De chili con carne vorige week was prima van smaak maar ik vond de bonen te rauw en daardoor werd het gerecht erg droog. Mag wat meer doorgekookt worden naar mijn smaak.
Hoi Anna, Bedankt voor je review, neem voor dit soort meldingen vooral contact op met onze klantenservice. Dit kan via 085-0406065 of via [email protected] Jordie van Team Uitgekookt!
ben super tevreden over de maaltijden.de verpakking is praktisch,de maaltijden heerlijk van smaak.
Beste Henny, Bedankt voor de complimenten! Onze koks koken met veel plezier voor je. Groeten, Lieke van Team Uitgekookt
Ben zeer tevreden over de maaltijden. Had echter meer verwacht over de maaltijden van’rudolph’s’. Heb er nu diverse van geprobeerd maar zal deze niet zo snel meer bestellen. 5⭐️ voor de maaltijden van uitgekookt. 3⭐️ voor de maaltijden van rupolph, daarom 4 sterren.
Hoi, Bedankt voor je review. Goed om te lezen dat de maaltijden van Uitgekookt je zo goed bevallen :-). Wel vind ik het jammer om te lezen dat de maaltijden van Rudolph minder in de smaak vallen. Heb je dit toevallig al doorgegeven aan onze klantenservice? Dan kunnen wij dit verder oppakken. Jordie van Team Uitgekookt
Veel verse groenten, niet zout en veel variatie in keuze. Voor mij een goede vervanging van zelf koken wat ik altijd met plezier heb gedaan maar door omstandigheden niet meer kan.
Hoi, Bedankt voor de lovende worden :) Jordie van Team Uitgekookt
Hoe word je rijk? Bij een kleine maaltijd kost 20 cent minder als een gewoon portie (100 gram) Een groot portie (150 gram )meer kost 1.50 euro meer. Je zou zeggen die prijs verhouding is niet goed. 100-gram kost 20 cent dus 150 gram zou 30 cent zijn, nee 1.50 euro meer. De prijs is in piep kleine letters te zien onder aan de bladzijde met een vergroot glas. om die reden wil k geen bestelling doen.
Beste Jo, Bedankt voor je bericht. We willen graag telefonische met je in contact komen maar hebben helaas geen gegevens van je. Wil je contact met ons opnemen? Ons telefoonnummer is 085-0406065 Groeten, Margriet van Team Uitgekookt.nl
Mijn bestelde pakket zou gisteren worden bezorgd echter was het pakket spoorloos maar…de bezorger kwam toch een pakket brengen met daarin 2 maaltijden,nood bezorging zodat ik toch eten had ,hulde aan de bezorger ,later op de avond gebeld door het bedrijf en met de nodige excuses gevraagd of ik a.s vrijdag een nieuwe box kon ontvangen met de door mij bestelde maaltijden ,toen ik vroeg of ik die 2 maaltijden moest betalen was het antwoord ,nee meneer service van ons bedrijf ,nou jullie begrijpen wel dat ik ze njet voor niets een 10 heb gegeven,zeer tevreden met deze oplossing en alle hulde voor het eindelijk respecteren van zijn klanten ,kan menig bedrijf wat van leren Groeten Gerard
Je heb zoveel keuze er is altijd wat je lekker vind.
Hoi Ron, Dankjewel voor je mooie cijfer! Je schrijft dat jullie beiden erg tevreden zijn. We hopen jullie nog vaak onze smaakvolle en gevarieerde maaltijden te mogen bezorgen. Graag tot horens! Groeten, Margriet van Team Uitgekookt.nl
Een gevarieerdere keuze voor uitstekende goede maaltijden.
Hoi Jos, Fijn om te lezen dat je tevreden bent :) Jordie van Team Uitgekookt
Helaas is het veel te duur geworden. Ik ben daarom gestopt met Uitgekookt. Ik koop mijn maaltijden gewoon weer bij de supermarkt. Het versvak van de supermarkt is veel beter dan vroeger, dus daar kun je ook prima maaltijden kopen voor veel minder geld.
Hoi Ties, Wat jammer om te lezen dat je niet meer met Uitgekookt verder gaat. We werken tegenwoordig met meer prijscategorieën, en hierdoor kan het lijken dat het wat duurder is. Maar je krijgt tegenwoordig bij ons ook een vroegboek korting wanneer je op tijd besteld. Graag zou ik je hier uitleg over kunnen geven. je kunt ons altijd bereiken op 085-04060065. Jordie van Team Uitgekookt
Ruime variatie. Kijk uit naar de maaltijd. Uitstekende bezorging. Top!!!
Beste Els, Bedankt voor de complimenten! Leuk om te lezen dat het je zo goed bevalt. Groeten, Lieke van Team Uitgekookt
Zo fijn! Gezond, vers en na een dag werken meteen aanschuiven! Scheelt me heel veel tijd op drukke dagen!
Hoi Connie, Bedankt voor je positieve review. Wat goed om te lezen dat je lekker en gezond eet zonder moeite :) Jordie van Team Uitgekookt
Weinig groente, gerechten met aanbevolen tijd verwarmen erg gaar, doe je het korter of minder heet is het niet warm. De lofschotel met ham, kaas en gehakt vond ik net een maaltijd uit het verzorgingshuis zeker geen aanrader!(gehaktballetjes wel lekker). De vis in de maaltijden waren beide niet lekker. Wel een pluspunt, de soepjes zijn goed!
Hoi Joke, Wat jammer om te lezen dat niet alles even goed in de smaak valt. Ik ga je ervaringen doorgeven aan de keuken. We staan altijd open voor verbeteringen. Je compliment van de soepjes zal ik dan ook doorgeven 😉 Groeten, Margriet van Team Uitgekookt.nl
De maaltijden zijn erg lekker en de keuze is reuze... Prima geregeld met de bezorging, een uurtje bezorgtijd! Ga het zeker vaker bestellen!
Vandaag voor t eerst een maaltijd gegeten en mijn man weer een andere maaltijd. Allebei waren ze heerlijk en je proeft ook dat het goede kwaliteit en vers is. Dit gaan we meer doen. Echte aanrader!!
Hoi Thea, Wat leuk dat je onze maaltijden aanraad bij anderen! We komen jullie graag weer nieuwe heerlijke en verse maaltijden brengen. Groeten, Margriet van Team Uitgekookt.nl
Elke dag eten mijn ouders heerlijke en gezonde maaltijden. Alleen maar positieve geluiden, keer op keer.
Hoi SImone, Wat fijn dat je ouders zo tevreden zijn! Onze koks staan graag weer voor zo klaar. Groeten, Margriet van Team Uitgekookt.nl
Lekker, gezond en ook nog betaalbaar!
Hoi Maurice, Bedankt voor je mooie review! Je beschrijft duidelijk ons motto 😉 Graag tot horens! Groeten, Margriet van Team Uitgekookt.nl
Wij zijn best wel verwende eters..en hebben al eens iets uitgeprobeerd. Maar dat was zo gaar gekookt. Over uitgekookt ben ik heel erg tevreden.Over het algemeen is het eten heel lekker. Smaken verschillen nu eenmaal. Maar heb nog niets gehad wat ik totaal niet lekker vond….Goede variatie en het is gezond, door de groente. Niet al te veel aardappelen of rijst etc..soms is het aandeel vlees iets gering. We zijn nu eenmaal vleeseters.En doordat het opgewarmd wordt in de magnetron is bijv een schnitzel niet meer knapperig. Maar het is heerlijk om een goede maaltijd zo uit de magnetron te halen. De smaak is prima en ook de hoeveelheid. Heerlijk…
Hoi Marjo, Fijn om te lezen dat je tevreden bent! We komen graag weer nieuwe verse, gezonde en makkelijke maaltijden bij je brengen😉 Groeten, Margriet van Team Uitgekookt.nl
Het eten is nog steeds goed maar wel minder dan een half jaar geleden. Krijg het idee dat door jullie succes de aandacht aan het eten wat minder wordt. Had b.v de bami maaltijd, daar zaten harde stukjes in.
Hoi, Bedankt voor je eerlijke review. Ik ga je bevindingen zeker doorgeven aan onze keuken. Zo blijven we scherp! Groeten, Margriet van Team Uitgekookt.nl
Als niet vleeseter, zou ik een uitbreiding van de maaltijden "vis en vega" heel plezierig vinden.
Hoi Wil, Mooi dat je onze maaltijden prima vindt! We horen vaak van niet vleeseters dat ze onze vegetarische maaltijden zo lekker en gevarieerd vinden. De maaltijdontwikkelaars zijn altijd bezig met wat nieuws. Ik sluit een uitbreiding daarom ook niet uit. Hou daarom onze menukaart goed in de gaten!😉 Groeten, Margriet van Team Uitgekookt.nl
Wij werden allebei behoorlijk getroffen door covid en de energie is nog ver te zoeken. We besloten op zoek te gaan naar een oplossing om niet te hoeven koken die verantwoord en gezond is. Die hebben we gevonden! Op dit moment eten we bijna de volledige week maaltijden van uitgekookt. Op den duur wil ik natuurlijk wel weer zelf lekker gaan koken maar we hebben al afgesproken dat we uitgekookt er wel bijhouden op de drukke dagen. Zo blij mee, we eten gezond en lekker.
Beste CC, Jammer om te lezen dat jullie zo door covid zijn getroffen en daardoor bij Uitgekookt.nl terecht zijn gekomen. Fijn dat we jullie op dat moment (en daarna) van een stukje gemak en toch gezond eten konden voorzien. Een combi van zelf koken en de maaltijdservice is natuurlijk ideaal. Onze koks staan graag weer voor jullie klaar. Groeten, Margriet van Team Uitgekookt.nl
alles klopt, smaak, maaltijden en zeker bezorging!
Beste Henk, Een korte maar zeer duidelijke review, bedankt! We hopen nog vaak onze smaakvolle maaltijden bij je te mogen brengen😊 Groeten, Margriet van Team Uitgekookt.nl
De maaltijden zijn met vakmanschap bereid en zijn heerlijk. Veel keuze mogelijkheden. De bezorging is top.
Hoi Pauline, 'Een aanrader voor iedereen' is een duidelijke titel! Dankjewel voor je compliment! Onze koks staan graag weer voor je klaar om heerlijke en verse maaltijden te bereiden. En zonder ons bezorgteam is het niet compleet. Graag tot de volgende keer! Groeten, Margriet van Team Uitgekookt.nl
Ik vind het super makkelijk om het in 5 min op tafel te hebben en ook nog gezond.
Hoi Klazien, Bedankt voor je mooie compliment! Ik ga het aan de kok(s) doorgeven. We brengen je graag weer nieuwe verse, gezonde en makkelijke maaltijden😉 Groeten, Margriet van Team Uitgekookt.nl
Tevreden met de keuze om Uitgekookt te kiezen als partij
Hoi Ronald, Fijn dat je zo tevreden bent over de maaltijdservice van Uitgekookt! We hopen je nog vaak onze maaltijden te mogen bezorgen. Graag tot horens! Groeten, Margriet van Team Uitgekookt.nl
Eten is fantastisch
Hoi Peter, Je enthousiasme in 1 woord uitgedrukt, fantastisch! We komen snel weer nieuwe maaltijden bij je brengen. Graag tot horens! Groeten, Margriet van Team Uitgekookt.nl