Smaakvol

Onverwachts goed,doordat ik na een ziekenhuisbehandeling niet instaat was om zelf te koken en een advertentie in ons weekblad jullie tegen kwam geprobeerd en zo goed bevallen dat ik nog steeds iedere week een aantal maaltijden bij jullie bestel. Enorme keuze en fijn dat het ook in de koelkast kan. Kan het iedereen aanraden!

Goede maaltijd, genoeg......

Heerlijk en Vers!

Enorm blij mee voor m'n tante besteld in deze moeilijke tijd zo hoefde zij de deur niet uit. Ze was zo lovende erover heerlijk vers voldoende keuze. Mijn zoon heeft ook besteld en was helemaal blij. Vers en heerlijk porties kan je ook large bestellen. Zelf nu ook besteld met korting. Wat een uitkomst. Top!!! ❤️

Ben blij dat een kennis mij op uitgekookt attendeerde.

Na het overlijden van mijn vrouw was ik van plan voor mezelf te gaan koken . Mijn kinderen wilde dat ook graag voor mij doen , maar eigenwijs als ik ben wilde ik ze niet tot last zijn en het zelf gaan proberen. Dat ging redelijk en ik wisselde dat af met magnetron maaltijden uit de supermarkt. Op enig moment kreeg ik een tip over het bestaan van Uw organisatie en na het bekijken van de mooie en duidelijke site kwam ik in de verleiding om een proefpakket te bestellen. En toen was ik verkocht. Ik kook nu heel af en toe nog wel voor mijzelf , maar overwegend geniet ik nu van Uw maaltijden. Ruime keus, goede kwaliteit en smaken goed. Ik hoop hier nog lang gebruik van te kunnen maken. Met vriendelijke groet, H.A.(Henk) Jansen

Erg lekker. Een aanrader.

De maaltijden zijn erg lekker en gevarieerd. Zelf aardappeltjes eet ik met smaak en dat wil wat zeggen want heb ik nog nooit lekkere gehad in een kant en klaar maaltijd. Ik ben ook erg blij dat de groenten niet doorgekookt zijn. Wel flauw maar daar moet ik maar aan wennen. Het is goed zo. De bezorging is prima. Mooi op de afgesproken tijd.

Vers, gezond en gevarieerd

Inmiddels al meerde. weken maaltijden besteld. Altijd weer verrast geweest over de heerlijke smaken.

Uitgebreide keuze, goed van smaak, prima service.

Uitgebreide keuze, goed van smaak, prima service.

De sterren spreken voor zich!

Kritiek in de lichtste vorm zou tot minder sterren leiden. Derhalve chapeau voor de dienstverlening en dat zeker gelet op de regels door de corona problematiek.

U bent bij ons ingekookt.

Goed verzorgt en heerlijk.Ik maak van 4 minuten koken 5 minuten

wordt goed rekening gehouden met verse voedsel

is dat niet teveel zouten Smal maaltijd genoeg voor een persoon of 1 1/2 persoon.Goed van smaak (ligt wat voor smaak) Voldoende keus

uit stekende kwaliteit.

de bezorging is volgens afspraak op tijd het eten is zeer lekker tot nu toe geen klachten.

Het smaakt zoals het bedoeld is!!!

Het eten is perfect omdat het smaakt zoals het bedoeld is en het vers is. Dat is te zien en te proeven. Complement voor alle bereiders!! ******Perfect****** gr Johan

kanniet beter

Mijn ervaring is goed. Ik ben 82 jaar en hartpatient, loop slecht etc. dus gewoon een oude kerel. Het toeval wil dat ik mijn jeugdjaren in kampen heb doorgebracht en op school gezeten heb, ik had familie in Kampen wonen zo ook mijn grootouders Schoenmaker Nijenhuis. De rest van de familie waren allemaalvan Marles. Zelfs mijn mil. diensttijd heb in Kampen doorgebracht (coak op de burgwal en de Koornmarktpoort, toen die nog wit was). Over toeval gesproken mijn oudste kleindochter heet Miranda van Marle. Ik hoop nog eens Kampen te bezoeken en dan kijken hoe het met de Molen van kramer is. Vriendelijke groet Herman van Marle.

heerlijk eten

Het eten smaakt naar versheid ambachtelijkheid en een vriendelijke bezorging.

Super lekker altijd op smaak.

Mijn moeder vind het eten net zo lekker als dat van mijn man en dat wil heel wat zeggen want die kookt geweldig.

herlijke maaltijden met het gemak van een restaurant. de bediening doet vader.

Ik geniet van het gemak van jullie voortreffelijke maaltijden . Opwarmen en aan tafel, kaarsje erbij, wijntje evt. en genieten maar. De afwas is in een mum van tijd gebeurd; ook lekker. Dat komt vaker heel goed uit. gr Henny en John.

Gemakkelijk, uitstekende kwaliteit, gezond (geen zout zoals bij anderen) en smakelijk.

Uitmunterd

Uitmuntend. Iekkkkkkker smaakt naar meer. Top

Kwalitatief goede en smakelijke maaltijden

We aten wel eens kant en klaar maaltijden uit supermarkten. De maaltijden van Uitgekookt zijn van een heel ander kaliber

Smakelijk eten en prima bezorging

Uitgekookt is voor mijn 92-jarige moeder een uitkomst sinds zij uit het ziekenhuis is gekomen. Koken lukt niet meer, en nu eet ze dankzij Uitgekookt tóch dagelijks vers, warm en smakelijk. De bezorgtijden zijn ook keurig van tevoren bekend. Kortom... ideaal!

Heel tevreden, erg lekker eten en goede service

Als alleen staande is het een Super uitkomst Gr Gerard....

Top: zowel Kwaliteit als Kwantiteit

Kan niks anders zeggen dan dat ik tevreden ben met het eten en de bezorging. Ruim vantevoren hoor je via de mail hoe laat de bezorger komt. Zeer tevreden dus, ik ben niet meer weg te krijgen van Uitgekookt.nl.

heerlijke maaltijden die worden gebracht, vers, op tijd, verzorgt

Vriendelijke man die het komt bezorgen

Handig

De maaltijden zijn lekker en er is genoeg keus. Na een drukke dag is het handig, om snel een goede maaltijd warm te maken.

Manenbergring 4

8271 RX Ijsselmuiden