kipstuk ziet er uit als slachtafval het smaakt ook voor geen meter oven schotel was eerder in laagjes op gebout er is nu gewoon drie schep ingegooid jammer dat het de laaste tijd achter uit gaat
Beste Bert, Bedankt dat u de tijd heeft genomen om ons te voorzien van feedback. Ik zie dat u intussen contact heeft gehad met mijn collega. Wij vinden het erg jammer dat het u niet goed is bevallen, zeker omdat u al zo lang klant bent bij ons. Zoals besproken geven wij uw tips door aan de koks. Zij zullen hier dan naar kijken. Bedankt voor het meedenken. In het gesprek hebben we samen gekeken naar een passende oplossing, wij horen graag van u voor de volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Team Uitgekookt
Wist niet dat het bestond en met toeval kwam ik op deze site. Heb het bestelt nou het was gewéldig.
Wat een super leuke review Wolter! Bedankt voor dit mooie compliment.
ik heb pas 1 keer besteld maar dik tevreden heb nu voor de 2e keer besteld.Ik heb wel een min.puntje toen ze het kwamen bezorgen deed ik niet snel open kan niet vlug lopen en toen heeft de bezorger de doos tegen de deur gezet .Ik heb het aan een voorbijganger gevraagd of hij het even voor mij op wilde pakken, als het dadelijk zomer is staat het toch even in de zon.
Beste Wil, Wat leuk dat u zo enthousiast bent over onze maaltijden, dat horen we natuurlijk graag! Wat vervelend om te lezen dat de maaltijden al neer zijn gezet voordat u bij de deur kon komen. Hier heb ik gelijk een notitie van gemaakt voor de bezorger zodat hij hier rekening mee kan houden. Wij hopen dat u nog lang van Uitgekookt mag genieten. Met vriendelijke groet, Cheryl Kollen
Smaakt goed ziet er gastvrij uit en is gewoon een uitkomst ik bestel het voor mijn schoonzus met een beperking ik ben zeer tevreden en zij ook
Beste Janneke, bedankt voor de leuke review. Fijn om te lezen dat het een uitkomst is voor uw schoonzus en dat u het ook lekker vindt smaken. Onze koks koken met plezier voor u en hopen dit nog lang te mogen doen. Met vriendelijke groet, Team Uitgekookt
Lekker verse maaltijden, de bij-gerechten zijn ook erg lekker. Ik bestel meestal ook een salade en vind dit elke keer weer een aangename en smakelijke verassing!
Beste Inna, Fijn om te lezen dat de maaltijden en de bijgerechten u lekker smaken! Wij vinden het leuk om te lezen dat het u goed bevalt. Met vriendelijke groet, Team Uitgekookt
Het is echt lekker!!
Beste Yvon, bedankt voor het compliment! Wij hopen dat het u nog lang lekker smaakt. Met vriendelijke groet, Team Uitgekookt
Ik ben nog niet zolang bij uitgekookt maar de maaltijden zijn goed ik heb wel een poosje geleden de zuurkool geproefd het was niet te eten je proefde alleen maar aardappelen en de spekjes waren ver te zoeken ook de spercibonen zijn niet vers uit een blik dat zijn de klein puntjes waar de kok op moe letten.
Beste Bea, Bedankt dat u de tijd heeft genomen om dit door te geven. Wij hebben elkaar net telefonisch gesproken, ik vind het fijn dat ik u hierover heb kunnen spreken. Wij geven uw feedback door aan de koks. Zij gaan hiermee dan aan de slag. Wij koken met verse producten, van sperziebonen uit blik is dan ook geen sprake. U gaf aan dat u erg tevreden bent met de maaltijden en de service, dit vinden wij erg leuk om te horen. Onze koks kijken er dan ook weer naar uit om de volgende weken voor u te mogen koken. Zoals besproken horen wij uw feedback graag, daar kunnen wij weer van verbeteren. Met vriendelijke groet, Team Uitgekookt
Wel graag iets meer zoutarme maaltijden!
Beste Joop, we hebben elkaar net gesproken over de maaltijden. Bedankt dat u de tijd heeft genomen om dit te bespreken. Zoals besproken doen wij geen onnodige toevoegingen in de maaltijden, dit geldt ook voor het zout. Hierdoor zijn onze maaltijden lekker en gezond! Naast de zoutarme maaltijden (maximaal 0,3 gram zout per 100 gram) hebben wij ook maaltijden die dicht tegen deze grens aan liggen. Zo is er ook een ruime keuze uit maaltijden met 0,4 of 0,5 gram zout. U gaf aan dat de maaltijden niet te zout waren, wij vinden het fijn om te horen en te lezen dat u de maaltijden lekker vindt! Met vriendelijke groet, Lieke Helder
Ik heb verschillende maaltijdservices vergeleken en "Uitgekookt" is wat mij betreft de overduidelijke winnaar. Ik hoef niet meer te shoppen. Gefeliciteerd met jullie kwaliteit en bedankt. Cas Voogd
Goedemiddag Cas, Wat leuk om te lezen dat wij, bij u, als beste uit de test zijn gekomen! Bedankt voor de mooie complimenten. Onze koks koken met plezier voor u en hopen dit nog lang te mogen doen. Met vriendelijke groet, Team Uitgekookt
Ik heb nu al meer dan een jaar maaltijden van utigekookt.nl ik vindt de maaltijden gevarieerd en lekker.Ik vermoed dat de slechte recensies van de concurent komen. uitgekookt bedankt voor het lekkere eten en de perfecte service. Hermann (87jr)
Beste Hermann, Wat leuk dat u al zo lang geniet van onze maaltijden. Wij vinden het fijn dat u om te lezen dat u zo tevreden bent. Onze koks koken met plezier voor u en wij zijn u graag van dienst. Met vriendelijke groet, Team Uitgekookt
Ik had 4 maaltijden besteld als proef, gewoon om eens te kijken of het iets voor me is. Lekker makkelijk , leek me. Jammer dat de 3 maaltijden die ik tot nu toe heb geproefd allemaal het zelfde smaakten. Rijst, pasta en gnocchi alle drie met , zo leek het tenminste, de zelfde kant en klare tomatensaus met stukjes courgette. Mijn man vond het zelfs zo smerig dat hij niet gegeten heeft. Voor vandaag heb ik nog een “Italiaanse stoofpot”. Als ik door de folie kijk zien de sperziebonen er overgaar uit, niet aantrekkelijk. De aardappelen zien er wel lekker uit. Al met al denk ik niet dat ik nog een keer ga bestellen.
Beste Else, Wij hebben net een leuk gesprek gehad over de maaltijden en uw eigen kookervaringen. Wij vinden het spijtig dat de maaltijden niet naar uw wens waren. Zoals besproken zet ik uw feedback door naar de koks en gaan zij hiernaar kijken. Doordat u vier maaltijden maaltijden heeft besteld die inderdaad op elkaar lijken, kunnen sommige smaken ook overeenkomen. Ik heb met u gekeken naar een passende oplossing. Wij horen graag van u wanneer u het nog een kans wil geven, mogelijk met ander soort maaltijden. Met vriendelijke groet, Team Uitgekookt
Prima maaltijden , maar graag iets meer zoutarme maaltijden .
Goedendag, hartelijk bedankt voor de review. Fijn te lezen dat de maaltijden u goed smaken, wij nemen uw feedback mee betreft meer zout-arme maaltijden!
Bestel het voor mijn bonusvader en is er zeer tevreden over. Alles eten is lekker goed van smaak en veel variatie. Bezorging gaat ook altijd goed. Hou dit zo vol.!! Hebben zelf een proef pakket gehad en waren ook zeer tevreden over de smaak en uiterlijk van het eten
Super om te lezen dat de maaltijden uw vader en uzelf goed bevallen. Een mooi compliment!
Goed voor een snelle hap. Blijft een opwarmbakje maar dat weet je. Verder goed van smaak. Vis een beetje droog vaak.
Beste Mart, Bedankt dat u de tijd heeft genomen om ons te voorzien van feedback. Wij hebben elkaar net gesproken over uw review. U geeft aan dat u tevreden bent over de maaltijden maar dit nog een klein puntje van verbetering is. Zoals besproken geef ik door aan de koks dat het niet naar uw smaak was. Zij gaan hiermee bezig. U gaf aan dat u binnenkort de vis nog een kans geeft, wij hopen dat het u dan beter bevalt! Met vriendelijke groet, Team Uitgekookt
eten is goed er zijn gerechten bij die ik goed vind en die ik persoonlijk minder over het algemeen goed
Werken in een ploegendienst maakt het lastig om gezond en gevarieerd te eten. Sinds ik gebruik maak van Uitgekookt lukt dit uitstekend.
Beste Erik, Wat fijn dat het u goed bevalt! Het werken in een ploegendienst kan gezond en gevarieerd eten inderdaad moeilijk maken, gelukkig heeft u een goede uitkomst gevonden. Wij hopen nog lang voor u te mogen koken. Met vriendelijke groet, Team Uitgekookt
Ziet er heerlijk uit en de smaken zijn restaurant waardig.complimenten voor de koks
Beste Marina, Bedankt voor uw leuke review. Ik geef uw complimenten door aan de koks. Fijn dat u zo tevreden bent en wij hopen u nog lang van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Team Uitgekookt
Lekker eten, voedzaam en snel klaar. En om aan te bevelen.
Beste Ton, Bedankt voor uw complimenten! Fijn om te lezen dat het u goed bevalt. Wij hopen dat onze koks nog lang voor u mogen koken. Met vriendelijke groet, Team Uitgekookt
Fantastisch maaltijden prima porties heerlijk van smaak ! Complimenten !
Beste Dirk, Fijn om te lezen dat u de maaltijden fantastisch vindt! Bedankt voor uw complimenten. Wij hopen dat onze koks nog lang voor u mogen koken. Met vriendelijke groet, Team Uitgekookt
Mijn moeder vindt weinig lekker, maar geniet enorm van jullie maaltijden!
Beste Inge, wat leuk om te lezen dat uw moeder, ondanks dat ze weinig lekker vindt, geniet van onze maaltijden! Onze koks koken met plezier voor haar. Met vriendelijke groet, Team Uitgekookt
Van beroep was ik instellings kok vroeger, daarna in verpleging gaan werken.Dus ik weet waar ik over praat.Het eten is prima van uitgekookt.In gemiddeld ziekenhuis is het slechter,het eten. Een prima alternatief 450 gr.portie is echt genoeg.Top dat je kunt kiezen hoeveel gram.Bezorging prima .Wij blijven even tijdens ons ziek zijn bestellen.
Proefpakket ontvangen en natuurlijk direct het eten geprobeerd. De porties wisselen nogal van hoeveelheid. De spaghetti was smaakloos bijna niet gekruid en weinig vlees kunnen ontdekken. Tuinbonen met karbonade blijkt gewoon een hamlapje te zijn en de tuinbonen zijn niet gaar. Onsmakelijk en ook weer zeer flauw. De andere twee maaltijden ga ik niet eens meer proberen. Jammer maar ik kan beter zelf koken dat is ook nog een stuk goedkoper.
Beste meneer Smallegoor, Hartelijk bedankt dat u de tijd heeft genomen om u bevindingen met ons te delen. Wij vinden het natuurlijk zeer spijtig om te lezen dat de maaltijden niet naar uw smaak waren. Zoals telefonisch besproken delen wij uw tips met onze keuken, wij staan altijd open voor feedback. Wellicht zijn andere maaltijden op ons menu meer naar uw smaak, wekelijks hebben wij namelijk 26 verschillende gerechten om uit te kiezen. Wij horen het graag indien u ervoor open staat om de maaltijden nogmaals te proberen, onze koks gaan dan graag voor u aan de slag. Met vriendelijke groet, Team Uitgekookt
Er is vast een andere kok ,ik heb altijd de macaroni lekker gevonden ,2 jaar ,nu is hij zurig en grote macaroni en weinig gehakt ,valt ineens erg tegen en ik had tilapiafilet die was nog rauw van binnen ?? Heel jammer !!
Vol verwachting samen met mijn vriendin het proefpakket (4 maaltijden voor € 15,00) besteld. Bezorging kwam een uur te vroeg maar daar valt mee te leven als je toevallig wel thuis bent. Verpakking en maaltijden zagen er goed uit maar daar houdt het positieve, en de reden voor een 5 score, voor mij op. Wat viel het tegen, eten was flauw, vlees was taai, rijst te hard, vis was melig. De gemiddelde magnetron maaltijd van de Appie is lekkerder, zeker wanneer je de prijs van een Appie maaltijd vergelijkt met de normale tarieven van uitgekookt.nl. Leuk initiatief en de ingrediënten zullen ongetwijfeld vers zijn maar dit was voor ons de eerste en laatste keer, helaas.
Ik had geen zin meer om elke dag te koken na een dag thuiswerken, wat toch heel veel inspanning kost. Dit vind ik de oplossing en het is het ook. Heerlijke beetgare groente gewoon top.