Veel keus aan maaltijden en smakelijk!! Bezorging ok en duidelijk wanneer ze geleverd worden!! Chapeau!!
Beste Henk, Wat ontzettend leuk om te lezen dat je zo enthousiast bent over Uitgekookt! Geweldig dat je de keuze en smaak van onze maaltijden waardeert en dat de bezorging goed en duidelijk verloopt. Bedankt voor je mooie woorden en het compliment! Met vriendelijke groeten, Fabienne van Team Uitgekookt
Ik eet nu 3 weken van uitgekookt De maaltijden zijn goed van smaak En veel variaties in de maaltijden. Makkelijk te bereiden. Heb een klein nadeel, als ik het plastic er af haal reuk ik de warme plastic. Blijft het in mijn neus hangen
Beste Margriet, Wat fijn om te horen dat je al drie weken zo geniet van onze maaltijden en dat je de variatie en smaak waardeert. Goed om te weten dat je het makkelijk vindt om te bereiden. Dankjewel ook voor je tip over de plastic geur, we nemen dit mee om te kijken hoe we dit kunnen verbeteren. Met vriendelijke groeten, Fabienne van Team Uitgekookt
Altijd lekker en gezond eten na een drukke werkdag..
Beste Smaakmaker, Wat fijn om te lezen dat onze maaltijden je zo goed bevallen! Geweldig dat je na een drukke werkdag altijd kunt genieten van lekker en gezond eten. Bedankt voor je enthousiaste reactie! Met vriendelijke groeten, Fabienne van Team Uitgekookt
Heerlijke maaltijden, en zo makkelijk, uitstekend.
Beste Robert, Wat leuk om te lezen dat je onze maaltijden zo geweldig vindt! Fantastisch dat je ze heerlijk en makkelijk in gebruik vindt. Bedankt voor je enthousiaste reactie! Met vriendelijke groeten, Fabienne van Team Uitgekookt
3 dagen van de week zijn we zo laat thuis dat er geen fut en tijd meer is om te koken….hoe heerlijk is het dat we dan nu al een paar maanden genieten van heerlijke gezonde maaltijden van thuisbezorgd!
Beste Lucienne, Wat geweldig om te lezen dat onze maaltijden jullie zo goed helpen na een drukke dag! Fantastisch dat jullie al een paar maanden kunnen genieten van heerlijke en gezonde gerechten zonder stress in de keuken. Dankjewel voor jullie mooie reactie! Met vriendelijke groeten, Fabienne van Team Uitgekookt
Als alleenstaande ben ik erg blij met uitgekookt. Gezond, heerlijk, gemakkelijk en niet duur. Niet duur, omdat als ik alle ingrediënten moet kopen ik veel meer geld kwijt ben en bepaalde dingen kan weggooien. Makkelijk, omdat het snel klaar is en een fijne bijkomstigheid weinig afwas. Heerlijk, omdat het gewoon lekker is. Gezond, omdat ik me er goed door voel.
Beste Richard, Wat ontzettend fijn om te lezen dat Uitgekookt je zo goed bevalt! Geweldig dat je onze maaltijden gezond, heerlijk, gemakkelijk en betaalbaar vindt. We vinden het ook super dat je de voordelen zoals snel klaar, weinig afwas en geen verspilling zo waardeert. Bedankt voor je mooie en eerlijke reactie! Met vriendelijke groeten, Fabienne van Team Uitgekookt
Top bedrijf. Lekkere maaltijden. Gezond en vers. Betaalbaar! Aanrader!!!
Beste Harry, Wat fijn om te lezen dat je zo enthousiast bent over Uitgekookt! Geweldig dat je onze maaltijden lekker, gevarieerd, gezond en betaalbaar vindt. Bedankt voor je mooie woorden en dat je ons aanbeveelt! Met vriendelijke groeten, Fabienne van Team Uitgekookt
Uitstekend!
Beste Timon, Wat fijn om te lezen dat je onze maaltijden prima en gevarieerd vindt! Geweldig dat je zo tevreden bent. Bedankt voor je reactie! Met vriendelijke groeten, Fabienne van Team Uitgekookt
Goede maaltijden en erg lekker
Beste Marcel, Wat fijn om te lezen dat je onze maaltijden lekker vindt! Geweldig dat ze zo goed in de smaak vallen. Bedankt voor je reactie! Met vriendelijke groeten, Fabienne van Team Uitgekookt
Sinds juni jl. (2025) ben ik eens in de 14 dagen bij de Uitgekookt gegaan en het bevalt mij prima. Ik zit al jaren in de boodschappen bezorging, maar daar kwam ik veel op hetzelfde uit. Daar koop ik maaltjes die mijn voorkeur hebben als ze in de aanbieding zijn. Ik wil ook nog wel eens zelf wat in de keuken doen, maar als ik daar weer eens een keer geen zin in heb, dan vind ik de Uitgekookt ideaal! Denk erom dat je ook kan kiezen voor 600 grs maaltijden i.p.v. 450 grs. als je een goede eter bent. De bezorging is erg vriendelijk. EET SMAKELIJK !
Beste Els, Dankjewel voor je enthousiaste en uitgebreide review! Wat fijn om te lezen dat je zo enthousiast bent en dat alles goed bevalt. Dankjewel voor de mooie woorden en het aanbevelen! We hopen nog lang heerlijke maaltijden voor je te mogen koken! Met vriendelijke groeten, Fabienne van Team Uitgekookt
In magnetron wordt het eten " klef" in de oven heel lekker
Beste Leny, Dankjewel voor je review. Wat fijn dat je je ervaring met ons deelt! Wat jammer dat voor jou de maaltijden in de magnetron wat tegenvallen, dat is natuurlijk niet onze bedoeling. In de oven krijg je vaak net een extra "touch" aan de maaltijden. Dat vind ik persoonlijk ook net wat lekkerder. Fijn om te horen dat dat voor jou ook goed bevalt! Met vriendelijke groeten, Fabienne van Team Uitgekookt
Al vanaf het begin en de start van Uitgekookt ben ik vaste klant geworden. De maaltijden zijn goed van smaak, ruime keuze, creatieve samenstelling van ingrediënten en voor ieder wat wils via de maaltijdboxen. Goede service Uitstekende bezorging Uitgekookt is blijven groeien in kwaliteit en zorg voor hun maaltijden en hoop dat ze nooit 'uitgekookt' zullen zijn.
Hi Andrea, Wat een geweldige review, dank je wel! 😊 Superleuk dat je al vanaf het begin met ons mee eet en onze maaltijden nog steeds met plezier ontvangt. We blijven graag voor je koken, dus uitgekookt zijn we voorlopig niet! ;) Met vriendelijke groet, Maureen van Team Uitgekookt
Ik ben zeer tevreden over uitgekookt. Het is een aanrader,top.
Hi Mia, Wat super om te horen dat je zo tevreden bent! Dank je wel voor je mooie woorden en aanbeveling. We kijken ernaar uit om weer heerlijke maaltijden voor je te mogen koken. :) Met vriendelijke groet, Maureen van Team Uitgekookt
Het bestellen gaat heel makkelijk en je wordt goed op de hoogte gehouden van de de bezorging. Heel fijn! In de WhatsApp krijg je een persoonlijk antwoord met een naam van de medewerker.
Hi Bianca, Wat leuk om te lezen, dank je wel voor je mooie woorden! 😊 Fijn dat je onze app zo handig vindt en dat het bestellen en bezorgen goed verlopen. We geven graag een persoonlijk tintje aan onze service, dus leuk dat je dat in WhatsApp ook zo ervaart. We hopen je snel weer te mogen verrassen met onze maaltijden! Met vriendelijke groet, Maureen van Team Uitgekookt
Ik eet al een jaar mee Het eten is prima goed Goed verzorgd En supper gezond
Beste Gre, Dank je voor je geweldige review! We zijn blij dat je al een jaar bij ons eet en dat je tevreden bent met de kwaliteit en verzorging van onze maaltijden. We kijken ernaar uit om ook in de toekomst voor je te blijven koken! Met vriendelijke groet, Kirsten van Team Uitgekookt
Sinds kort, na het overlijden van.mijn vrouw, bestel ik 4 maaltijden per week. Dit bevalt goed, hoef zelf niet te koken en de prijs is goed. Ga zo door.
Beste Henk, Het is fijn om te horen dat onze maaltijden je helpen in deze moeilijke periode. We zijn blij dat je tevreden bent met zowel de kwaliteit als de prijs. Hopelijk mogen wij nog lang voor je koken! Met vriendelijke groet, Kirsten van Team Uitgekookt
Tot nu toe was alles overheerlijk. Ga zo door !!
Besta Maria, Dank je voor je geweldige review! We zijn blij dat je alles tot nu toe overheerlijk vindt. We zullen ons best blijven doen om je te blijven verrassen! Met vriendelijke groet, Kirsten van Team Uitgekookt
Heb nu ongeveer 1 jaar uitgekookt alleen maar lekkere maaltijden gehad en vooral makkelijk met klaarmaken. Voor alleenstanden aan te bevelen.
Beste Ed, Bedankt voor je mooie review! We zijn blij te horen dat je al een jaar geniet van onze lekkere maaltijden en de gemakkelijke bereiding. Het is geweldig dat je onze service aanbeveelt voor alleenstaanden. We hopen je nog lang te mogen verwelkomen! Met vriendelijke groet, Kirsten van Team Uitgekookt
Smakelijk en op tijd geleverd
Beste Peter, Bedankt voor je review! We zijn blij dat je tevreden bent met de smaak en de tijdige levering van onze maaltijden. Hopelijk mogen wij nog lang voor je koken! Met vriendelijke groet, Kirsten van Team Uitgekookt
De laatste bestellingen waren losse bestellingen…. heb al lang een abonnement en ben zeer tevreden. Eten altijd top en bezorging altijd op tijd en bezorger altijd vriendelijk
Beste Hans, Bedankt voor je positieve feedback! We zijn blij dat je al zo lang tevreden bent met je abonnement en onze gerechten. Het is fijn om te lezen dat de kwaliteit van het eten, de tijdige bezorging en de vriendelijkheid van onze bezorger aan je verwachtingen voldoen. Met vriendelijke groet, Kirsten van Team Uitgekookt
Heerlijke gerechten en ook in meerdere gewichten te bestellen. Dus ook voor de kleine eters geschikt. Kerstdiners zijn voortreffelijk met veel variatie. Bezorger is altijd vriendelijk en op de aangegeven tijd.
Beste Mary, Bedankt voor je lovende woorden! We zijn blij dat je onze heerlijke gerechten en de variatie in portiegroottes waardeert. Het doet ons ook goed te horen dat je tevreden bent over onze kerstdiners en de vriendelijkheid van onze bezorger. Hopelijk mogen wij nog lang voor je koken! Met vriendelijke groet, Kirsten van Team Uitgekookt
Het eten is heel lekker en je kan uit zoveel menu's kiezen. Ik geniet er elke dag van. Het is ook vers en lekker gemakkelijk. Ik beveel het iedereen aan. En niet te vergeten de bezorger is ook heel vriendelijk.
Beste Phil, Bedankt voor je positieve feedback! We zijn blij dat ons eten en de versheid je bevalt. Geweldig om te horen dat onze bezorger ook zo vriendelijk is. Je aanbeveling waarderen we enorm! Met vriendelijke groet, Kirsten van Team Uitgekookt
sinds ik uitgekookt bestel eet ik ook regelmatig warm.het aanbod is zeer gevarieerd en voor elk wat wils. daarbij is het ook lekker. voorlopig zal ik het wel gebruiken, ik kan het iedereen aanraden.
Beste Ria, Wat ontzettend fijn om te lezen dat wij je een handje kunnen helpen met onze maaltijden. 💚 Ik zal jouw mooie complimenten doorgeven aan onze koks. Dat zullen ze vast erg leuk vinden om te horen! Met vriendelijke groet, Noreen van Team Uitgekookt
Lekkere gezonde en gevarieerde maaltijden makkelijk te bestellen op tijd thuis bezorgd vriendelijke bezorgers
Beste Dirk, Dankjewel voor jouw fantastische cijfer en review! 💚 Heel fijn om te lezen dat je zowel over de maaltijden als de bezorging tevreden bent. Hopelijk mogen we nog lang voor je koken! Met vriendelijke groet, Noreen van Team Uitgekookt
Ben erg tevreden. Iets meer vega opties zou fijn zijn. Of extra groenten kunnen bijbestellen?
Beste Gerda, Fijn dat je tevreden bent over de maaltijden! 💚 Ik zal mijn collega's in de keuken laten weten dat je graag meer vegetarische maaltijden op het menu wilt. In het geval dat we hier meer vraag naar krijgen, zullen we daar zeker naar kijken. Voor nu kun je natuurlijk een kijkje nemen bij onze bijgerechten. We hebben heerlijke salades, fruit, soepen, desserts en nog veel meer! Uit ervaring kan ik het je zeker aanraden om deze eens uit te proberen. 😋 Met vriendelijke groet, Noreen van Team Uitgekookt