Lekker.
Beste IJzebrand, Kort, krachtig en precies wat we graag horen: goed en lekker! Mocht je tips hebben laat het ons gerust weten, misschien dat we dan van 3 sterren 10 sterren kunnen maken. Dankjewel voor je fijne review we koken graag weer iets lekkers voor je klaar! Met vriendelijke groet, Lise van Team Uitgekookt
Keuze genoeg vwb de maaltijden. Bestellen gaat gemakkelijk. Bezorging volgens afgesproken tijd. Maaltijden en desserts heerlijk
Beste Carla, Wat een fijne samenvatting van hoe het hoort te gaan! Top om te lezen dat alles soepel verloopt: van bestellen tot bezorging, en dat de maaltijden (én desserts!) zo in de smaak vallen. Dankjewel voor je mooie woorden, daar worden we blij van! Met vriendelijke groet, Lise van Team Uitgekookt
Fijne verse maaltijden en en ruime keuze
Beste Gerrit, Wat leuk om te lezen dat je zo blij bent met de verse maaltijden én de ruime keuze! We blijven elke week ons best doen om het menu lekker gevarieerd én vers te houden, super dat dat gewaardeerd wordt! Dankjewel voor je fijne reactie, daar krijgen wij ook trek van! Met vriendelijke groet, Lise van Team Uitgekookt
Jullie zijn geweldig heerlijk eten.
Beste Ruud, Wat een heerlijke review daar worden we helemaal blij van! Fijn dat je blij bent met de keuze én natuurlijk met het eten zelf. We blijven ons best doen om je elke keer weer iets lekkers voor te schotelen! Dankjewel voor je enthousiasme en je lieve woorden. Met vriendelijke groet, Lise van Team Uitgekookt
Heb mijn heup gebroken en dan is dit erg handig en lekker. Scheelt boodschappen doen, koken en afwassen. Dus Super tevreden ermee!
Beste Carla, Een gebroken heup... dat klinkt heftig! Heel veel beterschap gewenst Superfijn om te lezen dat onze maaltijden je in deze tijd een beetje kunnen ontzorgen (en lekker zijn natuurlijk). Geen boodschappen, geen pannen en geen afwas precies waarvoor we het doen! Dankjewel voor je leuke review en beterschap met je herstel! Met vriendelijke groet, Lise van Team Uitgekookt
Ik geniet al lange tijd van de maaltijden van uitgekookt, ik ben echt fan!
Beste Wil, Wat superleuk om te lezen dat je al zo lang geniet van onze maaltijden en dat je jezelf zelfs fan noemt, dat maakt ons dag helemaal goed! Wel balen om te lezen dat het fruitpakket af en toe niet helemaal goed gaat. Dat nemen we natuurlijk mee om te verbeteren, we willen dat alles klopt tot in de appelpitjes. Neem gerust als het mis gaat contact met ons op, dan helpen we je graag verder. Dankjewel voor je fijne woorden én je feedback! We koken met liefde voor je door. Met vriendelijke groet, Lise van Team Uitgekookt
Lekkere gerechten, veel variaties, en Gezond. Goed verpakt om makelijk op te warmen in de magnetron, of oven
Hoi Tonny, Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over de gerechten, de variatie en het gemak van opwarmen. Dankjewel voor je mooie woorden! Met vriendelijke groet, Ariene van Team Uitgekookt
elke week lekker en gezond maaltijden. de bezorging is top
Hoi, Wat leuk dat je elke week zo geniet van de maaltijden en tevreden bent over de bezorging. Dankjewel voor je compliment! Met vriendelijke groet, Ariene van Team Uitgekookt
Aanbod is ruim en gevarieerd. Kwaliteit is ruim voldoende. Bezorging verloopt probleemloos.
Hoi Jan, Bedankt voor je beoordeling! Fijn dat je het ruime aanbod en de bezorging zo waardeert en dat de maaltijden voor jou een prima alternatief zijn. Met vriendelijke groet, Ariene van Team Uitgekookt
Zijn vriendelijke mensen
Beste Lucie, Dat is een prachtig compliment voor onze bezorgers! Wij zijn ontzettend blij met ze en vinden ze echte toppers. Fijn dat jij dat ook zo ervaart! 🚗💚 Met vriendelijke groet, Noreen van Team Uitgekookt
De titel zegt genoeg.
Beste Jan, Fijn dat je tevreden bent over onze service! Wij zijn blij dat we jou kunnen helpen met het eten. 💚 Met vriendelijke groet, Noreen van Team Uitgekookt
Eten uitstekend bezorging vriendelijk en netjes blijf zo
Beste Edith, Dat is fijn om te lezen! We zijn blij dat het hele plaatje voor jou compleet is. Hopelijk mogen we nog lang voor je koken. 💚 Met vriendelijke groet, Noreen van Team Uitgekookt
ik ben 88 had geen zin meer in koken en warm eten. Ik eet nu iedere dag met plezier Ook mijn maag en darm klachten zijn verdwenen.
Beste Rina, Hartelijk dank voor je review! Wat fijn om te lezen dat je iedere dag met plezier onze maaltijden op eet! Dat is precies waar we het voor doen. 😊 Dat je maag- en darmklachten ook zijn verdwenen sinds je onze maaltijden eet, is natuurlijk helemaal geweldig nieuws. Gezond en lekker eten kan écht een verschil maken, en we zijn blij dat we daaraan mogen bijdragen. We kijken ernaar uit om onze maaltijden weer bij je te mogen bezorgen. 💚 Met vriendelijke groet, Sarina van Team Uitgekookt.
Alles is er goed en heel erg lekker prima.
Beste Heika, Bedankt voor je review! Wat super leuk om te lezen dat je onze maaltijden erg lekker vindt! 😊 Onze chefs waarderen jouw mooie compliment zeker en kijken ernaar uit om weer voor je te mogen koken. 💚 Met vriendelijke groet, Sarina van Team Uitgekookt.
Ruime keuze uit maaltijden er is voor ieder wat wils. De bezorging is ook altijd op tijd.
Beste Ina, Bedankt voor je review! Wat super leuk om te lezen dat je genoeg keuze hebt en dat de bezorging naar wens is! 😊 Ik zal jouw mooie complimenten zeker doorgeven aan onze desbetreffende afdelingen. 💚 Onze chefs kijken ernaar uit om weer voor je te mogen koken! Met vriendelijke groet, Sarina van Team Uitgekookt.
Trouwe, vriendelijke bezorging! Klantenservice uitstekend
Beste fijnproever, Wat fijn om te horen dat je meestal zo van onze maaltijden geniet! 💚 We zijn blij dat je ook onze bezorging en klantenservice zo waardeert. Dank voor je vertrouwen, we koken met plezier weer voor je! Met vriendelijke groet, Maureen van Team Uitgekookt
Ik en mijn man vinden het geweldig Goed van smaak niet te zout Complimenten aan de kook.
Beste Gerda, Wauw, wat een mooie woorden en complimenten! Dit gaan wij zeker doorgeven aan onze koks. 😁 We zijn blij om lekker voor jullie te mogen koken. 💚 Met vriendelijke groet, Maureen van Team Uitgekookt
Erg lekker!
Beste Ingrid, Wat fijn om te horen dat je onze maaltijden zo lekker vind. We kijken ernaar uit om weer lekker voor je te mogen koken. Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een review te plaatsen! 💚 Met vriendelijke groet, Maureen van Team Uitgekookt
Wat jullie adverteren daar is niets aan gelogen Al denk ik met 400.000 dat er machines aan te pas komen Maar bovenal smaakt ieder menu lekker
Beste Jeroen, Wat fijn dat jouw ervaring overeenkomt! We bereiden elke week alle maaltijden met veel zorgvuldigheid en liefde. 😉 Super dat onze maaltijden je zo goed bevallen. Eet smakelijk en we kijken ernaar uit om weer lekker voor je te mogen koken. Met vriendelijke groet, Maureen van Team Uitgekookt
Nu al meerdere keren besteld en genoten van de heerlijke maaltijden
Beste Marian, Bedankt voor het plaatsen van een feedback! Wat enorm fijn om te horen dat je zo geniet van onze maaltijden. Op naar nog meer lekkere gerechten! 💚 Met vriendelijke groet, Maureen van Team Uitgekookt
Wij genieten wekelijks twee avonden van de diners. We hopen nog lang van de maaltijden van uitgekookt te kunnen genieten. Vriendelijke groet. B. De Vet.
Beste fijnproever, Wat geweldig om te lezen dat jullie zo genieten van onze diners, twee keer per week! Dank voor jullie trouwe bestelling en de mooie woorden. 💚 Met vriendelijke groet, Maureen van Team Uitgekookt
Mijn complimenten voor de geweldige bezorger keurig netjes en denkt met de klant mee.!!!
Beste fijnproever, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een review achter te laten. 😊 Het doet ons goed om te horen dat je zo tevreden bent. Geniet van de maaltijden en eet smakelijk voor de volgende keer! Met vriendelijke groet, Maureen van Team Uitgekookt
Elke keer piekfijn in orde, altijd op tijd Bezorgen is uiterst stipt en vriendelijk. Kwaliteit goed en meestal smaakvol
Beste Hans, Dank je wel voor het plaatsen van een review! Fijn dat je onze kwaliteit en bezorging goed vindt en het eten vaak in de smaak valt. We kijken ernaar uit om nog meer heerlijke maaltijden voor je te mogen koken. 💚 Met vriendelijke groet, Maureen van Team Uitgekookt
Heerlijk eten. Bezorging altijd op de gecommuniceerd tijd
Beste Harry, Dat vinden we ontzettend fijn om te horen! Vers, lekker en op tijd, precies wat we willen leveren. Dank je wel voor je berichtje en smakelijk alvast voor de volgende keer 🍽️ Met vriendelijke groet, Maureen van Team Uitgekookt
Jullie koken net als mijn moeder. Vandaag op het land, 's avonds op je bord
Beste Bernadette, Wat fijn dat je zo geniet van onze maaltijden daar doen we het voor! Elke dag vers, met zorg bereid, zodat jij lekker kunt eten zonder gedoe. Op nog naar meer heerlijke maaltijden! 💚 Met vriendelijke groet, Maureen van Team Uitgekookt