Weinig groenten

Hoi ik heb de moussaka gegeten en viel erg tegen. Veel gehakt stuk of 6 aardappelschijfjes en weinig groenten. Smaak was er goed. De aspergeschotel hollandaise a la Rudolf viel tegen zaten erg weinig asperges in en vond de smaak erg tegenvallen en was te zout. De kip vruchtensalade smaakte prima maar zaten 2 blokjes kip in. Erg jammer allemaal. Weet niet of ik nog ga bestellen heb nog een aantal bakjes staan ik wacht dat even af. Groetjes Monique Schuijt

Goede kwaliteit, ruime keuze uit verschillende gerechten. Lekker en gezond zonder extra toevoegingen. Met een woord super

Lekkere maaltijden

Lekkere maaltijden. Gelukkig weinig tot geen toegevoegd zout! Helaas wel erg veel saus overal bij/op en de bloemkool was 1x niet helemaal gaar, kan gebeuren. Maar ik ben dik tevreden.

Erg smakelijk en ruime keuze!

De maaltijden smaakten goed, niet te zout en lekker veel verschillende groenten. Jammer dat er geen biologische producten gebruikt worden.

Heerlijke maaltijden

Ik vind de maaltijden erg lekker, hoewel ik een slechte warme maaltijd mens ben. Ook erg gemakkelijk, even in de magnetron en ik kan aan tafel.

heerlijke maaltijden en het gemak van 4 keer per week een maaltijd uit de koelkast pakken en opwarme

vaste maaltijd 4 keer per week !!!!

Heerlijk eten.

Ik vind het eten van Uitgekookt de prijs meer dan waard....het is heerlijk klaar gemaakt.

Echt lekker

de spaghetti was zooo lekker. Ik moest er bijna om huilen. Echt heerlijke smaakvolle maaltijden en de rust die ik heb nu heb. Niet in n supermarkt als n kip zonder kop rennen met de vraag. Wat ga ik eten.

Ik ben heel blij dat een goeie vriendin mij op uitgekookt attendeerde. De maaltijden zijn stuk voor stuk heerlijk en de bezorging altijd op het opgegeven tijd stip. Al met al in één woord fantastisch.

Wordt op tijd bezorgt

De maaltijden zijn goed van smaak, alleen de verpakking is voor mijn magnetron iets te groot maar door de hoekjes van de verpakking af te knippen lukt het wel

smaakvol en voldoende

De maaltijden zijn goed van smaak en goed geportioneerd. Het verrassings-voordeelpakket "Wat de pot schaft" is in principe wekelijks mijn vaste keuze. Helaas heb ik moeten constateren dat de maaltijden niet altijd variëren, hetgeen is als min-punt ervaar. In vergelijk met andere aanbieders is de kwaliteit uitstekend

heerlijk

lekker en makkelijjk

lekker en makkelijk

Gevarieerd aanbod, oogt uitnodigend en smaakvol

Verrassend lekkere maaltijden, juist afgemeten porties. Ruim aanbod en redelijk van prijs. Tot nu toe( ruim twee weken) voldoet alles aan de verwachtingen

Elke avond vind ik het makkelijk, dat ik niet hoef te koken. De ene keer smaakt het beter, dan de andere keer, maar dat is ook zo, als ik zelf zou koken. Wel vind ik alles wel ver doorgekookt/gebakken. Zo vind ik de zalm erg droog. Het smaakt me beter, als het aan beide zijden, maar even is aangebakken, dan blijft het midden meer rauw. Maar dat zal niet mogelijk zijn voor jullie. Toch blijf ik klant en dat is niet voor niets!

Organisatie en kwaliteit hebben onze eetgewoonten veranderd.

Ook wij genieten van jullie maaltijden. Maar zeker ook van jullie begeleiding en goede organisatie. Wat ook heel belangrijk is dat de telefonische contacten met uw personeel heel aardig en vriendelijk is. Men is bereidwillig en de klant wordt altijd goed geholpen. De leveringen worden ook zeer correct uitgevoerd. Wij trachten onze ervaring met anderen te delen en adviseren hun dan ook eens kennis met u te maken. Onze eetgewoonten is door u veranderd en heel aantrekkelijk geworden. KOOS WAGENAAR-EDUARD BARENDSE

Na een kennismaking pakket, van 4 maaltijden, te hebben besteld zijn er inmiddels nog 3 bestellingen gevolgd van in totaal 17 maaltijden. Ik hoef daar verder niets aan toe te voegen lijkt mij.

Heerlijke maaltijden voor een mooie prijs

Voor het eerst kennisgemaakt met de maaltijden van Uitgekookt. Was verrast door de kwaliteit en hoeveelheid van de maaltijden. Dit overtreft vele malen de kant- en klare maaltijden die de supermarkten aanbieden. Een aanrader dus!!

Vers,gevarieerd en smakelijk

Over het algemeen supervers en lekker en net als wanneer je zelf kookt is het een meer naar je smaak dan het andere. Maar verder zou ik zeggen een dikke 9, Ook het bezorgen gaat goed,vriendelijk en op tijd.

Gevarieerd, gezond, snel en lekker!

Ik bestel nu een aantal weken meerdere maaltijden per week en tot nu toe is alles echt heel smakelijk. Heel handig om zo tijdens drukke momenten toch gevarieerd, gezond, snel en lekker te eten. Het wordt ook nog eens gebracht door een ontzettend vriendelijke bezorger. Top!

goed geregeld alles netjes op tijd geleverd

Uitstekend eten, stipte bezorging

Het eten is heerlijk en goed vers. Niet te vergelijken met opwarmmaaltijden uit de supermarkt. Smaken zijn echt goed en divers. Ook na opwarmen, heerlijk.

Elke week een ander menu

Je proeft echt dat het eten vers is en gemaakt met de beste ingrediënten. Super aanbevolen als je niet wilt koken of als je niet weet wat je moet koken, de beste prijs en portie voor kwaliteit

Heerlijk en gezond eten zonder koken en boodschappen doen!

Heerlijk eten, gezond, vers gemaakt en dat proef je. De maaltijden worden aan huis bezorgd en je maakt ze makkelijk klaar. Het is echt vers en lekker. Een aanrader

Geweldig ❤️

Ik ben alleen en heb er een hekel aan om voor mij alleen te koken. Drie weken geleden een proefpakket geprobeerd, ik was hier zo tevreden over dat ik sinds dien elke maandag een Hollands pakket laat bezorgen. Ik heb dan van maandag t/m vrijdag heerlijke verse maaltijden. Echt SUPER.

Manenbergring 4

8271 RX Ijsselmuiden