Te kort lid/gebruiker voor een volledige mening.Maar tot nu toe is het prima.

Gevarieerd keuzen. Goed van smaak.

De maaltijden zijn heerlijk

Idem

Het is iedere dag een feest als de door jullie gekookte maaltijd op mijn bord ligt. Het smaakt allemaal even lekker.

Makkelijk, snel bereidt.

Redelijke keuze, alleen komen dezelfde recepten bijna elke week terug. Mag meer variatie Soms wat flauw. Mag meer kruiden gebruiken.

Makkelijk en erg lekker

Bovenstaande regel zegt genoeg0

Variatie

De maaltijden zijn zeer gevarieerd en erg lekker. De porties zijn precies goed

Heerlijk, zeer afwisselend!

Ik geniet van het uitkiezen van de maaltijden. Ik verwen mezelf door jullie heerlijke maaltijden kant en klaar te kopen. Of ik uiteten ga! Bezorging is stipt op tijd, helemaal prima! Zelf vind ik dat er wat te weinig groente bij zit en hoop ik dat er nog maaltijden komen die gericht zijn op minder calorieën. Ik maak of koop smoothies zodat ik voldoende groente binnen krijg.

Weinig duur en slecht

Ik ben sinds 1 jaar alleenstaand en ik heb 4 probeer maaltijden besteld. Ik vond de porties klein en niet lekker, niks bijzonders. En nu Rudolf van Veen voor, neem ik aan, veel geld zijn gezicht leent aan een tv reklame voor uitgekookt, misselijk, wat heeft hij ermee te maken, staat hij in de keuken???

Heerlijk.....

Deze beoordeling schrijf ik namens mijn moeder van 84. Zij is gewoon zeer tevreden. De porties zijn goed (zij neemt een kleine portie af). De smaak is lekker.....zeker niet te veel zout. Kortom ....qua maaltijden gaat er een wereld voor haar open De bezorging gaat ook volgens de afgesproken tijdzone. Met een vriendelijke en behulpzame man. Ook is de vorm van bestellen goed te doen. Even samen met de kinderen alles door nemen en daarna kan ze het zelf doen. Ik zou zeggen.....ga zo door, ook zeker namens mijn moeder.

Heerlijk eten en veel variatie in keuze.

Zie vorige zin

Geweldig lekker, gemakkelijk & gezond

Wij hebben 3 x per week een maaltijd ivm onregelmatige werktijden en het bevalt ons heel goed. Vriendelijke meneer die de maaltijden goed gekoeld komt bezorgen! Vaak bestellen wij beiden hetzelfde maar als ik vis wil eten, neemt mijn vriend iets anders. Wij hopen dat Uitgekookt dit niveau houdt zodat we nog lang kunnen genieten van de heerlijke maaltijden.

Bezorging niet zoals afgesproken

En voor de zoveelste keer, kan blijkbaar de bezorger niet lezen of zo. In de aflever boodschap staat duidelijk dat de maaltijden in het koelkast naast het huis gezet kunnen worden vanwege afwezigheid En waar staan ze ? Bij de voordeur, in de zon . Die kunnen rechtstreeks de kliko in want hebben een uurtje of 6 buiten de koeling gestaan. Och kan een keer gebeuren , toch ? Maar ze lossen het probleem niet op en je kunt wéér zelf een alternatief gaan bedenken /regelen , voor je demente moeder. Knap waardeloos

Heerlijke maaltijden waardoor ik goed én smakelijk eet.

De gekozen maaltijden smaken prima en zijn snel gewarmd. Het is heel fijn dat ik nu vier dagen per week weet dat ik gezond eet. Qua kosten is het voor mij te doen, want boodschappen die je hebt betaald en uiteindelijk niet gebruikt om te koken, is én veel verspilling én een dure aangelegenheid. Dan is deze manier van maaltijden betalen een veel betere geldbesteding. Ik wil nog wel op de website de mogelijkheid hebben om aan te geven of ik wel/geen koolhydraten bij de maaltijd wens (rijst, pasta, aardappelen). In plaats daarvan wil ik geregeld liever extra groenten. Als dat ook te bestellen valt, is mijn cijfer een 10 voor Uitgekookt.

Heerlijke maaltijden!!

Het geeft zoveel rust dat er lekker voor me gekookt wordt!

Heerlijke en gevarieerde recepten

Gewoon super

Heel erg gevarieerd eten wat na het opwarmen in de magnetron nog steeds erg lekker is!

Goed gevarieerd eten

Ruime keuze uit verschillende maaltijden

Lekker eten

Gevarieerd en veel keus. Maaltijden smaken lekker.

heel tevreden

Veel keus Smakelijke maaltijden

Lekker vers en goed gekookt met weinig zout....... Heerlijk

De maaltijden bevallen mij heel goed. Ze zijn vers....... Mooie porties....... Goede smaak........ Veel keus en iedere week weer anders met niet teveel zout.

Heel makkelijk eb lekker

100% zeer tevreden

Uitstekende en smaakvolle maaltijden. Correcte bezorging. Mogen van mij nog spaarzamer met de zoutpot zijn. (Te) flauw!? Kun je altijd nog zelf zout toevoegen. Wat er al in zit kun je er niet meer uithalen. Beoordeling na 8 maaltijden, 2 leveringen. Levering op vakantieadres? Zo telefonisch geregeld. Prima service.

kan niet beter

kan niet beter

Goede maaltijden, op tijd bezorgd en fijne klantenservice.

Goede maaltijden, op tijd bezorgd en fijne klantenservice.

Iedere avond kijk ik weer uit naar de maaltijd

De maaltijden zijn erg lekker. Perfect gekruid en geproportioneerd. Alsof het net in de eigen keuken is bereid.

Manenbergring 4

8271 RX Ijsselmuiden