SUPER!

SUPER, GEWELDIG, HEEL SMAKELIJK, PRIMA BEZORGING, RUIM VOLDOENDE KEUS, MAAK AL ENKELE JAREN GEBRUIK VAN UITGEKOOKT MAAR NOG NOOIT EEN TEGENVALLER GEHAD. UITSTEKEND!!!!!!

wat fijn dat iemand voor mij kookt

ben sinds kort weduwe en ik geniet ervan dat ik niet voor mezelf alleen hoef te koken. de maaltijden zijn heel smakelijk en goed bereid. groente nog lekker knapperig lekker veel keus. vier dagen per week lekker eten van jullie en de andere dagen rommel ik zelf wat rond in de keuken

Echt genoten van het proefpakket Heerlijk en wat een gemak Ik eet weer gevarieerd dankzij de ruime keuze Gelijk voor volgende week besteld

Gezond en gevarieerde maaltijden

Ruime keuze , goede bezorging. Keurig optijd. Goede en gezonde maaltijden

Gewoon lekker

Lekker eten, porties zijn groot genoeg. Een uitkomst als je niet voor 1 persoon gaat koken.

Afknapper

Voor die prijs zit er zeer weinig vlees of vis in de gerechten afknapper

Goede keus en smakelijk

Lekker en makkelijk als je geen fut heb om zelf een maaltijd klaar te maken.

Héél gemakkelijk en ook nog lekker!

Nu de 3 de week mijn warme maaltijd van “Uitgekookt”,ga gewoon nog een tijdje door!

Heerlijk!

Goede maaltijden. Voldoende variatie, smaakvol, gezond en vooral makkelijk. Fijn dat er keuze is uit een S, M of L maaltijd.

heerlijk

Heb nu 4 weken jullie maaltijden gesteld. Ik ben er erg tevreden over. Even van tevoren een gepuzzel wat ik dan volgende week wil eten. Maar het is prima te doen hoor. Ben erg tevreden en ook over de wijze van bezorging. Een hele vriendelijke mevrouw komt het trouw bezorgen. Super. Ben benieuwd hoe de maaltijden er vanmiddag weer uit zien. O en ook de soepjes en toetjes ....................... heerlijk.

Ga zeker meer bestellen

Proefpakket besteld. Tuinbonen stampot was verrassend lekker. Spareribs waren ook lekker. De vis was droog en groenten waren hard. De nasi met sate was lekker. Jammer dat de sate niet op een stokje zat. Zal zeker vaker bestellen. Geef 4 sterren maar 4,5 zou beter zijn

Heel behoorlijk

We gebruiken Uitgekookt nu 3 weken. De meeste gerechten vinden we geslaagd, al blijft het natuur "vliegtuigeten". Twee opbouwende punten van kritiek: de Ikan Boemboe Bali had echt niks met Indisch eten te maken. Kijk daarvoor nog eens in het Indisch kookboek. En de Chicken Biryani was lekker, maar de kip was niet meer als zodanig te herkennen.

nog aan het ontdekken

Ben 4 weken jullie maaltijden aan het gebruiken, veel is er erg lekker maaaaaar er zit te veel laurierblad bij de rode kool, en jullie zijn ook te royaal met nootmuskaat, het verdrinkt de natuurlijke smaak van de groenten, en het speklapje was niet gaar , de hond was er blij mee. Zie dit niet als kritiek, misschien kan er bij de bereiding rekening mee gehouden worden. groet Marian

Blij mee

Mijn moeder van 91 is erg blij met de Uitgekookt maaltijden, ze vind ze erg lekker en heel makkelijk, de chauffeur die de maaltijden komt brengen is ook erg aardig en dat is ook belangrijk voor haar

Grote variatie.

Mijn vader (93) eet de maaltijden, ik bestel ze. Helaas wil hij alleen aardappels, groenten en vlees. Soms een keer nasi. Zelfs ratatouille is hem al teveel. ;-) Hij vind 7x warm eten per week te veel, dus nu elke week 5 maaltijden en dan natuurlijk de Hollandse. Hij is erg slechtziend, dus kan de data niet lezen.Bij overlappen van de leveringen eerder zat hij gisteren met 3 maaltijden over datum. Bij nieuwe levering plaats ik stickers op de maaltijden met voor hem leesbare cijfers 1 t/m 5. Hopelijk lost dat het probleempje op.

Goede kwaliteit en netjes op tijd geleverd

De prijs kwaliteit verhouding is goed

Goed vers eten.

Het eten wordt netjes afgeleverd. Gaat thuis in de magnetron en klaar ben je! Is heerlijk vers, niet kapot gekookt. Een dingetje, als er ergens cashewnoten bij zitten. Doe ze apart in een zakje er los bij. In de magnetron worden ze zacht. ;-)

Heerlijk

Heerlijke maaltijden!

Geweldig.

Tot nu toe alleen goede ervaringen. Dank daarvoor.

Maaltijden heerlijk! Bezorging is prima!

Meer keuze soepen en dessert lijkt mij interessant.

Super heerlijk we genieten elke week

Vooral het weinige zout voor Rob die heeft het aan zijn nieren,en zo makkelijk voor ook op de Camping,gr Winnie

Stukken beter dan ik zelf kan koken en beter dan in veel restaurants

We hebben de afgelopen tijd smakelijk gekozen en gegeten uit jullie keuken. Chapeau! Had ik dit maar geweten aan het begin van de Coronaperiode vorig jaar januari. Blij dus. Omdat ik ook graag mijn eigen (mega) Schollen en Tong (als hobby) bak, durf ik rustig te stellen dat wat jullie leveren – incl. de beperkingen van vervoer etc.) van hoge kwaliteit is. En ja; om wat te temperen; af en toe smaakt het anders dan je gewend was. WEL altijd beter dan in een middel- restaurant. Vriendelijke bezorger!

Bestelling werd niet geleverd.

Op 9 augustus belde ik hoe laat de bestelling voor 9 augustus zou worden geleverd. Antwoord was tussen 16.50 en 1750 uur. Om 18.15 bleek dat ik voor 9 augustus niet had besteld ik alhoewel het formulier voor week 32 aan de bezorger had meegegeven. Ik reken er op dat bestellingen in de toekomst conform afspraak en op tijd worden bezorgd. Bij aanbevelen heb toch ja aangegeven omdat ik er van uitga dat de fout van 9 augustus niet wordt herhaald.

Flauwe smakeloze maaltijden

Ik heb een proefpakket besteld, en ben er helaas niet blij mee. Het eten was flauw en er zat weinig smaak aan. De zalm was met een hele hoop zout erop nog wel te eten, voor de rest vond ik de maaltijden niks.

TOP!

Heerlijk en vers!