Gezond en betaalbaar

Houden zich aan de afspraken, goed en gezond eten. Automatische afschrijving

Fantastisch en super kwaliteit!!

Op het moment dat m’n ouders terug kwamen van hun vakantie was hier in Nederland net het coronavirus begonnen. Gezien zij op leeftijd zijn en niet naar buiten kunnen voor hun boodschappen zochten we naar een oplossing. Op zoek via internet naar maaltijden voor hun, sprak jullie site ons enorm aan! Nu ook het totaal plaatje klopt qua site, maaltijden, bezorging en alle overige service kunnen wij niet anders zeggen, voor ons een dikke 10 !! Mvg Carolyn de Haan

Heerlijk vers en veel keus!

Veel keus in maaltijden. Lekker vers, gezond en veel afwisseling. Worden binnen afgesproken tijd geleverd.

Lot uit de loterij

Smaakt zoals het er uit ziet.

Ontzettend slechte (klanten)service

Ik bestel sinds geruime tijd maaltijd voor mijn moeder van 92 bij dit bedrijf. Daar mijn moeder met spoed en lage levensverwachting is opgenomen in het ziekenhuis heb ik getracht dmv een mail op dinsdagavond de bestelling van vrijdag te annuleren. Ik ben woensdagmiddag om 17.45 uur(ruim 17 uur na mijn mail) door de klantenservice van dit bedrijf gebeld dat de bestelling niet meer te annuleren is. Naar mijn idee was ik op tijd met annuleren en ben niet bij machte geweest zelf te bellen. Er was geen mogelijkheid op enige restitutie nog een levering op een ander adres (woonplaats) dan de woonplaats van mijn moeder. De dame van de klantenservice toonde geen enkel moment een vorm van medeleven en bleef zich op een starre manier beroepen op de regels van dit bedrijf. De enige optie die ik kreeg is om een ander adres in de woonplaats van mijn moeder kon opgeven. Ik vind het een schande dat er totaal niet naar mogelijkheden of oplossingen is gezocht. Daarnaast kreeg ik te horen dat de bestelling zou worden vernietigd. Ik ben ook uitgekookt....maar dan van woede.

Ik kan niet meer zónder!

Ik was inspiratieloos en had vaak geen zin om te koken. Nu bestel ik al een aantal maanden maaltijden via Uitgekookt.nl en vanaf maaltijd nummer 1 ben ik helemaal tevreden! Ik was bang dat de maaltijden doorgekookt en zoutloos zouden zijn, maar niets is minder waar. Groenten zijn knapperig en alles is prima gekruid. Ik vind vooral de diversiteit aan maaltijden heel prettig. Wil je Hollandse pot? Een wereldgerecht? Vis of vegetarisch? Alles kan. Zo kun je prima variëren. Door de week eet ik via Uitgekookt.nl en in het weekend kook ik zelf. De bezorging gaat ook prima. Aardige bezorgster en ze houdt zich keurig aan de coronaregels.

Waardeloos

Eten is best oké. Maar de communicatie met jullie is in een woord waardeloos. Keer op keer afspraken niet nakomen. Van het kastje naar de muur gestuurd worden. Verkeerd eten brengen. Kleine porties brengen terwijl er normale besteld zijn. Niet op komen dagen als er besteld is. Honderd keer overal achteraan bellen......dingen beloven die niet nagekomen worden. En altijd de schuld op een ander schuiven. Iedereen ***t anders bij jullie......en als klap op de vuurpijl 1,75 per week opslaan omdat ze denken ouderen mensen zien dit toch niet. Nooit meer.

het gaat tot slecht.

Mensen die van zet meel houden is het goed. Maar groente is vaker onvoldoende, Zoals van dag rijst , vlees, groente( haast onvindbaar) en paar korrels van doperwtjes. Als er totaal 10 gms groente gezeten , dan is al teveel . Dit kan ik moeilijk gezond eten noemen. Maar dat is ook vaker met andere gerechten, Veel aardappels,of rijst of noedels. Groente HO! Vlees of vis... gaat wel.Soms dat is ook niet goed. Kort om, Ben aan denken om stop te zetten of wel weinig bestellen. Maar mensen zijn wel vriendelijk en aanspreekbaar.

Ik ben 44 jaar kok geweest. Heb de laatste 20 jaar heel veel kant en klare maaltijden geproefd en beoordeeld. Deze maaltijden zijn het beste wat ik ooit heb geproefd. Perfect. Een dikke tien. Ga zo door. 👌👌👌

Lekker en gezond

Deze maaltijden zijn heel anders dan die klant-en-klaar maaltijden bij de supermarkten. Ik warm het alleen maar op in de oven en niet in de magnetron. Ik heb ergens gelezen dat de hoge temperaturen van een magnetron de vitamines grotendeels vernietigen. Oké het gaat sneller maar een half uurtje in de oven is ook zo gebeurd.

Lekker eten, veel variatie.

Ik ben uitgekookt!

Na het proefpakket zal ik zeggen dat ik al uitgekookt was maar nu ook nog echt uitgekookt! Heerlijk! Het eten is goed voorbereid. Super lekkere combinaties (die ik uiteraard zelf niet bedenk) en goed verpakt/te verwarmen. Bezorging is vriendelijk, persoonlijk en vooral op tijd. Elke 5 avonden als ik thuis komt .... 5 minuten wachten ... pling! Deze keukenprins heeft een gezonde maaltijd op schoot. Na maanden dezelfde supermarkt pakketjes ellende (die ook bijna 5 euro kosten) is dit echt een verademing. Dus alle singles in Nederland met "Geen keukenprins" op zijn Happn profiel. Bestel uitgekookt. Als je dan beet hebt met dat profiel pak dan wel effe een restaurant. Dan houd het langer stand ;-).

Geweldig goede maaltijden.

Inmiddels 6 maaltijden gegeten, het oog wil ook wat en het ziet er smakelijk uit. Kruiden etc, zelf toevoegen,

Ik heb heerlijk gegeten

Dit had ik niet verwacht, heerlijk eten, niet te zout wel heel goed op smaak. En lekker veel groente erbij. Wat ik ook belangrijk vindt de gaarheid, ook dat is heel goed, niet te lang gekookt, de groentes lekker knapperig. Complimenten voor uitgekookt.nl

Top kwaliteit

Super goed verzorgd en smakelijk Gelukkig geen zoute hap Zelfs als je jarig bent een leuke kaart en vlaggetjes Erg leuk 👍

Meestal goede ervaringen, een enkele keer een teleurstelling

De hamschijf in de maaltijd zuurkool/ananas/hamschijf was niet smakelijk. Jammer.

Goed, vers

Maaltijden zijn goed van smaak, vers en goede variatie. Het is niet droog en saai zoals een kant en klaar maaltijd bij supermarkt. Ik word er blij van

Goede, gezonde en gevarieerde maaltijden

Elke maaltijd is opnieuw een verrassing. Goede samenstelling. Altijd 200 gram groente. Snel op het bord. Keurige bezorging. Top.

Lekker gezond en goede service!!

Lekker gezond en goede service!!

Lekker en divers, maar minder gezond dan gehoopt

Maaltijden zijn zonder twijfel lekker. Alleen wordt er in bijna elke maaltijd (op twee na) gebruik gemaakt van zoetstof en E-nummers. Dat noem ik niet gezond en ook niet vers bereid. Ik kan begrijpen dat een supermarkt dit doet voor de houdbaarheid. Maar voor vers gemaakte maaltijden is dit niet nodig. Ik hoop dat er in de toekomst meer op gezondheid wordt gelet. Zout is niet de enige boosdoener.

Voortreffelijk

Sinds begin maart de maaltijden thuis bezorgd. Zijn van uitstekende kwaliteit en worden prima bezorgd door altijd een zeer vriendelijke meneer of dame. Tevens heb ik mijn ouders b ook u aan hem er is en ook mijn schoonmoeder en ook hun zijn v a mag maart begonnen en dik tevreden. Wij werken beide 40 uur per week en dit is een fijne oplossing om toch wat extra tijd over te hebben en kunnen nu nemen wat je lekker vindt

in tijden van crisis kan ik op Uitgekookt vertrouwen

Ik schrijf namens mijn 79-jarige moeder; "De maaltijden zijn erg lekker en gevarieerd. Ik heb nierfalen en ben op een zoutarm dieet, gelukkig heeft Uitgekookt ook daar rekening mee gehouden en kan ik gemiddeld 4 maaltijden per week kiezen. Een puntje van kritiek; op de geprinte folders is niet te zien welke gerechten zoutarm zijn (middels het zoutvaatje-icoon), waardoor mijn dochter het alleen online kan zien en mij moet door telefoneren." Ook een functie van voorsorteren van dieetwensen (vega, zoutarm) is niet mogelijk online, dat zou een handige tool kunnen zijn.

Prima maaltijden zonder zout en 200 gr groenten heel belangrijk

Zie bovenstaande. Complimenten voor de koks en medewerkers.

Vind het heerlijke maaltijden.

Ben blij dat het verse maaltijden zijn. Diepvries is voor mij onhandig! En ze zijn helemaal mijn smaak. Ik lust bijna alles. Kan niet meer koken. Dus heerlijk!

Slecht

Een maaltijd te weinig geleverd en niet lekker

Manenbergring 4

8271 RX Ijsselmuiden