lekker eten

heerlijk eten, en lekker gevarieerd. Ook op tijd bezorgd en niet duur

Echt een aanradertje

Na aanraden van iemand die zei probeer Uitgekookt eens Na een proefpakket ben ik meteen blijven hangen ,ziet er niet alleen lekker uit maar het is ook echt lekker top. En ook de complimenten aan de bezorgster netjes en vriendelijk .

Zeer smakelijk

Door uitgekookt kijk ik weer uit naar de warme maaltijd

Lekker

Lekker en genoeg

Variatie, betaalbaar, lekker en keurig op tijd bezorgd

Sinds een maand de maaltijden van uitgekookt besteld en als gezin hebben we hier heerlijk van gegeten. Veel keuze, ook voor kinderen. De portiegrootte m is prima. Ga zo door!

Goed te doen

Lekker eten, voedzaam en snel klaar.

Formidabele

Heerlijk eten...met zorg bereid...zeer zeker aan te bevelen

Gewoon weg fantastisch

Sinds anderhalf jaar woon ik weer op mezelf, kennis/vriend had uitgekookt.nl ondekt, sindsdien ben ik ook 100% tevreden klant.

Het is geweldig en het smaakt goed .ik ben er erg blij mee

In de gouwe koerier staat vandaag een pagina grote advertentie Die kwam vandaag binnen Ik heb alleen geen nieuwe lijsten gehad .alleen week 15

Uitgekookt concept!

Een uitkomst voor wie van vers en lekker eten houdt maar zelf geen held in de keuken is.

Heerlijke maaltijden

En behalve heerlijke maaltijden op tijd en uur bezorgt door een ontzettende lieve bezorger. Deze man is het visitekaartje van uw bedrijf. En ik hoop dat meerdere mensen dit zo ervaren en ik geef die beste man iedere week een fooitje omdat ik zo tevreden ben over hem. Ik hoop dat er mensen zijn, net als ik, die niet denken, dat is zijn werk, maar hem waarderen door hoe hij is. Ik heb een topbezorger!

Lekker eten met prima bezorging

Het eten smaakt lekker en is voldoende. Ook voldoende variatie. De bezorging is prima. Zelfs in de sneeuw met allerlei pech werden toch de maaltijden nog bezorgd.

Super (s)mak(k)elijk

Lekkere maaltijden, volop keuze, en zo makkelijk

Goede service, veel variatie en gewoon lekker eten voor een goede prijs. Je kunt je portie grote aanpassen.

Alles goed voor elkaar

Ik ben weduwnaar en had geen zin om te koken. Eerst boodschappen doen en dan in de keuken staan om het eten klaar te maken. Bij uitgekookt is het prima geregeld en nog lekker ook en voor een redelijke prijs.

goed op 1 punt na.

Bepaalde rijst gerechten worden in een bakje gecerveerd. In de magnetron wordt het dan net rijstebrij. Serveer deze gerechten in een meerdere kompartimenten bakje

Lekker en gemakkelijk!

Ik bestel regelmatig 3 maaltijden voor donderdag, vrijdag en zaterdag. En ik kook in het begin van de week een maaltijd voor die andere dagen zelf. Dat belast me minder!

Lekker gezonde maaltijden!

Goede service, altijd netjes een mail met een tijdvlak wanneer ze bezorgen! Sorry simpel klaar te maken en echt HEERLIJKE maaltijden. En owh, keuze is REUZE! :)

Prima eten voor een redelijke prijs

Het proefpakket besteld en ik moet zeggen: uitstekend gegeten voor een zeer schappelijke prijs. Smakelijk en een zeer ruime keuze, en de (medium) grootte van de proefmaaltijden waren voor ons voldoende. Ga hier zeer zeker vaker gebruik van maken! Verdere pluspunten: je krijgt een tijdvak van anderhalf uur waarbinnen de maaltijden bezorgd worden en de bezorger was keurig op tijd.

Ruime keus en lekker van smaak

Na meerdere maaltijdservice geprobeerd te hebben, kom ik toch steeds weer hier terug! Ruime keus , mooie gerechten ,weinig verschil met eigen gemaakte maaltijden! Super!

Heel gemakkelijk en een goede kwaliteit

Ik bestel altijd rondom mijn tentamenweken hier eten, omdat ik niet de tijd (of zin) kan maken om voor mijzelf te koken. Het assortiment is niet al te groot, maar wel groot genoeg om toch een keuze te maken voor een hele week aan eten. Ik ben nu denk ik een jaar bij Uitgekookt al klant en ik heb maar één keer een gerecht gehad, wat ik na persoonlijke smaak, niet zo lekker vond

Uitstekend qua smaak en variatie

Gevarieerde maaltijden, uitstekend qua smaak! Absolute aanrader!!

Hollandse pot prima, rijst met groenten kan beter

Ik heb pas 3 gerechten besteld, maar wil toch al mijn ervaring delen. De Hollandse gerechten (bieten stamppot en rode kool met puree) waren heel smakelijk. Het Aziatische gerecht (rijst met groenten en babi pangang) viel een beetje tegen. Het leek alsof er een soepgroente pakket aan de rijst was toegevoegd. Het zou beter zijn als men zich bij deze gerechten meer aan de oorspronkelijke ingrediënten die in een dergelijke keuken gebruikt worden houdt. Dit heeft mij echter niet tegengehouden om weer een maaltijdpakket te bestellen. De Hollandse keuken deze keer.

Jammer

Ik heb 3 maaltijden besteld en gekregen op 16-03. Helaas waren de maaltijden maar goed tot 19-03. Erg kort. Voorheen waren de maaltijden 5 dagen goed.

Ben blij met uitgekookt, steeds een verrassing.

Sinds enige tijd bestel ik mijn maaltijden bij uitgekookt .Tevreden met een kanttekening .Wat ik heel vervelend vind dat er ( bijna ) in elke maaltijd paprika zit , soms zelfs teveel. De reden misschien omdat dit een goedkope groente is? Deze week zelfs bami met paprika nou dat hoort echt niet. Ik haal nu de paprika eruit maar dan kom ik niet aan mijn groenten .... Vind het wel fijn dat ikzelf niet hoef te koken, komt op tijd steeds en de bezorger is een vriendelijke man.

Manenbergring 4

8271 RX Ijsselmuiden