Uitgebreid menu. Netjes bezorgd en het is erg lekker, echt smakelijk.
Dag Nicole, Bedankt voor deze mooie review. Wat fijn om te lezen dat je van het eten geniet en dat je ook tevreden bent over de bezorgen hiervan. We zullen ons best doen om deze kwaliteit hoog te houden. 😊 Met vriendelijke groet, Maike van Team Uitgekookt
Volgens mijn diëtiste krijg ik alles binnen hetgeen nodig is.
Dag Jan, Bedankt voor je bericht! Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze verse maaltijden. We doen erg ons best om deze zowel gezond als smakelijk te maken, en vinden het dan ook erg leuk dat je dit opmerkt. 😊 Bedankt voor het compliment! Met vriendelijke groet, Maike van Team Uitgekookt
Als je geen energie hebt is dit helemaal geweldig. Smaakt heerlijk. En de keuze is reuze.
Dag Willemien, Bedankt voor deze mooie review! Wat fijn om te lezen dat je zo van de maaltijden geniet en tevreden bent over de keuze. We hopen nog een lange tijd voor je te mogen koken. 😊 Met vriendelijke groet, Maike van Team Uitgekookt
Met veel plezier eet ik iedere dag, de smaak heel goed, ik moet zoutarm eten en dat is best lastig wat dan te bestellen. Verder vind ik het best prijzig maar snap ik ook wel
Dag Hanneke, Bedankt voor je positieve review! Wat fijn om te lezen dat je de maaltijden iedere dag met plezier eet. 😊 Wanneer je liever zoutarme maaltijden eet hebben wij hier zeker opties voor. Je kunt deze maaltijden herkennen aan het icoontje van een hartje ''❤️'' of een appeltje ''🍏''. Deze maaltijden bevatten minder zout dan de rest van de maaltijden. Wanneer je contact met ons opneemt geven we je hier graag meer informatie over. Wat betreft de prijzen van de maaltijden verwijzen we je graag door naar onze voordeel- en maaltijdboxen. Om de zoveel tijd hebben wij leuke acties waardoor je de maaltijden tegen een goedkopere prijs kunt bestellen. Bedankt voor het doorgeven! Met vriendelijke groet, Maike van Team Uitgekookt
De maaltijden zijn oké. Soms meer soms minder. De bezorging niet. Paar keer meer dan een uur later. Zonder bericht hierover. Niet fijn.
Dag Mi, Bedankt voor je feedback. Wat jammer om te lezen dat je wel tevreden bent met de maaltijden, maar niet met de bezorging hiervan. Dit is natuurlijk niet de bedoeling geweest! Zou je hierover even contact met ons willen opnemen? Dan kijken we graag even met je mee naar de oorzaak en een passende oplossing hiervoor. Alvast bedankt! Met vriendelijke groet, Maike van Team Uitgekookt
Ik zou graag wat meer Hollandse maaltijden op het menu hebben. En een speklapje hoort niet in de jus te liggen, dat ziet er onsmakelijk uit. Een speklapje hoort knapperig te zijn.
Dag Anna, Bedankt voor je feedback! We zijn blij om te lezen dat je de maaltijden meestal lekker vindt. Natuurlijk hopen we dat je van elke maaltijd die je van ons krijgt kan genieten. Ik heb je feedback over de hoeveelheid aan Hollandse maaltijden en over de combinatie van vlees en jus daarom doorgegeven aan onze keuken zodat ze dit kunnen verbeteren. We hopen dat je snel verschil zult zien en weer volledig tevreden bent met de maaltijden. 😊 Bedankt voor het doorgeven! Met vriendelijke groet, Maike van Team Uitgekookt
De bestelling is op tijd gekomen en gevarieerd menu. Ieder geval Top!
Dag John, Bedankt voor deze positieve review! Wat fijn om te lezen dat tot zover alles naar wens is geweest. We hopen nog veel vaker voor je te mogen koken. 😁 Met vriendelijke groet, Maike van Team Uitgekookt
ik ben zeer tevreden met de maaltijden en kan het iedereen aanraden.
Dag Roelof, Bedankt voor deze mooie review! Wat fijn om te lezen dat je ons aan iedereen zou aanraden. Dat vinden wij een echt compliment! 😊 We zullen ons best doen om je te blijven verrassen met onze maaltijden. Met vriendelijke groet, Maike van Team Uitgekookt
Alles is lekker en heerlijk bereid
Dag J. Hutters, Bedankt voor deze positieve feedback! Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent met zowel de maaltijden als de levering. We hopen je nog een lange tijd te mogen verrassen met onze maaltijden. 😊 Met vriendelijke groet, Maike van Team Uitgekookt
Als eerste vallen mij de kleuren op van de maaltijd: allemaal groenten. Deze zijn vaak nog knapperig omdat ze zo vers zijn. Het vlees is helemaal top. Het assortiment is zeer ruim. Aangezien ik een alleseter ben hoef ik 's avonds geen maaltijd uit te kiezen. Ik pak er willekeurig een want ze zijn allemaal even lekker!
Dag Yvonne, Bedankt voor deze mooie review! Wat fijn om te lezen dat onze verse en gezonde maaltijden zo goed bij je in de smaak vallen. We bereiden deze namelijk met veel aandacht en vinden het dan ook fijn wanneer dit opgemerkt wordt. 😊 We hopen nog een lange tijd voor je in de keuken te mogen staan! Vriendelijke groet, Maike van Team Uitgekookt
Heerlijke maaltijden genoeg keuze
Dag Willem, Bedankt voor dit mooie cijfer! Dat zien we als een echt compliment. 😊 We stellen je mening zeer op prijs en hopen nog veel vaker voor je te mogen koken! Met vriendelijke groet, Maike van Team Uitgekookt
Behalve het heerlijke gerechten zijn, zijn ze ook goed verzorgd en heel afwisselend Nederlandse kost maar ok diversiteit over de wereld Erg afwisselend te bestellen !!!
Dag Anton, Bedankt voor deze mooie review! Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent met onze maaltijden en de diverse keuze die we hierin aanbieden. 😊 We zullen ons best doen om je te blijven verrassen! Met vriendelijke groet, Maike van Team Uitgekookt
Een hele goede prijs/kwaliteit verhouding
Goedemiddag Ton, Een dikke 10! Bedankt voor deze mooie review. Leuk dat je zo enthousiast bent over onze maaltijden! Met vriendelijke groet, Lieneke van Team Uitgekookt
Gehaktballetjes wat minder; btj neutrale smaak. Chineze Indonesische gerechten niet echt smaakvol. Mis loempia. Zakje sambal misschien een idee. Ik zie niet vaak een simpele macaroni/spaghetti met ham/gehakt met tomatensaus. Een zakje kaasschaafsel zou welkom zijn. Stampot vaak goed, alhoewel de keurslager hiervoor niet onderdoet tegen iets lagere prijs. Moet je wel zelf (laten) halen. Etiketten voorzien van groter letters/cijfers; veel ouderen hebben moeite als dat zo klein is.
Goedemiddag Wim, Bedankt voor het delen van je uitgebreide feedback, dat waarderen wij enorm! Smaak blijft erg persoonlijk en we begrijpen dat onze maaltijden niet voor iedereen perfect aansluiten. Ik heb je opmerkingen doorgegeven aan onze koks, zodat zij onze maaltijden kunnen blijven verbeteren. Dank hiervoor! Mocht je hier toch nog over in contact willen komen of heb je andere vragen? Bel ons dan gerust. Met vriendelijke groet, Lieneke van Team Uitgekookt
Super lekker eten!
Beste Joke, Bedankt voor je mooie review! Ik heb je opmerking ook aan onze koks doorgegeven, je hebt hun dag een stukje mooier gemaakt! Fijne dag! Met vriendelijke groet, Lieneke van Team Uitgekookt
Vriendelijke bezorging, altijd keurig op tijd. Iedere maaltijd geniet ik weer van het heerlijke, gevarieerde eten.
Beste Hennie, Bedankt voor je review! Wat fijn dat je tevreden bent met onze bezorging en dat je zo geniet van onze maaltijden! 😊 Dit vinden wij super leuk om te horen en ik zal je mooie complimenten doorgeven aan onze chefs en bezorgers. 💚 Met vriendelijke groet, Sarina van Team Uitgekookt
Goed lekker lekker lekker
Beste Tinus, Bedankt voor je review! Wat super leuk om te lezen dat je onze maaltijden lekker vindt. 😊 Ik zal het vermelden bij onze chefs! Zo'n mooi compliment kunnen ze zeker waarderen. 💚 Met vriendelijke groet, Sarina van Team Uitgekookt
Lekker, alles heeft een zeer goede kwaliteit!
Beste Anna, Bedankt voor je review! Wat super leuk om te lezen dat je onze maaltijden lekker vindt en dat je het een goede kwaliteit vindt. 😊 Ik zal het doorgeven aan onze chefs! Hun kunnen zulke mooie complimenten zeker waarderen. 💚 Met vriendelijke groet, Sarina van Team Uitgekookt
Maaltijden zijn zoals vermeld. De levering is precies zoals in de mail aangegeven. Voldoet aan de gestelde verwachting.
Beste Hans, Hartelijk bedankt voor je review! Wat fijn om te lezen dat je levering goed is verlopen en het voldoet aan de gestelde verwachting. 😊 Zulke mooie complimenten kunnen we zeker waarderen! Onze chefs kijken ernaar uit om weer voor je te mogen koken. 💚 Met vriendelijke groet, Sarina van Team Uitgekookt
Het eten is goed en lekker
Beste Cor-deen, Dankjewel voor je positieve review. We koken met veel liefde jouw maaltijden en vinden het fijn dat je er blij mee bent! 💚 Met vriendelijke groet, Noreen van Team Uitgekookt
Altijd netjes op tijd geleverd. Super klantenservice. Ik probeer verschillende dingen/ bestel dingen wat ik normaal gezien niet eet. Soms is het dan verrassend lekker en soms denk ik oh ja daarom eet ik het niet. Maar dat is geen tekortkoming van jullie maar gewoon dat ik een andere smaak heb.
Beste Anja, Wat fijn om te lezen dat je zo geniet van onze maaltijden. Dat is een mooi compliment voor de koks! 💚 Leuk dat je ook eens wat anders uitprobeert dan je normaal zou doen. Wie weet dat je ooit eens een gerecht ontdekt die je mega lekker vindt. Wij blijven in ieder geval heel graag voor je koken! Met vriendelijke groet, Noreen van Team Uitgekookt
Lieve mensen aan de telefoon en de bezorgers ook heel lief en het eten is echt lekker.
Beste Marina, Dat is fijn om te lezen! Het is belangrijk dat je kunt genieten van de gezonde maaltijden, maar ook het contact met onze klantenservice en bezorgers is belangrijk. 💚 We vinden het enorm leuk om af en toe contact te hebben en zijn blij dat we voor je mogen koken. Met vriendelijke groet, Noreen van Team Uitgekookt
Ik bestel nu al even de maaltijden voor mijn moeder. Gezien ze heel erg kieskeurig is en altijd alleen mijn maaltijden wilde ben ik super blij met jullie want ze is tot nu toe nog niet teleurgesteld geweest, En eet ze gevarieerder dan ooit!
Beste Leny, Hartelijk dank voor je prachtige review! Wat fijn om te horen dat we jouw moeder zo blij kunnen maken met onze maaltijden, vooral omdat ze kieskeurig is. Het is geweldig dat ze daardoor meer gevarieerd eet en dat ze tot nu toe niet teleurgesteld is geweest. We doen er alles aan om iedereen een lekkere en gevarieerde maaltijd te bieden, dus jouw bericht betekent veel voor ons. We hopen jullie nog lang te mogen helpen met onze heerlijke maaltijden! 💚 Met vriendelijke groeten, Fabienne van Team Uitgekookt
Beste Ben, Dankjewel voor je review! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service en maaltijden. We doen ons best om het je zo makkelijk en lekker mogelijk te maken. We hopen je snel weer te mogen verrassen met nieuwe maaltijden! Met vriendelijke groeten, Fabienne van Team Uitgekookt
Veel afwisseling in gerechten, lekker van smaak en een ruime keuze.
Beste Angelique, Hartelijk dank voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je de afwisseling, smaak en ruime keuze in onze gerechten waardeert. We vinden het belangrijk om telkens weer nieuwe en lekkere maaltijden te creëren, zodat er voor iedereen iets lekkers bij zit. We hopen je nog vaak te mogen verrassen en verwennen met onze gerechten! 💚 Met vriendelijke groeten, Fabienne van Team Uitgekookt