prima prima

het eten is uitstekend goed van smaak kortom prima

Vers en Lekker eten

Voor onze moeder hebben we de maaltijd service aangevraagd. En nu eet ze weer smakelijk. Zelfs zo smakelijk dat ze ook wel eens een uit stapje naar de buitenlandse keuken maakt

Bevalt prima

Het eten wordt op de afgesproken tijd geleverd. Het is goed te eten, smaakt absoluut niet chemisch of te zout.

Een uitkomst

Heerlijke maaltijden voor een alleenstaande die niet van koken houdt en toch gezond wil eten. Bestel als het uitkomt met werk elke week 5 maaltijden. In het weekend doe ik altijd makkelijk. Echt een aanrader en is niet leeftijd gebonden. Is voor werkende en gepensioneerde.

Lekker.

Fijn service, mooi ingepakt. Smaakt lekker.

Super lekker eten

Eten is super, alleen bezorging tussen 1600/16.45 is te vroeg ,ben pas om 17.30 thuis van werk gr peter van bastelaar

Verrassend qua kwaliteit, keuze- en variatiemogelijkheden

Mijn schoonzoon heeft vaak avonddiensten en tipte mij. Het proefpakket van 4 maaltijden beviel zodanig, dat ik nu al een week of drie telkens 5 maaltijden bestel, meestal in de L-uitvoering, daar "M" voor mijn postuur (ca. 95 kg) net niet genoeg is. Voor mij als alleengaande biedt Uitgekookt het door mij gewenste maatwerk.

Fijne maaltijden.....

Sinds enkele weken maak ik gebruik van de maaltijden van "Uitgekookt" Dit bevalt mij prima. Het zijn goede gezonde maaltijden en het is voldoende. Ik ben onder controle van een diëtiste en zij vindt dat de maaltijden goed zijn samengesteld. Ook kennissen van mij hebben interesse om de maaltijden te gaan gebruiken.

Heerlijke gerechten

Ik vind de maaltijden zeer smaakvol. Ook de bezorging altijd op het aangegeven tijdstip. Goede service!

geweldig

ruime en gevarieerde keuze en redelijk geprijsde maaltijden. Smaakt goed en vers en vooral niet te zout. Vriendelijke medewerkers van bezorging.

gewoon lekker eten!

Alles verloopt prima, behalve bezorging. Wij hebben (nog) geen vaste bezorger, ons adres is moeilijk te vinden en dat is met steeds wisselende bezorgers lastig voor hen.

geweldig

Maaltijden keurig op tojd geleverd en allemaal bijzonder lekker!

Goede maaltijden.

Maaltijden uitstekend verzorgd goede keuze.

Heerlijke maaltijden goed van smaak

Sinds 1 maand maken ook wij gebruik van uitgekookt.nl en moet zeggen dat de maaltijden keurig verpakt zijn en wat nog belangrijker is dat ze goed smaken en samengesteld zijn. Wekelijks laten wij dan ook voor ons beide 2 maaltijden bezorgen op donderdag. Enig minpuntje is de bezorgtijden wat schommelt. Ieder geval blijven wij klant van uitgekookt.nl

Eten prima maar coulance hebben ze niet.

Mijn oude buurvrouw van 91 jaar die al jaren een vaste klant is bij Uitgekookt en heel tevreden was over de maaltijden wordt nu wel heel erg onvriendelijke behandeld. Maandag besteld maandagmiddag breekt ze haar heup en beland in het ziekenhuis en wordt 's avonds gelijk geopereerd. Bel dinsdagochtend om 9.00 uur om de maaltijden te annuleren die op donderdag normaal worden bezorgd. Maaltijden worden dus niet geleverd maar de rekening moet worden betaald omdat je niet 5 dagen van te voren afzegt. Of je weet wanneer je je heup breekt. Niet erg vriendelijk. De buurvrouw

Je proeft gewoon dat er met zorg en liefde gekookt is.

Nooit eerder meegemaakt dat eten uit een pakje zo vers smaakt na het opwarmen in de magnetron.

Heerlijke maaltijden, keurig verpakt en bezorgd!

Wij zijn al een paar jaar met pensioen en hebben nu besloten voor het gemak van een paar keer per week kant en klare maaltijden. Het bevalt uitstekend. Ruime keuze, zeer smakelijke maaltijden. Altijd keurig op tijd bezorgd!!

Ik ben dik tevreden

Heerlijke verse maaltijden en de keuze is reuze

Ik woon sinds een aantal maanden alleen en vond het lastig om goed en gezond voor mezelf te koken. Mijn ouders eten al lange tijd via uitgekookt en wist dat het prima was. Ik dacht ik ga t ook proberen. Meteen goed. Ik koos eerst voor een pakket. Maar nu losse maaltijden, dus altijd gevarieerd en wat ik lekker vind. Ik ben er blij mee. T is niet alleen voor ouderen maar ook voor mensen die te druk zijn of het lastig vinden om voor zichzelf te koken. Geen boodschappen, geen vol aanrecht, geen afwas. Maar wel heerlijke maaltijden :)

Maaltijden Met verse ingrediënten bereid en zeer smakelijk.

Duidelijke web site, overzichtelijk ingedeeld. Maaltijden zijn in diverse maten in porties te bestellen. Bestellen is erg makkelijk, keurig mail terug met ontvangstbevestiging en van tevoren ruim de tijd en datum aangegeven wanneer bestelling geleverd wordt. Ik ben zeer tevreden met Uitgekookt.nl en heb jullie al bij diverse vrienden en familie geïntroduceerd.

De maaltijden zijn uitstekend bereid,en heel goed verpakt,ik heb mijn dochter het ook aan bevolen en die heeft ondertussen ook een proef pakket besteld,

Erg goede dienst

De website is erg duidelijk. Je weet precies wat je krijgt en hoe groot de portie is. Het proefpakket heeft mij ervan overtuigd dat dit een goede keuze is voor mij. Hiervoor bestelde ik altijd via een website waar restaurants in mijn regio zijn aangemeld voor bezorging, maar je moet dan vaak zelf een (hopelijk gebalanceerde) maaltijd samenstellen en dan is het nog maar de vraag hoeveel je krijgt en of alle ingredienten genoemd staan. Daarnaast moet je nadenken over wat je wil eten, waar heb je zin in, dat is niet aan mij besteed. Bij Uitgekookt zie ik iedere week een nieuw menu en heb tot nu toe altijd lekkere maaltijden in het menu gezien. De maaltijden zijn gebalanceerd en dit vereenvoudigd de keuze. Ik vind het prettig dat ik op elk moment kan besluiten te stoppen met bestellen, ik zit nergens aan vast. Wat ik wel een beetje mis is (periodieke) aanbiedingen of de mogelijkheid tot het sparen voor korting. Ik zie wel de maaltijdpakketten, maar alleen in een medium portie, dat is voor mij niet voldoende. De bereiding is ook naar wens, ik gebruikte de magnetron toch altijd al. Je hoeft alleen de maaltijd in de magnetron te schuiven en 5 minuten later kun je eten. Zit geen werk aan. Ik heb de oven ook geprobeerd, maar de temperatuur van de maaltijd was vaak te laag als ik het er uit haalde, terwijl ik 130 graden invoerde in plaats van de aangeraade 120 graden. Soms zit er een los bakje saus bij de bestelling. Ik heb tot nu toe altijd de saus bij de juiste maaltijd weten te vinden, maar de aanduiding is niet optimaal. Voordat de maaltijd bezorgd wordt ontvang ik een e-mail met het verwachte tijdvenster van de bezorging. Tot nu toe was de bezorging altijd eerder dan het aangeduide tijdvenster. Dat maakt het aankondigen van het tijdvenster overbodig. Het geeft mij wel de mogelijkheid om optijd te eten (als ik de bezorgde maaltijd die dag ga nuttigen)

Ik heb nu reeds ,een aantal maaltijden genuttigd, en tot op heden vind ik het zeer goed Je proeft de versheid, en elke week ruime keus aan maaltijden Netjes op tijd afgeleverd ,en eigenlijk met alles ,ben ik zeer tevreden Tot op heden geen enkele klacht, fantastisch

prima!!

goed eten, voortreffelijk klaargemaakt en vriendelijke bezorgers

Voor treffelijk!!

Een hele goede keuze!!!