Als matige kok at ik vaak veel te vet en te zout. Niet gezond dus. Ook werd gemakshalve te vaak 'uit de muur' gegeten. N.a.v. een TV-reclame bestelde ik het Proefpakket. Dat beviel zo goed dat ik afnemer van uitgekookt.nl blijf. Dat je iedere week uit maar liefst 24 verschillende gerechten kunt kiezen is geweldig. De website werkt prima dus een bestelling is in een handomdraai afgerond. De bezorgster die ik al enkele malen aan de deur heb ontvangen is bijzonder vriendelijk. Ik heb haar beloofd dat ik mijn best zal doen om nog meer afleveradressen in de wijk voor haar te regelen.
Proefpakket uitgeprobeerd Was wel beetje verwonderd. Echt heel erg lekker allemaal. Echt ruime porties echte verse groente. Vlees soms wat minder. Alles XL besteld, want ik ben een echte eter. Is ook echt wel xl, maar nog steeds wel de neiging om bord nog iets bij te vullen met fetta-kaas, zelfgemaakte knoflooksaus(kwark), tomaatjes of anders. Helaas moet ik daarbij vermelden dat dit meer een probleempje mijner-zijds is. De prijs is niet laag, maar wel gerechtvaardigd en reëel. Beetje jammer dat het m.i. niet haalbaar is voor minima.
Ik ben weduwnaar Maar koken is niet sterkste punt Dit een uitkomst
Natuurlijk enigszins sceptisch t.o.v. "dit soort" maaltijden. Wel eens zo'n "kant-en-klare maaltijd" gehaald bij de supermarkt maar.......... De maaltijden van uitgekookt.nl zijn niet vergelijkbaar. Heb nu in totaal 10 verschillende maaltijden uitgeprobeerd en het bevalt zeer, zeer goed.
Vandaag wachten op de maaltijden en metten gekozen voor de hutspot met worst. Op 600watt en 5 minuten was mijn eren lauwwarm. Bord nog een minuutje terug in de magnetron en er ter nog bevroren stukjes tussen. Hoe kan dat als het alleen gekoeld wordt?
- voorbespreking met Kelly correct - mailwisseling via Kelly liep heel vlot - flexibel (wijzigingen in standaard menu was geen enkel probleem) - levering op tijd - aardige chauffeur - zowel voor-, hoofd- en nagerecht waren verrukkelijk! - de volgende keer weten we jullie zeker weer te vinden
Ben ongeveer 4 maand geleden met Uitgekookt begonnen en ben nog steeds zeer tevreden. Smaak en variatie en portie grote zijn gewoon prima.
Het contact met de mensen van Uitgekookt was heel prettig. Ze zijn goed bereikbaar en reageren snel. Het warme buffet werd netjes afgeleverd op locatie en er was meer dan voldoende voor het aantal personen. Het enige wat ik terug hoorde van de gasten was dat het buffet te zout was. Verder heel tevreden!
In het begin goed. Daarna werden sommige maaltijden wel besteld maar niet geleverd. Vervangende maaltijd(en) zonder overleg. Maaltijden waterig. Nasi dreef letterlijk in het water. Met onze klacht zelf niets gedaan (...ok we zullen u van de lijst afvoeren).
Gebruik nu ruim 4 maanden maaltijden van uitgekookt.nl en smaken verschillen natuurlijk , maar ik ben enthousiast over de kwaliteit. Ik kruid de maaltijden een beetje na met zeezout ( gebakken vis met viskruiden ) en ik geniet er van. De bezorging is bijna altijd stipt op te tijd ( bijna , omdat ze soms te vroeg zijn ) en nooit later dan gemailt. De keuze tussen medium en large porties is ook voor een ieder individueel te maken, wat me zeer bevalt. Om niet een 10 te hoeven verstrekken een punt van opbouw , suggestie: De bezorgers spreken vaak geen woord Nederlands ( Flex koeriers ) en een briefje op de deur met tekst dat je een beetje doof bent, dus extra veel bellen wordt niet begrepen. Dus worden de maaltijden bij de buren bezorgd of op de stoep gezet. Waarschijnlijk heeft de koerier wel gezien dat ik thuis ben , maar hij was twee uur te vroeg, ik rekende niet op hem. Geeft niks , het blijft een prima oplossing voor zij die niet zelf koken kunnen. Aanbevolen dusssss.
Op zondagochtend een mail ontvangen dat de vier bestelde maaltijden tussen 19.16 uur en 20.46 die avond bezorgd zullen worden. Om 19.03 uur een telefoontje gekregen dat de bezorger aan de deur was geweest en inmiddels was vetrokken omdat ik niet thuis was. Nee, logisch, bezorging zou tussen 19.16 uur en 20.46 uur plaatsvinden. Uit coulance kon ik vier nieuwe maaltijden bezorgd krijgen (de volgende week) waarbij er dan 50/50 betaald zou worden. Het is niet MIJN probleem dat de bezorger eerder aan de deur was!!!! Vervolgens wordt er gezegd dat de mail met de bezorgtijd een extra service waar blijkbaar geen rechten aan ontleend mogen worden. En dat er ook maar rekening gehouden moet worden met misschien wel een kwartier eerder of later van bezorgen. of misschien wel iets meer of iets minder (!!!!!??????). Ergo, ruim € 30,= betaald voor iets wat ik niet geleverd heb gekregen. Enige voorstel, Vier nieuwe maaltijden voor de helft uit COULANCE!!!! Bij deze is UITGEKOOKT een klant kwijt, Heel uitgekookt!
Ik was mede-organisator van een bedrijfsfeestje van zo’n 120 man. Uitgekookt verzorgde de stamppotten en het drinken. De presentatie van de producten was fenomenaal. De catering medewerkers waren ervaren, snel en wisten zich goed aan te passen aan het feest. De gasten vonden het heel fijn dat er uitleg werd gegeven bij het eten. Er was gedacht aan glutenvrij, vegetarisch etc. Los van het bovenstaande ben ik ook tevreden over de telefonische besprekingen met Uitgekookt voorafgaand aan het feest. Toen mijn vaste gesprekspartner Linda het stokje moest doorgeven aan haar collega had ik heel even het gevoel dat ik opnieuw moest beginnen, maar Kelly heeft dat prima opgevangen. Ook de offertes waren snel, overzichtelijk en transparant. Kortom zeer tevreden.
Als pensionado vergaat het je wel om regelmatig lekker voor jezelf te koken. Geen zin en zo. Moet herkenbaar zijn. Gelukkig is daar Uitgekookt. Na eerst een proefpakket te hebben besteld ben ik nu een vaste klant voor 3 maaltijden in de week. Over het algemeen keurig verzorgd, tijdig geleverd, smaakvol. Bij sommige maaltijden is het wel even testen over de grote van de portie die je moet bestellen. Soms is de medium portie wat aan de 'magere' kant en is het beter de 'large' te bestellen. Kortom...bevalt prima tot nu toe.
Proefpakket besteteld. Het valt me heel erg tegen. Heel weinig vlees of vis, vieze puree en doorgekookte groente. Gebakken aardappels zompig. Zeker niet voor herhaling vatbaar. Niet beter dan een diepvries maaltijd uit een supermarkt.
We lusten normaal gesproken bijna alles, maar dit tapasbuffet vonden we helaas echt tegenvallen. Sommige dingen waren te lang doorgekookt en aan veel eten zat een aparte (vieze) smaak. We hebben daarom helaas meer dan de helft weggegooid.
Voorgerechten minder en niet goed van smaak! Hoofdgerecht, de kip was niet zo handig!
Alles prima behalve veel te veel brood. 80% weggegooid
We hadden voor 16 personen een stampot buffet en gingen ervan uit, mede omdat er niet anders was aangeven, dat er dan ook voor ieder van ieder vlees een stuk zou zijn, dat was niet het geval, waardoor dus niet iedereen niet van alles wat had. Het eten was overigens wel heel erg lekker. Als er voldoende was geweest had het zeker 5 sterren gescoord maar door de (te) kleine hoeveelheid maar 2
Met kerst hadden we voor 35 personen het bourgondisch buffet. De kleine warmhoudbakken waren gevuld met een dikke laag puree en een heel dun laagje zalm, op de krieltjes met groente ligt een hele kip. Per gewicht zal het heus wel kloppen, maar op deze manier is het bepaald niet bourgondisch genieten. Meerdere personen hebben geen vlees, vis of kip gezien. Prijs / kwaliteit -verhouding is helemaal zoek. Connie
Belangrijk was ook dat de salades op het juist moment geleverd zouden worden. conform afspraak is dit gebeurt. de wijze van aanbieden was ook prima.
Tapas buffet. Hetgeen wat we warm moesten maken was zeer smaakvol. Het koude wat ingevroren is geweest was uitgedroogd en niet wat we gewend zijn. We hebben meerdere keren eten van uitgekookt gehad en was elke keer goed. Dit keer viel ons tegen.
Als je zelf geen zin of geen tijd heb is dit een zeer goed alternatief. Het eten is lekker en goed.en de bezorging is er ook op de afgesproken tijd.top
Wij hebben 90% van alle eten weggegooid. Was echt niet te eten.
Door vriendelijk personeel is de catering gebracht en ter plekke geïnstalleerd. De maaltijden waren goed verzorgd en smakelijk. Een dag later zijn de catering spullen thuis weer opgehaald. De communicatie daarover verliep prima.
Veel te veel puree weinig verse groente. Ten opzichte van het vorig jaar duur voor hetgeen er geleverd is.