Culinaire gerechtjes, mooie variatie in smaken

Feestelijk, gevarieerd en gemakkelijk thuis uit eten voor een prima prijs. Bijzondere smaakcombinaties. Bezorging precies op de aangegeven tijd door een vriendelijke medewerker en de gerechten zijn handig, mooi en goed verpakt. Na 2 dagen smaakte alles nog prima op Texel.

Genoten.

Onze afsluiting van 2020, een heerlijke avond met van alles wat. Het was smullen met zeer diverse gerechtjes. Alleen het toetje van het seizoen was een smakeloze hap.

Het was heerlijk.

Meer als genoeg voor twee personen, we hebben er met z’n drieën van gegeten. Gemakkelijk klaar te maken. Alle gerechten hadden een eigen heerlijke smaak en de wijn paste goed bij de gerechten. Een echte kus.

Voor 2 personen ruimschoots voldoende. Ook de grote variatie aan gerechten was perfect verzorgd. De complete afwering in de vorm van een fles wijn; servetten; een kaars; een QR-code met een speellijst voor Spotify en het geheel netjes verpakt in 2 dozen aangeleverd, was helemaal top!! Zeker voor herhaling vatbaar!!

Erg smakelijk en verzorgd!

Erg smakelijk en verzorgd!

erg smakelijk en genoeg voor een normale eter

Vanwege omstandig heden kwamen de maaltijden in bevroren staat aan, maar dit heeft niets aan de smaak ondergedaan Nooit eerder een zo,n lekkere rundervink gehad, ook de jus was goed op smaak Heb inmiddels div personen hier op gewezen, want men kent mij als een zeer kritische eter.

Wat een feestje die Dinerbox!

Echt onwijs genoten van de dinerbox! Bizar hoe alle uiteenlopende smaken so onwijs goed bij elkaar pasten. Ruim voldoende voor twee personen; we hebben er uitgebreid van kunnen genieten op Nieuwjaarsdag, met de heerlijke wijn erbij.

Heel erg lekker.

Gedegen maaltijd, zonder poespas, beter als kant en klaar maaltijden supermarkt

Ik heb alle maaltijden opgegeten, was de eerste keer dus was vergeten dat ik ook jus erbij kon bestellen. ( beetje jammer maar zelfs zonder jjus waren de Hollandse maaltijden prima. ) probeer nu wereldse maaltijden ( verwacht er weer van te genieten! ) p.s. alle koks hartelijk bedankt, en een gezond en gelukkig Nieuwjaar gewenst voor jullie....greetingz rob.

Eten Was heel lekker Alleen de prei salade te zuur

Geweldig.

Afspraken: prima Uiterlijk , verzorging, smaak, variatie etc tot in de kleinste details (zelfs kaars en servetjes) : uitstekend. Voor herhaling vatbaar.

Uitstekend.

Was heel erg lekker en goed verzorgd

Uitstekend verzorgd en mooi verpakt.

Zeer smakelijk en uitstekend verzorgd. Heb er van genoten. Ook de bijgeleverde wijn was zeer goed. Omdat het voor 2 personen was heb ik er meerdere van kunnen genieten. Het heeft me ook geholpen om deze moeilijke dagen door te komen na het overlijden van mijn echtgenoot. Wilt u ook de mogelijkheid bekijken om voor het einde van dit jaar ook 1 persoons boxen te maken.

Heerlijk en perfecte presentatie

Dinerbox op oudejaarsavond genuttigd. De inhoud zorgde voor een perfecte sfeer, met zelfs bijpassende kaars. Bekende gerechten met verrassend nieuwe smaakjes, en verrukkelijke wijn erbij. Complimenten!

aparte smaaksensaties in een

het was erg leuk en apart om de gerechten op een andere manier te proeven dan het standaard koken van jezelf Zoet / zuur/pittig/gekruid , hele aparte combinaties en smaakbeleving.

Heerlijk en verrassend

De Librije dinerbox besteld. Heel verrassend en lekker! Ook de meegeleverde wijn smaaktet er heerlijk bij!

Traktatie

Heerlijk en zeer bezorgd De wijn was heel lekker,Therese heeft verstand van wijn

Geweldig!

Had de dinerbox besteld en was in de veronderstelling dat het een verkeerde box was. Stond proeverij op en zat ook wijn in. Meteen gebeld en een uur later kwam de chauffeur met de andere box. Had zelf niet goed gekeken maar had dus wel de goede. Zat ook gewoon een heerlijke wijn bij en desserts. Had niet goed gelezen. Wat was het lekker allemaal en ook zo heerlijk gekruid. Als ik het vergelijk met restaurants hier uit de buurt was dat qua prins echt niet duur. We hebben ervan gesmuld. Er was genoeg voor ook de volgende dag. Hoop dat het er dit jaar weer komt want dan bestel ik zeker weer. En wat een goede service bij uitgekookt.

Een feestje

We hebben genoten van een feestelijke en lekkere dinerbox. Samen met de heerlijke wijn van Thérèse plus servetten en kaars was het een feestje in onze keuken. Dank voor dit leuke initiatief.

Prima , voor herhaling

Het was prima, heerlijke kruiden en voor ieder wat wils Zeker het stoofpotje

Menukaart met fotoos/uitleg zeer verzorgd, eten heerlijk!!

Op Oudjaarsavond heerlijk en sfeervol gegeten. We hadden 2 porties besteld maar onverwacht kamen dochter en vriend ook, dat hebben we opgelost met zelfgemaakte aardappelpuree en kant en klare hazenpeper van de jumbo erbij: perfect. Vlees en buikspek en de puree was bijzonder smakelijk, de zuurkool ook. Andere (bij)zaken ook lekker. Dessert weer bijzonder lekker!! Door de helft gedaan, fijne chocolade erbij en toefje slagroom en van 2 porties hadden we er 4. De wijn hebben we niet gebruikt, we hadden nog wijn open staan.

Prima maaltijd met heerlijke ingrediënten. Ook gezellig met fles wij kaars en servetjes

Echte Hollandse proeverij met bijzondere kruiden.

Keurig op tijd bezorgd, genoeg voor 2 personen. Dekseltjes van plastic kunnen eigenlijk niet in een oven van 80-100 graden.! Verder gewarmd in de magnetron. Hebben heerlijk gegeten en ook genoten van de wijn.

Helemaal top!

Onze ervaring helemaal top de dinerbox !!!! We hebben ervan genoten !! Zeker voor herhaling Hopelijk blijft de box erin. Het was heerlijk!! Op naar 2021!!!!!

Smaakvol en gevarieerd

Netjes op tijd geleverd, verschillende, heldere smaken, zelf verdeeld over 2 dagen en prima te doen

Manenbergring 4

8271 RX Ijsselmuiden