Smaakvol en verd

Makkelijk , vers, en grote keuze .

Prima maaltijden

Lekker eten en geen rompslomp meer

Heerlijk en gezond

Ik ben zelf een bezorger in Spijkenisse en besteld deze maaltijden voor mijn moeder van 94 jaar ze vind het heerlijk ik maak het ook klaar voor haar.

bijna prima

Tot tweemaal harde asperges, die bestel ik niet meer. Verder tevreden.

Prima.

Zowel de maaltijden als de bezorging zijn pico bello!!!!

Heerlijk

Uitstekende kwaliteit en heel divers

lekkere maaltijden, altijd een verrassing

een enorme hulp voor mensen die niet meer naar een winkel kunnen. Bovendien krijg je genoeg groenten binnen.

Had er meer van verwacht

Heb eerder bij ander bedrijf besteld was matig. Deze gerechten , 6 stuks bij u besteld waren nog minder van kwaliteit. 4 maaltijden,zoals stoofpotje taai vlees..aardappeltjes hard. Andere gerechten ,tuinbonen hard. Nee smakeloos

Uitgekookt negatief bedoeld.

Aanbieding voor 10 maaltijden betaald. Kreeg voucher code. 5 maaltijden besteld op 1 datum, de andere 5 kon ik geen nieuwe datum geven. 5 betaald met voucher code en opnieuw 5 besteld op andere datum. Voucher code niet meer geldig. Navraag gedaan per email kreeg antwoord dat ik alle 10 had moeten betalen met de code. Geen oplossing voor. Dus krijg ik maar 5 maaltijden. Dat noem ik uitgekookt. Update. Ben gebeld door bedrijf Uitgekookt! en telefonisch heb ik alsnog in twee keer 5 maaltijden gekregen. Dus is het alsnog in orde gemaakt. Dat vind ik dan ook erg positief. Overigens is het eten oké.

prima, vriendelijke bezorging

Ik ben er alleen niet van overtuigd dat in alle maaltijden de aangegeven hoeveelheid groenten verwerkt zit.

in één woord prima

Ik geniet van jullie maaltijden maar heb ondanks de uitstekende kwaliteit en bezorgservice twijfels bij toevoegingen van met name smaakversterkers en kleurstoffen. Jullie gebruiken zoveel heerlijk smakende kruiden die de maaltijden extra lekker maken dat het voor mij genoeg zou zijn. Het zal vooralsnog geen reden om te stoppen met jullie service. Ik beveel ze dan ook graag aan met de kanttekening dat er E-nummers in zitten.

Viel erg tegen vet ipv vlees

Ik heb al een paar keer ervaren dat het met het vlees niet goed is veel vet of bokken vet ipv vlees,soms ook niet gaar,boontjes met vliezen. In het begin was ik erg tevreden maar nu niet meer.

Goed verzord ziet er goed uit ...

Keuze goed en voldoende, prijs/kwaliteit gunstig. Niet alles is goed neem als voorbeeld de tuinbonen deze week die leken net uit de dop te zijn gehaald en vergeten te koken. Waren gewoon hard, veel te hard, hebben heet water gezien er zijn er uit gesprongen. Het zelfde geld ook voor de wortels veel een veel te hard. Dit noemt men tegenwoordig beet gaar, ik vind ze te hard de tuinbonen gingen direct in de kliko jammer ik ben gek op tuinbonen met bonenkruid maar deze echt niet.

Iedere dag weer een naar uitkijken moment!

Sinds 2 maanden klant en uiterst tevreden. Slecht tweemaal gehad dat een maaltijd een beetje tegenviel, maar dat kan ook een kwestie van smaak zijn geweest. Het bevalt ons meer dan uitstekend. Het bestellen, de bezorging, de smaak, de kwaliteit, de hoeveelheid (600 gram), alles is super! Eenmaal een foute bestelling ontvangen, maar dat werd ook zeer coulant, snel en vriendelijk opgelost. Vinden wel dat de maaltijden in onze magnetron langer dan 4 minuten op 600 Watt moeten opwarmen. Doe eerst de maaltijden separaat 4 minuten en dan nog beiden tegelijk nog zo'n 1 tot 1,5 minuut. Echt alle lof!!!

Grandioos en perfect eten!

Keurig netjes alles verzorgd. Bezorgingstijden qua vooraankondiging exact op tijd.

Redelijke kwaliteit voor de prijs

We hadden een proefpakket besteld voor 4 maaltijden. - schnitzel en runderstoofpotje -. De maatijden werden op tijd aan huis afgeleverd. We deden het de volgende dagen in de magnetron op de gewenste stand en minuten, maar moesten voor het stoofpotje er een minuut bij doen voor de juiste temperatuur. De Schnitzel was van goede kwaliteit maar door de magnetron werd deze maaltijd een slappe hap en o.i. zal dat door hem in oven te doen veel beter smaken. Van het stoofpotje waren de grotere aardappeltjes niet goed gaar. Al met al een 6 voor deze maaltijden. Wellicht is de oven een beter advies om de maaltijden in te bereiden.

Lekker en snel klaar

Tot nu toe vind ik de maaltijden lekker, maar ook wel een beetje droog soms. En bij maaltijden met gekookte aardappelen mis ik jus, wat er niet altijd bij zit. En sommige maaltijden zit er wat te weinig vlees, vis en saus bij.

Heel lekker en veel keuze

Lekkere maaltijden, zijn smakelijk en volop keuze. De bezorger in op tijd en heel vriendelijk.

Goed uitgebreid assortiment en heerlijk.

Goede service veel keuze en goede kwaliteit.

Als proef begonnen, niet meer gestopt.

Proefzending beviel prima. Daarna steeds weer bijbesteld. Nog steeds tevreden over de kwaliteit van de maaltijden. Ook de leveringen verlopen perfect.

Absoluut 5 sterren waard

Wij zijn zeer tevreden met alles, met name het vegetarische eten is top. Heel gevarieerd, en een volwaardige vervanging voor vlees. Complimenten. Wel een vraagje. Zou het mogelijk zijn om van de twee maaltijden die wij bestellen van één een kleine portie te maken? Of is dat te ingewikkeld? Ik ben namelijk een kleine eter. Vriendelijke groeten Anna Reinbergen

Ziet er goed en kleurrijk uit

De maaltijden zijn ruim voldoende. Veel variatie. Omdat ik zelf van iets pittiger hoe,doe ik er altijd nog wat kruiden bij.

Gevarieerd, smakelijk en aantrekkelijk gepresenteerd.

Duidelijke bestelprocedure door overzichtelijke website. Accurate afleveringen en smakelijke maaltijden.

Ik geniet van elke maaltijd gewoon HEERLIJK

Het bevalt me tot nu toe uitstekend.

Prima bezorging, ruime keuze, lekkere maaltijden.

Manenbergring 4

8271 RX Ijsselmuiden