort weer te verwennen met heerlijke maaltijden! Met Vriendelijke Groet, Lise van Team Uitgekookt
zeer afwisselend , ik heb nog nooit zo gezond en gevarieerd gegeten. keurige verpakking , nette bezorger en iedere week weer nieuwe gerechten en bij gerechten om uit te kiezen. Ik kan zelf moeilijk staan dat maakt koken lastig en gooide ook best wel veel eten weg. Dus voor mij win win situatie. Zeer tevreden en blij met uitgekookt. Ga zo door.
Hi Angelique, Bedankt voor je 5-sterren review! Wat leuk om te lezen dat je zo aan het genieten bent van onze lekkere en gezonde maaltijden. Onze koks staan wekelijks met veel plezier in de keuken om gevarieerde gerechten te bedenken en bereiden. Ontzettend leuk om te lezen dat wij voor jou echt een uitkomst zijn door ons gevarieerde assortiment, goede bezorging en ook nog eens zorgen voor minder voedselverspilling. Groetjes, Muriël van Team Uitgekookt
Wij willen niets anders, zijn zeer tevreden
Hi Peter, Wat een leuke review, dankjewel! Wij willen ook niks anders dan een lekkere en gezonde maaltijd voor jou bereiden dus dat komt goed uit. Graag blijven wij nog een lange tijd voor je koken! 💚 Groetjes, Muriël van Team Uitgekookt
Fijne maaltijden, goede bezorging makkelijk te bestellen. Top dus
Hi Annie, Bedankt voor je geweldige review! We zijn zo blij dat je geniet van ons verse eten en de uitgebreide keuze! We kunnen niet wachten om je nog meer heerlijke maaltijden en een glimlachende service te bezorgen! Fijne dag verder! Met Vriendelijke Groet, Lise van Team Uitgekookt
Ik ben alleenstaand en vind koken voor mezelf na een dag werken vaak zwaar. Met Uitgekookt eet ik echt heerlijke gezonde maaltijden. Ik ben zeer tevreden.
Hi Camiel, Wat fijn dat we jou op deze manier zo kunnen helpen. Dat is waar we het voor doen. :) Hopelijk mogen onze chefs nog vaak voor je koken. Fijn weekend! Met Vriendelijke Groet, Lise van Team Uitgekookt
Lekker gevarieerd eten voor elk wat wils .
Hi Jolanda, Bedankt voor deze super review! Onze chefs staan graag voor jou in de keuken. Mocht je tips hebben voor onze chefs laat het gerust weten. :) Fijn weekend! Met Vriendelijke Groet, Lise van Team Uitgekookt
We hebben al verschillende maaltijden geprobeerd en ze waren allemaal lekker. Fijn dat lekker ook gezond is. Makkelijke site en je zit nergens aan vast wat ook een groot voordeel is.
Hoi Regina, Bedankt voor je bericht! Fijn dat je alles lekker vindt. Makkelijk en gezond, dat is ons motto 😉 Groeten, Margriet van Team Uitgekookt.nl
De aflevering zeer klantvriendelijk. Maaltijden smakelijk.
Hoi Marianne, Fijn dat je dit met ons wilt delen! Een tevreden klant, daar doen we het voor 😊 Groeten, Margriet van Team Uitgekookt.nl
LEKKER EN VOOR MIJN MAKKELIJK EN ZO OP TAFEL EN SMAKELIJK EET ZO OP....
Hi Crystel, Wat leuk om te horen dat je zo aan het genieten bent van het gemak en de smaak van onze maaltijden! Wij staan met veel plezier voor je in de keuken en hopen dit nog een lange tijd te mogen doen. :) Groetjes, Muriël van Team Uitgekookt
Variatie in maaltijden met vlees of vis smakelijke makkelijke,goed eten,goede porties Houden zo
Hoi Ellie, Bedankt voor de 5 sterren 😁 Jordie van Team Uitgekookt
DAGELIJKS GEZOND LEKKER ETEN. :-)
Hallo Sherman, Fijn om zulke tevreden klanten te hebben. Bedankt voor de score! Jordie van Team Uitgekookt
Heerlijk gegeten goede bereiding en goede Service b.v het bezorgen prima geregeld. Echt top.
Hoi Fred, Ik lees dat je heel tevreden bent. Fijn! We staan graag weer voor je klaar 😃 Groeten, Margriet van Team Uitgekookt.nl
Veel.afwisseling in maaltijden en voor een mooie prijs..
Hoi Henk, Leuk om dit bericht van je te krijgen. We komen je graag weer verse, afwisselende en gezonde maaltijden brengen 😊 Groeten, Margriet van Team Uitgekookt.nl
Heerlijk eten. Grote keus. Alles is vers
Hoi Jeannet, Dankjewel voor je kort en duidelijk bericht. Een tevreden klant, daar doen we het voor! Graag tot horens 😉 Groeten, Margriet van Team Uitgekookt.nl
Heerlijke en smaakvolle maaltijden. Ik geniet er van. Ook steeds keurig op de tijd dat in de mail word aangeven bezorgd.
Hoi Tinie, Wat fijn om te lezen dat je geniet van onze heerlijke en smaakvolle maaltijden. Onze koks en bezorgers staan graag weer voor je klaar! Groeten, Margriet van Team Uitgekookt.nl
Perfect geleverd
Hoi A.M.J. van den Bungelaar, Fijn dat de levering goed is gegaan! Groeten, Margriet van Team Uitgekookt.nl
Het waren reeds de eerste maaltijd welke ik heb genomen aangezien mijn echtgenote op 30-05-2023 (2e pinksterdag) ineens plotseling niet goed werd, vandaar direct 112 gebeld, deze hebben nog ongeveer een half uur bezig zijn met reanimatie, toen ze was ze stabiel genoeg om haar te vervoeren naar het ziekenhuis ze is daarna niet meer bij kennis geweest en ze is op 30 mei j.l. is overleden zij steeds de maaltiiden verzorgen ben ik toch op zoek gegaan naar complete maaltijden dat ik deze maar hoef warm te maken in een magnetron en toen zag in een reclamefolder dat ik bij uitgekookt terecht gekomen welke zeer smakelijk zijn, hierbij ook nog mijn complimenten hiervoor.
Beste Peter, Wat een verdrietig verhaal zeg! Gecondoleerd met het verlies van je vrouw. Fijn dat wij je kunnen 'ontzorgen' wat betreft de maaltijden. We staan graag voor je klaar. We wensen je heel veel sterkte toe met alles. Groeten, Margriet van Team Uitgekookt.nl
Zeer vriendelijk aan de telefoon en leggen alles uit en luister goed en nemen de tijd voor je. En het eten fantastisch ik heb dit geregeld voor mijn 93 jarige vader en die zit echt te smullen.
Hoi Regina, Dankjewel voor je compliment! Geweldig dat je vader op die leeftijd nog heerlijk zit te smullen. Onze koks staan graag weer voor hem klaar. Groeten, Margriet van Team Uitgekookt.nl
Eet eindelijk weer gezond met de heerlijke maaltijden van Uitgekookt!! Aardappels zijn écht aardappels!! Heerlijk. Veel groente en heerlijk vlees. Echt een aanrader.
Hi Maria, Wat super om te lezen! Fijn dat wij jou op deze manier zo kunnen helpen. :) Onze chefs staan graag voor jou in de keuken. Blijf lekker genieten van de maaltijden, maar dat moet wel goedkomen als ik het zo lees. Nog een fijn weekend verder! Met Vriendelijke Groet, Lise van Team Uitgekookt
De maaltijden ogen erg aantrekkelijk, zijn super vers en smaken uitstekend!
Hi Silvia, Bedankt voor deze lovende review! Fijn dat onze maaltijden voor jou zo naar wens zijn. Wij steken dit compliment meteen in onze zak. Nogmaals bedankt voor de review en nog een fijne dag verder. :) Met Vriendelijke Groet, Lise van Team Uitgekookt
De opbouw van de maaltijden inde voordeelboxen (waar ik tot nu hoofdzakelijk gebruik van heb gemaakt) is gevarieerd, vers en smakelijk. Ik weet niet of ik beter kan koken. De prijs-/prestatieverhouding vind ik goed. De communicatie over bestelling en de bezorging verloopt perfect. Kortom: een tevreden gebruiker. Ik durf zelfs zover te gaan dat ik uitgekookt kan aanbevelen voor mensen die single zijn.
Hi Gerrit, Bedankt voor deze super review! Fijn dat wij jou op deze manier kunnen helpen. Onze chefs gaan elke dag met plezier voor jou aan de slag. Blijf lekker genieten van onze maaltijden, maar dat moet wel goedkomen als ik dit zo lees. :) Fijn weekend! Met Vriendelijke Groet, Lise van Team Uitgekookt
Alles top. Thanks
Hi Geert, Een 10, wat een top cijfer! Wij willen je erg bedanken voor het achterlaten van deze leuke review. Onze chefs staan elke week met plezier voor jou in de keuken. Geniet van de maaltijden en nog een fijn weekend verder. :) Met Vriendelijke Groet, Lise van Team Uitgekookt