Heerlijk

Superders, geen tot gekookte zooi, lekker echt lekker. Ik gebruik de maaltijden op,de dagen dat ik lange werkdagen heb, voorheen was het geen zin, nu even 4 minuten in de magnetron en een supergezonde heerlijke maaltijd. Prijs kwaliteit perfect, bezorging, super!,, tijd is ook echt tijd, kortom dik tevreden. Smaak, kwaliteit, prijs, de variatie…perfect! Soms ben ik uitgekookt en dat eet ik uitgekookt, pure verwennerij.

Heerlijke maaltijd

Het gemak van niet te hoeven koken en toch lekker eten top!

De maaltijden zijn lekker en met verse producten bereidt

Goed eten en een top bezorging

Ik ben echt een moeilijke eter maar ik heb iedere dag genoten van de maaltijden en de diversiteit, en een hele vriendelijke bezorging .

Al een paar keer geprobeerd….

Ruim Hollands aanbod! Bij de Oosterse en dan m.n. de Thaise gerechten miste ik wel de koriander (ipv peterselie…) en bij de Indonesische gerechten miste ik de trassi (ik heb zelf een Indische achtergrond) maar zeker een uitkomst wanneer je een gezonde en smakelijk maaltijd op tafel wil.

Lekker

Goede smaak en veel keus

Maaltijden smaken uitstekend. Bijzonder klantvriendelijk.

De maaltijden smaken uitstekend. Elke week een uitgebreide keus in de menu’s. Tijdstip van bezorging bijna elke week gelijk. Het personeel van Uitgekookt is bijzonder behulpzaam en klantvriendelijk. Uitgekookt is een aanrader.

We hadden nooit verwacht dat het zo smakelijk zou zijn.

heerlijke en betaalbare maaltijden

Sinds half december bestel ik maaltijden bij Uitgekookt. Ze zijn altijd smakelijk behalve de foe yong hai waar bij de groenten te veel paksoi zat naar mijn smaak (ik houd niet van paksoi). Overige maaltijden tot nu toe heerlijk. Een iets ruimere keuze in vegetarische maaltijden zou ik fijn vinden. De bezorger is uitermate vriendelijk en tot nu toe altijd ruim op tijd. Al met al zeer tevreden.

Verademing!

Heerlijk dat Uitgekookt er is voor de vrijgezel die niet lekker kan koken en dat ook eigenlijk niet wil omdat het niet gezellig is voor jou alleen. De maaltijden van Uitgekookt maken er een feestje van, het is elke keer weer smullen van heerlijke culinaire hoogstandjes in een mum van tijd op tafel. Altijd volgens tijdschema op tijd bezorgd in mooie verpakking.

Goed en smakelijk eten

Er zit altijd wel iets bij, zodat ik voor 4 dagen samen met mijn zoontje kan eten.

Handig

Het is fijn om eten in huis te hebben. En niet ieder dag hief te bedenken wat ga ik eten vandaag. 1x slecht gevallen gerecht met bami. Dus zal dat niet snel weer bestellen. Verder alles oke.

Veel keuze, heerlijke maaltijden.

Pas gestart met de maaltijden en ik moet zeggen ze zijn heerlijk, zeer tevreden. Een min punt voor mij is(daarom geen 5sterren) dat de maaltijden in de voordeelboxen allemaal 450gram zijn dat is teveel voor mij, losse maaltijden van 350gram is een stuk duurder. Waarom geen maaltijden van 350gram in een voordeelbox?

Geweldig en heeeeeeeerlijk

Nasi en babi pangang vond ik niet zo bijzonder, Maar, de volgende dag aardappelen met wortelen en doperwtjes en zalm in botersaus zo zaaaaaalig… Ga zo door en ik geef jullie een 10+… Wat een uitvinding… heel veel geprobeerd maar uitgekookt BINGO .. lekker vers en de Nederlandse gerechten zijn heeeeeeeeerlijk.. M vr gr, Roeland

Heerlijke maaltijden zonder toevoegingen.

Omdat ik lange dagen werk en vaak laat thuis kom zijn de maaltijden van uitgekookt voor mij supergezond. In plaats van een snelle snack op het station ga ik nu snel naar huis voor mijn gezonde alternatief.

Goed verzorgd en heerlijk van smaak

De leveringen die wij tot nu hebben ontvangen (proef) waren goed verzorgd en heerlijk van smaak.

Geweldige maaltijden

Gisteren heb ik spruitjes met aardappelen gegeten Vandaag Bami met kip en eieren Mijn complimenten voor jullie het smaakt allemaal geweldig lekker Het is aan te bevelen als je lekker wilt eten om bij jullie je maaltijden te bestellen

Aanrader!

De maaltijden zijn erg lekker, de communicatie over de bezorging zijn duidelijk. Afgelopen week voor het eerst was de bezorging te laat(na 2 jaar) ik heb na uurtje maar een mail en een appje gestuurd, hier werd na 15 min op gereageerd en bleek mijn bestelling helaas niet aanwezig te zijn bij de bezorger. Fouten worden nou eenmaal gemaakt als een bedrijf hard groeit, maar is keurig opgelost door bij de volgende zending allerlei extra’s toe te voegen. Dankjewel Lise

Lekkere en gezonde maaltijden

Ik ben zelf helemaal niet van het koken, en heb heel lang niet zo gezonde maaltijden uit de supermarkt gegeten. Totdat ik op zoek ging naar gezondere opties. Uiteindelijk uitgekomen bij Uitgekookt. En het bevalt mij uitstekend. Er zit ook wel eens een gerecht tussen dat ik niet helemaal lekker vind. Maar zoals altijd "je eet wat de pot schaft".

Lekker en correcte bezorging

Hebben nu een aantal verschillende gerechten gehad en waren veelal positief over de smaak en kwaliteit. Dus weer nieuwe zending besteld.

Heerlijk

Door mijn voetoperatie kan ik 3 weken niet lopen. Deze maaltijden maken ons blij, ze zijn vers, gezond en smakelijk.

Lekker, gevarieerd en goed geregeld

Complimenten voor de keukenbrigade! Gewoon top, en dat is knap bij zoveel maaltijden! Complimenten ook voor de hele logistieke keten: portoneren, orders klaarzetten, over het hele land thuisbezorgen. Lijkt mij een nachtmerrie, maar jullie Schaffen Dass. Knap werk. En dan moet het nog bedacht worden, ingekocht, de website moet naadloos werken.. Kortom: zwaar onder de indruk hier! Jullie ontzorgen ons enorm!

Zo onbeschoft nog nooit meegemaakt

Wij bestellen al heel lang bij Uitgekookt. Vanavond 6 Januari zou onze bestelling tussen 17.38 en 18.38 bezorgd worden. Ze kwamen niet. Twee mailtjes gestuurd, geen reactie. Om 20.15 waren ze er nog steeds niet. Op Facebook een reactie achtergelaten dat ik dit geen stijl vind. Plus een foto van de order en datum en wij graag een restitutie willen van de niet geleverde bestelling. Mijn bericht is verwijderd en mijn account geblokkeerd van de pagina. Ik kon dus ook geen recensie meer achter laten. Gelukkig heb ik meerdere accounts. Hier zakt je broek toch van af. Negatieve reacties verwijderen ipv oplossing gericht met de klant mee denken. Jullie zijn twee vaste klanten kwijt want dit is de laatste keer dat we ooit bij jullie besteld hebben en kan dit niet aan raden. Trouwens, de worst is vreselijk. Zet je je hond nog niet voor. Edit: Je gelooft 't nooit, staan ze net om 21.18 voor de deur. Ik zei Sorry neem maar mee rot nu maar op! Geen reactie op de mail, blokkeren van de Facebook pagina, en ruim twee en een half uur te laat, kun je niet maken. Zo hoeft t niet meer doe maar restitutie van de niet geleverde en later weer terug meegenomen bestelling, helemaal klaar mee. Onbeschoft bedrijf!

Goed concept met een waardeloze service

Het concept is goed, het eten smaakt prima, maar de klantenservice en uitleg over kortingsacties is waardeloos. Bij de stapelkorting in december heb ik voor week 48, 49, 50 en 51 besteld. In januari heb ik voor week 1, 2, 3 en 4 besteld. Volgens de informatie op de website: "Laat jouw maaltijden bezorgen tussen 12 december 2022 en 13 januari 2023. Voor elke week dat je in de actieperiode maaltijden laat bezorgen, stapel je extra korting. Bestel vooruit en ontvang 5%, 10% of 15% korting op je + 25% korting op de oud & nieuw borrelbox." Ik heb dus in de volledige actieperiode 4x besteld, goed voor 15% korting. In plaats daarvan geeft het systeem enkel 5% korting op week 50, 1 en 2. Volgens de klantenservice komt dat doordat ik niet telkens 1 maand vooruit had mogen bestellen, maar week 50, 51, 1 en 2 vooruit had moeten bestellen. Dat is niet duidelijk aangegeven, ik voldoe daarnaast gewoon aan het aantal boxen dat ik laat bezorgen, zoals aangegeven in de tekst op de website. Om mij "tegemoet" te komen willen ze 3 bestellingen 10% korting geven en bij 1 bestelling geen korting geven. Dat staat natuurlijk haaks op 4 bestellingen 15% korting. Er was verder niks dat ze aan konden bieden. Op deze manier kom je wel erg makkelijk van loyale klanten af die maandelijks meer dan 400 euro besteden. Ik heb mijn bestellingen geannuleerd.

Perfect, Wat nog meer........?

Overtreft onze verwachtingen

Manenbergring 4