Lekker eten en makkelijk bestellen

Blij met Uitgekookt. Koken is niet mijn ding. Wat een gemak. Lekker eten.

Heerlijk eten

Heel smakelijk, goede bezorgservice, veel keuze

Klantvriendelijk

Sinds ik met jullie maaltijden ben begonnen heb ik telkens voor mijzelf een lijstje gemaakt met beoordelingen. Tot nog toe was bijna alles naar wens. Ik hou beslist niet van sausjes over de groenten. Gisteren had ik tuinboontjes gemengd met hele fijne doppertjes overladen met saus daarbij zat een karbonaad en die was taai of niet gaar. Ik kon hem niet weg krijgen, dus die verdween in de groene emmer en dat vind ik zonde. Ik begrijp heel goed dat het heel moeilijk is om het naar ieders zin te maken. Ik heb voor de komende week weer besteld en daarna neem ik een pauze of bestel wat minder want ik kan nu zelf ook weer aan de slag. Vriendelijke groet, C. van Bezooijen-Brans

Best wel goed eten maar voor mij niet tepittig en teveel en zoals bij kip die te droog was

Goede bezorger eten is voor mij te pittig en teveel ik heb diabetes en een koolhydraat dieet jullie eten is niet voor mij omdat ik een hoog bloedsuiker krijg wens jullie verder succes

Heerlijk.. net een beetje uit eten maar dan thuis

Heel lekker

als nieuwe klant ben ik blij dat ik deze overgangsstap heb gezet.

de digitale manier van bestellen is gemakkelijk eb de kwaliteit van mijn maaltijden is echt goed.

Heerlijk EN correct geleverd !!!!!!!

Altijd ALLES O.K. !!!!

Heerlijk gevarieerd eten.

Van bestellen tot bezorgen top service. Bestel 4 maaltijden per week, 3 weken vooruit. Ik geef een 9 ipv een 10 omdat er altijd ruimte voor verbetering is.

Perfect!

Ik kan niets anders zeggen dan dat de maaltijden heerlijk zijn. Vol smaak, verse groenten en een fatsoenlijk stukje vlees of vis. Ook fijn is dat je de maaltijden in verschillende groottes kan bestellen. Voor ons niets anders meer.

Smaakvol en gevarieerd

Onze maaltijden waren goed van smaak en niet te zout. De keuze om gevarieerd te eten lukt prima. Elke week weer iets anders proberen is leuk en verrassend

Soep was lekker, maar de bereiding kan iets duidelijker

De goulash soep was zallig, maar een betere omschrijving voor de bereiding zou welkom zijn. Kreeg een bijsluiter dat de soep in magnetron moest worden klaargemaakt. En bijgerechten van goulashsoep er eerst worden uitgehaald. Op de verpakking staat alles in de oven. Beetje verwarrend.

over het algemeen goed

Maar soms komt het niet overeen met onze smaak Bijvoorbeeld als je niet van Kerrie houdt en het zit er in dan heb je dus een probleem

Prima eten

De ene dag smaakt het lekkerder dan de andere. Maar dar is smaakverschil.

Gewoon lekker

De maaltijden zijn lekker

Smakelijk en superfijn!

Ik bestel de maaltijden voor mijn moeder, die steeds minder zelf ging koken en ongezond at. Deze maaltijden vindt ze erg lekker. Ik vind vooral de manier van bestellen en afleveren heel duidelijk en netjes. Ik vind het een uitkomst!

Kan niet beter!

Het is elke dag zo'n smakelijk feestje, beslist voor iedereen aan te raden. Gisteren de goulashsoep uitgeprobeerd, voortreffelijk. Compliment voor de kok. Heerlijk gekruid en beslist niet zout.

Heerlijk eten en de porties zijn net genoeg we zijn alles aan het proeven en nog steeds tevree

Fantastisch!

Makkelijk, lekker en ook de bezorging wordt goed verzorgd. Ik kook voorlopig niet meer, maar zet uitgekookt de oven aan....

Lekkere gezonde maaltijden

De maaltijden zijn lekker en gezond. Wat de pot schaft is een leuke gezonde verassing.

Goulashsoep

Zojuist de goulashsoep gegeten, nieuw product, echt heerlijk. Pittig en vol met groente, wat mij betreft voor herhaling vatbaar.

Diner voor 2 zeer matig

Na 60 min in (goeie) oven op 100 grd nog maar matig warm. De zalm past wb smaakt niet in dit gerecht. Veel te veel zout, weinig zou beter zijn dan kan je het toevoegen eruit halen natuurlijk niet. De spullen op zich wel van goede kwaliteit. Al met al voor ons de laatste keer.

Vers en smakelijk

Eerste kennismaking met uitgekookt.nl kan ik zeggen top geregeld en een zeer goede kerst ervaring. Bestelling verliep vlekkeloos op tijd en netjes geleverd, maaltijden waren smakelijk en makkelijk te berijden. Duidelijk boekwerk erbij voor de te berijden maaltijden . Zeker een aanrader. Dank aan de betrokken medewerkers die hun vak goed verstaan.

Erg lekker, maar mag wel iets pittiger

Ik bestel voornamelijk maaltijdboxen van de Wereldse keuken. Ik vind ze erg lekker, al mogen ze van mij wel iets pittiger (maar dat los ik op door een beetje sambal toe te voegen). Ik zie overigens wel erg weinig vis in de maaltijdboxen Wereldse keuken. Dat mag best een beetje omhoog.

Supermakkelijk

Ik ben vooral blij dat dit in de oven opgewarmd kan worden omdat ik geen magnetron wens te gebruiken. Het is gemakkelijk en smaakt vers. Tot nu toe slechts één keertje een gerecht geproefd waarbij de ham wat taai was maar verder is het precies wat je mag verwachten!

Lekker en veel variatie.

Veel beter dan dat kant en klaar spul uit de supermarkt.

Manenbergring 4

8271 RX Ijsselmuiden