uitstekende maaltijden en goede variatie

Zeer positieve ervaring. Het eten smaakt heel goed, primqa verzorgd. Het is een betere kwaliteit dan in de supermarkten.Per week een ruime keuze. Als je alleen woont is dit een ideale oplossing.

Goede smakelijke maaltijden.

De meeste van de maaltijden van UITGEKOOKT zijn erg lekker. Natuurlijk zitten er ook soms ingrediënten in de maaltijden die niet mijn smaak zijn, maar alles wat er in een maaltijd zit staat netjes opgesomd bij 'ingrediënten'. Ook staat daar een allergie informatie vermeld. De keuze van de maaltijden vind ik ruim en uitgebreid. Je krijgt dus nooit iets wat je niet lust. Mijn persoonlijke voorkeur zijn de Aziatische maaltijden. Als je van pittig (pedis) houdt zoals ik is een schepje van de een of ander sambal wel raadzaam, want de pittigheid van de maaltijden valt mee. Of tegen als je van pittig houdt.

op tijd levering

heerlijke maaltijden op tijd leveren goede prijs variatie in maaltijden goede keuken

Superhandig, goede kwaliteit, prima prijs/kwaliteitverhouding

Gewoon vers, goed en lekker eten voor een hele schappelijke prijs. De maaltijden zijn zeer smaakvol bereid. De bezorging is altijd zeer vriendelijk. Het is een uitstekend alternatief voor het bestellen van pizza's, shoarma etc...etc.... Je moet het wel een paar dagen van te voren bestellen. Aan te raden is een week van te voren, want dan heb je ook nog ruime keuze. Maar dan eet je gewoon gezond en toch zeer lekker en tegelijk voor zeer betaalbare prijzen. Deze kwaliteit is stukken beter dan de kant-en-klaar maaltijden in de supermarkten, vind ik zelf.

ik heb het naar mijn zin

ik eet vegatariech van uitgekookt de meeste maaltijden zijn heerlijk,,

Top maaltijden

Uitstekend aanbod van gevarieerde maaltijden die heel erg lekker zijn.

Heerlijke maaltijden

Ik geniet er telkens van de maaltijden. Smaakt perfect.

Betrouwbare leverancier van lekkere maaltijden

Bestel nagenoeg wekelijks een maaltijdenbox. Over het algemeen zijn de maaltijden prima te eten en worden ze altijd op tijd bezorgd door vriendelijke bezorger. Zelden heb ik een klacht, die ik dan ook wel uit.

De maaltijden zijn goed verzorgd en de bezorging van de maaltijden ook fijn op tijd en een berichtje van tevoren verstuurd hoe laat zij komen

Heerlijke maaltijden!

Hele fijne maaltijden en de keuze is divers! Ik geniet er al zeker 4 jaar van en dan vijf dagen per week. Ideaal en genieten!!!

Niet altijd DE maaltijd

Hoewel het eetbaar is moet ik toch na een aantal maanden ervaren dat het niet altijd DE maaltijd is. De rollade ( ( heel vast vlees ) is zonder smaak en moet gewoon fijn gesneden worden anders is het net zeen. De stukjes vlees zijn daar in tegen heerlijk gaar. Ik kijk het nog even aan maar anders stop ik met deze maaltijden.

We hebben nú verschillende maaltijden kunnen proeven maar het is allemaal heel lekker. Dit is voor ons een absolute blijver. Aanrader dus.

Gevarieerde maaltijden

Ik bestel al een paar jaar vier maaltijden in de week. Een enkele keer valt het wat tegen maar meestal geniet ik van de gevarieerde maaltijden.

ben aangenaam verrast!

Ben nu een week of drie, noodgedwongen, met kant en klaar maaltijden "bezig". Dit op advies van mijn zoon. ben, zoals ik boven al schreef, aangenaam verrast door de kwaliteit en de accuratesse van levering. Ab de Graaff

Prima organisatie

Lekkere maaltijden met veel variatie

meer dan goed.

tevreden

Heerlijke maaltijden

Heerlijk en gevarieerd eten, soms valt de smaak iets tegen, maar dat is heel af en toe.

Het is lekker en goed klaargemaakt Kan ik niet tegen op met koken Dus blijf ik maar lekker van jullie gerechten Geniet

Afwisselend gezond en lekker eten

Wij bestellen geregeld voor 3 tot 4 dagen van de week maaltijden bij Uitgekookt. Er is altijd voldoende keuze uit boxen en/of losse maaltijden, dus altijd wel iets lekkers! Bezorging verloopt normaliter altijd geheel probleemloos en binnen vooraf aangekondigd tijdvak.

FANTASTISCH….

VEEL GEVARIEERDE MAALTIJDEN EN BEZORGING OOK PRIMA.ALTIJD STIPT OP TIJD…. NIETS DAN LOF… RAAD HET OOK ANDEREN MENSEN AAN…..

Erg smaakvol!

Erg tevreden over de maaltijden van Uitgekookt!

Zeergoed!!!

Goede voeding en keurig en op tijd bezorgd!!

Kan meer groenten bij. Te weinig

Kan meer groenten bij

top

eten. smakelijk , aanbod gevarieerd. bezorging. dik in orde.

Heerlijke maaltijden!

Iedere week voldoende keus uit heerlijke maaltijden!

Manenbergring 4

8271 RX Ijsselmuiden