Lekker eten.

Uitgebreid menu. Netjes bezorgd en het is erg lekker, echt smakelijk.

Gezond en lekkere maaltijden

Volgens mijn diëtiste krijg ik alles binnen hetgeen nodig is.

Als je geen energie hebt is dit helemaal geweldig. Smaakt heerlijk. En de keuze is reuze.

Heel lekker

Met veel plezier eet ik iedere dag, de smaak heel goed, ik moet zoutarm eten en dat is best lastig wat dan te bestellen. Verder vind ik het best prijzig maar snap ik ook wel

Maaltijden oké, logistiek/bezorging niet.

De maaltijden zijn oké. Soms meer soms minder. De bezorging niet. Paar keer meer dan een uur later. Zonder bericht hierover. Niet fijn.

meestal lekker, soms niet

Ik zou graag wat meer Hollandse maaltijden op het menu hebben. En een speklapje hoort niet in de jus te liggen, dat ziet er onsmakelijk uit. Een speklapje hoort knapperig te zijn.

Alles is naar mijn wens!

De bestelling is op tijd gekomen en gevarieerd menu. Ieder geval Top!

Alleen maar positief

ik ben zeer tevreden met de maaltijden en kan het iedereen aanraden.

Altijd netjes bezorgd

Alles is lekker en heerlijk bereid

Geweldig!

Als eerste vallen mij de kleuren op van de maaltijd: allemaal groenten. Deze zijn vaak nog knapperig omdat ze zo vers zijn. Het vlees is helemaal top. Het assortiment is zeer ruim. Aangezien ik een alleseter ben hoef ik 's avonds geen maaltijd uit te kiezen. Ik pak er willekeurig een want ze zijn allemaal even lekker!

Heerlijke maaltijden genoeg keuze

Heerlijke gerechten

Behalve het heerlijke gerechten zijn, zijn ze ook goed verzorgd en heel afwisselend Nederlandse kost maar ok diversiteit over de wereld Erg afwisselend te bestellen !!!

Een hele goede prijs/kwaliteit verhouding

Een hele goede prijs/kwaliteit verhouding

Goed maar kan beter

Gehaktballetjes wat minder; btj neutrale smaak. Chineze Indonesische gerechten niet echt smaakvol. Mis loempia. Zakje sambal misschien een idee. Ik zie niet vaak een simpele macaroni/spaghetti met ham/gehakt met tomatensaus. Een zakje kaasschaafsel zou welkom zijn. Stampot vaak goed, alhoewel de keurslager hiervoor niet onderdoet tegen iets lagere prijs. Moet je wel zelf (laten) halen. Etiketten voorzien van groter letters/cijfers; veel ouderen hebben moeite als dat zo klein is.

Geweldig lekker!

Super lekker eten!

Heerlijk eten

Vriendelijke bezorging, altijd keurig op tijd. Iedere maaltijd geniet ik weer van het heerlijke, gevarieerde eten.

Goed lekker lekker lekker

Prima maaltijden!!

Lekker, alles heeft een zeer goede kwaliteit!

Voldoet aan de geboden verwachting

Maaltijden zijn zoals vermeld. De levering is precies zoals in de mail aangegeven. Voldoet aan de gestelde verwachting.

Het eten goed niet te zout

Het eten is goed en lekker

Super.

Altijd netjes op tijd geleverd. Super klantenservice. Ik probeer verschillende dingen/ bestel dingen wat ik normaal gezien niet eet. Soms is het dan verrassend lekker en soms denk ik oh ja daarom eet ik het niet. Maar dat is geen tekortkoming van jullie maar gewoon dat ik een andere smaak heb.

Lieve mensen aan de telefoon en de bezorgers ook heel lief en het eten is echt lekker.

Last van mijn schouders

Ik bestel nu al even de maaltijden voor mijn moeder. Gezien ze heel erg kieskeurig is en altijd alleen mijn maaltijden wilde ben ik super blij met jullie want ze is tot nu toe nog niet teleurgesteld geweest, En eet ze gevarieerder dan ooit!

Veel afwisseling in gerechten, lekker van smaak en een ruime keuze.

Manenbergring 4

8271 RX Ijsselmuiden