Ik heb vandaag mijn 3e bestelling ontvangen en ik ben heel erg tevreden. Omdat ik niet altijd tijd of zin heb om te koken, is dit voor mij een ideale oplossing. Er is veel variatie dus je kunt elke week heerlijk combineren. Ook de communicatie is top en de bezorger Is vriendelijk en altijd keurig op tijd. Ik zie mezelf dit nog jaren doen.
Hoi Jeroen, Fijn om te lezen dat alles naar tevredenheid is. Voor veel van onze klanten is de maaltijdservice een ideale oplossing. We merken dit aan alle verschillende leeftijden waar we de maaltijden voor mogen verzorgen. Mooi dat er elke week genoeg variatie voor je op het menu staat. We hopen dat onze koks nog jaren voor je mogen koken 😉 Graag tot horens! Groeten, Team Uitgekookt
Uitgekookt.nl heeft de beste kant en klaar maaltijden! Een ruime keuze en het smaakt heerlijk en vers. Erg fijn dat er genoeg verschillende maaltijden zijn. Lekker eten, ik ben overgehaald na mijn proefpakket. Helemaal tevreden met uitgekookt.nl . Verder gaat de bezorging helemaal netjes en is het bestellen fijn en gebruiksvriendelijk.
Hoi Rob, Bedankt voor je mooie geschreven review. Fijn om te lezen dat je onze maaltijden de beste vindt! Ruime keus en heerlijk van smaak. We gaan je complimenten doorgeven. Tevreden klanten, daar doen we het voor! Onze koks staan graag weer voor je klaar. Groeten, Team Uitgekookt
Veel en gevarieerd aanbod. Lekkere maaltijden en zeer vriendelijke bezorging
Hoi Ton, Bedankt voor je mooie review. Kort en duidelijk! Fijn om te lezen dat je de maaltijden heerlijk vindt en dat de keuze ruim voldoende is. We hopen dat onze koks nog vaak voor je mogen koken. Groeten, Team Uitgekookt
Nu 2 weken de maaltijden besteld en ze zijn erg lekker. Alles hartstikke vers en met een bite en niet tot snit gekookt. Vriendelijke bezorger en komt op tijd. Ik ga er mee door!
Hallo Lieke, Bedank voor je review. Goed om te lezen dat de maaltijden je bevallen! Hopelijk mogen we nog lang voor je koken Team Uitgekookt
Wij bestellen altijd pakketten voor een aantal van onze werknemers. Ze zijn vol lof over de maaltijden , smaak is geweldig , porties voldoende . Wij zullen bij jullie blijven bestellen .
Bedankt voor de review vol lof. Goed om te lezen dat de maaltijden bevallen. Hopelijk mogen we nog vaak voor ze koken. Team Uitgekookt
Heb tot nu toe enkele oosterse pakketten besteld. Die zijn zeer goed tot goed. Gisteren hebben ze weer 4 maaltijden bezorgd. Ik had o.a. ook 2 thaise maaltijden besteld maar er werd mie met gamba's en boontjes bezorgd. Maar er was niets mis mee. Alleen erg flauwtjes.
Hallo Jose, Bedankt voor je review en opmerkingen. We proberen altijd een balans in de maaltijden vinden. Laat ons vooral weten wat je van elke maaltijd vindt, want dan kunnen wij dit aanpassen in de toekomst. Team Uitgekookt
2 verschillende maaltijden. Goed en lekkerklaargemaakt met super lekker stoofvlees en groente/ de ander mihoen met groente en saté van kip was ook goed en lekker. Voor herhaling vatbaar. Lekker, gezond èn makkelijk
Hoi Janneke, Bedankt voor je mooie review! Leuk om te lezen dat je lekker hebt gegeten. Daar doen we het voor! Onze koks koken met veel plezier en enthousiasme dat merk je terug aan de smaak van onze maaltijden. We zien graag weer een bestelling van je tegemoet! Groeten, Team Uitgekookt
Prima maaltijd
Hoi Thijn, Bedankt voor je mooie review van 5 sterren en het cijfer 10! Fijn om te lezen dat je de maaltijden smakelijk vindt ondanks dat het zoutgehalte niet hoog is. We beseffen ons heel goed dat teveel voor een mens niet goed is. We hopen je nog vaak van onze smakelijke maaltijden te mogen voorzien. Graag tot horens! Groeten, Team Uitgekookt
In eerste instantie waren mijn man en ik enthousiast. De maaltijden in de volgende twee keer vonden wij niet lekker, zoals o.a. bami en groenteschotel. Ook maaltijden met rundvlees zijn af te raden, aangezien als een maaltijd 30 minuten in de oven op 120 graden heeft gestaan, het rundvlees er niet erg mals en eetbaar meer uitkomt. Wij hebben besloten geen maaltijden meer te bestellen.
Beste Mirjam, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om ons te voorzien van feedback. Tijdens ons telefoongesprek hebben we al je bevindingen doorgenomen. Deze zullen zoals afgesproken worden gedeeld met onze kwaliteitszorg en productontwikkeling. Nogmaals bedankt voor je gesprek, alleen samen kunnen we onze maaltijdservice verbeteren! Groeten, Margriet van Uitgekookt
Zoals gezegd is er voldoende variatie in het maaltijdenmenu. Maar ik maak wel een kanttekening. De "Hollandse/Franse hap" is heel smakelijk, maar de exotische maaltijden lijken qua smaak in de verre verte niet aan wat de kenner van die gerechten mag verwachten. Zodra jullie je wagen aan de Indische gerechten, dan gaan jullie voor de bijl; het smaakt nergens naar. Misschien verstandig om een echte kokkin uit het land zelve aan het werk te zetten en niet b.v. een Marinekok die weleens met het schip daar is geweest, want dat is dan gedoemd te mislukken. Sorry, jullie vragen mijn mening en die krijg je dan ook. Sans rancune en groet, Bram Menke. PS. Dit is uitsluitend bedoeld als antwoord/reactie op jullie vraag en niet als review.
Beste Bram, Wij zijn heel blij met je mening, hartelijk dank daarvoor! We gaan je bevindingen zeker doorkoppelen naar onze kwaliteitszorg. Wij staan altijd open voor meningen van onze klanten. Dit kunnen we gebruiken om onze maaltijden te verbeteren. Wel fijn om te lezen dat je verder tevreden bent over onze Hollandse maaltijden. We hopen dat onze koks nog vaak voor je mogen koken en dat de exotische maaltijden weer favoriet mogen worden. Groeten, Team Uitgekookt
Ik heb nu 7 maaltijden gehad: de hoeveelheid is prima, smaak ook goed, heb alleen wat problemen met het verwerken van de vele wortels. Ik begrijp dat die goedkoop en gezond zijn. Nu dingen uitgezocht waar de groenten expliciet vermeld staan. Ik ben benieuwd. En helaas, spinazie wordt erg papperig - mijn favoriete groente maar niet bij UItgekookt.
Beste Reina, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om ons te voorzien van feedback. Fijn om te lezen dat de maaltijden over het algemeen goed smaken. Jammer dat je teleurgesteld bent over onze spinazie. Deze bevinding gaan we zeker aan onze kwaliteitszorg doorgeven. Zij bespreken elke week de maaltijden en staan open voor feedback. Alleen samen kunnen we de maaltijden verbeteren! We hopen snel weer van je te horen. Groeten, Team Uitgekookt
het eten is goed en goed gevuld alleen ik vind bij oosterse gerechten waaronder bami zulke dikke blokken vlees
Beste Jantina, bedankt voor uw positieve review. Wij horen uw feedback graag van u! Zo kunnen wij weer verbeteren. Wist u dat u op de website nu ook uw feedback kan noteren? Met vriendelijke groet, Team Uitgekookt
Goede maaltijden heerlijk makkelijk klaar te maken 30 in de oven klaar. Vooral omdat ik niet lang kan staan. Dus geen gedoe met koken en geen boodschappen.
Beste Nel, goed om te lezen dat wij ook in uw situatie een uitkomst zijn! Wij vinden het fijn dat wij u mogen voorzien van de gemakkelijke en gezonde maaltijden. Met vriendelijke groet, Team Uitgekookt
Vandaag mijn proefpakket ontvangen, zag er heerlijk uit kon haast niet wachten maar was nog iets te vroeg. Tegen 17.00 mijn eerste maaltijd in de magnetron , kon haast niet meer wachten. En ik moet zeggen het smaakte voortreffelijk , complimenten aan de koks. Ga zekers vaker bestellen lekker makkelijk .
Beste Dinand, wat leuk dat u niet meer kon wachten met opeten en dat het ontzettend lekker heeft gesmaakt. Bedankt voor uw mooie complimenten. Met vriendelijke groet, Team Uitgekookt
vind het eten goed en bezorging is ook goed , hebben nu enkele maaltijden gehad en was goed
Beste Anneke, leuk om te lezen dat het u goed bevalt. Wij hopen nog lang voor u te mogen koken! Met vriendelijke groet, Team Uitgekookt
Beste uitgekookt mensen. Sinds enige tijd gebruik ik jullie maaltijden, het bestellen gaat perfect, de bezorging ook ,m aar wat mij tegenvalt is dat er weinig biologische maaktijden zijn en dat er weinig maaltijden met een salade te bestellen zijn. Vaak is de groente ook erg doorgekookt, de witlof als pap en ik houd ervan het een beetje rauw of alleen gestoomd te eten, zodat het goed te proeven is. Het verzoek om de maaltijden deze keer te beoordelen was moeilijk te doen, de aanwijzingen in de mail echt onduidelijk, via een omweg ben ik bij deze beoordeel uitgekookt terecht gekomen, een goede gelegenheid om aan te geven wat mijn bezwaren zijn.
Beste Joke, Bedankt voor uw review. Wij hebben elkaar net gesproken in een fijn gesprek. Hierin heeft u uw feedback doorgeven. U verwijst naar ons nieuwe systeem waar u de feedback kan invullen. Samen hebben wij gekeken hoe u hier komt en u bent meteen aan de slag gegaan met beoordelen! Wij kijken uit naar uw volgende beoordelingen. Met vriendelijke groet, Team Uitgekookt
Je kan zelf kiezen,naar je eigen smaak. Heerlijk. Op tijd geleverd,prima. Ik kan het iedereen aanraden. Ik ben alleen en kan niet koken, ik hoef niets te kopen schoonmaken en koken,alles is gebeurd. Alleen opwarmen,heerlijk. De koks een pluim.
Beste ... den Tuinder, wat leuk om te lezen dat het u goed bevalt. Fijn om te lezen dat het ook in uw situatie een goede uitkomst is. Ik zal uw complimenten doorgeven. Met vriendelijke groet, Team Uitgekookt
Als u om wat voor reden ook niet zelf wil, of kunt koken en toch graag een lekkere gezonde maaltijd wilt, bent u bij Uitgekookt aan het juiste adres. Zeker het proberen waard!!!
Beste Wilma, Bedankt voor uw leuke bericht! Wat fijn dat u ons aanraadt. Wij hopen nog lang voor u te mogen koken. Met vriendelijke groet, Team Uitgekookt
De smaak van de maaltijden is goed. Echter de kwaliteit van t vlees is beneden de maat. De speklapjes, spareribs altijd bedroefend slecht. Voor de duurdere maaltijden is de kwaliteit van t vlees beter. Al lang een trouwe klant. Ton.
Beste Ton, bedankt dat u de tijd heeft genomen om ons te voorzien van uw feedback. Ik zie dat wij hier lopend contact over hebben. Wij koken met producten van hoge kwaliteit. Wij vinden het vervelend dat u dit anders ervaart. Met vriendelijke groet, Team Uitgekookt
Zijn zeer tevreden over de maaltijden de smaak is goed. Een keer een verkeerde maaltijd gehad via de telefoon is het probleem meteen opgelost prima service.
Hallo Joke, Bedankt voor je review. Goed om te lezen dat de maaltijden goed smaken en dat de service goed is. Team Uitgekookt!
Een grote keus aan verse maaltijden, voor ieder wat wils, geen diepvries gekoeld geleverd en snel opgewarmd. Ik kies voor uitgekookt en raad het iedereen sterk aan. Ook als u gewend bent voor uzelf te koken is een maaltijd van uitgekookt een afwisseling. Ik sta Altijd weer versteld van de creativiteit van de samenstellers van de menu's. Mvg. Harrie van Schijndel
Hallo Harrie Bedankt voor je review. Wat goed om te horen dat u ons aanraad. Fijn dat de maaltijden en keuze u bevallen. Hopelijk zorgen we ervoor dat je nog een lange tijd versteld staat door ons. Team Uitgekookt!
Smaak laat te wensen over
Hallo Marten, Bedankt voor je review en wat jammer om te lezen dat de maaltijden niet aan je verwachtingen hebben voldaan. Blijkbaar past onze Maaltijdservice op dit moment niet bij u. We zullen met de terugkoppeling van u zeker meenemen en hopelijk kunnen we u een keer in de toekomst verassen. Team Uitgekookt
Wij zijn zeer tevreden. De keuze is uitgebreid en het eten smaakt heerlijk!
Hallo Jolanda, Bedankt voor je positieve review! Groet, Team Uitgekookt
Ik heb nu een paar weken de maaltijden gehad, 3x per week hoef ik zelf niet te koken, ik heb daar ook geen zin in. Het bevalt mij prima. Bezorging is ook goed.
Hoi Maria, Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat je voor 3 dagen Uitgekookt bent! Team Uitgekookt!
Was de eerste keer dat ik het uitprobeerde. Is me niet tegen gevallen en vond het wel een gok. Tot nu toe heerlijk.. volgende bestelling komt volgende week. Lekker makkelijk en snelle levering en vriendelijk bezorgster.
Beste Gerrie, wat leuk dat u de maaltijden bij ons heeft geprobeerd. Fijn dat de maaltijden u goed zijn bevallen. Wij kijken ernaar uit om weer aan de slag voor u te gaan. Met vriendelijke groet, Team Uitgekookt