Lekker.

Gemak dient de mens

Keuze genoeg vwb de maaltijden. Bestellen gaat gemakkelijk. Bezorging volgens afgesproken tijd. Maaltijden en desserts heerlijk

Goede maaltijden en ruime keuze

Fijne verse maaltijden en en ruime keuze

Er is veel te kiezen.

Jullie zijn geweldig heerlijk eten.

Lekker en gezond!

Heb mijn heup gebroken en dan is dit erg handig en lekker. Scheelt boodschappen doen, koken en afwassen. Dus Super tevreden ermee!

Erg lekker en goede maaltijden, soms met fruitpakket gaat er weleens iets mis helaas

Ik geniet al lange tijd van de maaltijden van uitgekookt, ik ben echt fan!

Heerlijk,!!

Lekkere gerechten, veel variaties, en Gezond. Goed verpakt om makelijk op te warmen in de magnetron, of oven

super

elke week lekker en gezond maaltijden. de bezorging is top

Prima alternatief voor de "niet kokers".

Aanbod is ruim en gevarieerd. Kwaliteit is ruim voldoende. Bezorging verloopt probleemloos.

Goed op tijd

Zijn vriendelijke mensen

goed is goed

De titel zegt genoeg.

Eten uitstekend bezorging vriendelijk en netjes blijf zo

geeft mij rust

ik ben 88 had geen zin meer in koken en warm eten. Ik eet nu iedere dag met plezier Ook mijn maag en darm klachten zijn verdwenen.

Zeer Goed en erg lekker.

Alles is er goed en heel erg lekker prima.

Heerlijk eten.

Ruime keuze uit maaltijden er is voor ieder wat wils. De bezorging is ook altijd op tijd.

Meestal erg lekker! Smaken verschillen.....

Trouwe, vriendelijke bezorging! Klantenservice uitstekend

Ik en mijn man vinden het geweldig Goed van smaak niet te zout Complimenten aan de kook.

Erg lekker!

Geef er een ster bij

Wat jullie adverteren daar is niets aan gelogen Al denk ik met 400.000 dat er machines aan te pas komen Maar bovenal smaakt ieder menu lekker

Heerlijke maaltijden

Nu al meerdere keren besteld en genoten van de heerlijke maaltijden

Uitstekende en smakelijke maaltijden

Wij genieten wekelijks twee avonden van de diners. We hopen nog lang van de maaltijden van uitgekookt te kunnen genieten. Vriendelijke groet. B. De Vet.

De maaltijd is prima gevarieerd

Mijn complimenten voor de geweldige bezorger keurig netjes en denkt met de klant mee.!!!

Elke keer piekfijn in orde, altijd op tijd

Elke keer piekfijn in orde, altijd op tijd Bezorgen is uiterst stipt en vriendelijk. Kwaliteit goed en meestal smaakvol

Geweldig lekker eten

Heerlijk eten. Bezorging altijd op de gecommuniceerd tijd

Heerlijke traditionele maaltijden

Jullie koken net als mijn moeder. Vandaag op het land, 's avonds op je bord

Manenbergring 4

8271 RX Ijsselmuiden