Heerlijke maaltijden en veel variatie
Originele beoordeling
Ik zit nu al 2 uur op mijn maaltijd te wachten
prettige respons bij vragen over bezorging en betalingen. Prima!
Beste Piet, Hartelijk dank voor uw review. Een mooi compliment voor de dames en heren van onze klantenservice. Ze staan u graag te woord en willen u graag helpen bij al uw vragen. We gaan dit compliment zeker aan ze overbrengen. Nogmaals bedankt en graag tot horens! Met vriendelijk groet, Team Uitgekookt
Als gevolg van een open hartoperatie ben ik niet meer in staat om lang in de keuken te staan. Wat nu ......? Nood breekt wet ....! Ben aan het "googelen" gegaan en heb bij twee firma's een proefpakket besteld. Het aanbod van warme maaltijden was echter veel groter, maar elke dag wachten op de bezorging van een warme maaltijd paste niet in mijn programma. Na de proefperiode heb ik ondanks één slechte ervaring, toch gekozen voor "UITGEKOOKT". Bij het proefpakket had ik nog extra een aspergemaaltijd besteld. Na bereiding in de magnetron bleken de asperges niet gaar en ook niet goed geschild. De bijgevoegde ham was gerookt, wat het gerecht niet ten goede kwam. De overige meegeleverde maaltijden waren dusdanig smakelijk, dat ik tot op heden wekelijks bij "UITGEKOOKT" bestel.
Beste meneer van Haaren, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een mooie review te schrijven. We lezen dat u via google op onze site terecht bent gekomen. Fijn dat, ondanks de slechte ervaring met de aspergemaaltijd, de keuze na het proefpakket op ons is gevallen. Onze koks zijn zeer gemotiveerd om alle klanten van een smaakvolle en heerlijke maaltijd te kunnen voorzien. De keuze van de maaltijden en ingrediënten worden moet zorg uitgekozen. Dit vindt u terug in de ruime keuze en smaak van onze maaltijden. We hopen u nog lang wekelijks van de lekkere, verse en gevarieerde maaltijden te voorzien. Graag tot horens! Met vriendelijk groet, Team Uitgekookt
Maaltijden zijn heerlijk en meer dan voldoende. Zéér smakelijk, niet te zeggen héérlijk!!
Beste Johan, Bedankt voor je mooie en enthousiaste review met een score van 5 sterren! Je geeft een korte en duidelijke beschrijving wat je van onze maaltijden vindt. Hier kunnen we zelf niets beters meer aan toevoegen. Dank je wel! We hopen je nog graag van onze heerlijke maaltijden te mogen voorzien. Graag tot horens! Met vriendelijk groet, Team Uitgekookt
Super tevreden. Veelbeteras vd super. Rijkelijk gevuld. Veel keuze. Nette prijs. Ik stop met koken
Beste Sandra, Hartelijk dank voor je mooie review! Fijn om te lezen dat je super tevreden bent. Een groot compliment voor ons om te lezen dat je onze maaltijden veel beter vind als die van de supermarkt. De prijs/kwaliteit verhouding is een onderdeel waar we veel mee bezig zijn. Dit vinden we erg belangrijk zodat zoveel mogelijk mensen van onze maaltijdenservice gebruik kunnen maken. Je kunt stoppen met koken, onze koks doen het graag voor je ;-)! Graag tot horens! Met vriendelijk groet, Team Uitgekookt
Dat er veelvuldig gebruik wordt gemaakt van sausjes B.v over de bloemkool, de broccoli, witlof,. bij De smaak van de groenten gaat daardoor verloren . Ook de tijd dat het eten verwarmd wordt is niet duidelijk. Na 5 minuten is het echt nog niet warm. Met 6 minuten komt het in de richting. Compliment voor jullie uitgebreide keuze en de correcte bezorging.
Geachte heer, mevrouw, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een review te schrijven. Jammer om te lezen dat in uw beleving de smaak van de groenten door de sausjes verloren gaat. Dit is per persoon verschillend. We horen regelmatig dat klanten dit lekker vinden. Zo zie je maar weer dat smaken verschillen. De opwarmtijd kan per magnetron erg uiteen lopen. Ons advies is voor de verse maaltijden 5 minuten op 600 watt en rechtstreeks vanuit vriezer is het 10 minuten. Dank voor uw compliment over de uitgebreide keuze en bezorging! We hopen u nog vaak te morgen voorzien van onze maaltijden. Graag tot horens! Met vriendelijke groet, Team Uitgekookt
pas 3 keer besteld (derde bestelling moet nog komen) tot nu toe zeer tevreden, heerlijk gegeten, bezorging keurig op tijd
Beste Ellen, Hartelijk dank voor het schrijven van de review. Een uitmuntende score! Fijn om te lezen dat je zeer tevreden bent over de maaltijden en de bezorging. De bezorging van de maaltijden worden met zorg uitgestippeld zodat we kunnen waar maken wat we beloven. Een goed team van bezorgers door heel Nederland hebben daar een grote stempel in en daar zijn we heel blij mee! We hopen u nog vaak van de lekkere en verse maaltijden te voorzien. Graag tot horens! Met vriendelijk groet, Team Uitgekookt
Heerlijk en makkelijk
Beste M. van Dijk, Een korte maar krachtige review met een hoog cijfer. Dank daarvoor! We hopen dat onze koks nog vaak voor u mogen koken. Graag tot horens! Met vriendelijke groet, Team Uitgekookt
Ik eet nu gezonde en heerlijke maaltijden . Ik hoef ze alleen maar op te warmen in de magnetron.
Beste José, Hartelijk dank voor je review. Een dikke voldoende! Fijn om te lezen dat de maaltijden zeer goed in de smaak vallen. Daar komt nog bij dat ze gezond zijn en makkelijk zijn op te warmen. We hopen je nog vaak van onze heerlijke maaltijden te voorzien. Graag tot horens! Met vriendelijke groet, Team Uitgekookt
Wij hebben verschillende weken maaltijden bij u besteld maar zijn hier nu mee gestopt. Een van de voorwaarden voor een lekkere maaltijd is het beeld. Is dat niet goed dan is mijn trek verdwenen. U gooit alles op elkaar in een bakje en de maaltijd ziet er niet meer uit. Hierdoor smaken ze ook hetzelfde. De oplossing kan zijn om een bakje met meerdere vakjes te gebruiken zodat de smaak van alle ingrediënten bewaard blijft.
Beste Hans, Bedankt dat u de tijd heeft genomen om ons te voorzien van feedback. Wij zouden u graag telefonisch willen spreken hierover, maar helaas kreeg ik vandaag geen gehoor. Wij leggen namelijk graag uit hoe wij te werk gaan. Wij willen u vragen om telefonisch contact met ons op te nemen, bent u in de gelegenheid om ons te bellen? Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 09:00 tot 17:30 op 085 040 60 65. Met vriendelijke groet, Team Uitgekookt
jullie reclame van de asperges is een grote desolutie, na een tijdje kauwen heb je een bos draad in je mond wat je niet weggeslikt krijgt! bij de stampot spinazie zat er in plaats van ei vergelijkende scherpe stuken plastic in verwerkt.Jammer! over de bezorging was ik wel tevrede
Beste meneer Vogelaar, Hartelijk bedankt voor uw review. Wij zien dat u enkele weken geleden de asperge maaltijd heeft geprobeerd. Wij hebben vandaag ook telefonisch contact hierover gehad. Zoals besproken staan de tips genoteerd voor de koks. Samen met u hebben wij gekeken naar een passende oplossing, helaas bent u hier niet in geïnteresseerd. Ons aanbod staat nog! Wanneer u het toch weer wil proberen, horen wij graag van u. Met vriendelijke groet, Team Uitgekookt
Het eten was wisselend goed (kwestie van smaak De bezorging ging van 2 bestelling ook 2x niet goed Eerste bestelling 1maaltijd te weinig gekregen 2e bestelling een doos te weinig werd later als nog besteld Maar bij de eerste bestelling wel over gebeld maar dat was niet te achterhalen zij de telefoniste Dus. Dat was voor ons een dure bestelling Jammer dus
Wij eten heerlijk sinds we uitgekookt hebben ontdekt. Door mijn ziekte kan ik zelf niet meer koken. Het eten is lekker van smaak niet te zout of te vet. Alleen jammer dat de app vaak niet goed werkt.
Beste Karin, wat leuk om te lezen dat u zo tevreden bent met de maaltijden! Wij vinden het fijn dat wij u van dienst mogen zijn. Wij zijn inderdaad nog de kleine foutjes uit de app aan het halen. Wanneer u tips heeft hierover, horen wij het natuurlijk graag. Met vriendelijke groet, Team Uitgekookt
Ben erg ziek geworden van een maaltijd maar ze dekken zich aan alle kanten in ligt niet aan ons. Onzin als iets niet goed is wees dan eerlijk en dat zijn ze niet geen geld terug gehad niks dus waardeloze maaltijdservice
goed bereid
Beste David, Bedankt dat je de moeite hebt genomen om deze mooie review te schrijven. Een score 10. Daar worden we heel blij van! Smaakvolle, dagverse en gevarieerde maaltijden zijn onze hoogste prioriteit. Fijn om te lezen dat dit ook hoog gewaardeerd wordt. Onze website wordt constant kritisch door onze website ontwerpers bekeken om het zo makkelijk mogelijk te maken voor onze klanten. We merken dat dit goed wordt ervaren. We hopen u nog vaak van de lekkere en verse maaltijden te voorzien. Graag tot horens! Met vriendelijk groet, Team Uitgekookt
De maaltijden smaken echt heerlijk. Vaker maaltijden geprobeerd van andere maaltijdverzorgers, maar uitgekookt springt er met kop en schouders bovenuit. De smaak is heerlijk, de maaltijd ziet er aantrekkelijk uit. De levering is ook persoonlijk en telkens op de aangegeven tijd. Kortom...TOP !!!
Beste mevrouw van Zuijlen, Bedankt voor u mooi review. 5 sterren maar liefs! Fijn om te lezen dat de maaltijden goed in de smaak vallen. Dat de maaltijden er smakelijk uit zien is een heel mooi compliment voor ons, daar doen we het voor! Onze bezorgers zijn inderdaad erg vriendelijk en hulpvaardig. Zij worden ondersteunt door onze logistieke planning. Dit complete team zorgt ervoor dat de maaltijden op de aangegeven tijd worden bezorgd. We hopen dat onze koks nog vaak voor u klaar mogen staan om maaltijden voor u te mogen verzorgen. Graag tot horens! Met vriendelijke groet, Team Uitgekookt
jammer dat de asperges niet gaar waren.
Beste Anton, Bedankt voor je eerlijke review. We hebben ondertussen een fijn telefoongesprek gehad en zijn tot een goede oplossing gekomen. Vanzelfsprekend heb ik je opmerking doorgegeven aan onze koks en we gaan er zeker mee aan de slag. We hopen graag weer van je te horen! Met vriendelijk groeten, Team Uitgekookt
Lekkere verse maaltijden.
Goedemorgen Bart, Bedankt voor je compliment en fijn om te horen dat het bevalt! Team Uitgekookt
Eten is prima hoeveelheid is voldoende. De puree kan beter wat flauw en lijm achtig. In de oven is beter dan in de magnetron
Beste Ben, Fijn om te lezen dat de maaltijden bevallen. Mocht je iets minder smakelijk vinden, geef het dan vooral aan ons door, dan kunnen we hiermee aan de slag gaan! Team Uitgekookt!
Mijn moeder besteld de maaltijden, ze is er erg tevreden over. Makkelijk omdat zelf koken niet meer zo goed gaat. De bezorging is ook perfect, altijd mooi op tijd en meestal door dezelfde persoon. Als er wat fout is gegaan met bestellen (is 1x gebeurd) is dat met 1 telefoontje weer hersteld.
Beste Jeanette, Bedankt voor je complimenten en wat fijn om te horen dat uw moeder der tevreden over is. Ook goed om te horen, dat we de fout snel konden oplossen :) Team Uitgekookt!
Ik bestel de maaltijden voor mijn schoonmoeder. Ze eet graag de Hollandse pot. De maaltijden vallen goed in de smaak, alleen de asperge maaltijd vond ze niet lekker, de asperges waren erg draderig. De melding over de bezorgtijd is ook erg prettig. Tot dusver erg tevreden!
Beste, Hartelijk dank voor uw mooie review! De 10 staat voor uitmuntend, dat is een hele eer. Fijn dat de maaltijden goed in de smaak vallen. Jammer dat de asperges een teleurstelling was. We zullen dit zeker aan de keuken doorgeven. We ervaren dat mensen het erg prettig vinden dat ze een mailtje krijgen met de bezorgtijd. Zodat ze niet de hele tijd thuis hoeven te blijven. Dat mensen blij en tevreden zijn, daar doen we het voor! We hopen je nog vaak van de lekkere, verse en gevarieerde maaltijden te voorzien. Graag tot horens! Met vriendelijk groet, Team Uitgekookt
Gisteren kreeg ik mijn moeder verdrietig en boos aan de telefoon ze had zich zo verheugd op de asperge schotel. De asperge waren zoek en de maaltijd smaakte niet eens naar asperges. Regelmatig horen wij dat de worsten gekookt zijn ipv gebakken. Aardappels en groenten die niet gaar zijn. De zoveelste klacht van mijn moeder. Op het plaatje ziet het er goed uit. Regelmatig gebeld krijg je ter compensatie een bakje appelmoes of fruitbakje. We hebben gisteren gebeld over de asperge schotel en u gaf aan dat we volgende week als we maaltijden bestellen we er een niet hoefde te betalen. Dat was besproken met de hogere hand dus waren er meer klachten gekomen over de asperge schotel. Helaas zijn we na de zoveelste klacht klaar met uitgekookt. Veel ouderen hebben misschien geen smaak en proeven het niet hoe smaakloos het is. Maar helaas heeft mijn moeder wel smaak maar niet meer bij uitgekookt
Beste Albertha, Wat fijn dat je de moeite hebt genomen om een review te plaatsen. Wij vinden het heel jammer dat de maaltijden voor moeder niet meer smakelijk zijn. De compensatie voor de asperge maaltijd heeft niet te maken met meerdere klachten die wij hebben ontvangen. Deze hebben wij aangeboden ter compensatie aan moeder als trouwe klant. Ik zie dat de vorige klacht te maken had met een foutieve administratieve handeling, gelukkig hebben wij deze kunnen corrigeren. Wij vinden het bijzonder spijtig dat moeder niet langer van de maaltijden geniet, vanzelfsprekend bedanken wij haar wel voor haar structurele afname in het afgelopen jaar en staan wij er uiteraard voor open opnieuw maaltijden aan haar te mogen leveren. Met vriendelijke groeten, Team Uitgekookt
Nogmaals, we genieten iedere week een paar dagen van een super lekkere maaltijd. Ook de bezorging is uitstekend en altijd even vriendelijk.
Beste Bea, Bedankt voor uw mooie cijfer van een 10! Het hoogst haalbare, daar doen we het voor! Fijn om te lezen dat u iedere week geniet van onze maaltijden. Het verzorgen van de maaltijden doen we graag voor u. De bezorging van de maaltijden wordt door ons logistiekteam met zorg uitgestippeld. Met een goed team van vriendelijke en behulpzame bezorgers kunnen wij u goed van dienst zijn en daar zijn we heel blij mee! We hopen u nog vaak van de lekkere en verse maaltijden te voorzien. Graag tot horens! Met vriendelijk groet, Team Uitgekookt
Het eten is smakelijk en lekker. De service is ook goed
Beste meneer de Wit, Hartelijk dank voor uw mooie bericht! Fijn dat de maaltijden goed in de smaak vallen. De klantenservice is erg vriendelijk en staan u graag te woord voor allerlei vragen. Onze koks koken met veel enthousiasme en plezier voor u. We hopen dit nog graag voor u te doen. Tot horens! Met vriendelijke groet, Team Uitgekookt
Echtgenoot ziek eet heel weinig Bijna geen tijd om voor mezelf te koken Nu eet ik heel lekker en gezond Aan de medium maaltijd hebben samen genoeg
Beste Leny, Bedankt voor de dikke 10 die we van u mochten ontvangen! Daar doen we het voor! Spijtig om te lezen dat uw echtgenoot ziek is. Wel fijn dat we u kunnen voorzien van lekkere en gezonde maaltijden die u samen op kunt eten. Wij verzorgen de maaltijden zodat u meer tijd heeft voor andere dingen. Een goede oplossing zo. We horen regelmatig dat een echtpaar samen genoeg heeft aan de medium of large portie. Mooi dat we zo voor iedereen goed van dienst kunnen zijn. We hopen u nog vaak lekkere en gezonde maaltijden te bezorgen. We wensen u verder veel sterkte toe en graag tot horens! Met vriendelijke groeten, Team Uitgekookt