Echt ‘Uitgekookt’

Veel keus aan maaltijden en smakelijk!! Bezorging ok en duidelijk wanneer ze geleverd worden!! Chapeau!!

Is erg handig en lekkere maaltijd

Ik eet nu 3 weken van uitgekookt De maaltijden zijn goed van smaak En veel variaties in de maaltijden. Makkelijk te bereiden. Heb een klein nadeel, als ik het plastic er af haal reuk ik de warme plastic. Blijft het in mijn neus hangen

Heerlijk & Gezond eten!

Altijd lekker en gezond eten na een drukke werkdag..

Geweldig!!!

Heerlijke maaltijden, en zo makkelijk, uitstekend.

Lekkerder kunnen we het zelf niet maken!

3 dagen van de week zijn we zo laat thuis dat er geen fut en tijd meer is om te koken….hoe heerlijk is het dat we dan nu al een paar maanden genieten van heerlijke gezonde maaltijden van thuisbezorgd!

Eerlijk, heerlijk en gemakkelijk.

Als alleenstaande ben ik erg blij met uitgekookt. Gezond, heerlijk, gemakkelijk en niet duur. Niet duur, omdat als ik alle ingrediënten moet kopen ik veel meer geld kwijt ben en bepaalde dingen kan weggooien. Makkelijk, omdat het snel klaar is en een fijne bijkomstigheid weinig afwas. Heerlijk, omdat het gewoon lekker is. Gezond, omdat ik me er goed door voel.

Uitgekookt lekker, gevarieerd en gezond

Top bedrijf. Lekkere maaltijden. Gezond en vers. Betaalbaar! Aanrader!!!

Prima en gevarieerde maaltijden

Uitstekend!

Lekker

Goede maaltijden en erg lekker

Goed en gevarieerd

Sinds juni jl. (2025) ben ik eens in de 14 dagen bij de Uitgekookt gegaan en het bevalt mij prima. Ik zit al jaren in de boodschappen bezorging, maar daar kwam ik veel op hetzelfde uit. Daar koop ik maaltjes die mijn voorkeur hebben als ze in de aanbieding zijn. Ik wil ook nog wel eens zelf wat in de keuken doen, maar als ik daar weer eens een keer geen zin in heb, dan vind ik de Uitgekookt ideaal! Denk erom dat je ook kan kiezen voor 600 grs maaltijden i.p.v. 450 grs. als je een goede eter bent. De bezorging is erg vriendelijk. EET SMAKELIJK !

Niet in magnetron maar in oven

In magnetron wordt het eten " klef" in de oven heel lekker

De uitstekende maaltijden hebben mij vaste klant gemaakt.

Al vanaf het begin en de start van Uitgekookt ben ik vaste klant geworden. De maaltijden zijn goed van smaak, ruime keuze, creatieve samenstelling van ingrediënten en voor ieder wat wils via de maaltijdboxen. Goede service Uitstekende bezorging Uitgekookt is blijven groeien in kwaliteit en zorg voor hun maaltijden en hoop dat ze nooit 'uitgekookt' zullen zijn.

De maaltijden komen op tijd en zijn heerlijk

Ik ben zeer tevreden over uitgekookt. Het is een aanrader,top.

Uitgekookt is zeer klantvriendelijk met een hele handige app.

Het bestellen gaat heel makkelijk en je wordt goed op de hoogte gehouden van de de bezorging. Heel fijn! In de WhatsApp krijg je een persoonlijk antwoord met een naam van de medewerker.

Heerlijk eten

Ik eet al een jaar mee Het eten is prima goed Goed verzorgd En supper gezond

Lekker, gezond eten.

Sinds kort, na het overlijden van.mijn vrouw, bestel ik 4 maaltijden per week. Dit bevalt goed, hoef zelf niet te koken en de prijs is goed. Ga zo door.

Geweldig !!

Tot nu toe was alles overheerlijk. Ga zo door !!

Helemaal goed en lekker

Heb nu ongeveer 1 jaar uitgekookt alleen maar lekkere maaltijden gehad en vooral makkelijk met klaarmaken. Voor alleenstanden aan te bevelen.

Smakelijk en op tijd geleverd

Smakelijk en op tijd geleverd

Gewoon top

De laatste bestellingen waren losse bestellingen…. heb al lang een abonnement en ben zeer tevreden. Eten altijd top en bezorging altijd op tijd en bezorger altijd vriendelijk

Voor iedereen wat in de pot

Heerlijke gerechten en ook in meerdere gewichten te bestellen. Dus ook voor de kleine eters geschikt. Kerstdiners zijn voortreffelijk met veel variatie. Bezorger is altijd vriendelijk en op de aangegeven tijd.

Het eten is heel lekker en je kan uit zoveel menu's kiezen. Ik geniet er elke dag van. Het is ook vers en lekker gemakkelijk. Ik beveel het iedereen aan. En niet te vergeten de bezorger is ook heel vriendelijk.

uitstekend

sinds ik uitgekookt bestel eet ik ook regelmatig warm.het aanbod is zeer gevarieerd en voor elk wat wils. daarbij is het ook lekker. voorlopig zal ik het wel gebruiken, ik kan het iedereen aanraden.

De beste maaltijden service

Lekkere gezonde en gevarieerde maaltijden makkelijk te bestellen op tijd thuis bezorgd vriendelijke bezorgers

Heerlijke maaltijden goede ser5

Ben erg tevreden. Iets meer vega opties zou fijn zijn. Of extra groenten kunnen bijbestellen?

Manenbergring 4

8271 RX Ijsselmuiden