Ziet er goed uit en smaakt goed.

Wil nog meer ervaring voor een duidelijk oordeel

Fantastisch lekker

Ik heb bij meerdere het geprobeerd de een doet diepvries maaltijden die zeggen dat het vers is de een zegt dat het vers is maar komt steeds met de zelfde maaltijden of hebben weinig keuze in buitenlands eten En bij uitgekookt heb je genoeg keuze en elke week een ander menu

Hij is uitgekookt!

Ik heb de maaltijden besteld voor een alleenstaande man, hij vindt het perfect, veel keus en vers. Hij is uitgekookt, dat zegt genoeg.

Smaakt heerlijk

Als alleenstaande is het koken vaak voor 1 persoon smaakloos, maar nu ik dit heb eet ik en nog smaakvol ook en voel mij gezonder

Prima keus

Heerlijke maaltijden, veel variatie, ruime porties....

Heel erg lekker.

Veel beter dan supermarkt maar ook beter dan bv de keurslager. Volop keuze, ruime portie en betrouwbare bezorging

1. Erg lekker + 2. Gezond omdat ik alles gevarieerd binnen krijg + 3. Duidelijke dosering in kcal.

Alle maaltijden van 'Uitgekookt' smaken naar meer.....

Prima en uitgekiende maaltijden

Bestel nog niet zolang bij Uitgekookt maar de eerste indruk tot nu toe is prima, niet te zout/zoet, kortom, wat je van een kant en klare maaltijd mag verwachten.

constante kwaliteit en smaak

Alle ongeveer 10 maaltijden die ik heb gehad, kan ik zelf zo goed en smaakvol en makkelijk niet maken. De beet, niet onbelangrijk, is ook steeds goed! Ik weet geen verbeterpunten te noemen…

Vers, makkelijk en goed van smaak

2x per week laten we uitgekookt voor ons koken. Heerlijk om na een drukke dag niet ook nog in de keuken te moeten staan. Makkelijk op te warmen en de smaak is goed. Voor mij persoonlijk mag de kip wat langer gegaard worden. Verwarmen op 600 watt en dan 6 minuten is precies goed voor ons. Wij zijn heel blij dat we uitgekookt hebben leren kennen.

Erg lekkere maaltijden.

De smaak is goed, En leveringen ook top.

Eet nu al een tijdje via uitgekookt en eten is prima. Alleen de sperziebonen vind ik te lang gekookt en vaak ook niet goed afgehaald, vis ik dus uit mijn eten en ook het rundvlees is me vaak te vet, alleen als het een lapje is, is het goed maar in stukken zit er vaak teveel vet aan naar mijn smaak, dus dat bestel ik ook niet meer. Verder zou het fijn zijn als er volkoren pasta en zilvervliesrijst gebruikt zou worden, is gezonder.

Heerlijk!!

Vorige week ons proefpakket ontvangen. Ik vond het eten heerlijk. Goed verzorgd, smakelijk, makkelijk, gezond en met voldoende groeten. Niet te vergelijken met supermarktmaaltijden, veel smaakvoller en verfijnder. Fijn dat je ook kunt kiezen tussen een S, M of L pakket. Niet iedereen eet evenveel, dus dat vind ik ten opzichte van andere aanbieders echt een voordeel. Ik ga hier zeker vaker bestellen.

Zeer lekker en vers.

Heerlijke maaltijden proef dat er met zorg en toewijding wordt gekookt. Niet te zout echt lekker gekruid en de sla die er deze week bijzat echt HEEL lekker. Super koks dikke pluim.

Geweldige menu's

Voor deze prijs van deze super maaltijden kan je niet koken zelf, heerlijk en variërend. Binnen vier minuten klaar, geweldig. De pasta citroen kip, is super lekker.

EEn kennismaking die ik niet ga voortzetten

Ik had een kennismaking pakket van 4 maaltijden besteld voor de week na een operatie aan mijn hand. Leek mij handig. Echter de kwaliteit is zeker niet beter dan kant en klaar uit de buurtsuper en heel veel slechter dan wanneer ik zelf kook en dan gewoon een paar maaltijden invries. Ik kook met meer groente en minder zout (vlees was te zout) Bij de vegetarische maaltijd met blauwschimmelkaassaus was die kaas in de neutrale witte saus niet te proeven. Een maaltijd Babi Pangang was zo vies met grote stukken vet aan het vlees dat ipv geroosterd alleen aangebraden en gestoomd was in een nietszeggende saus dat ik dat deel maar in de vuilnisbak gekieperd heb. Alleen de rijst en de (niet Indische) groente gegeten met een boterham als aanvulling. De levering en vorm van verpakking was verder wel oké. Dus mocht je net als ik tijdelijk even niet kunnen koken. Koop bij de buurtsuper of kook in het voren en vries in. De enige meerwaarde zou zijn dat ze iedere week een ander menu beloven, dus meer variatie, maar of dat nu het verschil in prijs waard is? Andere mogelijkheden zijn om te eten bij een plaatselijk buurthuis of het restaurant van het bejaardenhuis of andere sociale instellingen, of als je het kunt betalen, een plaatselijk restaurant. Al die plaatsen zijn nog gezellig ook. Ik beveel dus een andere oplossing aan. Ik heb deze kritiek ook bij het bedrijf zelf gegeven.

Heerlijke maaltijden

Sinds een paar weken maak ik gebruik van de maaltijden van Uitgekookt. Het is elke keer weer genieten. De keuze is gevarieerd. Lekker en gemakkelijk.

Prima verzorgde maaltijden!

Gevarieerde keuzes uit diverse pakketten; bestelproces is goed en aflevering keurig verzorgd.

Goed, gezond en lekker

De maaltijden zijn over het algemeen goed, gezond en lekker, slechts1 maal gehad dat de biefstukreepjes droog en taai waren, maar voor de rest tot nu toe altijd goed.

Lekker en gezond eten.

Het eten is lekker en betaalbaar!

Smakelijk eten

Lekker vers, smaak is prima, porties voldoende mits je geen grote eter bent. Op tijd bezorgd door een vriendelijke mevrouw. Tot op heden in de magnetron opgewarmd, ga het nu een paar keer in de oven proberen. Top.

Eindelijk uitstekend !!!

Inderdaad gevarieerd, uitstekend t/m de voordeur !!

Lekker en gezond.

Eindelijk kant en klaar eten wat lekker is. Niet meer koken, geen vies fornuis, bijna geen afwas. Ook niet meer zoveel restjes weggooien. Ik heb geen zin meer om voor mezelf te koken, maar de alternatieven bevielen helemaal niet. Nu geen supermarkt of cafetariahappen. Niet meer dan masr een pizza.... Uitgekookt lekker en gezond eten. De porties zijn prima.

zeer tevreden

Alles is goed,geen op of aanmerkingen ,ga zo verder.

Werkelijk heerlijke en afwisselende maaltijden!

Ik heb nu voor de vierde keer besteld en de maaltijden zijn heerlijk en erg afwisselend, met een prima prijs/kwaliteit-verhouding

Manenbergring 4

8271 RX Ijsselmuiden