Kwaliteit is prima, bezorging altijd keurig op geplande tijd door vriendelijk personeel.
Beste Raymond, Wat leuk om te lezen, dankjewel voor je mooie woorden! We zijn blij dat je zo tevreden bent over de maaltijden, de variatie én onze bezorging. Onze bezorgers doen altijd hun best om met een glimlach op tijd aan de deur te staan, fijn dat dat wordt opgemerkt! We hopen je nog vaak te mogen verrassen met lekkere en gevarieerde maaltijden! Met vriendelijke groet, Lise van Team Uitgekookt
Fijne manier om te bestellen altijd op tijd geleverd. Zou het liever langer vers hebben, stop ze meteen in diepvries, om ze vervolgens in de lopende week op te eten. Gevarieerd en lekker eten binnen 5 min op tafel voor deze chauffeur.
Beste Roger, Wat een fijne review, dankjewel! Super om te lezen dat onze maaltijden zo goed aansluiten bij jouw drukke schema binnen 5 minuten een gezonde, gevarieerde maaltijd op tafel: daar doen we het voor! Dank ook voor je feedback over de versheid. We begrijpen je wens helemaal en nemen die mee in onze continue verbetering. Fijn dat het invriezen voor jou een goede oplossing is! Blij dat we je op deze manier mogen helpen, veilige kilometers gewenst! Met vriendelijke groet, Lise van Team Uitgekookt
Smakelijk
Beste Jan, Kort maar krachtig en daar worden we blij van. Dankjewel voor je fijne woorden, we zijn superblij dat het heeft gesmaakt! Met vriendelijke groet, Lise van Team Uitgekookt
Vanwege breuk in sleutelbeen gelijk om het hand. Ook wat betreft koken wat ik zelf zo graag doe. Dan is het fijn dat wij onze kant/klare maaltijd kunnen bestellen en na opwarmen kunnen nuttigen. Het eten is afwisselender en gezonder dan maaltijden uit de supermarkt. Wij vonden ze heerlijk! Zulke aardige mensen die de maaltijden komen brengen. En je hoort 1 dag van te voren, via mail, tussen welk tijd bestek van één uur wanneer ze komen. Dit verliep ook telkens goed. Complimenten!!!
Beste Eveline, Wauw, dankjewel voor deze ontzettend lieve woorden! Wat fijn dat we jullie juist in een lastige tijd hebben kunnen ontzorgen met onze maaltijden. We vinden het heel bijzonder om te horen dat jullie het eten zo lekker, afwisselend en gezond vinden, daar doen we het voor! Ook geweldig om te lezen dat onze bezorgers goed worden ontvangen, daar zijn we stiekem best trots op! We wensen natuurlijk een spoedig herstel toe, en we hopen dat we nog lang voor jullie mogen koken. Met vriendelijke groet, Lise van Team Uitgekookt
Wij bestellen elke week maaltijden en die worden door onze vaste bezorger (Jos) altijd op tijd bezorgt. De maaltijden zijn altijd smakelijk en niet zout bereid. We hopen dit nog jaren vol te houden.
Beste Gerard, Wat een geweldige review, dankjewel! We zijn superblij om te lezen dat jullie zo tevreden zijn over de maaltijden én onze topper Jos! We doen elke dag ons best om lekker, gezond en op tijd te leveren, dus dit soort reviews maken ons enorm blij. We hopen natuurlijk ook dat we jullie nog jaren mogen blijven verzorgen met heerlijke maaltijden! Tot snel weer aan de deur! Met vriendelijke groet, Lise van Team Uitgekookt
Lekker eten. veel keuze en nette bezorging
Beste Miquel, Wat goed om te lezen dat alles zo naar wens verloopt. De geweldige smaak, grote variatie en goede bezorging is precies waar wij naar streven, dus het is fijn dat dit ook wordt gerealiseerd. Met vriendelijke groet, Noreen van Team Uitgekookt
Beste Henk, Fijn dat je zo tevreden bent over onze service. Wij zijn enorm blij dat we voor jou mogen koken & hopen dat ook nog lang te doen! 💚 Met vriendelijke groet, Noreen van Team Uitgekookt
Soms zijn er weken waarin het even niet gaat om te koken, en dan is het zo fijn om geen kant en klaar uit de supermarkt te hoeven halen of alleen maar voor thuis bezorgd te kiezen. Ook tijdens ziekte, zijn deze maaltijden zeer prettig!! Geen energie in koken stoppen maar energie in herstellen kunnen stoppen!
Beste Dorien, Bedankt voor jouw positieve woorden! 💚 We zijn blij dat we jou in dat soort weken kunnen ondersteunen door voor je te koken. Het dagelijks leven kan soms enorm druk zijn en dat gaat vaak gepaard met ongezonder eten. Zoals je zelf zegt, is het in deze gevallen het beste om af en toe jezelf te verwennen met een gezonde maaltijd waar je zelf niet al te veel voor hoeft te doen. Op naar nog een hele hoop bestellingen met lekkere én gezonde maaltijden! Met vriendelijke groet, Noreen van Team Uitgekookt
Mijn man is gek op deze maaltijden als ik avonddienst heb kan hij ze zo opwarmen in de magnetron. Voldoende keuze en altijd lekker!
Beste fijnproever, Kijk, dat is een mooie reden om gebruik te maken van onze maaltijden! Op deze manier kan jouw man toch lekker én gezond eten, ondanks dat jij niet voor hem kookt. We koken met veel plezier voor hem! 💚 Met vriendelijke groet, Noreen van Team Uitgekookt
Heerlijke maaltijden , veel keus , en gezond !
Beste Olga, Mooi om te lezen dat je het grote aanbod van maaltijden op onze website waardeert. We willen natuurlijk dat er voor iedereen wat lekkers op het menu staat en het is fijn dat je dit ook zo ervaart. Hopelijk mogen we jou nog lang blijven verwennen met onze maaltijden! 💚 Met vriendelijke groet, Noreen van Team Uitgekookt
bezorging is super goed en de maaltijden smaken goed en zijn ruim voldoende maaltijden zitten keurig verpakt
Beste Alex, Fijn dat alles naar wens is! We willen dat het hele plaatje compleet is en we zijn blij om ook terug te horen dat alles goed verloopt. 💚 Met vriendelijke groet, Noreen van Team Uitgekookt
ik heb een goede ervaring. Een vriendelijke bezorger en een lekkere en gevarieerde maaltijd.
Beste Janine, Dat is erg fijn om te lezen, dankjewel voor de complimenten. 💚 We vinden het belangrijk dat iedereen gezond en lekker kan eten, ook als het zelf niet altijd lukt om dit klaar te maken. Hopelijk mogen we nog een lange tijd voor je koken! Met vriendelijke groet, Noreen van Team Uitgekookt
De smaak is echt top Je kan het er zelf niet voor maken
Hoi Ruud, Wat een prachtig compliment, dankjewel! Geweldig om te horen dat je de smaak zo top vindt. Met vriendelijke groet, Ariene van Team Uitgekookt
Er is veel variatie en alles smaakt prima!!!
Hoi Rob, Fijn dat je zo tevreden bent over de smaak en variatie, en dat je onze maaltijden betaalbaar vindt. Dankjewel voor je beoordeling! Met vriendelijke groet, Ariene van Team Uitgekookt
Makkelijk bestellen, zeer ruime keuze ook in hoeveelheden, afwisselend, vriendelijke bezorgers, meedenkend en vriendelijke klantenservice, echt smaakvolle maaltijden, gezond, gemak. Een uitkomst!
Hoi Angelique, Wat leuk om te lezen dat je zo blij bent met het gemak, de variatie en de service. Geweldig dat je onze maaltijden als een echte uitkomst ervaart! Met vriendelijke groet, Ariene van Team Uitgekookt
Een week van te voren bestellen en goed en koel geleverd. Zelfs als je niet thuis bent op de levering wordt het op de afgesproken plaats geleverd
Hoi Wim, Fijn dat je zo tevreden bent over het bestellen, de levering en de koeling. Bedankt voor je mooie beoordeling! Met vriendelijke groet, Ariene van Team Uitgekookt
groente soms niet helemaal gaar
Hoi Willem, Dankjewel voor je beoordeling en je feedback. Fijn dat je onze maaltijden goed vindt smaken. Je tip over de groente nemen we zeker mee. Met vriendelijke groet, Ariene van Team Uitgekookt
De maaltijden zijn prima. De service en de bezorging zijn in één woord uitstekend!
Hoi Amanda, Wat geweldig om te lezen dat je zo tevreden bent over de maaltijden, service en bezorging. Dankjewel voor je enthousiaste woorden! Met vriendelijke groet, Ariene van Team Uitgekookt
Kijk elke Maandag ernaar uit om weer lekker te gieten van de bestelde maaltijden.
Hoi Arnold, Wat leuk dat je er elke maandag weer naar uitkijkt om van je maaltijden te genieten. Dankjewel voor je mooie compliment! Met vriendelijke groet, Ariene van Team Uitgekookt
We bestellen elke week een pakket met 4 maaltijden en 2 porties soep. We zijn nog geen enkele keer teleur gesteld. Iedere maaltijd is van goede kwaliteit met verse ingrediënten. Ook het vlees is erg goed.
Hoi Chris, Wat een prachtige review, dankjewel! Geweldig dat je wekelijks zo tevreden bent en geniet van de maaltijden en de soepen. Super dat je de kwaliteit van de ingrediënten en het vlees zo waardeert. Met vriendelijke groet, Ariene van Team Uitgekookt
De bezorging perfect, en de maaltijden lekker en gezond.
Hoi mevrouw Verharen, Dankjewel voor je mooie woorden! Fijn dat je zo tevreden bent over zowel de bezorging als de smaak en de gezondheid van de maaltijden. Met vriendelijke groet, Ariene van Team Uitgekookt
Fijne service, heerlijk om niet te hoeven koken. De hoeveelheden zijn prima (450gr), de smaken zijn prima! Het enige wat ik graag zou zien is meer variatie. Ik begrijp dat het niet met alles mogelijk is om tevoren klaar te maken en/of lang houdbaar en op te warmen is, maar bv in de zomer wat meer "frisse" keuzes, zoals salades, wraps, koude sausjes moet toch kunnen?! Niet weer de sudderlapjes met rode kool of rundvlees in rode wijnsaus etc. Die tijd komt er nu weer aan maar van mei t/m augustus wat lichtere maaltijden zou fijn zijn. De bezorging was altijd perfekt maar mijn huidige bezorger gaat helaas weg, ben dus benieeuwd hoe het vanaf volgende week gaat.
Hoi Marjolein, Bedankt voor je uitgebreide review en je feedback. Fijn dat je zo tevreden bent over de service, de bezorging en de kwaliteit. Je suggestie om in de zomer meer frisse en lichte maaltijden aan te bieden nemen we zeker mee, dankjewel voor het meedenken! Met vriendelijke groet, Ariene van Team Uitgekookt
Lekkere verse gezonde maaltijden. Ruime keuze. Aardige bezorgers die ook nog leuke tips geven over de maaltijden die bijvoorbeeld veel besteld worden omdat ze zo lekker zijn. Kortom....het bevalt ons goed.
Hoi Annelies, Wat leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over de maaltijden, de ruime keuze en de vriendelijke bezorgers. Extra leuk dat ze soms zelfs tips geven, dat geeft het nét iets persoonlijks. Dankjewel voor je mooie woorden! Met vriendelijke groet, Ariene van Team Uitgekookt
Smakelijk en afwisselend en een leuk mens bij de deur , vaak ook met een praatje. Iets lastiger: het in de oven zetten van de maaltijden is niet helemaal duidelijk. Mijn vrouw trekt steeds de folie eraf. Vindt ze logisch. Ik heb geleerd folie laten zitten en prikken in de folie. Soms hoeven er ook geen prikken in zitten, lees ik wel eens. Bij sommige pakketten staat er juist dat je dit niet moet doen. Dat kan misschien duidelijker.
Hoi Paul, Bedankt voor je positieve beoordeling en je feedback! Fijn dat je geniet van de maaltijden en de gezellige bezorger. Je opmerking over de bereidingsinstructies nemen we zeker mee, we begrijpen dat dit soms verwarrend kan zijn en kijken hoe we dit duidelijker kunnen maken. Als je de maaltijden in de magnetron opwarmt moet je er inderdaad gaatjes in prikken. In de oven mag je de folie er zo op laten zitten zonder gaatjes. 😊 Met vriendelijke groet, Ariene van Team Uitgekookt
Groente en aardappelen moet je kunnen kiezen zou nog beter zijn
Hoi Marcel, Dankjewel voor je beoordeling en je tip. Fijn om te horen dat je over het algemeen tevreden bent. Je suggestie om zelf groente en aardappelen te kunnen kiezen nemen we mee als waardevolle feedback. Met vriendelijke groet, Ariene van Team Uitgekookt