Heerlijke maaltijden voldoende keus

Kwaliteit is prima, bezorging altijd keurig op geplande tijd door vriendelijk personeel.

Op tijd een gezonde complete maaltijd in 5 minuten

Fijne manier om te bestellen altijd op tijd geleverd. Zou het liever langer vers hebben, stop ze meteen in diepvries, om ze vervolgens in de lopende week op te eten. Gevarieerd en lekker eten binnen 5 min op tafel voor deze chauffeur.

Smakelijk

Elke dag weer een verrassing welke maaltijd en hoe lekker!

Vanwege breuk in sleutelbeen gelijk om het hand. Ook wat betreft koken wat ik zelf zo graag doe. Dan is het fijn dat wij onze kant/klare maaltijd kunnen bestellen en na opwarmen kunnen nuttigen. Het eten is afwisselender en gezonder dan maaltijden uit de supermarkt. Wij vonden ze heerlijk! Zulke aardige mensen die de maaltijden komen brengen. En je hoort 1 dag van te voren, via mail, tussen welk tijd bestek van één uur wanneer ze komen. Dit verliep ook telkens goed. Complimenten!!!

Top kwaliteit

Wij bestellen elke week maaltijden en die worden door onze vaste bezorger (Jos) altijd op tijd bezorgt. De maaltijden zijn altijd smakelijk en niet zout bereid. We hopen dit nog jaren vol te houden.

Super goed eten. en een geweldige smaak

Lekker eten. veel keuze en nette bezorging

Heerlijk, en fijn voor wanneer koken even niet lukt

Soms zijn er weken waarin het even niet gaat om te koken, en dan is het zo fijn om geen kant en klaar uit de supermarkt te hoeven halen of alleen maar voor thuis bezorgd te kiezen. Ook tijdens ziekte, zijn deze maaltijden zeer prettig!! Geen energie in koken stoppen maar energie in herstellen kunnen stoppen!

Fantastische lekkere gezonde maaltijden

Mijn man is gek op deze maaltijden als ik avonddienst heb kan hij ze zo opwarmen in de magnetron. Voldoende keuze en altijd lekker!

Prima maaltijden !

Heerlijke maaltijden , veel keus , en gezond !

heel goed

bezorging is super goed en de maaltijden smaken goed en zijn ruim voldoende maaltijden zitten keurig verpakt

het is een uitkomst om gevarieerd en gezond te eten als het niet lukt om het zelf klaar te maken.

ik heb een goede ervaring. Een vriendelijke bezorger en een lekkere en gevarieerde maaltijd.

De smaak

De smaak is echt top Je kan het er zelf niet voor maken

Lekker en betaalbaar eten

Er is veel variatie en alles smaakt prima!!!

Smaakvol, gezond, erg makkelijk

Makkelijk bestellen, zeer ruime keuze ook in hoeveelheden, afwisselend, vriendelijke bezorgers, meedenkend en vriendelijke klantenservice, echt smaakvolle maaltijden, gezond, gemak. Een uitkomst!

goed en lekker

Een week van te voren bestellen en goed en koel geleverd. Zelfs als je niet thuis bent op de levering wordt het op de afgesproken plaats geleverd

groente soms niet helemaal gaar

Altijd lekkere maaltijden

De maaltijden zijn prima. De service en de bezorging zijn in één woord uitstekend!

Lekker eten en genieten daar van.

Kijk elke Maandag ernaar uit om weer lekker te gieten van de bestelde maaltijden.

Gewoonweg helemaal top!

We bestellen elke week een pakket met 4 maaltijden en 2 porties soep. We zijn nog geen enkele keer teleur gesteld. Iedere maaltijd is van goede kwaliteit met verse ingrediënten. Ook het vlees is erg goed.

De bezorging perfect, en de maaltijden lekker en gezond.

prima!

Fijne service, heerlijk om niet te hoeven koken. De hoeveelheden zijn prima (450gr), de smaken zijn prima! Het enige wat ik graag zou zien is meer variatie. Ik begrijp dat het niet met alles mogelijk is om tevoren klaar te maken en/of lang houdbaar en op te warmen is, maar bv in de zomer wat meer "frisse" keuzes, zoals salades, wraps, koude sausjes moet toch kunnen?! Niet weer de sudderlapjes met rode kool of rundvlees in rode wijnsaus etc. Die tijd komt er nu weer aan maar van mei t/m augustus wat lichtere maaltijden zou fijn zijn. De bezorging was altijd perfekt maar mijn huidige bezorger gaat helaas weg, ben dus benieeuwd hoe het vanaf volgende week gaat.

Prima maaltijden.

Lekkere verse gezonde maaltijden. Ruime keuze. Aardige bezorgers die ook nog leuke tips geven over de maaltijden die bijvoorbeeld veel besteld worden omdat ze zo lekker zijn. Kortom....het bevalt ons goed.

Afwisselend en uitstekend

Smakelijk en afwisselend en een leuk mens bij de deur , vaak ook met een praatje. Iets lastiger: het in de oven zetten van de maaltijden is niet helemaal duidelijk. Mijn vrouw trekt steeds de folie eraf. Vindt ze logisch. Ik heb geleerd folie laten zitten en prikken in de folie. Soms hoeven er ook geen prikken in zitten, lees ik wel eens. Bij sommige pakketten staat er juist dat je dit niet moet doen. Dat kan misschien duidelijker.

Meestal goef

Groente en aardappelen moet je kunnen kiezen zou nog beter zijn

Manenbergring 4

8271 RX Ijsselmuiden