Kwalitatief goed en genoeg variatie

Ik let altijd op de voedingswaardes, deze zijn bij Uitgekookt altijd prima. Heb wat de kant en klaar maaltijden al van alles geprobeerd maar Uitgekookt springt hier bovenuit

Handig

Het is lekker en makkelijk

Heerlijk

De maaltijden zijn vol van smaak én helemaal in balans. Ik ben super blij de stap te hebben genomen en heel belangrijk heerlijk eten en afvallen.

Lekker en gemakkelijk

Vanwege ziekte kan ik niet zelf koken. Dit is een uitstekende oplossing.

Heel fijn

Doordat ik voor mezelf koken gewoon niet leuk vind is uitgekookt een welkome aanrader

Eten is prima En telefonisch contact en bezorging is correct

Ben erg blij met uitgekookt.

Daar mijn vrouw 55 jaar met veel plezier hebt gekookt en er helaas er niet meer is ben ik overgestapt op Uitgekookt. Het eten is zo goed dat ik iedereen aanbeveelt het ook te doen. Het eten is erg lekker dus ga zo door.

Heerlijk eten bij Uitgekookt

Ik heb een goede ervaring met Uitgekookt.

Goede en lekkere maaltijden

Mijn ervaring tot nu toe is heel positief

Heerlijk eten !!

Altijd bezorgd door een vriendelijke medewerker! Veel keus en heerlijke maaltijden en bijgerechten.

Top menu

Iedere maaltijd is vers en smakelijk. Even in de magnetron opwarmen en dan is het feestje klaar om opgegeten te worden.

Prima maaltijden!

Goed verzorgd en ruime ruime keuzes!

Heerlijk

Ideaal , snel en lekker, en zo gemakkelijk !! Heerlijk als je even allen bent . En toch gezond wilt eten..

smakelijk

tot nu toe wat ik genuttigd heb smaakte lekker

Fijne maaltijden!

Makkelijk in de magnetron of oven. Om een keer niet zelf te hoeven koken, bestel ik deze maaltijden. En dat bevalt goed.

Smakelijk

Dit is een uitkomst voor mij. Minder boodschappen doen, geen kliekjes overhouden. Je koopt altijd teveel en soms vergeet je iets en moet het weggooien. Dit is voor mij verleden tijd . Makkelijk en smakelijk, porties precies groot genoeg. Ruime keus.

uitstekend

een pluim

Heerlijke maaltijden!

Al een paar jaar bestel ik bij Uitgekookt via een zeer gemakkelijke en duidelijke app. De maaltijden worden altijd keurig op tijd bezorgd door zeer vriendelijke bezorgers. En….. de maaltijden zijn zeer gevarieerd en heel smakelijk.

Goed begin, tegenwoordig minder

Ik vind de wekelijkse menu-keuze beperkter dan voorheen, en dan vooral met Hollandse koste

Smaakvol,lekker,en gezond

Ik ben zeer tevreden super lekkere maaltijden,en altijd op tijd bezorgd Precies de juiste hoeveelheid en erg lekker

Complimenten aan de kok en bezorging!

Ga zo door!

Lekker gezond eten

Elke keer een lekkere en gezonde maaltijd . Nu de 450 grams porties nu naar 350 grams besteld

Heerlijke maaltijden en veel keuze

Ik ben een single man die niet van koken houd maar wel graag gezond en gevarieerd eet. Dat heb ik hier gevonden. En er is veel keuze.

Restaurant kwaliteit, heerlijk!

Eindelijk eet ik gezond en lekker, gezien ik dit zelf niet kan wegens medische redenen. Bezorging 2x per week, daardoor heb ik elke dag een gezonde verse maaltijd, en lekker gevarieert. En een grote bonus: bijna alles is lokaal! Maaltijden samen met een toetje en fruit. Ideaal, en voor die prijs kan ik het niet maken.

Snel, makkelijk en lekker.

Manenbergring 4

8271 RX Ijsselmuiden