Heerlijk gesmaakt!

Lekker gegeten! Bijzonder smaken! Voldoende hoeveelheid

Ik zou het zo weer doen!

Het was een goede maaltijd waar we met zijn drieën van gegeten hebben. Mijn verwachtingen waren toch te hoog omdat wij al enkele keren bij Jonnie Boer in Zwolle hadden gegeten. Maar het was lekker en prijs/kwaliteit zeker in orde. Opwarm tijd is langer dan aangegeven.

Heerlijk en makkelijk op te warmen.

Heerlijke gerechten op een andere manier klaar gemaakt dan standaard. Makkelijk op te warmen. De wijn was ook lekker.

Heerlijk

Het was heerlijk en teveel voor 2 personen. Persoonlijk vonden wij dat het stoofvlees iets teveel naar kruidnagel smaakte maar smaak is natuurlijk persoonlijk. Maar raden het iedereen zeker aan om het te bestellen. We hadden alles in mooie kommen gedaan dus het zag er feestelijk uit.

Lekker

Er had iets meer een opbouw richting gangen kunnen zitten. Nu was het heel veel los tegelijk.

Heerlijk gegeten

Wat een goede verzorging door beide partijen. De dinerbox was voldoende voor 3 personen. Wij hebben ervan genoten. Voor ons was het een uitkomst om op deze manier te mogen eten van Jonnie Boer. Zeker voor herhaling vatbaar.

Smaakvol

Duidelijke uitleg, ook hoe je het extra feestelijk kan maken. Buikspek heerlijk maar wat veel. Een aanrader, zo compleet!

Het was een heerlijke maaltijd en prima bijpassende wijn.

Wij eten nooit erg veel dus wij hebben zowel Kerstavond als 1e Kerstdag heerlijk gegeten. We hadden de gerechtjes verdeeld in 'Nederlands' en wat 'exotischer'. Kerstavond aten we het 'exotische' deel en daar werden we buitengewoon blij van. Eerste Kerstdag aten we de andere bakjes en dat was (helaas) meer gewoontjes (m.n. de zuurkool, aardappelpuree en de bloemkool), in ieder geval weinig spannend. Het toetje hebben we ook in tweeën gedeeld, ik vond het heerlijk, mijn echtgenote maar zo zo! De wijn vonden we verrassend lekker.

Bijzondere gerechtjes met verrassende smaken.

12 gerechtjes op zich heel basis, maar met verrassend rijke smaken door kruiden, specerijen, en andere ingrediënten van de kok. Voor herhaling vatbaar.

Een ware smaakbeleving aan de keukentafel!

Goed verzorgd. Duidelijke beschrijving! Heerlijk combinaties die voor een ware smaakbeleving zorgden!

Super leuke proeverij

Heerlijk gegeten en inspiratie opgedaan, de zuurkool heb ik all een keer bereid, evenzo de Zwolsche stoof. De buikspek mocht wat ons betreft wat knapperiger..

Het was geweldig en goed verzorgt

Heerlijk eten, mooie prijs en erg compleet Voor herhaling vatbaar

Lekker en afwisselend

Afwisselend nieuwe smaken geleerd

Het diner was voortreffelijk!

Makkelijk te bereiden. De gerechten waren heerlijk en ruim voldoende voor 2 personen. Voor herhaling vatbaar. Chapeau

Geweldig !!!!

De dinerbox van Jonnie Boer en Uitgekookt was in één woord “GEWELDIG”. Wij hebben ervan genoten. Ook van de bijpassende wijn van Thérèse. Het was op oedejaarsavond onze huwelijksdag - 1996. Een groot feestje met z’n tweetjes. Heel hartelijk dank allemaal.

Was goed

Het spek van het jonnie boer pakket was koud lekkerder dan warm, de opwarmtijd was te kort. Alles bij elkaar wel goed maar niet heel bijzonder. De wijn was wel heel goed. De bezorging was ook heel goed.

Super gegeten

Smaakvol, afwisselend en voldoende

Veel afwisseling, heerlijke originele bereidingen van de proeverijen

Keurig op tijd werd de dinerbox bezorgd. Mooie gerechters en een heerlijke fles wijn! Ook het dessert was heerlijk! Zelfs een kaars zat in de box.

Helemaal goed!

Wij hebben genoten van de gerechten uit de dinerbox. Een volgende keer doen we het zeker weer. Ook leverde het aardige ideeën op voor de amateur-thuiskok. Stoofperen met balsamico, super - het perensap staat op dit moment in te koken met balsamico! Ook verrassend was de wijn van Thérèse, omdat deze prima paste bij de verschillende vleesgerechten - en dat is niet vanzelfsprekend.

Verrukkelijke smaakervaring

We waren aangenaam verrast door de verschillende soorten groenten en vlees, hoe ze gekruid waren en daardoor heerlijke smaaknuances onze tongen streelden. Het enige wat we merkten dat ,hoewel we precies de ovenaanwijzingen volgden, de gerechten wel wat warmer hadden gekund. De dinerbox is beslist een aanrader.

Heerlijke verwennerij!

Het uitpakken van de dozen alleen al. Cadeautjes! De details waren geweldig: een gouden papiertje ertussen, zwarte servetjes en als topper een kaars! Mooie bakjes met daarin lekkere gerechtjes. Ieder gerecht had wel iets bijzonders. Kruidnagel, donker bier, 5spice, chorizo, beurre noisette, jalapeno, ga zo maar door..... De liefde waarmee de box gemaakt is, was voelbaar. Met DE KUS VAN THÉRÈSE heerlijke avond gehad. Dank u, dank u, dank u.

Wij hadden met kerst 4 pakketten van Uitgekookt en Jonnie Boer besteld. Ze werden keurig tip tijd geleverd. Vervolgens hebben we bij elk van onze 3 kinderen en hun partner een pakket gebracht. Op nieuwjaarsdag hebben we met een zoom-verbinding samen gegeten, ieder in zijn eigen huis. Het was een groot succes, doordat we op afstand samen waren, en ook allemaal precies hetzelfde eten op tafel hadden staan. We voelden ons in deze coronatijd toch dicht bij elkaar.

Een smakelijke culinaire ervaring

Een heerlijke proeverij van diverse culinaire gerechten die smaakvol op elkaar zijn afgestemd.

heerlijk eten en prima geserveerd/opgestuurd

twee dagen heerlijk gegeten, was dus meer dan genoeg voor 2

Geheel volgens verwachting

Gerechten waren goed op smaak en het is allemaal opgegeten.

Manenbergring 4

8271 RX Ijsselmuiden