Vind de meeste maaltijden wel lekker behalve die met kip. Lijkt wel gekookte kip en niet echt gebakken. Kies nu alleen nog maaltijden zonder kip. Vind kip lekker maar niet die van Uitgekookt. Jammer want hou ook van bami , nasi maar is allemaal met kip. De gehaktbal is top.
Beste Yvonne, Bedankt dat je de moeite hebt genomen een review te schrijven. Fijn om te lezen dat de meeste maaltijden wel in de smaak vallen. Jammer dat je de kip in onze gerechten niet lekker vindt. De variatie in onze gerechten proberen we ze groot mogelijk te houden zodat u iets uit kunnen kiezen zonder kip. En dat je de gehaktbal top vindt, vinden we natuurlijk super om te lezen! We hopen je nog vaak van de lekkere, verse en gevarieerde maaltijden te voorzien. Graag tot horens! Met vriendelijk groet, Team Uitgekookt
Heb een tijdje maaltijden bij maaltijdservice UITGEKOOKT besteld--- allerlei maaltijden uitgeprobeerd. Vind de maaltijden niet voldoen aan de norm, smaken kunstmatig en verse ingrediënten gebruiken ze daar echt niet, zelfs de sla's smaken raar. Volgens mij mikken ze van alles erin. Heb ettelijke keren na een par hapjes een hele maaltijd moeten weggooien, zo vies! Bestel dus niet meer bij Uitgekookt ondanks het gemak, is weg gegooid geld. Je kan beter bij je plaatselijke chinees een maaltijd bestellen dan bij Uitgekookt of bij AH een maaltijdssalade kopen.
Dag Maria, Fijn dat wij elkaar telefonisch hebben gesproken. Het spijt mij dat de maaltijden niet naar uw smaak zijn. Dat zien wij uiteraard graag anders. U heeft dit jaar 6 maaltijden besteld. Zoals besproken bied ik u graag een aantal maaltijden aan van een ander genre om te proberen of deze wellicht meer in uw smaak liggen. Mocht u hier gebruik van willen maken dan verneem ik dat uiteraard graag. Tot slot wil ik u nogmaals meegeven dat wij onze maaltijden koken volgens uitgebalanceerde receptuur. Er wordt zeker niet "zomaar van alles ingemikt". Wij overtuigen u graag nog eens van onze verse kwaliteit. Met vriendelijke groet, Team Uitgekookt
Originele beoordeling
Maaltijden die minder in de smaak vallen bestellen we simpelweg niet meer, maar dat is heel persoonlijk. Van de 3x asperges viel er 1 tegen door een zure smaak van groente. Jammer! De overige 21 bestellingen zijn uitstekend.
De meeste maaltijden zijn heerlijk, vers en uitstekende bereid en zeker de gewone Hollandse maaltijden uitmuntend.
Hoi Wilhelmina, wat goed om te horen dat de maaltijden bevallen! Team Uitgekookt
Ik ben een 43 jarige man die single is en niet kan koken... Ik vind het ook niet leuk om te doen, maar ben wel gek op lekker eten. Dus, uitgekookt leek de beste oplossing voor mij. Deze week mijn eerste bestelling van Uitgekookt ontvangen en kon bijna niet geloven hoe lekker het was. Alleen even opwarmen en klaar. Heerlijk vers en goed bereid. Aanrader!
Goede kwaliteit. Alleen de groente mag wel iets gaarder
Zeer ruime keuze van de maaltijden, bezorging stipt op afspraak en hebben bij iedere maaltijd een heerlijke nasmaak bij de gemaakte keuze.
Ben hiermee begonnen omdat ik 's avonds te moe ben om nog eten te koken voor mijn man, met Alzheimer, en mij. Vaak werd het dan weer iets makkelijks. Dat is nu voorbij. Ik hoop dat ik nog regelmatig van de diensten van Uitgekookt gebruik kan maken.
Beste Marion, Bedankt dat u de moeite hebt genomen om een review te plaatsen. Fijn om te lezen dat u heel tevreden bent over de maaltijden van Uitgekookt. Daar doen we het voor! We hopen u nog vaak van de lekkere, verse en gevarieerde maaltijden te voorzien. Graag tot horens! Met vriendelijk groet, Team Uitgekookt
Wij zijn 89 en 86 jaar en koken zelf nog. Maar door uw advertentie nieuwsgierig geworden en proefpakket besteld. Dat viel zeer goed uit. ( ook de portie M . bijna voor 2 personen.)Dus meteen een 2e pakket besteld Nu de Large besteld welke wij as Woensdag verwachten Hopende dat deze ook tot onze tevredenheid is. Groet Fam. Bolding Havelte.
Goedemiddag familie Bolding, Hartelijk dank voor uw positieve review! Fijn om te lezen dat alles naar wens is geweest. Leuk dat u al weer een nieuwe bestelling heeft geplaatst. De koks staan graag voor u klaar om weer voor u te mogen koken. Graag tot horens! Groeten, Team Uitgekookt
Omdat ik mijn rechter voorpootje had gebroken zat ''normaal'' koken er even niet in. Goede raad was duur, dus op zoek naar een alternatief en elke dag pizza is ook weer zoiets. Terecht gekomen bij uitgekoot.nl die in mijn ogen het prettigste aanbod had (geen verplichtingen, alles vrijblijvend) en zodoende een proefpakket besteld. Dat was dus simpelweg perfect. Prettige, vriendelijke bezorging en nog prima op tijd ook, maar dat niet alleen, de maaltijden zijn helemaal goed, zeer smakelijk en prima porties en is geen verspilling hier. Ondanks dat nu het voorpootje weer een beetje beter is, zullen de maaltijden zeker een blijvertje blijven.
Beste Ton, Bedankt voor je mooie review, Fijn om te lezen dat de maaltijden goed in de smaak vallen en dat we u konden 'ontzorgen'. Dank voor het compliment voor het prettige aanbod. We houden zelf niet van verplichtingen daarom willen we die ook onze klanten niet opleggen. De bezorging van de maaltijden worden met zorg uitgestippeld zodat we kunnen waar maken wat we beloven. Een goed team van bezorgers door heel Nederland hebben daar een grote stempel in en daar zijn we heel blij mee! Dat mensen blij en tevreden zijn, daar doen we het voor! We hopen je nog vaak van de lekkere, verse en gevarieerde maaltijden te voorzien. Graag tot horens! Met vriendelijk groet, Team Uitgekookt
Ik vat het maar puntsgewijs samen: 1) Foutloze en tijdige levering 2) Voor het opwarmen ruik je de versheid van de inhoud al 3) Gemakkelijk en snel op tafel 4) Keuze is voor "elck wat wils" 5) Gevarieerd menu van week tot week 6) Niet alleen verse maar ook smaakvolle maaltijden Ik ben blij dat ik klant bij u geworden ben. Die "10" is volkomen verdiend.
Zeer lekker en smakelijk
Elk ingrediënt behoudt zijn eigen smaak en wat ik zeer belangrijk vind is dat het vlees niet doorbakken of taai taai is. Compliment
Beste Jan, Wat fijn om te lezen dat u dit zo ervaart, en dat het vlees naar uw wens is. Bedankt voor uw compliment! Met vriendelijke groet, Team Uitgekookt
Het eten dat geleverd wordt is van uitstekende kwaliteit.
Beste Adrie, Wat leuk om te lezen dat het u goed bevalt. Onze koks koken met plezier voor u! Met vriendelijke groet, Team Uitgekookt
De maaltijden van uitgekookt gaan direct door naar mijn moeder (88). Ze kookte steeds minder en “leefde” op brood. Nu is de keuze groot, wil ze van alles proberen, twijfelt tussen de medium en de small - porties, de asperges doen het goed, en de grote afwisseling bij de keuzes maakt nieuwe keuzes niet moeilijk. En komt er iets te veel in 1 bestelling, die altijd correct en via mail goed gecommuniceerd en op tijd geleverd wordt, dan is de diepvries er goed voor. Prima!!!!
Beste Twan, Wat fijn om te lezen dat wij de maaltijden van uw moeder mogen verzorgen. Wij vinden het dan ook leuk om te lezen dat het zo goed bevalt. Bedankt voor de complimenten! Met vriendelijke groet, Team Uitgekookt
Ik heb diverse maaltijdservices geprobeerd, maar deze steekt er met kop en schouders boven uit. Vriendelijke en persoonlijke bezorging. De maaltijden zijn zeer smakelijk, even opwarmen in de magnetron (of oven). Er is een grote keus en de ingrediënten zijn vers. Daarnaast, ook belangrijk, is het betaalbaar.
Beste Leo, Wat leuk om te lezen dat u meerdere services heeft geprobeerd en dat wij er met kop en schouders bovenuit steken. Bedankt voor de mooie complimenten en wij hopen nog lang de maaltijden voor u te mogen koken. Met vriendelijke groet, Team Uitgekookt
5 dagen in de week is het echt smullen van de maaltijden die door de koks van Uitgekookt.nl bereid zijn. Ik ga echt niet meer overstappen. De allerbeste verse kant en klare maaltijden heb ik op deze website gevonden.
Beste Pier, Bedankt voor de mooie complimenten! Wij vinden het erg leuk om te lezen dat het u zo goed bevalt. Onze koks koken elke week met plezier voor u! Met vriendelijke groet, Team Uitgekookt
Ik had een 8,5/9 willen geven. Helaas is dit niet mogelijk maar zo kan het ook. Het is altijd lekker en gevarieerd. Prima.
Beste Wil, Bedankt voor uw positieve review. Wij vinden het fijn om te lezen dat het altijd lekker is. Onze koks koken met veel plezier voor u. Met vriendelijke groet, Team Uitgekookt
Sinds 4 maand ben ik alleen staand ivm het overlijden van mijn vrouw. Ik kookte zelf met plezier al een jaar of twaalf maar nu ik alleen voor me zelf moet koken vind ik het lastig i.v.m. bedenken van maaltijden, het kopen van de benodigde ingrediënten en het maken van de juiste hoeveelheid voor 1 persoon. Via een kennis kwam ik in contact met Uitgekookt en heb inmiddels mijn achtste maaltijd gegeten. Tot nu toe vond ik alle maaltijden smakelijk, maar wat me vooral heel erg goed bevalt is het gemak. Dit scheelt mij enorm veel tijd in een week. En de keuze van de maaltijden is erg groot. Zo veel variatie zou ik voor mij zelf niet verzinnen. Gewoon veel uitproberen. Ik verheug me nu al weer op de maaltijden van volgende week. Ik heb ook asperges besteld. Hopelijk zijn mijn aardappeltjes wel gaar ??
Beste Harm, Bedankt voor uw mooie complimenten. Wij vinden het fijn om te lezen dat u in deze situatie geniet van onze maaltijden en het gemak ervan. Onze koks kijken er weer naar uit om voor u te mogen koken! Met vriendelijke groet, Team Uitgekookt
Ik heb door mijn ziekte weinig energie en kookte daarom soms niet meer waardoor ik soms ook niet meer at. Maar dit is echt een uitkomst! Alleen mag ik door mijn nierproblemen niet veel zout hebben. Ik zou graag meer keuze zien in zoutarme maaltijden! Maar verder is het heerlijk!!
Beste Annemiek, Wat fijn om te lezen dat het in uw situatie een goede uitkomst is! Wij zijn inderdaad druk bezig om meer zoutarme maaltijden op het menu te brengen. Vanaf week 20 zullen er dan ook elke week minimaal vijf zoutarme maaltijden op het menu staan. Wij hopen dat u dan nog vaker kan genieten van de heerlijke maaltijden. Met vriendelijke groet, Team Uitgekookt
Goede kwaliteit en gevarieerd eten!
Beste Robert, Bedankt voor uw leuke review. Wij hopen dat wij u nog lang blij mogen maken met onze maaltijden. Met vriendelijke groet, Team Uitgekookt
De maaltijden zien er smakelijk uit, met voldoende groenten. Ze smaken redelijk. Dat redelijk komt omdat ik overal dezelfde ietwat zurige smaak proef. Dat is jammer, anders zou ik zeker opnieuw bestellen.
Dank u wel
Vandaag mijn eerste 4 maaltijden ontvangen. De Asperges krieltjes ham als eerste gegeten. Asperges en ham en saus echt perfect! Helaas waren de krieltjes erg hard jammer. Durf dit gerecht om die reden niet voor een 2e keer bestellen. Vr groet Rob
Die lasagne waar ik nu van geniet is wel heel erg lekker ;-)
Super om te lezen dat je zo van onze lasagne hebt genoten. Volgende week hebben we een heerlijke variant met zalm, spinazie en trostomaat op ons menu staan, ook een aanrader om eens te proberen!