Barbecue

Een heerlijke bbq van uitgekookt, al vanaf 4 personen Een aanrader

Kan niet beter

Bij mijn moeder loopt hrt wste al uit de mond, als ze eraan denkt wat voor lekkers ze nu weer krijgt

Erg lekker en goed vlees!

Het pakket voor 4 personen was heerlijk. Het vlees is lekker gekruid en ambachtelijk gemaakt. Voor ieder wat wils.

Koning BBQ!

Afgelopen weekend een BBQ pakket besteld via Uitgekookt.nl. Erg makkelijk, compleet verzorgd en fijn dat het al vanaf 4 personen kan! Iedereen was erg te spreken over de kwaliteit van de producten. Dan voel je je toch een echte BBQ Koning!

Heerlijk bbq gehad

Afgelopen weekend genoten van het 4-persoons bbq-pakket. Heerlijk gekruid vlees en van super kwaliteit. Zeker voor herhaling vatbaar!

Altijd goed en lekker!

het enige minpuntje wat ik kan bedenken is dat er soms te veel vlees in de maaltijd zit. dus nu vegetarisch besteld.

Toppie! Zeker een aanrader

Heerlijk vlees, vooral de spiesjes mmm. Zeker voor herhaling vatbaar!!

Ik ben heel tevreden over de kwaliteit en bezorgers

Elke keer als de bezorger komt ben ik weer blij. Heerlijk eten, gekozen uit een steeds varierend assortiment. Het is natuurlijk ook heel gemakkelijk. We mochten ook een paar keer genieten van een BBQ. Super!!

Ik ben heel tevreden over de kwaliteit en bezorgers

Lekker eten en gemakkelijk klaar te maken door mij.

Heb deze service sinds een paar weken. Het bevalt mij prima. Er is genoeg keuze uit de menu's en tot nu toe smaakt alles prima. De folder is goed overzichtelijk en geweldig veel keus. Dus variatie genoeg. Ook geen klagen over de bezorging. Steeds op tijd.

In één woord “perfect”

Inmiddels een aantal keer 4 maaltijden besteld en ze waren allemaal lekker! Gemakkelijk te bestellen met ruime keuze, altijd op tijd geleverd, snelle bereiding en erg smakelijk. Wat wil een mens nog meer.

Heerlijke maaltijden!

Ik bestel de maaltijden voor mijn schoonmoeder (90). Zij is erg tevreden over de kwaliteit van het eten maar ook van het gemak. Zeker nu tijdens de Corona crisis is het voor haar een uitkomst dat ze elke week verse maaltijden ontvangt. Bezorgers zijn erg vriendelijk en de levering is altijd op tijd.

Heerlijk en bijzonder

Heerlijk BBQ - pakket, het is niet het standaard vlees uit de supermarkt maar echt lekker vlees van de slager. Erg smakelijk!

Super lekker.

Heel prettig alles klaar en compleet. En super lekker!!

Lekker, gezond en makkelijk

Maaltijden zijn lekker en gezond en er is gevarieerde keuze. Ook fijn dat je in gewichten kan kiezen

Fantastisch bbq pakket

Het complete bbq pakket viel bij de hele familie in de smaak! Het vlees was heerlijk gemarineerd en de salades waar ook goed van smaak.

Heerlijke gezonde maaltijden

Bezorging uitstekend, heerlijke gezonde maaltijd

super makkelijk

heerlijk makkelijk zo werk 3 dagen en dan is dit makkelijk en heel goed eten

Elke keer weer lekker eten

Elke maaltijd die ik besteld , perfect vol van smaak , portie ( middel) ruim voldoende om goed gevoel aan overtehouden , je proeft dat echt vers is , ideaal voor als je druk bent hele week of alleenstaand bent , ik gooi nu ook niks meer weg van eten ! En ruim voldoende keus uit maaltijden

Heeeeerlijk!!!!

De maaltijden zijn echt heel lekker, vooral t vlees, altijd perfect bereid. Daar kan , wat mij betreft, echt geen kant en klare maaltijd van de supermarkt tegenop Ga zo door

Onbetrouwbaar

Wij zijn zwaar teleurgesteld in de service en afhandeling van de leveringen van Uitgekookt. Ik begrijp werkelijk niet hoe uw bedrijf aan een hoge review komt. Van de 9 bestellingen is het 3 keer in één keer goed gegaan. We bestellen het voor mijn bejaarde moeder die alleen is, en rekent op de maaltijden. Hoe erg is het als er een chauffeur voor de deur staat en zegt, sorry het zit er niet bij, of dat er gewoon niet geleverd wordt zonder een melding hiervan te maken terwijl zij tot laat moet wachten vanwege een late tijdstip van levering. Een serieuze klacht van onze zijde met onze zorgen via info@uitgekookt levert een standaard mailtje op van een manager die niet refereert / ingaat naar onze klacht. Wij zoeken een service die betrouwbaar is, immers het is voor oudere mensen die het nu zwaar hebben en nauwelijks de deur uit kunnen. Het is dan ook heel verdrietig dat juist een instantie in deze tijd zijn belofte niet waar kan maken. In ons grote netwerk met ouders in jullie doelgroep geven wij jullie een slechte recensie en zullen wij blijven doen. Mede omdat wij niet serieus worden genomen. Dat is echt jammer. met vriendelijke groet

uitgekookt... of uitgehongerd

eindelijk naar 1.5 uur wachten kwam het eten.... eerlijk is eerlijk ... zag er goed uit. zo jammer dat de werken met een engelse horloge.

Maken "vers" helemaal waar

Voor mijn broer en zoon, proefpakket gehad en waren meteen overstag. Heerlijke verse maaltijd, even verwarmen en je kunt eten. Gemakkelijk en heerlijk!

Opgelicht

Wel geld innen maar niet bezorgen

Goed verzorgd en erg lekker dank je wel

Manenbergring 4

8271 RX Ijsselmuiden