Maaltijden waren lekker en keurig op tijd geleverd
Heel erg bedankt voor de leuke review.
Laatste weken is de kwaliteit erg achteruit gegaan. Tot eind vorig jaar was ik erg tevreden over de maaltijden. Eerst een paar weken bevroren maaltijden gehad die minder lekker waren, maar de verse maaltijden van de laatste weken zijn ook niet meer wat het was. Ik stop er mee.
Beste meneer Meijerink, Hartelijk dank voor het invullen van de review. Wat vervelend om te lezen dat de maaltijden niet meer naar wens zijn. Ik begrijp dat u hier contact over heeft gehad met een collega waarin u aangegeven heeft dat naast de 'klacht' over de kwaliteit ook u eigen smaak veranderd is. Uit dit gesprek begrijp ik ook dat u het nog een kans gegeven heeft, hartelijk dank daarvoor. Met vriendelijke groet, Team Uitgekookt
Ik ben zeer tevreden over uitgekookt en en vindt de maaltijden zeer smaakvol!
Originele beoordeling
Fiets courier is dicht op zondag maar levering is op zondag slecht geregeld enz
We tried a first set of 5 different dishes today. Easy to order and timely delivery. But what you get in the boxes is the same as ready meals that you get from any supermarket. The price with discount is then the same as you pay in AH but is I have to pay a normal price here than it is simply NoGo for me. Any take away that you get warm is much much better to my taste. Sorry but I am sure that it was the first and the last time I order here. Mvg Aleksey
Dear Aleksey, Thanks for taking the time to fill in the review, we appreciate your effort. I think it's very sad to hear the meals are compared to supermarket meals. That's not the message we want to send! Our meals are very fresh and healthy with a 200 gram vegetable guarantee. I can imagine that our meals are not your kind of meals, and that's oke! We hope you are finding something else that fits your wishes. Kind regards, Team Uitgekookt
Het eten zat perfect verpakt. Leuk en met aandacht verzorgd. De wijn paste perfect bij het byzondere dessert.
Erg fijn om te lezen dat onze dinerbox zo goed in de smaak is gevallen bij u!
De inhoud van de bakjes is redelijk, maar absoluut niets bijzonders en zeker niet waard om de naam Jonnie Boer aan te verbinden. Mmet de doos met de wijn, de kaars en de toetjes was kennelijk iets verkeerd gegaan, want de toetjes waren een brijachtige massa en de kaars was gebroken. Bij navraag bij Uitgekookt kon ik een tegemoetkoming van 5 euro krijgen voor de toetjes, nalevering was niet mogelijk. Daar gaat mijn Valentijnsverrassing!!!
Beste Pauline, Hartelijk dank voor het invullen van de review. Zojuist heb ik telefonisch contact met u gehad om de inhoud van het pakket en de inhoud van de review te bespreken. Het pakket is niet in samenwerking met Jonnie Boer opgesteld, maar is een idee van onszelf om u mee uit eten te nemen (thuis) met gerechtjes van over de hele wereld. Ik vind het zeer jammer dat u de kwaliteit hiervan minder vond dan u in de verwachting had meegenomen. Uiteraard heb ik uw bevindingen in de beoordeling van het pakket genoteerd, zodat we hiervan kunnen leren. Nalevering is inderdaad niet mogelijk geweest doordat het pakket op aanvraag voor u gemaakt is, en wij geen toetjes op de plank in ons magazijn hebben liggen. Om die reden hebben wij u een bedrag gecrediteerd om u daarin nog tegemoet te komen. Wat ik vanuit u begreep is dat het een fijn gesprek is geweest, waarin we beiden onze mening en informatie konden delen. Bedankt hiervoor! Met vriendelijke groet, Iris Diender
Sinds 2 weken maaltijden besteld. Goede service en op tijd geleverd. Wel een opmerking vwb sommige maaltijden met vlees: b.v. chili concarne- teveel groente en gehakt moest ik met een vergrootglas zoeken. Deze week lamscurry met cous-cous: zelfde verhaal: teveel groente en 4 stukjes lamsvlees. TIP: ipv 200 gr groente 150 gr en meer vlees zou voor mij lekkerder zijn. De smaak van elke maaltijd: prima Voor volgende week weer besteld...ben benieuwd
na het lezen van diverse commentaren en zeker na die van ene Esther uit Best, wil ook ik graag reageren. Ik vind de maaltijden uitstekend, bezorging op tijd ( tijdige melding, ook bij eventualiteiten) door uiterst vriendelijke bezorger(s). Dat men afhankelijk is van leveranciers waardoor tijdelijk ingevroren werd geleverd vond ik vervelend maar had er wel begrip voor. Veel variatie in het aanbod en makkelijk te bereiden en makkelijk te bestellen. Ik ben er heel blij mee !!
Ik heb nu 3 van de 4 proefmaaltijden genuttigd. Maaltijden zijn lekker en makkelijk te bereiden
Uitstekende service van deze maaltijd aanbieder. Een zeer vriendelijke medewerker bezorgt dit bijna elke week met veel plezier. En altijd op tijd conform de mail. Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Italiaanse slamix is uitstekend, met een beetje eigen Parmazaanse kaas erop, maakt dit af. Zeer goede after sales met de medewerkers van dit bedrijf.
Sinds een paar maanden geniet ik nog steeds van jullie heerlijke maaltijden ,met veel variatie en vooral vriendelijke bezorgers,altijd op tijd en ook als verrassing op 8 februari een netje manderijnen hartelijk dank.
Beste Thea, Super bedankt voor het invullen van de review. We zijn blij dat we voor u aan de slag mogen, en doen dit dan ook met liefde en plezier! De complimenten zullen doorgegeven worden! Met vriendelijke groet, Iris Diender
Omdat ik veel werk is dit een ideale uitkomst. Heerlijke verse maaltijden zo op mijn bord! Het fijnste vind ik de variatie waardoor ik ook eens nieuwe dingen probeer, naast de heerlijke Hollandse maaltijden. Erg fijn.
Bedankt Geja. Wat fijn dat we u kunnen helpen met het ontdekken van nieuwe keukens!
Met plezier bestel ik hier wekelijks mijn maaltijden, altijd heerlijk en ontzettend veel variatie. Daarnaast ook mijn complimenten voor de bezorgers, altijd zeer vriendelijk!
Beste, Hartelijk dank voor het invullen van de review. Wat fijn dat we een 10 hebben mogen ontvangen van u. We zijn erg blij dat we u kunnen helpen met het aanbieden van de gevarieerde maaltijden. We zullen ook de complimenten doorgeven aan uw bezorger. Met vriendelijke groet, Team Uitgekookt
op mijn vraag hierover: wordt eerst netjes geantwoord dat ALLEEN in de stamppotten de 200 gram niet gehaald wordt. MAAR als ik dan op het etiket van de runderstoofpot kijk en zie dat daar ook de 200 gram niet wordt gehaald krijg ik de reactie : Ja dit is een samengestelde maaltijd en anders had het geen runderstoofpot geheten maar groentenstoofpot. Sorry, de maaltijden waren lekker en de bezorging goed maar vind de slogan altijd 200 gram groenten niet kloppen. Daarom gestopt met bestellen van de maaltijden, want ik vind de hoeveelheid groenten in een warme maaltijd belangrijk.
Beste mevrouw Schell, Hartelijk dank voor het invullen van de review. We hebben inderdaad mailcontact met u gehad over de inhoud van de maaltijden. De reden dat de 200 gram niet altijd behaald kan worden, heeft te maken met het feit dat een gerecht nog wel in smaakverhouding op orde moet zijn. Als voorbeeld wordt genoemd een stamppot, als u een stamppot zuurkool heeft, waar de helft van het gerecht bestaat uit zuurkool, is de smaak niet in verhouding. Om die reden is het niet bij elk gerecht mogelijk om die 200 gram te halen, dit heeft mede ook te maken met de portiegroottes die gekozen worden. Uiteraard zullen we uw bevindingen nader doorzetten naar de juiste afdelingen, zodat bekeken kan worden waar verbeteringen mogelijk zijn. Ik vind het fijn om te lezen dat de maaltijden u verder goed gesmaakt hebben! Met vriendelijke groet, Team Uitgekookt
In het begin ging het goed Erna een maaltijd waar het vlees was vergeten Toen zonder uitleg de bevroren maaltijden Gewacht met bestellen tot er weer vers was Nu komen ze niet ivm het weer Dat begrijp ik maar nu komt het Ze willen het morgen op de galerij in de sneeuw van de appartementen complex zetten Ik werk dan kan nu geen vrij meer nemen dus zal er lang staan wat weer niet mag van de huismeester Ander adres mag ik opgeven maar wat voor mij kan is 30 min rijden dus te ver voor ze Mijn voorstel laat mij volgende week voor het zelfde geld maaltijden bestellen dat mag niet Dus of in de sneeuw de hele dag of niks geld krijg ik niet terug Zal er nooit meer bestellen Snap omstandigheden van hun kant Maar moeten mij ook de gelegenheid geven om ze te ontvangen Zeer teleurgesteld
Beste Esther, Wat vervelend om te lezen dat u de laatste tijd niet tevreden meer bent. Helaas hebben de genoemde oorzaken jammer genoeg te maken met overmacht. Wij hebben tijdelijk diepgevroren moeten leveren in verband met de afgekondigde lockdown. Een aantal van onze leveranciers kampte met leveringsproblemen, hierdoor moesten wij in sommige gevallen uitwijken naar alternatieve leveranciers. Zij konden niet allemaal de houdbaarheid en kwaliteit van 5 dagen waarborgen. Gelukkig kunnen wij inmiddels weer koelvers leveren, hier zijn we ontzettend blij mee! In verband met de weersomstandigheden hebben wij moeten besluiten de bezorger niet te laten rijden voor zijn veiligheid. Wij hebben geprobeerd met u mee te denken door bij buren te leveren, op een alternatief adres in de buurt te bezorgen of door het pakket bij uw deur neer te zetten. Helaas behoorden de geboden opties niet tot de mogelijkheid voor u. Wij vinden het erg jammer te lezen dat u heeft besloten niet meer te bestellen bij ons. Vanzelfsprekend staan wij graag voor u klaar wanneer u toch maaltijden wenst te ontvangen in de toekomst. Met vriendelijke groet, Team Uitgekookt
Jullie "culinaire wereldreismaaltijd voor 2" voldeed niet aan mijn verwachtingen. De verschillende maaltijden waren wel lekker, maar niet super speciaal en kwalitatief niet veel beter dan jullie gewone wereldmaaltijden. Maar wel meer dan 2x zo duur. Dus ik vind het geheel, bijna 70 €, te duur voor wat er is geleverd. Over jullie gewone maaltijden en jullie specials ben ik wel tevreden, dus verder alles ok. Dick
Beste Dick, Bedankt voor het invullen van de review. Wat jammer om te lezen dat de Uitgereisd Dinderbox niet helemaal aan uw verwachtingen voldeed. Wij betreuren het dat u de kwaliteit niet speciaal vond, in verhouding met de prijs. Uiteraard doen wij ons best om de beste prijs/kwaliteit verhouding te bieden. Ik zal deze bevindingen dan ook intern delen. Uiteraard zijn we erg blij dat de maaltijden u juist heel goed bevallen. Bedankt voor de review! Met vriendelijke groet, Team Uitgekookt
De levering is altijd stipt op tijd. Het eten is gevarieerd dus volop keuze de grootte keuze van de porties is een voordeel. Het verwarmen is een fluitje van een cent, dus altijd snel een prima maaltijd op tafel. Wij zijn zeer tevreden en kunnen het iedereen aanraden als het boodschappen doen en koken niet meer gaat.
Beste Tom, Super bedankt voor het invullen van de positieve review, dat waarderen we! Fijn dat de bezorging op tijd plaatsvind, het eten gevarieerd is, de portie mogelijkheden een voordeel zijn en het opwarmen gemakkelijk gaat. We zijn blij om te lezen dat wij u mogen voorzien van het stukje gemak. Met vriendelijke groet, Team Uitgekookt
Ik vind de kwaliteit en smaak van de maaltijden zeer goed. Bezorging gaat keurig op afgesproken tijd. Aftersales is ook goed. Heb vaak geen zin om iets lekkers te koken en met de maaltijdservive van Uitgekookt.nl eet je toch nog gezond en vooral lekker ;-)
Beste Gijsbert, Bedankt voor het invullen van de review. Wat fijn om te lezen dat meerdere aspecten rondom de maaltijdbezorging u goed bevallen. Wij vinden het belangrijk dat de klanten naast gezond eten, ook kunnen genieten van de maaltijden en service. Met vriendelijke groet, Team Uitgekookt
Afgelopen weekend de dinerbox besteld. Heerlijk van gegeten zeker voor herhaling vatbaar! Goede service!
Beste Iris, Hartelijk dank voor het invullen van de review. Wat leuk dat u onze Uitgereisd Dinerbox heeft besteld voor het valentijnsweekend. Fijn om te lezen dat deze u goed bevallen is! Met vriendelijke groet, Team Uitgekookt
De smaak en kwaliteit van de maaltijden zijn top en worden ook nog eens altijd op tijd bezorgt!
Beste Stephan, Bedankt voor het invullen van de review. Het doet ons goed om te lezen dat de maaltijden qua smaak en kwaliteit overeenkomen met uw wensen. We zullen de complimenten doorgeven! Met vriendelijke groet, Team Uitgekookt
Vandaag met een vriendin de culinaire wereld reis gedaan. We hebben echt heerlijk gegeten, alles zo smaakvol en de geuren van de kruiden, echt top. Zeker voor herhaling vatbaar!! Alles wordt keurig bezorgd het enige wat jezelf moet doen is het opwarmen in de oven. Wij hebben land voor land gedaan, heerlijk relaxed culinair genieten !!
Beste Jolanda, Hartelijk dank voor de uitgebreide review, dat waarderen we! Het doet ons goed om te lezen dat de Uitgereisd Dinerbox u goed bevallen is en dat u hier met enthousiasme over wilt vertellen. We zullen de complimenten intern doorgeven, bedankt! Met vriendelijke groet, Iris Diender
Sinds een aantal weken maak ik gebruik van de maaltijden van Uitgekookt. Na een operatie aan mijn knie (val met fiets), ben ik een periode gebonden aan huis. Omdat de maaltijden aan huis worden gebracht ben ik niet afhankelijk van iemand anders. De bezorger zet het doosje netjes in de hal op mijn rolstoel. Zo kan ik ze ook zelf aannemen en heb ik ‘s avonds een lekkere maaltijd!
Beste Margriet, Hartelijk dank voor het invullen van de review. Wat fijn om te lezen dat u na de operatie ervoor gekozen heeft bij ons een proefpakket te bestellen. Wij helpen u graag met het op tafel zetten van gezonde maar vooral ook lekkere maaltijden. Ik hoop van harte dat het beter gaat met uw knie! We zullen de complimenten doorgeven! Met vriendelijke groet, Team Uitgekookt
Van de week de dinerbox besteld, zeker voor herhaling vatbaar! Goede kwaliteit en goed van smaak. De wijn was een fijne toevoeging en de kaars maakte het helemaal af! Gaan hier zeker vaker bestellen.
Beste Alexandra, Hartelijk dank voor de 10! Dat waarderen wij enorm. We vinden het fijn om te lezen dat de Uitgereisd Dinerbox u goed bevallen is en dat u hierdoor vaker bij ons wilt bestellen. Met vriendelijke groet, Team Uitgekookt
Alleen de aflevering is vrij laat als je het smiddags laat bezorgen
Beste Nelly, Hartelijk dank voor het invullen van de review. Wat leuk om te zien dat er een proefpakket besteld is en dat u ons hiervoor al met een 9 beoordeeld. De tijd waarop wij komen is inderdaad in uw postcode gebied wat ruim. Om u toch een specifiekere tijd te kunnen geven sturen we u een tijdsindicatie per mail op de dag van levering. Wij hopen dat deze indicatie u kan helpen. Met vriendelijke groet, Team Uitgekookt
Maaltijden werden keurig netjes geleverd door een vriendelijke bezorger. Het eten was goed op smaak. We hebben heerlijk gegeten.
Beste Jesse, Wat fijn om te lezen dat u heeft genoten van de maaltijden en de bezorgservice. Een 10! Die complimenten gaan we zeker doorgeven, bedankt! Met vriendelijke groet, Team Uitgekookt