Veel beter dan dat kant en klaar spul uit de supermarkt.
Beste Xuzanne, Bedankt! Leuk om te lezen dat het je lekker smaakt. Groeten, Lieke van Team Uitgekookt
Over het algemeen erg weinig groenten in een normale portie die toch vaak best duur zijn a 8€. Een keer miste het runderlapje in totaal (zat gewoon een leeg bakje jus enkel) hiervan een filmpje gemaakt en deze met de klantenservice gedeeld en hele onprofessionele reactie hierop dat we enkel een klacht konden doen met een foto en niet met een filmpje. Ik bestel niet meer hier.
Hoi Anita, Wat jammer om te lezen dat de Maaltijdservice je niet bevalt. We hebben inderdaad contact gehad over het ontbrekende runderlapje. We konden toen het filmpje niet openen, dat is de reden dat we hebben gevraagd voor een foto. Volgens mij hiervoor een passende oplossing geboden. Jordie van Team Uitgekookt!
Ik ben blij verrast, de maaltijden zijn goed en de hoeveelheid ruim voldoende. Ik eet er smakelijk van. Ik zou ook graag een bezorgmoment op maandag hebben. Nu is het woensdag en vrijdag. Wil graag vers eten anders moet het in de vriezer. Maar het eten, verpakkingen bezorging is prima voor elkaar. Een dikke duom1omhoog!
Beste Hans, Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent en dat je er smakelijk van eet. Ik hoop dat we nog lang met veel plezier voor je mogen koken en bezorgen. Groeten, Lieke van Team Uitgekookt
Het bevalt ons prima als we eens lekker makkelijk wlllen doen
Beste Nynke, Bedankt voor het mooie cijfer! Fijn dat het je goed bevalt. Groeten, Lieke van Team Uitgekookt
Héél véél proef pakketten besteld. En jullie komen bij mij als beste uit de bus. Smaakvolle en gevarieerde maaltijden daar kan ik niet tegenop koken. Ga ik niet eens aan beginnen. Ik hoop nog veel van jullie te mogen proeven. :)
Beste Debbie, Wat leuk om te lezen dat je zo lekker van ons eet! We koken met veel plezier voor je :) Groeten, Lieke van Team Uitgekookt
Niet te zout , gewoon goed en smakelijk
Beste Jan, Dat vinden we inderdaad ook erg belangrijk! Geen onnodige toevoegingen. We koken met veel plezier voor je. Groeten, Lieke van Team Uitgekookt
Hele lekkere maaltijden ideaal.
Hoi Eduard, Bedankt voor je mooie review! We hopen je nog vaak onze lekkere maaltijden te mogen brengen. Groeten, Margriet van Team Uitgekookt.nl
Het is erg lekker. Veel keuze. Wat mij betreft mag er ook wel een keuze bij voor koolhydraatarm.
Hallo Martha, Wat fijn dat de maaltijden in de smaak vallen, en je onze keuze kan waarderen :) We koken met veel plezier met je en misschien in de toekomst ook koolhydraatarm. Jordie van Team Uitgekookt
Niet meer iedere keer bedenken wat ik wil eten, niet meer iedere avond voor alleen mijzelf moeten koken, niet meer heel vaak boodschappen doen, dat is op zich al heel fijn. En dan zijn de maaltijden ook nog eens heel erg lekker en heerlijk afwisselend. Had dit veel eerder moeten doen.
Beste Elles, Wat leuk om te lezen dat je geniet van het gemak, de afwisseling en de smaak. Onze koks koken met erg veel plezier voor je! Groeten, Lieke van Team Uitgekookt
Prima verzorgd en lekker
Beste Brigitte, Bedankt voor jouw compliment! Fijn om te lezen dat je tevreden bent. Groeten, Lieke van Team Uitgekookt
Makkelijk en overzichtelijk en heerlijk
Beste A.C., Een kort en duidelijk bericht, bedankt! Lekker, gezond en lekker makkelijk, dat zijn onze pijlers. Groeten, Margriet van Team Uitgekookt.nl
Zeer tevreden, liever iets meer groente en minder aardappels .
Hoi Edith, Fijn om te lezen dat je zeer tevreden bent! De tip voor meer groenten geven we door aan onze koks 😉 Groeten, Margriet van Team Uitgekookt.nl
Na een proefpakket was ik verkocht. Heb nu meerdere bestellingen gedaan en de maaltijden waren super.
Iedereen mag het proefpakket proberen, van jong te oud! Waarom ook niet? Jij hebt dit als heel goed ervaren en bent nu 'verkocht'. Een groter compliment kunnen we niet krijgen. Bedankt Kees! Groeten, Margriet van Team Uitgekookt.nl
Ik kreeg de tip van vrienden, en had een 4 maaltijdenbox besteld om te proberen. Wat heb ik zitten smullen, en nu nog steeds! Ik woon met mijn dochter daar mijn vrouw is overleden. Aangezien mijn dochter vaak sportmaaltijden voor zichzelf klaarmaakt, dacht ik, nou, ik ga al die moeite na mijn werk niet doen, dan eet ik pas om 19:30! Uitgekookt is een heel erg welkome manier om lekker vers en op tijd te kunnen eten. Nu reeds 3 x besteld en het is serieus elke maaltijd super lekker! Toppers!
Hoi Sjaak, Wat een leuke en spontane reactie om te lezen! Fijn dat de maaltijden super lekker zijn, een mooie oplossing voor jullie. Lekker, gezond en lekker makkelijk, dat zijn onze pijlers. Graag tot de volgende keer! Groeten, Margriet van Team Uitgekookt.nl
Geen energie meer om zelf elke dag te koken, laat staan de boodschappen die hiervoor nodig zijn. Nu houdt ik energie over en kan ik mezelf extra verwennen met variabele lekkere maaltijden. Het voelt als lief zijn voor jezelf!
Hoi Else, Fijn dat we je met onze variabele en lekkere maaltijden kunnen helpen met 'lief zijn voor jezelf' en energie overhoudt voor leuke dingen 😊 Groeten, Margriet van Team Uitgekookt.nl
Lekker eten doe je met uitgekookt
De maaltijden zien er smakelijk uit en smaken ook heerlijk. Zelf zou ik wat meer groente zien en wat minder aardappelen/puree/krieltjes.
Hoi Ans, Onze enthousiaste koks zijn altijd bezig om de maaltijden zo smakelijk mogelijk eruit te laten zien. Het ook wil natuurlijk ook wat 😉 en de heerlijke smaak maakt het helemaal af. Wij streven ernaar om 150-200 gram groenten in de maaltijden te verwerken. In sommige gevallen zoals boerenkool stampot is dit niet lekker. We staan graag weer voor je klaar. Tot horens! Groeten, Margriet van Team Uitgekookt.nl
Maaltijden zijn heerlijk en prijs kwaliteit echt top. Het scheelt nadenken over wat ik wil/moet eten, boodschappen doen, klaar maken. Ik laat me graag verrassen met de maaltijden dus elke week weer een ???? wat ik ga eten. Perfect voor een alleenstaand iemand zoals ik.
Hoi Astrid, Wat leuk om deze enthousiaste review van je te ontvangen. Je benoemd alle voordelen van onze maaltijdservice, geweldig! We hopen je nog vaak onze heerlijke maaltijden te mogen brengen. Groeten, Margriet van Team Uitgekookt.nl
Altijd op tijd bezorgd. Veel keuze in de maaltijden, goede prijs - kwaliteit verhouding.
Hoi Jackie, Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze maaltijdservice! We staan graag weer voor je klaar 😉 Groeten, Margriet van Team Uitgekookt.nl
Lekkere en goede maaltijden. Voor mij een uitkomst. Ivp een snelle halfslachtige maaltijd, een lekkere en gezonde. Voel me er stuk beter. En in het weekend zelf lekker koken.
Beste Erik, Lekker, gezond en lekker makkelijk, daar staan we voor! Fijn om te lezen dat je je al een stuk beter voelt. Groeten, Lieke van Team Uitgekookt
Maaltijden zijn goed aangekomen en smaken prima, een hele kleine opmerking heb ik nog wel .Zelf zou ik de kippendijen iets langer doorbakken.
Beste Joke, Leuk om te lezen dat je tevreden bent met de maaltijden! Bedankt voor de complimenten. Ik zal de tip noteren, feedback over de maaltijden horen we graag! Groeten, Lieke van Team Uitgekookt
Heerlijk van smaak, veel afwisseling en altijd op tijd bezorgd.
Beste Coby, Bedankt voor het mooie cijfer! Fijn om te lezen dat je geniet van de smaak, afwisseling en bezorging. Daar doen we het voor! Groeten, Lieke van Team Uitgekookt
Ik heb tot nu toe heerlijke maaltijden gehad! En ook keurig netjes op tijd geleverd! Helemaal top!
Beste Eric, Wat fijn om te lezen! Fijn dat het je goed bevalt. Groeten, Lieke van Team Uitgekookt
Nvt
Dat is een kort maar krachtige review van 5 sterren Kees! Bedankt! Groeten, Margriet van Team Uitgekookt.nl
Elke maaltijd is raak. We zitten elke keer weer re smullen. Handige website, verrukkelijk eten en hele aardige bezorgers: 5 sterren waard!
Bedankt voor je 5 sterren review, Lieke! Fijn om te lezen dat alles naar wens is. Groeten, Margriet van Team Uitgekookt.nl