De bezorging en verzorging was prima, de smaken bevielen ons niet.

Het geheel was prima verzorgd en de bezorging was ook zeer correct. De smaken bevielen ons, op het stoofvlees na, in het geheel niet. Gezien de verdere reviews zal het aan ons hebben gelegen.

Prima leuk en dat in eigen keuken alleen opwarmen.

Prima leuk en dat in eigen keuken alleen opwarmen.

gastronomischheerlijk

Heerlijke + spannende + verrassende + gewone gerechtjes met onverwachte maar smakelijke toevoegingen 1 minpuntje: 20 minuten in de oven op 90 graden was voor ons duidelijk te kort of de temperatuur te laag - hebben we met 1 minuutje magnetron snel weten op te lossen

Prachtig concept!

Een origineler kado kon ik me niet bedenken voor m'n Bourgondische vrienden! Zij zijn echte fijnproevers en hebben bijzonder genoten van alle gerechten! Een sterren etentje thuis! Chapeau!

Lekker!!

Wij vonden alle gerechten die in de box zaten erg lekker. Echt er van genoten. Smaken die je zelf niet zo gauw op deze manier zou gebruiken waren heerlijk op elkaar afgestemd! Een avond uit eten thuis!

Super smakelijke gerechten

Wat een top gerechten en smaken in deze Dinerbox van Jonnie Boer en een goed bijpassende wijn van de kus van Therese. Is zeker een herhaling waard.

Genieten

Wij hebben genoten van de verschillende smaken. Ze waren goed op elkaar afgestemd. En de kus van Thérèse maakte het compleet.

Heerlijk eten, mooie gerechten

Wat een heerlijke gerechten zaten er in dit pakket. Eenvoudig te bereiden en voorzien van duidelijke instructies. Samen met de mooie wijn een top avond "uit eten" thuis gehad.

Erg genoten van heerlijke gerechten.

Prima gerechten, die keurig aan de deur werden afgeleverd. Presentatie in de bakjes zag er goed uit. De bijgeleverde rode wijn van "Astrid en Therese " was erg passend.

Smaakvol, gevarieerd en makkelijk

Leuke en diverse gerechten, goed op smaak. Goede combinatie van warme, koude, vlees en groente gerechten. Heerlijk dessert en goede wijn. De wijn was een ander dan stond vermeld op de site, maar was prima. De zwarte bakjes waarin de gerechten worden geleverd zijn praktisch en kunnen ook op tafel worden gezet.

Wat zijn dit voor maaltijden???

Uitgekookt.nl krijgt van mij een dikke onvoldoende voor de service, (niet onbelangrijk dacht ik) naast de kwaliteit van het eten. Je mag als klant toch op zijn minst verwachten dat je de maaltijden die je hebt besteld ook daadwerkelijk krijgt.. Knap waardeloos natuurlijk, en van amateurisme getuigend, als je vreemde maaltijden in de doos aantreft. In mijn geval léék het niet eens op wat ik had besteld (en nog een maaltijd minder ook). En jammer voor uitgekookt natuurlijk, want dit soort prutswerk kost ze gewoon klanten. Moet je nu zélf meteen bij de bezorging al de inhoud checken? Zo slordig dit! En dan vragen ze ook nog waarom ik de laatste tijd niet meer bestel...

Niets geproefd

Helaas hadden mijn partner en ik beiden Corona en daarom geen reuk en smaak. Pogingen om te annuleren, verzetten helaas niet gelukt. Dus wel gegeten maar niet genoten

Had beter verwacht

Vond de box niet zo bijzonder prei en het buikspek vielen tegen qua smaak zou het niet snel nogeens doen

Ben blij met de erg smakelijke maaltijden

Ik kan kiezen uit diverse maaltijdbezorgers, maar Uitgekookt steekt met kop en oren boven de anderen uit!

heerlijke gerechten

Makkelijk en veel verschillende gerechten in de diner box Jonny Boer

Erg lekker

Het was heerlijk, veel bijzondere smaken en het desert was subliem. Helaas zat er in onze box (Jonnie Boer) 2x de kip en geen buikspek. Wel direct een mail gestuurd en gebeld. De telefoniste was erg aardig kon helaas op dat moment niets voor mij betekenen. Wel kon ze €5,- terugstorten. Toch de inpakkers er nog eens op wijzen dat ze goed opletten wat ze in de box zetten, want het is er duur genoeg voor. Verder was het echt heerlijk.

Verrassende smaken en heerlijke combinaties

Praktisch dat de bakjes in de oven kunnen. We hebben er heerlijk van gegeten en vonden de combinatie met de wijn erg lekker. Kortom: voor herhaling vatbaar.

Verassende verschillende smakelijke gerechtjes !

Makkelijk op te warmen in de bakjes, ruim voldoende voor 2 personen!

Verrassend en heerlijk

Bestellen en bezorgen uitstekend. De gerechtjes waren voldoende voor 2 personen en waren verrassend qua combinatie van ingredienten en smaken. Heerlijke wijn! Allen de prei met zuur was nadrukkelijk aan de te zure kant

Ruimte voor verbetering

Het eten was lekker, maar niet op het niveau dat je verwacht als Johnnie Boer zijn naam er aan koppelt. Geldt wat mij betreft ook voor de wijn (wij hadden de alternatieve). De instructie had best iets mogen bevatten over de volgorde waarin de gerechten gegeten kunnen worden, en ook of de bakjes in de oven mogen? Alles bij elkaar een kleine voldoende.

Dinerbox zeer de moeite/prijs waard.

Heerlijke gerechtjes. Verrassende smaken Ruim voldoende. Volgens aanwijzingen bereid in de oven, maar naar onze mening dan niet warm genoeg. Verder was het voor herhaling vatbaar.

We hebben genoten en gaan het vast vaker bestellen

Het was heerlijk en voldoende voor 2 personen. De bezorging was op de afgesproken tijd. Alles goed verpakt.

Voor de “12 hapjes” geven wij 5.

Behalve de wijn of het toetje beoordelen wij de maaltijd met een VIJF.

Verrukkelijk

De box de eerste keer op Nieuwjaarsdag gegeten. We eten normaal geen vlees, maar hier maakten we een uitzondering. En het was heerlijk. Nogmaals in januari met gasten van de box gegeten. Die waren ook enthousiast en bestelden weer voor een etentje met hun vrienden. Makkelijk klaarmaken, alles in een keer, geen moeilijke aanwijzingen. Lekkere wijn. Wij zijn voor een vervolg: lente, zomer en herfstbox. En dan ook vegetarische optie?

Overheerlijk!!!

Mijn man was jarig en hebben met ons gezin echt genoten van de hollandse producten met allemaal verschillende smaken uit de dinerbox. Overheerlijk bereid en helemaal af met de wijn.

Manenbergring 4

8271 RX Ijsselmuiden