Zeer goede maaltijden. We bewaren de etiketten van de maaltijden die ons het meest aanstaan zodat we die later weer kunnen gebruiken. Zeer vriendelijke bezorger. Uitstekende communicatie van Uitgekookt middels de mail of telefoon. Aanrader!
Prima maaltijden. Goede variatie hoewel de "hollandse pot" te veel overheerst. Er zou wat mij betreft nóg wat meer buitenlandse maaltijden aangeboden mogen worden en elke week wat anders. Menu "over 2 weken" vind ik nog nergens. Prijs kwaliteitsverhouding een 8.
Wat een bedrijf..........communicatie van lik me vestje. Je wordt van het kastje naar de muur gestuurd. De een beloofd dit de ander dat. En niemand die de verantwoording neemt. Iedereen ***t anders. Tientallen keren verkeerd eten bezorgt waar wij niet om hadden gevraagd. Beloofd dezelfde week eten te brengen wat niet gebeurd. Een gratis soepje kan je krijgen. Dus een oude vrouw van 92 zit zonder eten of moet eten wat zij niet bestelt heeft. En als klap op de vuurpijl mogen de mensen niet meer per maand betalen maar per week met elke week de extra kosten van 1,75 die ze er zo bovenop drukken. Nooit meer
Dag mevrouw Burgers, Het spijt mij dat wij niet kunnen voldoen aan uw verwachtingen. Zoals wij vorige week uit hebben gelegd is betalen per maand nog steeds mogelijk, uw reactie strookt daarmee helaas niet met de werkelijkheid. Vanmiddag heb ik gepoogd e.e.a. telefonisch met u te bespreken, helaas verbrak u de verbinding waardoor het niet mogelijk was de ontstane situatie te bespreken en een oplossing te bieden. Mocht u alsnog openstaan voor telefonisch contact dan zijn wij uiteraard bereikbaar. m.v.g. Team Uitgekookt.
OP 2 maart een proefpakket besteld voor €15 om op 5 maart te laten bezorgen. Op 10 maart door een reclamemail erachter gekomen "verrek deze hebben we nooit ontvangen" dus even bellen. Er werd aangegeven dat er is getekend voor ontvangst. Door wie? Geen idee want de handtekening kende wij ook niet en wij waren op het moment niet thuis. Geen melding bezorgd bij de buren of e-mail met aflevertijd. Mag ook niet want dat moet je zelf aangeven volgens de 'veelgestelde vragen' op de website van uitgekookt.nl. Maar helaas niets mogelijk omdat ze niets meer konden achterhalen omdat het 5 dagen geleden was stond ook in de algemene voorwaarden gaven ze aan. Dus probleem van de klant er was immers getekend. Joh hou die 15 euro.
Goedemiddag Laurens, allereerst vervelend om te horen dat je niet tevreden bent over de afhandeling. Wij hebben ons uiterste best gedaan om je een passende oplossing te bieden voor deze situatie. Mocht je hier alsnog gebruik van willen maken dan horen wij het graag. Met vriendelijke groet, Team Uitgekookt
Elke dag smullen weer! Nooit meer kant en klaar maaltijden uit de supermarkt das allemaal bewerkt.
Na het bestellen, kregen wij een verkeerde leverdatum als bevestiging. Helaas voor ons konden wij niemand bereiken omdat wij in het weekend besteld hadden. Maandag gebeld, maar kregen helaas een niet zo meelevende man aan de lijn. Maandag werd alles dus toch bezorgd en heb ik dit probleem nogmaals aan de bezorger voorgelegd. Deze super lieve man (!) is hier mee aan de slag gegaan waarop wij dinsdag gebeld werden door een zéér vriendelijke en meedenkende dame. Het feit dat je wél in het weekend kan bestellen maar je bij problemen niemand kan bereiken, wordt nu serieus onderzocht om hier een oplossing voor te vinden. Daarnaast krijgen wij een mooie korting op onze volgende bestelling die zeker gaat volgen. Al met al dus zeer positief.
Goedemiddag, naar aanleiding van de situatie hebben wij wederom telefonisch contact gehad en geprobeerd u een passende oplossing te bieden. Wij horen het graag wanneer u hier gebruik van wenst te maken. Met vriendelijke groet, Team Uitgekookt
Originele beoordeling
De kwaliteit van het eten is goed. Alleen is de bezorging waardeloos. Wij hebben de bestelling gedaan en aangegeven dat het op ZONDAG bezorgd moet worden ivm het werk van mijn, zodat hij het eten voor de hele week mee kan nemen naar zijn werk (internationaal chauffeur). Na betaling kregen wij de melding dat het op maandag bezorgd zou worden. Gebeld, meerdere mails gestuurd en geappt... geen reactie. Begrijp ik ook wel op de zaterdag. Maar op maandag krijg ik een mail dat alles vandaag bezorgt gaat worden. Ik gebeld, kan niet geannuleerd worden want het is speciaal voor ons bereid. We kunnen het in de vriezer doen,zegt de man aan de telefoon. Een bestelling van € 50.... Slechte service. Dit was onze laatste bestelling
wat ons vooral opvalt: het gewicht is bijna nooit wat er op de verpakking staat: scheelt soms wel 100 gr! soms in de plus maar vaak in de min m.a.g. dat je onvoldoende te eten hebt (los van de prijs!). over het algemeen redelijk tot smaakvol eten maar een enkele keer is 'ook zeer slecht van smaak! vooral als pasta en/of kip een bestanddeel v.d. maaltijd is. Een enkele keer krijg je sowiso iets anders dan besteld. Zou zeggen "tijd voor (meer) kwaliteitscontroles bij de kook in de keuken; bij het inscheppen en de verzending" anders gaan we afhaken!
Beste Team uitgekookt, Ook ik begrijp niet wat er volgens sommigen mis is met de maaltijden die jullie aanbieden, ja sommige maaltijden zijn enigszins flauw met name de pasta’s maar een beetje Aromat smaakverfijner met tuinkruiden van Knorr doet wonderen (Je kunt er beter een beetje bij moeten doen, dan het eraf halen als het te pittig is, want dat gaat niet) En hoezo goedkope groenten (Wat is daar mis mee?). Nee hoor, ik ben dik tevreden met de maaltijden die ik tot nu toe gehad heb, waaronder zelfs vegetarische maaltijden ze waren heerlijk en smaakvol. Ik zou graag een 10 hebben gegeven, maar aangezien de bezorging niet geheel naar wens was ( te vroeg, veel te vroeg en veel te laat maar na een telefoontje mijnerzijds werden ze alsnog binnen het uur bezorgt. Ik ben nu 4 weken klant en hoop nog lang gebruik te mogen maken van jullie diensten. Veel succes in de toekomst en Bon Appetit.
Goedemiddag, bedankt voor de mooie complimenten! Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent. Wij hopen dat u nog lang mag genieten van onze maaltijden. Met vriendelijke groet, Team Uitgekookt
Mijn oma van 91 kan zelf niet meer koken en de kant-en-klaar maaltijden uit de supermarkt zijn geen succes.. Sinds een paar weken bestel ik bij uitgekookt.nl en dat bevalt oma prima! Lekkere maaltijden, goede porties en de bezorgster is heel lief! Veel dank aan uitgekookt.nl, wat een uitkomst!
Bedrijf houdt zich niet aan aflevermomenten uiterst irritant. De prijs/kwaliteit verhouding laat nogal te wensen over. Prijs valt wel mee maar niet voor een meestal kleffe hap, veel goedkope groente en wel erg weinig vlees.
Goedemiddag, wat vervelend te lezen dat u niet tevreden bent over het feit dat de bezorger 20 minuten eerder komt dan het aangegeven aflevermoment. Reeds hebben wij meerdere malen contact met u proberen te zoeken, helaas zonder resultaat. Graag komen wij alsnog met u in contact over bovenstaande situatie om zo tot een passende oplossing te komen. Met vriendelijke groet, Team Uitgekookt.
Ik lees heel veel ontevreden ervaringen, ik ben hier verbaasd over, omdat mijn ervaring tot nu toe, al meerdere weken, en veel variatie in gerechten gegeten, prima en zeer goed is! Wellicht zijn de negatieve feed-back ervaringen vanuit een gebied/regio waar dat inderdaad zo is. Ik woon in Apeldoorn en ben zeer tevreden! Vanaf het uitgebreide duidelijke bestel ‘menu’’ t/m de bezorging aan huis, bevestiging en status via mail! Vriendelijke attente mensen, die zelfs de bezorging in koelkast willen plaatsen en het kartonnen doosje keurig weer mee nemen. Ik ben helaas sinds enige jaren niet meer in staat om mijn grote hobby, KOKEN, uit te voeren, mijn lat w b t eten en kwaliteit ligt zeer hoog. Ik heb al veel ‘aan huis’ of kant en klaar (supermarkt troep) maaltijden geprobeerd. Voldoen niet aan mijn eisen, en deze maaltijden van Uitgekookt zijn( voor mij!) het beste alternatief! Porties- genoeg en vooral niet zout en geen eenheidsworst! En ook in oven te verwarmen, waardoor de smaak en kwaliteit beter tot recht komt dan alleen maar in de magnetron! Het feit dat er geen verplichtingen aan verbonden zijn is ook belangrijk! Dus team van Uitgekookt, blijf maar LEKKER DOOR KOKEN! 👍
Goedemiddag Ingrid, hartelijk bedankt voor je positieve reactie! Wij waarderen je compliment enorm en zetten dit zeker ook door naar onze keuken. Fijne dag!
Voor ons een uitkomst. Prima eten. Medium portie is precies een bord vol. Bezorger is vriendelijk en keurig op tijd.
Kerriegerecht bevat nauwelijks kerrie(saus), pasta tonijn met slechts 1 klein stukje tonijn, kipgerecht met nauwelijks kip en stamppot prei kaas zonder kaas. Preistamppot met nog rauwe prei. Genoeg missers dus.
Eerdere maaltijden waren heel lekker maar de goulash van vandaag was meer dan VERRUKKELIJK. Complimenten.
We hebben nu een paar weken maaltijden besteld, die waren niet slecht. Vandaag weer een paar maaltijden ontvangen. De rodekoolschotel met draadjesvlees was helemaal niets. Puree en rodekool waren volkomen smakeloos en het draadjesvlees waren 3 dobbelsteentjes vlees met ondefinieerbare jus. Jammer maar niet voor herhaling vatbaar.
Afgelopen vrijdagmiddag 14-02 werd mijn wekelijkse bestelling a 4 maaltijden niét geleverd. In t weekend éxtra kosten moeten maken bij thuisbezorgd.nl. Gebeld op zaterdag, maar dan is er niemand aanwezig om alsnog te leveren. Vandaag op maandag 17-02 gemaild en om uitleg gevraagd. Antwoord: bestelling was niet aangeboden bij de bezorger! Excuses , excuses... Maar goed, ieder maakt wel eens n foutje. Het menu van deze nieuwe week ontvangen en weer 4 maaltijden besteld. Je zou denken dat deze bestelling met spoed wordt geleverd op dinsdag de 18e. Het is tenslotte de fout van uitgekookt.nl, maar nee hoor. De maaltijden worden pas op de 21e in de ochtend vanaf 08. 30 geleverd zonder mij te vragen of dit wel uitkomt. Dit tijdstip komt mij dus zeer ongelukkig uit want ik ben MS patiënt, afhankelijk van verpleeghulp, rolstoelgebruiker en lig in de ochtend vaak nog op bed op de zorg te wachten en kan de deur van mijn complex dan niet zelf openen. Dat wordt dus de hele week brood eten. Bedankt uitgekookt voor de service en klantvriendelijkheid! Schrijf mij maar uit.
Heb 4 verschillende maaltijden besteld en bij alle 4 was er geen jus. Het eten was gortdroog. Heb hierover met de klantenservice gebeld, maar er werd geen bevredigende oplossing geboden. De medewerker zei dat ik de 1ste was die hierover klaagde en dat ik teruggebeld zou worden als er meerdere klachten waren. Dan voel je je toch niet serieus genomen door een bedrijf dat graag prijkt als beste uit de test. Mijn ervaring is in ieder geval anders. Geen nummer 1 in maaltijden en zeker niet in klantvriendelijkheid.
Fijn dat je zelf niet hoeft te koken en toch een maaltijd binnen krijgt. Of het gezond is ? daar ga ik dan maar van uit. Of het lekker is ? Soms wel en soms wat minder. Of het genoeg is ? Hangt er erg van af. Vlees is niet overdadig. Maar !!!!! al met al heb ik echt niet te klagen hoor. Bezorging is ook prima. Tuurlijk is deze wel eens wat vroeger of later. Kan allemaal gebeuren en is niet vervelend. Gewoon 15 min eerder of later nemen. Kortom: weer een tevreden klant. Wel de kwaliteit en service op pijl blijven houden.
Lekker, gezond en veel variatie
Wij laten sinds enkele maanden maaltijden bezorgen door uitgekookt, en zijn zeer tevreden over de kwaliteit van het eten. Het is ontzettend fijn dat je ook kleinere porties kan bestellen, het smaakt eigenlijk altijd goed en aangezien wij een druk leven hebben is het zo fijn om zelf niet meer te hoeven koken na het werk. De maaltijden worden altijd keurig op tijd bezorgd. Wij zouden het zeker aanbevelen, prijs kwaliteit verhouding is prima!
Het was de eerste en ook gelijk de laatste keer. Mooi geprobeerd in de regio met een aanbieding, maar van ons zal je niet rijk worden. Wat slecht voor zoveel geld. Wij vonden het alle drie niet om te eten. Pure geldklopperij. Daarnaast werd het ook te laat geleverd.
de meeste maaltijden zijn lekker, vind het niet goedkoop, maar uiteraard handig wanneer zelf koken even niet lukt. Handig zou het moeten zijn met de bestellijsten en de bezorger helpt met invullen, staat op de site, heb dit telefonisch na gevraagd, ja, natuurlijk kan dit was het antwoord. Helaas bij mijn bezorger kan het niet, waardoor de bestellingen, nog, niet goed lopen en waardoor ik nu extra moet bijbetalen. Jammer, vind dit niet klantvriendelijk. De mail met het bezorgtijdvak vind ik zeker handig idd meestal een kwartiertje eerder dan aangegeven. Ik zeg toch ja bij aanbevelen maar wel met kanttekening, omdat misschien er niet bij staat.
Goed concept maar kwaliteit kan beter. Weinig zout en te ver doorgekookt eten. Doelgeoep vermoedelijk senioren. In tijden van nood wel handig als je zelf niet kan koken.
Elke week weer veel keus met nieuwe gerechten. En de bezorging is ook prima, alleen vroeger als de tijd die in de mail aangegeven is.
Tot nu toe was alles heerlijk.