Lekkere maaltijden, goede smaken

Ik vond deze gerechten stuk voor stuk een heerlijke, volle smaak hebben. Je proeft duidelijk dat de maaltijden vers bereid zijn en dat er geen onnodige toevoegingen inzitten om de maaltijden langer goed te houden. Daar houd ik van. Ik vind de bereiding in de magnetron minder lekker dan in de oven. In de oven blijven de ingrediënten lekker knapperig en wordt de maaltijd in mijn ogen perfect. Een aanrader voor drukke dagen waarin ik geen tijd heb om te koken. Ik ga het zeker vaker bestellen.

Wat een slechte reactie op mijn review

Men zegt dat men niet met mij in contact kan komen, omdat men geen gegevens van mij kan vinden. Maar hoe kan dat ? In 2020 heb ik 13 weken lang maaltijden bij hen besteld. En nog een keer die zwaar tegenvallende Jonnie Boer maaltijd. Ze hebben me meerdere keren gebeld en toch kunnen ze me niet vinden ? Wat zegt dat over hun administratie ? Ze kunnen me wel vinden om te vragen of ik weer wil bestellen, maar niet als ik niet tevreden ben ? Zwak, zwak, zwak . Ik heb er geen andere woorden voor.

Bah

Volop vellen en vet in onze laatste bestelling. Dien je een klacht in dat je twee dezelfde maaltijden weg hebt moeten gooien. Krijg je uiteindelijk een maaltijd vergoed als je weer besteld. Dus wil je in aanmerking komen moet je wel opnieuw bestellen. Nou zo ga je niet met klanten om. Gewoon schandalig

Prima opgelost

nadat er op mijn postcode niet meer bezorgt kon worden was ik zeer verbolgen. Maar er bleek een storing in het computersysteem te zijn geweest en is alles weer opgelost. Ik kan en ga weer bestellen want het eten van “uitgekookt” is toch het lekkerst.

uitstekend

al het eten waren heel erg lekker en goed

Wel aardig en ook makkelijk !

In onze 1e proefpakket vond mijn partner de karbonade nogal vet, terwijl de rest wel lekker was en ik vond dat de braadworst bij mijn gerecht wel wat meer doorbakken had mogen wezen. Voor de rest was het proefpakket wel aardig en vandaag moeten de andere maaltijden komen, dus ik kan nog niet helemaal zeggen dat ik op-en-top tevreden ben, maar we gaan het proberen. Wat ook netjes is, is dat je vantevoren een mailtje binnenkrijgt met de tijdsvermelding, hoewel die bij het proefpakket zeker een ruim eerder was aangekomen, maar wij wachten vanmiddag/vanavond af of het klopt ! Het is wel makkelijk en als de maaltijden goed blijven, dan kan het wel eens zo zijn, dat wij regelmatig zullen bestellen. Overigens is het zeker voor de oudere personen een goede uitkomst, maar jullie zullen wel alert moeten blijven met het feit dat alle maaltijden lekker blijven en goed te verwarmen.

Wij hebben sinds kort enkele maaltijden bij U besteld .En ik moet zeggen ,het bevalt ons goed. wij zijn tevreden .

Koelvries?

Ik bestel koelvries. Ik krijg diepvries. Niet te vreten zo slecht. Heb het zelfs weggegooid. Sonde... Als ik bel krijg ik te horen: maar dat hebben we toch kenbaar gemaakt!? Ja hoor, klopt. In de doos met diepvriesmaaltijden zat een flyer met uitleg. Het stond niet vermeld bij het product, niet in de bevestigingsmail. Maar pas als je het in huis hebt weet je dat je bedonderd bent. Geen korting, geen tegoedbon, geen terugbetaling...helemaal niks.

Tot nu toe Super een 10

Heb dit adres via online gevonden ZEER AANBEVELINGSWAARDIG !!

Smakkelijk

Eten is altijd goed verzorgd

Prima verzorgd en lekker

De maaltijden zijn gevarieerd en lekker.

zeer tevreden!

Lekkere maaltijden, gevarieerd!

Gewoon smakelijk eten

Was verbaasd, de maaltijden hebben gewoon een beet en zijn niet kapot gekookt. Variaties kloppen en hoeveelheid 450 gr. 1 pers. is voldoende, houdt niet over maar dan kun je groter kiezen,. Jammer dat er wel veel maaltijden tussen staan van 8,45 euro. De leveringen zijn zeer correct en goed verpakt.

Uitstekende service

Heel erg tevreden. Lekkere maaltijden en veel variaties.

Proefpakket niet zo fijn om te proeven

Iemand bestelde een proefpakker voor me, 27.01 bezorgd. De vier maaltijden hadden alle 28.01 als uiterste datum. Dus 3 in de vriezer. Resultaat: een zwembad in de bakjes. Ook vers komt er op de (doorprikte) folie veel condens. Smaken verschillen: Pasta peperonata met vegetarisch gehakt vond ik erg pittig, dat is persoonlijk. Maar ... grijs/groene, dus slappe sperzieboontjes, bij gehaktballetjes in saté en rijst. Botje van kip in Kip lasagne met kerrie en groenten, schijfje wervelkolom in Pastaschotel met gebakken zalm en spinazie. Niet voor herhaling vatbaar.

Teleurgesteld...

Wij wilden dit graag een keer proberen, 4 maaltijden van Uitgekookt (dat zijn ze ook) want leek een mooie aanbieding. Helaas wordt er niet gekookt met verse ingrediënten, en zijn de porties veel te klein in verhouding met de prijs. De maaltijden lijken in de verste verte niet op de foto's van de website, en ook smaakt iedere maaltijd erg flauw, het vlees taai en de groenten zurig. Helaas hadden wij na "de maaltijd" nog zo'n trek dat we alsnog zelf iets klaar moesten maken. Bespaar jezelf € 15,- en kook zelf lekker vers, letterlijk iedereen kan beter koken dan de chefs van Uitgekookt...

Heerlijke wereldreis !

Vandaag genoten van een heerlijke wereldreis van Uitgekookt. Verassend samengesteld ! We kijken reikhalzend uit naar een volgend culinair uitstapje met jullie top koks !

Pure verwennerij!

Na een werkzaam leven dagelijks gekookt te hebben voor mijzelf ben ik sinds mijn pensionering 3 maaltijden van Uitgekookt gaan bestellen. Ze zijn stuk voor stuk prima, en ik ben kritisch hoor, alsof ik het zelf gekookt heb. Ik bestel alleen vega, vis en Hollands en af en toe Italiaans. Oosters bestel ik niet want dat kan ik zelf beter, kruidiger en pikanter. Ik ben een heel tevreden klant!

over het algemeen lekkere maaltijden, soms niet echt onze smaak,

De maaltijden zijn goed, het netje mandarijnen was een verrassing, zo ook de verjaardagskaart voor mijn man. Echt leuk!

Hele slechte kennismaking

Een proefbox besteld om uit te proberen. Het viel erg tegen. De maaltijden waren smakeloos. Ook kreeg ik maar 3 maaltijden geleverd ipv 4. Waar ik wel als actie voor gekozen en betaald heb. Het lijkt mij wel netjes en klantvriendelijk om het bedrag van de 4e vergeten maaltijd gewoon naar mij terug te storten. Maar dat doen jullie dus gewoon niet. Heel slecht!

Zeer tevreden !

Nu ruim een jaar maaltijden van jullie zou niet anders meer willen top !!

Voor oudere mensen ben ik niet tevreden

In de aanbevelings advertentie van Uitgekookt staat dat de maaltijden koelvers geleverd worden maar helaas heeft mijn moeder vanaf begin januari alleen maar diepvriesmaaltijden mogen ontvangen.

Ongelooflijk slecht, de bakjes smolten binnen 15 min weg met een ovenstand v 110*

Gisteravond verheugden we ons op de 4 ovenmaaltijden. Ik heb ze in de oven gezet, op de goede ovenstand op 110*. Maar binnen 15 minuten waren de bakjes volledig weggesmolten. Ook het 4e bakje uitgetest met folie erbovenop dit keer. Maar ook dan smolt het folie en het bakje smolt weer in elkaar. De dame van 'uitgekookt' leek mij niet te geloven, en blijft maar zeggen dat het op de grillstand of op een veel hogere stand stond. Nee ik had alles correct gedaan, vandaar heb ik het 4e bakje in de oven naderhand getest en gefilmd. Ook dit x smolt het weg binnen 15 min. Ze willen na telefonisch overleg niets vergoeden (de maaltijden zaten onder het gesmolten plastic.. )Ik word gewoon niet geloofd. Echt bizar.. Ze zette mij weg als een kleuter..Uitgekookt zijn ze hier zeker!!!

Maaltijden waren lekker en keurig op tijd geleverd

Was goed, maar nu niet meer

Laatste weken is de kwaliteit erg achteruit gegaan. Tot eind vorig jaar was ik erg tevreden over de maaltijden. Eerst een paar weken bevroren maaltijden gehad die minder lekker waren, maar de verse maaltijden van de laatste weken zijn ook niet meer wat het was. Ik stop er mee.

Manenbergring 4

8271 RX Ijsselmuiden