Het is ech een culinaire hoogstandje zo kan ik zelf niet koken
Hoi Els, Wat leuk om te lezen dat onze maaltijden zo goed bevallen dat je ons zelfs een 10 geeft :) Dank je wel! Jordie van Team Uitgekookt.nl
Ideaal als hé weinig tijd heb!! En goede kwaliteit eten
Hoi Eefje, Hartelijk dank voor je cijfer 10! Dat betekent een heel tevreden mens 😊 Onze maaltijden. Lekker, gezond en snel op tafel! Graag tot horens! Groeten, Margriet van Team Uitgekookt.nl
De keus is heel gevarieerd en van een uitstekende kwaliteit. Heel prettig is dat je binnen 1 werkdag een helder antwoord krijgt op een vraag over hun procedures mbt betalen en bestellen.
Beste, Leuk om een bericht van je te ontvangen. Fijn dat je tevreden bent over onze maaltijdservice! Daar doen we het voor! Onze koks staan graag weer voor je klaar 😃 Groeten, Margriet van Team Uitgekookt.nl
Ik hebnu een paar week jullie maaltijden en die bevallen mij uitstekend ze zijn lekker van smaak goede variatie en in een mum van tijd op je bord goeie bezorging
Hoi Piet, Wat leuk om te lezen dat de maaltijden goed van smaak zijn. Lekker gevarieerd en makkelijk klaar te maken! Onze enthousiaste koks staan graag weer voor je klaar. Tot horens! Groeten, Margriet van Uitgekookt.nl
Goede keuze betreft portie grootte. Alles netjes en goed verpakt. Neutrale smaak zodat je zelf nog wat kunt bij kruiden. We zij zeer tevreden.
Beste Ad, Bedankt voor het mooie cijfer en de complimenten. Onze koks koken met veel plezier voor je! Groeten, Lieke van Team Uitgekookt
Hoi Ton, Dat is wel heel kort en duidelijk! Bedankt 😉 Groeten, Margriet van Team Uitgekookt.nl
Moet alleen beter naar ingrediënten te kijken. Sommige maaltijden bevatten ingrediënten die wij niet lusten.
Beste meneer of mevrouw Leusden, Wat fijn om te lezen dat het in het algemeen goed bevalt! Als je op onze website op een maaltijd klikt, zie je precies welke ingrediënten in de maaltijd zitten. Als je hier vragen over hebt, mag je altijd contact opnemen met de klantenservice. Groeten, Lieke van Team Uitgekookt
Het is net alsof ik elke dag in een restaurant eet gewoon top
Beste Peter, Dat is leuk om te lezen! Bedankt voor het mooie compliment. Groeten, Lieke van Team Uitgekookt
Tot nu toe nog geen enkele maaltijd geproefd waarvan ik moest zeggen niet lekker.
Beste Paula, Wat fijn dat alle maaltijden jou lekker smaken! Onze koks koken met veel plezier voor jou. Bedankt voor de mooie review. Groeten, Lieke van Team Uitgekookt
Ziet er goed verzorgd uit, wordt keurig op tijd geleverd en is makkelijk op te warmen.
Beste Jaap, Bedankt voor de complimenten! Fijn om te lezen dat het je goed bevalt. Groeten, Lieke van Team Uitgekookt
de eerste periode was ik blij verrast over de smaak en de knapperigheid van de groente
Hoi Geertje, Bedankt voor je review! Fijn dat de maaltijden lekker van smaak zijn. We hopen graag weer voor je klaar te staan met onze gevarieerde maaltijden. Tot gauw! Groeten, Margriet van Team Uitgekookt.nl
De maaltijden en desserts zijn over het algemeen lekker en zien er smakelijk uit. Zijn ook voor mij voldoende (450 gram). Helaas kreeg ik nu 2x achter elkaar een vervangende maaltijd.
Hoi Madelon, Leuk dat je een bericht achter hebt gelaten! Fijn dat je tevreden bent. Wel jammer van de vervangende maaltijden. We hopen dat ze wel hebben gesmaakt 😉 Groeten, Margriet van Team Uitgekookt.nl
Het eten is smakelijk en voedzaam en het is duidelijk aangegeven hoe je het gerecht kunt opwarmen. Twee tips/behoeftes: - Als vegetariër zou het natuurlijk nog beter zijn als er wekelijks meer dan 3 vegetarische opties zijn ;). - Op mijn postcode loopt het enige beschikbare tijdvak van 16.00 - 20.00 uur wat niet heel handig is aangezien ik, net als veel mensen, tot en met 17.00 uur werk. In de prakijk betekent het dat als ik nog niet thuis ben, en de bezorger staat al wel voor de deur, dat ik dan mijn buren moet inschakelen om het eten aan te nemen. Is voor mij doorslaggevend om wel of niet door te gaan met uitgekookt.
Hoi, Bedankt voor je review. Fijn om te lezen dat de maaltijden goed bevallen:) Het aanbod vegetarische maaltijden is al uitgebreid hoor, elke week hebben we er nu 4 op het menu staan. Hopelijk valt dit in de smaak en kunnen we dit binnenkort nog verder uitbreiden. We nemen verder je opmerking over de bezorgtijd ook mee, misschien dat we ook dit in de toekomst kunnen veranderen. Jordie van Uitgekookt.nl
Geen klachten
Hoi Berend, Leuk om een bericht van je te ontvangen. Lekker kort en duidelijk 😉 Groeten, Margriet van Team Uitgekookt.nl
De maaltijden van Uitgekookt zijn voedzaam en over het algemeen goed te eten. Er zijn slechts enkele echt positieve uitschieters. De oosterse gerechten vereisen de toevoeging van minstens twee theelepels sambal. De bezorging is slecht. Bezorgers houden zich niet aan de geplande tijdvakken.
Goedemiddag Ruud, Bedankt voor je review. Fijn dat je mij ook even te woord stond, zodat we onze service kunnen verbeteren. We gaan ermee aan de slag! ^Jordie van Uitgekookt.nl
Ik eet altijd met genoegen.
Beste Ben, Dat is fijn om te lezen! Onze koks koken met veel plezier voor je. ^Lieke van Team Uitgekookt
Niet alleen goed verzorgd, maar ook zeer smakelijk en voldoende. Ruime keuze.
Beste meneer, mevrouw van Veen, Wat leuk om dit bericht van je te ontvangen! We hopen je nog vaak onze smakelijk en goed verzorgde maaltijden te mogen brengen. Graag tot horens! Groeten, Margriet van Team Uitgekookt.nl
eten is heerlijk! telkens een verrassing!
Hoi Mary, Bedankt voor je positieve review, en wat fijn om te lezen dat het geweldig is. Hier doen we het voor :) Jordie van Uitgekookt.nl
Het eten is steeds weer een verrassing.
Hoi, Bedankt voor je mooie cijfer, wat een leuke verassing voor ons :-) Jodie van Uitgekookt.nl
Maaltijden zijn uitstekend alleen de bezorging is zeer wisselend. 2x om 4 uur geleverd terwijl tussen 6 & 9 was gevraagd. Andere keer levering zou tussen 18:30 & 19:30 plaatsvinden werd na 20:00
Hoi, Wat fijn om te lezen dat de maaltijden bevallen. Wel jammer om te lezen dat het met bezorgen niet helemaal goed gaat. Heb je dit ook al aan ons gemeld? Want dit willen we graag verbeteren, zodat je net zo tevreden bent over de bezorging als over onze maaltijden. Jordie van Uitgekookt.nl
Er is genoeg keuze uit de maaltijden ,alles goed gekookt en smakelijk bereid ,zeer tevreden over de maaltijden
Beste mevrouw Koenen-Jansen, Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent! We hopen je nog vaak onze gevarieerde en smakelijk maaltijden te brengen. Groeten, Margriet van Team Uitgekookt.nl
Hoi Ad, Dat is een kort maar krachtig bericht. Bedankt voor je 10! Onze koks staan graag weer voor je klaar. Groeten, Margriet van Team Uitgekookt.nl
moeders vind het fantasties
Beste familie, Fijn om te lezen dat je moeder het fantastisch vindt! Moeder blij, jullie ook blij 😉 Groeten, Margriet van Team Uitgekookt.nl
Van mijn zusje gehoord , net als zij , tevreden.
Hoi Viola, Mooi om te lezen dat je zusje enthousiast doorvertelt over onze maaltijden. 2 tevreden zussen, daar doen we het voor! Groeten, Margriet van Team Uitgekookt.nl
Ruim voldoende goed bereid bestelling is altijd op de afgesproken tijd prijs kwaliteit is uitstekend
Hoi Hans, Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent over onze maaltijdservice! We staan graag weer voor je klaar. Groeten, Margriet van Team Uitgekookt.nl