Alles top. Thanks
Hi Geert, Een 10, wat een top cijfer! Wij willen je erg bedanken voor het achterlaten van deze leuke review. Onze chefs staan elke week met plezier voor jou in de keuken. Geniet van de maaltijden en nog een fijn weekend verder. :) Met Vriendelijke Groet, Lise van Team Uitgekookt
Het aanbod is heel uiteenlopend. De hoeveelheid is ruim voldoende. Sinds ik Uitgekookt in huis heb, eet ik veel gevarieerder. Heerlijk gekruid en niet te zout. De levering is altijd stipt op tijd. Kortom Top!
Hallo Peter, Fijn dat het zo in de smaak valt. We blijven nog met veel plezier voor je koken. Jordie van Team Uitgekookt!
De maaltijden zijn echt top
Hoi Hanneke, Wij vinden jou echt top! Bedankt voor het mooie cijfer :) Jordie Van Team Uitgekookt
Aardig personeel, service en oplossend vermogen.
Hoi Gerard, Bedankt voor het mooie cijfer! Eet smakelijk. Jordie van Team Uitgekookt
Het eten wat ik bestel is voor mijn moeder, iedere avond belt ze mij op, dat ze zo heerlijk heeft gegeten. Het maakt niet uit welke maaltijd ze pakt, alles is Heerlijk!!
Hi M.E. de Haas, Bedankt voor deze super review! Wat fijn dat we jouw moeder op deze manier zo kunnen helpen. Daar doen we het voor. Hopelijk mag ze nog lang blijven genieten van onze maaltijden! Nog een fijne dag verder. :) Met Vriendelijke Groet, Lise van Team Uitgekookt
Heerlijke gevarieerde maaltijden,genoeg per persoon en het smaakt goed Fijn voor de werkende mens je hoeft er niet over na te denken en staat snel op tafel
Hi Carin, Bedankt voor je bericht! Wat super om te lezen dat onze maaltijdservice voor jou zo naar wens is. Ik geef dit mooie compliment meteen door aan onze chefs. :) Geniet van de maaltijden en nog een fijne dag verder! Met Vriendelijke Groet, Lise van Team Uitgekookt
3 maaltijden geweldig 1 smaakte als een ziekenhuismaaltijd Geen beschikking over een oven. Schnitzel en krieltjes uit magnetron zijn niet geschikt. Volgende keer kijken of iets in mijn airfryer past.
Hoi Mariët, Dankjewel voor je eerlijke review! Vervelend om te lezen dat er ook mindere kanten zijn. Fijn dat je het doorgeeft. We staan altijd open voor verbeteringen. Ik zal dit ook zeker doorgeven aan de keuken. Groeten, Margriet van Team Uitgekookt.nl
Elke maaltijd is genieten. Alles is precies goed. Verrassend, en echt aan te raden.
Hallo Liane, bedankt voor je review. Fijn dat het in de smaak valt, eet smakelijk alvast! Jordie van Team Uitgekookt
Goede prijs kwaliteit verhouding. Lekkere maaltijden en goede bezorging.
Hi Arzu, Wat een mooi compliment! Deze steken we meteen in onze zak. Geniet van de maaltijden maar dat moet wel goedkomen als ik dit zo lees. :) Fijne dag verder! Groetjes Lise van Team Uitgekookt
Heerlijke maaltijden als zelf koken lastig is/wordt!
Hi Janny, Bedankt voor het mooie cijfer! Wij zijn blij om te horen dat je geniet van onze maaltijden. Ons doel is om met onze maaltijden te zorgen voor een stukje gemak. Leuk om te lezen dat dit bij jou in ieder geval is gelukt! Ik hoop dat wij je nog een lange tijd mogen voorzien van lekkere en gezonde maaltijden. Groetjes, Muriël van Team Uitgekookt
Lekker eten (vers bereid en afwisselend) dat volledig voldoet aan de verwachtingen
Hi Ton, Wat een super review! Wij steken dit mooie compliment meteen in onze zak. Hopelijk blijf je intussen genieten van onze maaltijden, maar dat moet wel goed komen als ik het zo lees. :) Nog een fijne avond verder! ^ Lise
Ik ben alleenstaand met een drukke baan en onregelmatige tijden. Om na het werk nog te moeten koken schoot het maken van gezonde maaltijden er bij in. Wat niet goed is voor het behouden van je energie en gezonde leefstijl. Uitgekookt is daarom de ideale oplossing voor een gezonde maaltijd met veel variatie. Maaltijden worden altijd op tijd geleverd door een vaste bezorger ,wat ik erg prettig vind.
Hoi Ineke, Wat leuk om dit mooie bericht van je te ontvangen. We kunnen het zo gebruiken voor onze reclame spotjes 😉 Onze koks staan graag weer voor je klaar. Tot horens! Groeten, Margriet van Team Uitgekookt.nl
Doordat ik wegens lichamelijke klachten, even niet in staat ben om zelf te koken ben ik overgegaan tot het bestellen van de maaltijden van uitgekookt.nl Ik moet zeggen dat het mijn verwachtingen heeft overtroffen, en ik misschien wel helemaal zal stoppen met het zelf bereiden van mijn maaltijden
Hi A. Zwart, Wat fijn om te lezen dat wij jou op deze manier kunnen helpen. Dat is waar wij het voor doen! Hopelijk blijf je nog lang geniet van onze heerlijke maaltijden, maar dat moet wel goedkomen als ik het zo lees. :) Bedankt voor deze mooie review en nog een fijne dag verder! ^ Lise
Erg blij met uitgekookt. Drukke baan en een partner met wisselende diensten. Toch heelfijn dat ik dan ook een smakelijke, verse en gevarieerde maaltijd kan eten, Zonder veel verspilling van voedsel of twee hele avonden in de week in de keuken sloven om te koken voor de rest van de week. Eten is lekker, goed vers, zeer gevarieerd . Goede website, en app. Bezorging is ook helemaal top! Echte aan rader jullie krijgen van mij een dikke 10
Hi Alexandra, Wat super om te lezen dat wij jou op deze manier zo kunnen helpen. Het scheelt inderdaad heel wat uurtjes in de keuken, ideaal met dit warme weer! Hopelijk blijf je nog lang genieten van onze maaltijden en mochten er ooit tips zijn voor onze chefs laat het gerust weten. :) Fijne dag verder! ^ Lise
Ik vind het vooral fijn dat ik elke week kan kiezen uit 25 maaltijden. Zo kan ik heel gevarieerd en goed eten. De maaltijden die ik tot nu toe op heb, waren heel lekker, dus hoop dat de rest ook zo smaakt. Een welverdiende 5 sterren dus.
Hi Rosan, Wat super om te lezen dat onze maaltijden voor jou zo naar wens zijn! Geniet van de maaltijden maar dat moet wel goedkomen als ik het zo lees. :) Fijn weekend! ^ Lise van Team Uitgekookt
Ik ontvang nu al een paar weken maaltijden van Uitgekookt en ze smaakten heerlijk op 1 na, dat was de schnitzel die vond ik niet lekker want die was taai, verder niets complimenten.
Hi Mary, Wat fijn om te lezen dat onze maaltijden bij je in de smaak vallen! Een taaie schnitzel lijkt mij ook niet echt lekker. Graag kom ik met je hierover in contact. Zou je ons willen bellen op 085 - 04 06 065? Groetjes, Stephanie team Uitgekookt.
Iedere dag weer een heerlijke maaltijd
Hi Thea, Wat een super leuke review! We zijn blij dat we jou op deze manier kunne helpen. :) Geniet van de maaltijden en nog een fijn weekend! ^ Lise van Team Uitgekookt
Heerlijke verse maaltijden maar helaas lust ik weinig groenten en zitten er vaak op het vlees/vis sauzen die ik niet lust dan wel verdraag, jammer dat je dit niet kan aanpassen, verder vlees en vis heerlijk en aard soorten ook. ik wil graag 5 maaltijden bestellen pw maar soms lust ik er maar drie.
Hi Johannes, Bedankt voor deze leuke review! Ik ga de tip meteen doorsturen naar onze chefs. Zij zullen dit oppakken. Mocht je er een week niet uitkomen met de keuzes neem dan gerust telefonisch contact met ons op. Dan kijken we graag met je mee naar de ingrediënten. Nogmaals bedankt voor de review en nog een fijn weekend! ^ Lise van Team Uitgekookt
Ben dik tevreden. Altijd optijd geleverd. En veel variatie. De kip had ik droog verwacht en de varkenshaas. Maar was na het opwarmen super mals.
Hoi Randy, Wat leuk om iets van je te horen! 'Dik tevreden', daar doen we het voor 😊 Groeten, Margriet van Team Uitgekookt.nl
Fijn dat er rekening gehouden wordt met “kleine eters”. En de bezorger rekening houdt met de mogelijkheden de mensen die de maaltijden afnemen.
Hi Hanny, Bedankt voor jouw leuke review! Wat super om te lezen dat de maaltijden voor jou zo naar wens zijn. Ik ga dit leuke compliment doorgeven aan onze chefs en de bezorgers. :) Groetjes, Stephanie team Uitgekookt.
Natuurlijk is het mijn persoonlijke mening maar: Ik vind de groente zoals sperziebonen en de snijbonen alsmede de groente bij de kabeljauw slap en niet lekker.
De maaltijden zijn zeer smaakvol, maar soms qua ingrediënten karig. Bv aspergeschotel bevat stukjes asperge , die samen nog niet een(1) asperge vormden! Lasagne met zalm en tomaat bevat 2 dobbelstenen zalm (ca 40 gr) en 2 schijfjes tomaat, nogal zuinig toch? Maar zoals gezegd heel smakelijk. Hopelijk slaat de inflatie niet verder toe
Goedemiddag, Wij zijn ervan overtuigd dat wij kunnen leren van feedback en zijn dat ook blij dat je dit met ons deelt! Ik heb je feedback doorgezet naar onze productontwikkelaar en mijn collega’s van de keuken, zodat zij hiermee aan de slag kunnen gaan. Fijn dat je op deze manier ons wilt helpen om tot de beste kwaliteit maaltijden te komen! 😊 Groetjes, Stephanie team Uitgekookt
De maaltijden zijn redelijk goed op smaak gebracht, de vlees is altijd mals ( onafhankelijk van het soort). Ik heb alleen moeite met de groente in de gerechten. Ze zijn vaak kapotgekookt, of Ze zijn een massa geworden met de saus. De sauzen qua smaak lijken veel op elkaar. De beste vond ik tot nu toe de aspergeschotel met hollandaise saus. Het gemak om niet altijd te hoeven te koken is prima, maar ik zal toch af en toe zelf bereide maaltijden willen blijven eten.
Een positieve ervaring. Bij de hollandse maaltijden graag wat meer aardappelen. Als je de grootste portie bestelt, krijg je niet zozeer meer aardappelen. Dus graag iets meer aardappelen bij de 450 gram optie. Verder ben ik heel tevreden. Top!!
Hi Remco, Bedankt voor deze leuke review! Wat super om te lezen dat onze maaltijden zo naar wens zijn. :) Heb je ook een favoriete maaltijd bij ons of zijn ze allemaal even lekker? Fijn weekend! ^ Lise van Team Uitgekookt
Kwaliteit eten. Je proeft dat het vers is, lekker! En zeer aardige bezorger!
Hi Roel, Bedankt voor jouw leuke review! Wat super om te lezen dat de maaltijden voor jou zo naar wens zijn. Ik ga dit leuke compliment doorgeven aan onze chefs en de bezorgers. :) Fijn weekend! ^ Lise van Team Uitgekookt